Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Hyvä, että jaksat vääntää kaverin puolesta.
   
 2. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 305
  Voiko ulkopuolinen taho tehdä muka rikosilmoituksen tuollaisessa asiassa? Ja eikö tässäkin threadissa joku ollut jo sellaisen tehnyt, yhtä tyhjän kanssa.
   
 3. demas

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2013
  Viestejä:
  232
  En oo ketjua hirveästi lukenut enkä jaksa etsiä, mutta siis jos jostain paikasta on on jaettu materiaalia luvatta niin syytetäänkö (HPn toimesta) paikan omistajaa vai miten homma menee? Eli jos sulla käy kymmeniä vieraita niin eikö ole mahdollista että kuka tahansa heistä on jakanut sun verkossa tavaraa?
   
 4. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 746
  Liittymän omistajaa syytetään.
   
 5. Testo

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2016
  Viestejä:
  148
  Noh, eihän kukaan ketjuun kirjoittavista ole kirjettä saanut. Auttavaisia kavereita sen sijaan alkaa olla jo niin paljon, että ehkä tässä onkin kyse vain tusinasta kirjeen saaneita, joiden puolesta lukuisat toisistaan tietämättömät tuttavat kovasti huolehtivat. :)
   
 6. Stige

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2007
  Viestejä:
  1 882
  Eikai tuota ulkopuolinen voi tehdä. Vaikka olisikin tyhjän kanssa mutta ainaskin se sai ton HPn kirjeenvaihtokaverin ihan hiljaseks.
  Ja siis sähköpostithan lähettelin kaverin nimissä tottakai enkä omissa.

  Hassu random fakta kyllä: Kaikki kenen tiedän saaneen tän kirjeen on Soneran käyttäjiä. Ainaskin täälläpäin. Ei oo vielä omalle kohalle sattunu ainaskaan, Saunalahti 4G.
   
 7. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  380
  Pystytkö Pekseli laittamaan tuon lapun johonkin näytille (toki yksilöivät tiedot peitettynä)?
  Olisi mukavaa nähdä millä tavalla he vaatimuksensa ilmaisevat :)
   
 8. Ajatelmia

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2015
  Viestejä:
  28

  Herkon ja Jonin kaveruudesta ei taida olla täyttä varmuutta mutta Turren yksi vahvistus Kari Jussi on ollut tai on vieläkin Joni Hatanmaan kanssa läheisissä väleissä. He ovat opiskelleet yhdessä. Kari Jussi on poistamissaan ja uudelleen muotoilleissaan blogisivustoissa ja vastaavissa nimennyt Joni Hatanmaan ystäväkseen. Jotain viitteitä löytyy näihin vanhoihin teksteihin kun ahkerasti käyttelee googlea ja yhdistelee luovasti hakusanoja ja löytää vanhoja tietoja sivutietoja keränneistä sivustoista. Heillä on ollut yhteisiä harrastuksia liittyen lähinnä animeen ja coneihin. Mielenkiintoisin seikka on että he ovat yhdessä voittaneet harjoitusluonteisen suomalaisen oikeustapauskilpailun opiskeluajoiltaan. Oikeustapauskilpailu liittyi jollain lailla juuri tekijänoikeuksiin. Asianajapiirit tekijänoikeuksissa ovat pienet ja vastapuolet ovat usein face-kavereita, entisiä opiskelutovereita, entisiä työkavereita mutta Turren väitteet että heidän toimistollaan ei ole mitään sidonnaisuuksia entisen opiskelijakaveruuden tai työkaveruuden perusteella ovat merkityksettömiä jossain määrin jos Kari Jussi ja Joni Hatanmaa olleet erittäin hyviä ystäviä opiskeluaikoinaan. Kari Jussi osaa ohjelmoida ja Jonillakin on vahvaa tietoteknistä osaamista. Hieman epäilyttää kun kaksi tekijänoikeuksiin erikoistunutta asianajajaa ovat molemmat merkittävässä roolissa Suomen mittapuulla mitattuna suuressa tietoteknistä seurantaa, ohjelmointia ja "automatisoitua" asianajotoimintaa edustavassa toiminnassa. Lisäksi Kari Jussin tultua Turrelle ja Turre-neuvottelijan tultua markkinoille nousi Turren liikevaihto erittäin oleellisesti.

  Itse Turren sidonnaisuuksiin Flintin tapaukseen liittyy olennaisesti Turre-neuvottelijan olemassa olo. Turren liikevaihto nousi vuonna 2015 yli 150% vuodesta 2014. Liikevoittokin nousi merkittävästi, muttei mihinkään suuriin lukemiin. Asianajotoimistoksi Turren liikevaihto on ollut hyvin vaatimaton mutta tekijänoikeustrollauksen ja Turre-neuvottelijan tultua markkinoille se nousi olennaisesti. Tietysti suomen digitaalisemmaksi asianajotoimistoksi itseään mainostava toimisto toi markkinoille muitakin palveluita mutta jos erittäin huomattava liikevaihdon ja liikevoiton kasvun syy johtuu pääsääntöisesti Turre-neuvottelijasta niin ehkä Turren olisi pitänyt jäävätä itse itsensä Flintin tapauksesta ja ainakin ilmoittaa Flintille sidonnaisuutensa (oletan että näin on tehty). Turre-neuvottelijan tuloksentekokyky ja bisnesmalli oli täysin sidottu Flintin tapauksen päätökseen. Turrella on käytännössä taloudellisia toimia jotka olivat Flintin asian kannalta vastaisia mutta käsittääkseni heidän on tarvinnut Flintiä informoida mahdollisesta sidonnaisuudesta ja Flint on silti heidän ottanut asianajajakseen. Mutta jos taloudellinen sidos ja merkitys Turre-neuvottelijasta on erittäin merkittävä niin Turre ei olisi saanut Flintiä edustaa. Mutta onko sidonnaisuus ollut merkittävä. Asianajaliiton ohjeistus hyvästä asianajotavasta ei taida suoraan vastata tuohon kysymykseen. Olisi mielenkiintoista saada jonkinlaisia arvioita tuon sidonnaisuuden olemassa olosta ja merkityksestä. Käytännössä ainoa joka taitaa siihen kantaa ottaa ja vastauksen tietää on asianajajien valvontalautakunta ja tuskin asia sinne menee harkittavaksi.
   
 9. tot1

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Viestejä:
  2
  Tutullekkin tuli samasta puulaakista kirje. Linkissä kuvat kirjeestä.
  http://kuvapilvi.fi/k/ybcL.jpg
  http://kuvapilvi.fi/k/ybcZ.jpg
   
 10. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  653
 11. Tarek Lataaja EKM

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2016
  Viestejä:
  10
  Jos ette maksa teemme asiasta julkisen. Jos ette maksa joudutte kuitenkin maksamaan. :D
   
 12. Winwin Banned

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Viestejä:
  17
  Tekijänoikeusturva TOT näyttäisi olevan aputoiminimi B-laki Oy:lle, jolta löytyy vuodelle 2015 huima 13 tuhannen liikevaihto. Tuollaisesta puljusta kyllä löytyy lihaksia viemään vaikka tuhansia väärintekijöitä markkinaoikeuteen vuosittain. Jos työväki ei riitä, Pentti palkkaa lisää työkkäristä.

  https://www.finder.fi/Lakiasiainpalveluja/B-laki+Oy/Hämeenlinna/yhteystiedot/158950

  http://reska.fi/uutiset/kaupunki/etelakadulta-kuuluu-ei/
   
 13. Winwin Banned

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Viestejä:
  17
  Ja jos sanasi syöt, mörökölli sinut vieköön.
   
 14. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Johan on kielenkäyttöä. Pentillä on niin varmat lokitiedot, että uskaltaa syyttää liittymän omistajaa varmaksi jakajaksi. Lisäksi uhkaa suoraan haasteella, ei tarvitse edes konsultoida päämiehen kanssa, joka on erittäin hämäräperäinen pöytälaatikkofirma, jonka toinen "vastuuhenkilö" on Mavericke Eye LTD.:rofl: - kuten Hasturinpoika jo totesikin. Ja vielä lisäksi tietää varmaksi oikeudenkäynnin tuloksen jo ennen haasteen häivääkään.

  TOT - Täysin Olematonta Tuubailua / Tartuin Oitis Tilaisuuteen :tongue:

  Oikeudenkäyntiavustaja (WAU!) Pee Viljakainen ei tule haastamaan ketään koskaan oikeuteen tämän asian tiimoilta ja ystäviensä kanssa ovat itse jo torpanneet mahdollisuutensa idioottimaisella uhkailukirjeellään, jonka rinnalla jopa Jonin perseilyt ovat ihan asiallista tekstiä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2016
 15. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 350
  Tuollaisen kirjeen kanssa puhutaan jo oikeasta lainrikkomuksesta eikä pelkästä harmaalla alueella taiteilusta. Siis lähettäjän, ei vastaanottajan osalta. Lainoppineelle Penalle tiedoksi, tuota kutsutaan petoksen yritykseksi. Ja se lakkaa olemasta pelkkä yritys, jos joku menee maksamaan.

  Poliisikin saattaisi kiinnostua, jos heille käytäisiin tuollaista kirjettä näyttämässä.
   
 16. Dexxman

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2002
  Viestejä:
  364
  Tuo valelasku jos menisi tuomioistuimeen niin kait ne siellä nauraisi jo vedet silmissä.

  Varmaan jonkun vitsillä vääntämä kirje.

  Joka tapauksessa maksaja joutuneen holhoukseen. Ei siinä täysillä käy jos verkkopankissa alkaa "asiakasvarojen" tilinumeroa näpyttelemään.
   
 17. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Melkein harmittaa ettei ole niin paljon ulosotossa että voisi ruveta perseilemään ja hankkisi Hetukan alkuperäiset paperit, vaihtaisi niihin jonkin yhdistyksen nimiin avatun tilin numeron ja alkaisi lähettelemään kirjeitä mielivaltaisesti ympäri maata. Riittää että joka sadas maksaisi niin homma olisi ankarasti voitollista.
   
 18. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  https://www.finder.fi/Lakiasiainpalveluja/B-laki+Oy/Hämeenlinna/yhteystiedot/158950

  Tekijänoikeusturva TOT
  on aputoiminimi oikeudenkäyntiavustaja Pentti "Pee" Viljakaisen hallinnoimalle B-laki Oy -nimiselle epämääräiselle Hämeenlinnalaislafkalle, jonka toimialana on kiinteistöjen vuokraus ja hallinta sekä Fonectan mukaan lakiasioiden palveluja. Pee hoitelee siis kiinteistönvuokrausbisneksensä kylkiäisenä kirjeennuolemispalvelua TO-trolleille 13k vuosiliikevaihdolla. Firman henkilöstöresurssit ovat luvalla sanoen varsin rajalliset (1 henkilö, eli Pee itse). En olisi huolissani taloyhtiöiden puhemies Pee Viljakaisen oikeudenkäynti kyvyistä.

  [​IMG]

  Pee tervehtii trolleja Hämeenlinnassa?

  http://alaki.fi/wordpress/?p=196144

  Pee itkee sivun alaosassa, koska häntä ei hyväksytty auktorisoitujen lakimiesten listalle.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Löydättekö te MAO:n sivuilta tuommoista ratkaisua, kuin tuossa kirjeessä: 469/16, pv 29.7.2016?
   
 20. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Onhan toi TOT:in kirje aika tökerö, taitaa olla yhtä laillinen kuin HeppaPoikien kirjeet, ja "todisteet" samasta osoitteesta.

  Kuten Hasturinpoika sanoi, eivät trollit enää viitsi jälkiään peitellä, päämies on rekisteröity pöytälaatikko-osoitteeseen Covent Gardeniin Lontooseen.
  Firman omistavat Seychelleille ja Dominikaaniseen rekisteröidyt pöytälaatikkofirmat, jotka omistaa ilmeisimmin Patrick Achache. Toisen firman nimeen on eksynyt kirjoitusvirhe "Mavericke Eye" mutta se ei menoa haittaa, asiamies taitaa perustaa näitä liukuhihnalta eikä papereita ehdi lukea niin tarkkaan.

  Seychellien ja Dominikaanisen osoitteista löytyy asiamieslafkat, ja pöytälaatikosta löytyy firmoja jotka pyörittävät mm hämäräperäistä "sijoitustoimintaa.", Eräskin firma korostaa olevansa "real legit company" eli oikea laillinen yritys. Ja joo, korostan että eihän näillä firmoilla ole mitään tekemistä keskenään, asiamies on vaan huijari. Toivottavasti Interalip saa edes osan rahoistaan "takaisin". :D

  Taitaa olla Patrickin tapa toivottaa warettajille hyvää joulua, firmat on pantu rekisteriin jouluaattona...

  Stubbia lainaten: "Vittu mitä paskaa"

  Edit: Poistettu OT:a
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2016
 21. JedinPaluu

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  34
  Onko tuo uusin "päämies" siis pelkästään trollausta varten perustettu pulju, ilman oikeaa elokuviin liittyvää liiketoimintaa?

  e:

  luin aikaisempia viestejä, tästä kai on kyse. Rikosilmoitusta kehiin, olen hyvin kiinnostunut, lopettaako yhteiskunta tämän toiminnan, vai joutuuko kansalaisyhteiskunta huolehtimaan asiasta.
   
 22. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  En, enkä myöskään Finlexistä
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Soitin tuohon kirjeessä mainittuun numeroon ja Pentti Viljakainen sieltä vastasi. Kerroin, että tämmöinen kirje kiertää netissä, että onko se aito. Sanoi sen olevan aito, mutta siinä on väärä diaarinumero. Aikoi soittaa ja ilmoitella oikean. Eli hän vahvisti, että kirje on heidän lähettämänsä kirje.

  Lisäys: Viljakainen soitti ja kertoi, että tuo diaarinumero oli Elisan päätöksessä ja he epähuomiossa sen laittoivat kirjeeseen. Hänellä oli kädessään paperi ja siinä oli päätös 2016/148. Pahoitteli virhettä. Tarkastin vielä tilinumeron ja se oli oikea, joten feikkikirjeestä ei siis ole kysymys.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2016
 24. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Eli toisin sanottuna. Pentillä ei ollut tietoa siitä, että hänen kirjeensä löytyy netistä ja hän yrittää pelata aikaa selvittääkseen asemiaan.

  Aika amatööritoimintaa jos diaarinumeroa ei saada kohdilleen. Ja se, että jos voi selvittää asian ilman tarkempia tietoja, niin se kertonee vain siitä, että kirjeitä ollaan lähetetty vain yhden vaatimuksen pohjalta.
  No. Virheistä oppii?

  Pentti. Nyt kun kuitenkin löysit Damen puhelun jälkeen tänne ja luet näitä viestejä, niin avaappa meille tavallisille kansalaisille idea sen takana, että miksi sinun mielestäsi on oikein uhkailla kirjeensaajaa tietojen julkistamisella ja jo ihan sillä, että kirjeen saajan "pitää maksaa hyvitys ja oikeudenkäyntikulut"?
  Eikös oikeuteen mennä juuri riita-asioissa eikä vain hakemaan valtion leimaa sinun näkökulmallesi asioista?
   
 25. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Trolli perustaa aina peiteyhtiön päämieheksi, se on normaali toimintatapa näissä huijauksissa. Sen jälkeen hankitaan peiteyhtiölle "oikeudet" johonkin tauhkaan ja kirjeiden lähettely voi alkaa. Ne "oikeudet" ovat ylensä jotain pornoa tai B-elokuvia, isommat studiot eivät näiden kriminaalien kanssa asioi.

  Poikkeuksena Suomessa Scanbox, siellä ilmeisesti joku pelaa vajaalla pakalla, kun toimii kansainvälisen rikollisuuden asialla. Scanboxin tuotteiden osalta kannattaa äänestää lompakollaan.

  Muutenkin sellaista firmaa, jolla on muuta liiketoimintaa ei kannata käyttää näissä huijauksissa, kun koko firma joutuu konkurssiin kun valelaskutus paljastuu. (Kuten Briteissä ja Jenkeissä kävi näille huijareille)

  Etsipä "Guardaley's playbook" Googlesta, siinä Patrick Achache itse kertoo huijauksen perusperiaatteet.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti