Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  MAO on asian noin ratkaissut, joten en usko, että se kovin hyvällä silmällä katsoo, jos HP sinne platinanitojan Lu-niitein asiaa vie;)
   
 2. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 350
  Pelkkä IP-osoite ei riitä nytkään näytöksi, että siltä osin KKO:n siunaus asialle ei tulisi muuttamaan mitään. Vahvistaisi vain status quon.

  Avoimien WLANien tapauksessa se toki tarkentaisi, mikä on riittävä näyttö ja mikä ei, mutta tuskin kaikki haasteuhan alla olevat pystyvät samaa puolustusta käyttämään. Varsinkin jos ei ole esittää edes sen tason dokumentaatiota mitä Flint omassa puolustuksessaan. Kaikki jutut käsiteltäisiin jatkossakin oikeudessa yksilöllisesti. Helpotuksesta voisivat huokaista lähinnä kaikki Flintin kanssa vastaavissa olosuhteissa toimineet.

  Oikeuden linjausta sille, mikä on kohtuullinen hyvitys, voitaisiin sen sijaan jatkossa soveltaa vastaavissa tapauksissa varsin ongelmitta. Käytössä olleen verkon tyyppi ja muut tekniset kommervenkit kun eivät mitenkään vaikuta aiheutetun vahingon suuruuteen.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Uskoo ken haluaa. Aina kun velkaa saadaan kuitattua, se jatkuu. Kertomani henkilön kohdalla se loppui perunkirjoitukseen, vaikka Lindorff yritti sitä vielä vainajalta periä.
   
 4. ubergruppenfuhrer

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2016
  Viestejä:
  14
  Nimenomaa opiskelukaverit keksivät hyvän bisneksen.

  Sitähän on valitettu pidemmän aikaa ettei normi-ihminen saa oikeutta kun ei ole varaa. Pitäisi säätää laki, että asianajo kulut eivät voi ylittää korvaus summaa tai jotain vastaavaa
   
 5. BlackWolf

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2008
  Viestejä:
  2 856
  Mä väännän vielä oikeen rautalangasta, en sinulle vaan kaikille...
  Kuka vittu on Captain Flint? Oliko se muka jossain oikeudessa? Mä en ainakaan ole lukenut täältä, että olisi ollut! Tsemppiä vaan Captain Flint, mitä ikinä elämässäsi puuhaatkin ja toivottavasti et ikinä joudu oikeuteen!
   
 6. runneltu

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  157
  flinttihän vois olla fiksu ja muuttaa pois suomesta 15 vuodeksi ja tehdä töitä uudessa kotimaassaan ihan normaalisti ja palata takaisin kun velka on vanhentunut. ei kannata jäädä velkavankeuteen jos on mahdollisuus tehdä asialle jotain (jos rahasta ei ole kiinni niin maksaa joko pois tai muuttaa pois tai jää työttömäksi ja jättää velan valtion hoidettavaksi välikäden kautta (kela/sossu). itse en ainakaan maksaisi senttiäkään vasta kuin kuolinpesästä jos siinäkään on varaa. toki odottaisin siihen asti kunnes valitus menee läpi ja korkein oikeus antaa päätöksen.
   
 7. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 497
  Jestas! Oikeus voitti! Piraateille jotain mietittävää.
   
 8. Casual.M

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2008
  Viestejä:
  1 064
  Jos vilkaiset threadin ihan ensimmäistä postausta, niin tiedät kenestä on kyse. Postauksessa on lisäksi mm. oikeuden antama päätös...
  muoks: Sori, on myöhä jo joten tarkoittamasi asia meni vielä ohi.
   
 9. Hemmo P Paskiainen

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2015
  Viestejä:
  283
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2017
 10. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Velan vanheneminen normaalisti 15 vuotta, rikosasioissa 20 vuotta. Eli jos Flint olisi tuomittu käräjäoikeudessa rikosasiasta velka vanhenisi 20 vuodessa, nyt markkinaoikeudessa häviäjänä riita-asiassa velan vanhentuminen on 15 vuotta.

  Edelleen kehoitan Flinttiä ja muita tekemään rikosilmoituksen Hedman Partnersista ja sen kanssa yhteistyössä olevasta saksalaisesta hakkerifirmasta, kun on oikein oikeudessa vahvistettua mustaa valkoisella, että valvontaa on laajennettu muuhunkin intrenetliikenteeseen kuin siihen johon on oikeus ollut.

  Noista kuolinasioista sen verran,että jos vaikka tiedätte vanhemmillanne olevan velkaa, niin vainaja täytyy hakea henk.kohtaiseen konkurssiin, mikäli pesän varat eivät riitä velkojen kattamiseen muutoin velkavastuu siirtyy teille.
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2016
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Näin se perseilee, ei mitään kunnioitusta vainajaa tai omaisia kohtaan, vaikka kuolemasta ilmoitettu. Mutta asia kunnossa tältä osin. Tarkoitus oli kertoa, ettei kenenkään pidä tuudittautua siihen, että velka vanhenee varmasti määrätyssä ajassa.

  Sinänsä en kenellekään suosittele lähtemään velkoja pakoon, vaan katsoa mikä se oma tilanne on. Aina on olemassa apua, velkaneuvontaa jne. Henki on lähtenyt oman käden kautta liian monelta raha-asioiden takia ja sitä en soisi kenellekään. Raha ei ole koskaan sen arvoista.

  Kannattaa katsoa peli loppuun ja miettiä kaikkia käytettävissä olevia keinoja. Turren puolustuksessa en tykännyt kolmen askeleen systeemistä, koska se vaikutti jotenkin lapselliselta. Ehkä Niko Nynäsillä olisi uutta raikasta annettavaa KKO:hon.
   
 12. Rullis

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2007
  Viestejä:
  716
  Toivotaan, että sinäkin saat vahingossa kirjeen ja sut esimerkkinä runnotaan markkinaoikeudessa 50k velkoihin. Karma voittaa.
   
 13. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Hedman Partners toimii kahdesta toimipisteestä Helsingistä ja Tallinnasta käsin. Asianajotoimisto työllistää tällä hetkellä kolmetoista henkilöä, joista lakimiehiä on kymmenen. Näillä resursseilla vain pieni osa Hedman Partnersin maksamattomista laskuista päätyy oikeuteen saakka. Suurella todennäköisyydellä maksamattomasta laskusta ei siis aiheudu toimenpiteitä, mutta riski on kuitenkin olemassa. Hatanmaa vastaa päätelmään näin:

  – Rakennamme itsellemme prosesseja, joilla pystymme tekemään oikeudenkäyntejä suuremmilla volyymeillä.

  Tekijänoikeuskirjeet herättävät paljon närää ja nettikeskusteluissa ne on leimattu jopa kiristykseksi ja huijaukseksi.

  – Kyllä meistä tehdään rikosilmoituksiakin, Joni Hatanmaa myöntää.

  – Rikosta näissä ei ole kuitenkaan katsottu tapahtuneen, hän jatkaa.

  Mies kiirehtii lisäämään, että myös asianajajaliiton valvontalautakunta on todennut Hedman Partnersin toimivan hyvien asianajajatapojen mukaisesti.

  http://www.oululehti.fi/?app=NeoDirect&com=6/226/78995/fb8aef4c1f
   
 14. Vill3H

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  678
  Onhan nyt prkl sairasta et sä saat tehdä tässä maassa mitä vaan melkein etkä joudu vastaavaan kuseen kun tässä tapauksessa. Vähä pitäisi miettiä tälläisistä asioista päättävien et onko tässä nyt mitään helvetin järkeä ? Pilataanko toisen elämä laittamalla velkavankeuteen vai keksittäisiinkö jotain muuta. Tapat tai raiskaat jonku et joudu vastaavaan kuseen kun jostain helvetin SARJASTA ? Tämä maa on vittu sairas kun ihmishenki tai toisen elämän pilaaminen raiskaamalla tai muulla tapaa on ihan "ok", saat pari vuotta max käydä istumassa.

  Sit jotkut vitun "herrat" voivat tehdä päätöksen et pilataanpas tämän veronmaksajan elämä kun on mennyt jakamaan sarjaa internetissä... Herätkää ny vittu sielä jo. Ei ole ihme jos jengillä rupeaa pää levimään ku maksuja ja veroja keksitään vaan pään menoksi. Sit roudataan tänne kasa ihmisiä jotka eivät kykene elämään länsimaassa ilman et pilaavat toisen elämän. No sekä tulijat että nämä jotka päättävät tälläisestä nauttivat ilmeisesti kun saavat kurittaa sitä kaiken maksajaa. Toivottavasti porukalle rupeaisi jo riittämään tämä... Kai jossain menee raja minkä suomalainen on valmis ottamaan niskaansa ? Sit voi tapahtua ikäviä asioita ja sit on turha miettiä et "olisikohan pitänyt tehdä jotain toisin?"

  Toivon et tämän ihmisen elämän pilaamisesta saitte edes kovan seisokin. Ja toivon ettei todellakaan tämä homma jää tähän, noille ei pidä maksaa todellakaan tollaisia rahoja. Kyse oli sarjasta ei mistään joukosta kallisarvoisi maahanmuuttajia. Menee tunteisiin, pahoitteluni.
   
 15. LatvassaPalmun Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2016
  Viestejä:
  253
  Vill3H, tämä sairaus on tullut ihan muualta maailmasta, kuin kotikutoisena keksittynä. Suomi alkaa olla trollipeikkojen viimeisiä rahastuspaikkoja, muualta on jo kynitty.
   
 16. Vill3H

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  678
  Jooh, no mut ei tämä meidän Suomi nyt silti ole ihan terve tällä hetkellä :) Mitenkä hommassa on sit muualla käynyt ? Suomi on kyll kaiken maailman rahastuksiin oikein otollinen paikka. Voit pyramiidia vetää ilman et on huolta huomisesta, ku ei viranomaiset jaksa tai kerkeä muilta hommiltaan pysäyttämään.
   
 17. Samulisamppa

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2011
  Viestejä:
  158
  Kyllä Vill3H lakeja voidaan muuttaa. Ymmärrän että tämä menee tunteisiin. Kyllä nämä tuomiot piratismista tuntuu erikoisilta verrattuna tappoihin ja raiskauksiin.
   
 18. mkt8

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2012
  Viestejä:
  604
  -
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2016
 19. Justin Case

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2011
  Viestejä:
  483
  Koittakaa nyt helvetti ymmärtää, että noita kirjeitä lähetetään syyttömillekin.
   
 20. deadstar

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2005
  Viestejä:
  328
  mistäs tätä ko. sarjaa ladattiin, jostain publalta tietysti?
   
 21. mkt8

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2012
  Viestejä:
  604
  -
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2016
 22. Välihessu

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2016
  Viestejä:
  222
  On taas oikeustaju ja usko oikeuslaitokseen kovilla, pitää varmaan perustaa itse tällainen spämmitehdas ja hommata partneri hoitamaan liikenteen nuuskimisen.
   
 23. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Voi jumalauta!
  Aivan kuin tässä maassa ei olisi oikeita rikollisiakin!!
   
 24. samuli66

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2015
  Viestejä:
  98
  Muistat väärin. Hommahan on koko ajan toiminut siten, että yhteyttä ottaneet, jotka ovat kieltäytyneet maksamasta ja joilla ei ole ollut riittäviä todisteita "syyttömyydestään" on ja ollaan viemässä oikeuteen. Lisäksi kaikkea sanomaasi käytetään sinua vastaan, jos otat yhteyttä. Jos postailet kuvia kirjeistä sitäkin yritetään käyttää sinua vastaan. Parempi on olla ottamatta yhteyttä ja maksamatta niin selviää. HP vie oikeuteen vain varmoja tapauksia = yhteyttä ottaneet, joilla ei ole "riittäviä todisteita syyttömyydestään" ja ovat sen paljastaneet. Esimerkki tapaus Jonne ottaa yhteyttä HP:hen kertoo, että hän ei ole levittänyt mitään ja kertoo, ettei hänellä ole todisteita asiasta.

  Tuossa HP selvitys PDF http://www.filedropper.com/kantajienlausuma2015-628

  http://s000.tinyupload.com/?file_id=32281494943311637042

  Päätös ei ole lainvoimainen, vaan siitä on 60 päivää aikaa valittaa korkeimpaan oikeuteen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2016
 25. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  Nyt haisee ja pahasti! Eli toiminta on ollut juuri sitä mitä täällä on epäilty, liikennettä logitetaan vain logittamisen vuoksi vaikka teoksiin ei ole tässä vaiheessa mitään oikeuksia. Eli kerätään todistusaineistoa ja lähestytään oikeuksien hallitsijaa tavalla joka ei anna moraalille sijaa.

  "Meillä olisi 2 000 000 varmennettua epäilyä (ei vpn) tallennettua teille kuuluvan teoksen tekijänoikeusrikosesta ajalta 1.1.16-31.5.16, kiinnostaisiko teitä raha? Voisimmeko keskustella lisää..."


   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti