Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Eihän kenenkään tarvitse edelleenkään maksaa mitään, mutta nyt on MAO linjannut katsomansa kohtuulliset korvaukset.

  Se oli tietenkin aika erikoista, että päätöksessä ei parven koko merkinnytkään mitään, mutta IP-osoitteiden hankinnassa se merkitsi. Luulen, että MAO on kyllä huomannut mokansa, muttei se sitä tule mitenkään julkisesti tunnustamaan, mutta on luultavasti jatkossa tarkempi.

  En kyllä koe säälikolehdiksi sitä, että yhdessä kerättäisiin Flintille aiheutunut taloudellinen menetys, koska hänen ansiostaan nyt on saatu joku lähes kohtuullinen summa näille hyvityksille. Tämä varmasti jo karsii näiden kirjeiden lähettelyä ja ihmisten maksuhalukkuutta.

  Jos ei Flint itse halua keräystä, niin se tietenkin hänelle sallittakoon, enkä tästä asiasta tämän enempää jos ei halukkuutta asiaan ole.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Siinä vaiheessa jos kolmas kirje tulee, niin sitten vastaan heille noin ihan omalla nimelläni:)
   
 3. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  @copperseries , sä oot mun idoli kuten firefly classic vataset taxmanit ja pääsiäiset sekä juhannukset eiku, no näitä on kuitenkin viihdyttävä lukea toisin kuin näitä elvis videoita. Ettei vaan olis osunu ja uponnu pariin tuo @copperseries kirjotus :D

  Eikö täälä ole ja murhiakin tunnustettu aiemmin ja nyt ylilauta postaukset on painavaa tekstiä kumileimasin toimistoissa :D lolz jos mennään perse edellä puuhun niin mennään sitte edes kunnolla.
   
 4. supahard

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2015
  Viestejä:
  7
  .
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2018
 5. copperseries

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2015
  Viestejä:
  507
  Kiitos, kiitos. Yritän pitää muron kuuluisaa korkeata standardia yllä :psmoke:
   
 6. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Oikeus uskoo todisteita, jotka ovat uskottavia yleisenelämän kokemuksen mukaan. Nuo sinun ufotarinasi taas kuuluvat mielisairaalaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2016
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Ei siinä kannata alkaa sen kummemmin pelleilemään, vaan sitten jos asia tulee ajankohtaiseksi, niin sitten vedota tähän MAO:n päätökseen. Varsinkin jos haaste tulee, niin viimeistään silloin, jotta oikeus näkee, että sovintoa on hierottu heidän tekemänsä linjauksen pohjalta.
   
 8. IhmeellinenJuttu

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2008
  Viestejä:
  2 059
  Elämämkoulustako sinne tuomareita otetaankin?:facepalm:
   
 9. AlexxP

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2015
  Viestejä:
  76
  Onhan siinä toki se aspekti, että kun kuvaa ladattu jo monta kertaa muualle niin sattumalta juuri tuo yksi ei olisikaan vastaajan lataama.

  Eikö sitä muuten tuotu oikeudessa julki, että kuvaa oli ladattu muualle jo ennen Ylilautaa? Markkinaoikeuden päätöksessä en ainakaan äkkiseltään huomannut, että olisi mitään mainintaa kuvan julkaisupaikoista ennen Ylilautaa.
   
 10. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Kirjoitusvirhe korjattu, pysytään asiassa. Toki tänne voi hulvattomia viisikkotarinoita kirjoittaa, en minä sitä kiellä.
   
 11. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Mistä ihmeestä markkinaoikeus tai kukaan muukaan voi tietää missä sitä kuvaa on siirrelty ja julkaistu, kun se kerran on internetiin päässyt? :facepalm: Juuri tämä paistaa tuosta koko tuomiosta, ei noilla tuomareilla ja heidän aisantuntijallaan tunnu olevan mitään käsitystä maailmasta sitten 2000-luvun vaihtumisen jälkeen.
   
 12. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Jos tunnustus annetaan rikosasiassa tai riita-asiassa, jossa sovinto ei ole sallittu, tunnustuksella on merkitystä todisteena. Näin on asianlaita myös silloin, kun riita-asiassa, jossa sovinto on sallittu, annettu tunnustus peruutetaan (OK 17:4). Tunnustuksella on usein hyvin korkea näyttöarvo ja se saattaa riittää yksinäänkin näyttökynnyksen ylittymiseen riita-asioissa, joissa sovinto ei ole sallittu, ja lievissä rikosasioissa.

  Jos ei olisi leuhottanut antamaan todisteita ja tunnustamaan keskustelupalstoille, ei olisi tuomiota tullut, koska olisi ollut mahdotonta toteennäyttää kuka konetta on käyttänyt, jos Flintillä olisi ollut älliä vähänkään päässä. Tässä nyt kävi ketju tyhmä>tyhmempi>muro toteen. No oppirahat maksettu, ehkä seuraavalla kerralla jos tulee vastaan toimii toisin?
   
 13. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Missään ei ole tunnustettu yhtään mitään. Oikeus on vain keksinyt päästään, että jonkun random jampan joku random postaus jollain random ylilaudalla on olevinaan joku "tunnustus".

  Aika väsynyt viesti tässä vaiheessa.
   
 14. bitpop

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2016
  Viestejä:
  28
  taidat olla yksi MAOn tuomareista kerta pidät varmana sitä että flint on tunnustanut jotain
   
 15. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Ehkä MAO:n tuomarit eivät ole sittenkään tämän maan tylsimmät kynät.
   
 16. Grabacr

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2010
  Viestejä:
  452
  Eli tästä lähtien kuka tahansa voi joutua kuseen, jos joku levittää hänestä saatua arkaluontoista materiaalia ja puhuu paskaa päälle anonyymisti jossain keskustelufoorumilla? :facepalm:
   
 17. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Kuten mainittu, oikeus uskoo todisteita, jotka ovat yleisen elämänkokemuksen perusteella uskottavia. Aukotonta näyttö, joka ei olisi altis foliohattuilulle ja huonoille agenttitarinoille ei olekkaan.
   
 18. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Uuu, osui ja upposi, kehari nimitteli minua tyhmäksi. En minä kuitenkaan niin tyhmä ole, että jos teksin rikoksen niin postailisin esim. tänne tunnustusta ja todisteita itseäni vastaan.
   
 19. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Kuten todettua sinä ja MAO:n elämänkoululaiset uskotte selvästi ihan mitä tahansa satuja joita joku teille kertoo. Yleisellä elämänkokemuksella ei asian kanssa ole mitään tekemistä, sillä alkeellinenkin käsitys Internetistä ja elämästä riittää sen ymmärtämiseen, että todistus on tasan yhtä uskottava kun vessan seinään raapaistu tunnustus.

  Joko olet aivan toivottaman paska trolli tai sitten aivan toivottoman vähäjärkinen idiootti. Oli kyse kummasta tahansa toivotan menestystä elämään, koska se tulee tarpeeseen.

  Ainiin Jonille terveisiä!
   
 20. bitpop

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2016
  Viestejä:
  28
  no näytöksi olisi kelvannut esimerkiksi serverin loki mistä ip olisi voitu kytkeä flinttiin. nythän se on joku random postaus joka on vain kopsattu täältä murosta mihin on lisätty sarkastinen kommentti. mikä kytkee sen juuri flinttiin? sadat muut olisivat voineet sen tehdä (kun orginaali oli täällä)

  yleinen elämänkokemushan juuri sotii tuota vastaan. niin kuin joku aikaisemmin sanoikin niin kuvalaudat toimivat niin että netistä poimitaan kuvia millä keskustelu avataan.
   
 21. Grabacr

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2010
  Viestejä:
  452
  Kuvitellaan nyt esimerkiksi tilanne, jossa kirjeen saanut postaa kuvan kirjeestä Facebook kavereilleen ja kysyy neuvoa, jonka jälkeen joku katkeroitunut "kaveri" menee postaamaan tämän anonyymisti ylilaudalle ja kirjoittaa alle, että näin tuli tehtyä.

  Vaikka voikin sanoa, että virhe tapahtui siinä vaiheessa kun meni postaamaan kirjeen Faceen, niin miten kirjeen saajalla olisi mahdollisuuksia puolustautua tuota vastaan, jos se kerran tässä "oikeusvaltiossa" kelpaa todisteeksi?
   
 22. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Markkinaoikeudella kyllä rima ammattiylpeyden ja -taidon kohdalla pohjamudissa kun ip-osoite on automaagisesti yhtä kuin liittymän omistaja ja anonyymi nimimerkki jossain palstalla on yhtä kuin syytetty. Toivottavasti korkeampaan oikeusasteeseen pääsee, siellä kun ovat jo sen verran tosissaan että nämä asiat täytyy konkreettisesti todistaa oikeaksi.

  Nyt on tarkoitus pistää eduskunnan oikeusasiamies kunnon grilliin noiden markkinaoikeuden tietojenluovutuspäätösten osalta. Siitä lähdetään että 100 ip-osoitetta yhdessä hakemuksessa ei ole yksittäistapaus ja herra eduskunnan oikeusasiamies pyydetään ohjaamaan markkinaoikeus toimimaan lain mukaisesti. Laki sanoo että yhteystiedot voidaan velvoittaa luovuttamaan vain yksittäistapauksessa ja merkittävyyskynnyksen ylittyessä, joten Hedman saa jatkossa tehtailla 2000e hakemuksia MAO:lle 1 kpl per ip-osoite. Kohdassa kaksi sitten tämä merkittävyyskynnys ja kohdassa kolme näillä näkymin MAO:lle esitettyjen todisteiden olemattomuus.

  Edit: Todennäköisesti pakko tehdä nämä huomautukset niin, että vain yksi MAO:n virhe mainitaan yhdessä valituksessa, jotta saadaan varmasti oikeusasiamies ottaman kantaa joka kohtaan. Tähän mennessä parissa oikeusasiamiehen vastineessa on sivuutettu aina osa virheistä ja otettu kantaa vain niihin joihin osattu.
   
 23. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Tätä itsekin mietin, että MAO on käytännössä itse nyt todennut luovuttaneensa kymmeniä tuhansia ihmisten ykstyisyystietoja perusteilla, jotka se on itse todennet täysin merkityksettömiksi. Tämän jos minkä pitäisi olla vakava virkavirhe.

  (En silti usko, että toinen yleinen vitsi tässä maassa nimeltään oikeusasiamies saisi paskaakaan aikaan tässäkään asiassa)
   
 24. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Vittu jos on niin vatipää, että tunnustaa ja antaa todisteet keskustelupalstoille, joista on selvitettävissä postaajan henkilöllisyys, ansaitseekin oppitunnin. Ensin tunnustaa, sitten kiistää tunnustuksen jollain foliohattuteorialla, ei saatana en kestä enää. Oliko se tunnustuksen postaaja muuten myös käyttänyt sitä Flintin avointa WLAN;a, jonka kantomatka on yleisesti muutaman kymmenen metriä, vittumainen naapuri, naapurin kone tutkintaan, sillähän se selviääLyödäänkö muuten vetoa, kummalla meillä on korkeampi koulutus, jos kerran meinaat, että minä tai tuomarit olemme elämänkoululaisia?
   
 25. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Ei minun tarkoitus ole trollailla, ainakaan paljoa. Osoittaa vain, että oli aivan vitun tyhmää tunnustaa ja postailla tunnustukset, sekä valita vielä kirsikkana kakun päälle avoin WLAN puolustus, kun muutoin olisi ollut aivan mahdotonta yksilöidä käyttäjää kuka on konetta käyttänyt.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti