Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Uoppi

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2013
  Viestejä:
  65
  Miten päätöksessä otettiin kantaa parven kokoon tekijänoikeusloukkauksen merkittävyyttä ajatellen? Ilmeisesti jakamisen jatkuminen pitkään oli se ratkaiseva tekijä eikä parven koko?
   
 2. Inkvisiittori

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2014
  Viestejä:
  4 269
  "Suomessa tilauspalvelu HBO Nordic välittää Black Sails -televisiosarjan kaikki julkaistut tuotantokaudet on-demand-suoratoistopalveluna tilaajilleen. Palvelun kautta välitettyjen teosten tallentaminen ei ole mahdollista. " :facepalm: Taitaa olla kirjoituskoneet kovassa käytössä tuomareilla :D
   
 3. Tyhjäntoimittaja

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2010
  Viestejä:
  2 221
  Mitä paskaa tää on? Kyllähän ne pystyy tallentaan. Eikös tota kautta juuri esim. toi yksi jakso Game of Thrones tullut waresivuille päivää ennen sen lähetystä, kun HBO Nordic laitto sen päivää liian aikaisin jakeluun?
   
 4. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Ja kun toinen keskeinen peruste oli se, että ostettu langaton wlan reititin tarvitaan lataukseen niin kovin mielenkiintoista on. Jos vastaaja on itse waretellut miten hän siihen on jotain uutta wlania tarvinnut kuten annetaan ymmärtää? Internet on varmasti joka torpasta kuitenkin löytynyt kymmenen vuotta, oli se sitten nettitikku, langallinen modeemi tmv. Wlaniahan nimenomaan ei tarvitse kuin ne naapurit. Hyvä että on kuitenkin käytetty oikein "asiantuntijaa" päätöksen teossa. Ja hyvä, että tälle "asiantuntijalle" on edes jostain löytynyt töitä.

  Joo ja samaa vankkaa asiantuntemusta toki tuo yllä oleva. Jotenkin vain paistaa tuosta päätöstekstistä, että siellä ei ole oikeasti ymmärretty tästä koko keissistä yhtään mitään. Mikä toki ei ole yllätys, kun samalla asiantuntemuksella ne 10 000 IP osoitetietoakin on Hedarille jaettu.
   
 5. Lolladini

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2015
  Viestejä:
  34
  Mitenköhän tuo on kannattava bisnes Hedmies Partnersille?

  Siis kun miettii että korvaukset varsin maltillisia. Toki on asianajokulut, mutta luulisi että suurin osa warettajista on varattomia hikinörttejä niin tuskin tulevat saamaan rahojaan koskaan kaikilta.

  Niillä on kuitenkin Jonin palkkakulut ja muut. :kahvi:
   
 6. juhamart

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2005
  Viestejä:
  142
  Todettiin, ettei parven koolla ole merkitystä, koska tekijä ei voi vaikuttaa itse siihen. Pitkään jatkuminenkin (saman sarjan kronologisesti etenevillä jaksoilla) lähinnä identifioi tekijän yhdeksi ja samaksi ja tarjosi aihetodisteita. Hyvitykseen vaikutti vain teosten kappalemäärä.
   
 7. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Se nyt ainakin tuli selväksi, ettei Turren "palveluita" kannata 20 k summalla ostaa oikeudenkäyntiin. Lopputulos olisi ollut juuri sama, vaikkei Flint olisi puolustautunut millään tavalla, vain tullut 40 % halvemmaksi. Jos joudutte TO-mafian trollauksen kohteeksi, älkää nyt ainakaan Turrejen kanssa sekoilko!
   
 8. Kapteeni Flint

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2015
  Viestejä:
  20
  Ylilaudan threadista voisin tähän väliin heittää hauskan anekdootin. Tsekatkaa alla olevan dokkarin Dropbox-tiedostojen timestampit, Vanhemmat murot varmaan muistavatkin, että linkki oli aluksi Dropboxiin ekassa postauksessa. Nykyinen Imgurin jako, joka käytännössä on ikuinen, oli tarkoituksella obfuskoitu.

  https://www.dropbox.com/s/wlcfh2t5qb4sy51/Kirjeiden-jakamisen-timeline.pdf?dl=0
  Alkuperäinen dokkari on ajalta ennen oikeudenkäyntiä, tämä versio on anonymisoitu, mutta muuten identtinen.

  Edit: Kas, anonyymi näkymä ei näytä oikein Modified-kenttiä. Tältä ne omistajana näyttävät: https://www.dropbox.com/s/me4mufvf4k18vak/timestamps.png?dl=0
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2016
 9. juhamart

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2005
  Viestejä:
  142
  Turre teki tilanteeseen nähden ihan kohtuullista työtä. Olisi voinut ehkä vielä nostaa esiin sen, kuinka kyseessä on monessa maassa ihan vain riistobisnes, eikä mikään muu. Noin muuten tuntuu, että ongelmat johtuivat enemmän käsittelystä MAOssa. Sitä en tietysti tiedä, oliko Turre valmistautunut tarpeeksi nimenomaan tästä seuraaviin haasteisiin vai pääsikö homma yllättämään.
   
 10. juhamart

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2005
  Viestejä:
  142
  Hyvä hyvä. Tämä tarkoittaa, että on jotain eväitä lähteä kiistämään kantajan "vahvinta" todistelua. Toivottavasti valituslupa heltiää ja KKO on taatusti parempi ja tarkempi käsittleypaikka tälle.
   
 11. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  G-miehen selityksiä odotellessa :smoke:
   
 12. juhamart

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2005
  Viestejä:
  142
  Flint, esitettiinkö tuo Timeline muuten oikeudessa noin selkeästi? Jos esitettiin, ei voi kuin ihmetellä miten MAO jätti sen täysin huomiotta.
   
 13. Kapteeni Flint

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2015
  Viestejä:
  20
  Turren loppuesityksen kalvoissa se oli mielestäni ilmaistu selkeästi
  .
  Sen suhteen todella ihmeellistä, että tuota pidetään minun kirjoittamana. Etenkin kun olen kuvia jakanut avoimesti ennen ja jälkeen.
   
 14. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Ei tietenkään ota Excipion toimiin mitään kantaa, kun elää HP:n pöydältä varisseista muruista.
   
 15. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Toivon lisäksi kaikkia boikotoimaan Scanboxin saataville asettamia eläviä kuvia. Itse odotin ja ostin esim. "The Hatefull Eight"-dvd:n kirpparilta "vie vittuun"-hinnalla, kun joku oli jo oletettavasti (ja valitettavasti) siitä täyden hinnan maksanut. Jos ryhdyin varastettuun tavaraan, olen ylpeä!

  edit: typo
   
 16. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Totta ja kävelin suoraan ansaan iloisesti lauleskellen ;)
  Tosin eiköhän Hedmanilla ole merkitty jokainen vähänkin kriittisesti toimintaan suhtautuva nimimerkki punakynällä ylös jo muutenkin ja iskujoukot odottavat valmiustilassa, jos jolle kulle tämmöiselle sattuisi löytymään joku laiton lataus.
   
 17. Habazon

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2013
  Viestejä:
  961
  Nytkö sitten posti työllistettiin seuraaviks viikoiksi ? kirejeitä lähtee rekkalaisteittain ?
   
 18. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Rikollisten taskusta löytyvä kumileimasin nimeltä Markkinaoikeus iski jälleen.
   
 19. Eleh

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2012
  Viestejä:
  6
  tl;dr tuosta markkinaoikeuden päätöksestä? En jaksa kelailla lankaa :think:
   
 20. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Ite skippasin Hateful Eightin leffateatterissa juurikin tästä syystä. Valitettavasti valveutuneita kansalaisia ei taida olla tarpeeksi tässä maassa, että Scanboxille tästä moraalittomasta toiminnasta koituisi haittaa.
   
 21. riittaajo

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2016
  Viestejä:
  27
  Kuten olen jo aikaisemmin sanonut. ÄLKÄÄ OLKO YHTEYDESSÄ MILLÄÄN TAVALLA KIRISTÄJIIN. He hakevat todisteet vasta kun olet ollut yhteydessä heihin. Tapaus KAPT. FLINT todistaa sen olennaisesti. Hataralla pohjalla meni juttu läpi oikeudessa. TOIVOTAN KAPTEENI FLINTILLE VOIMIA.

  -PEKKA-
   
 22. Uoppi

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2013
  Viestejä:
  65
  Mielenkiintoista että parven koolla ei nyt olekaan MAO:n mielestä merkitystä, kun sitä MAO nimenomaan on pitänyt tärkeänä merkittävyyskynnyksen ylittävänä tekijänä IP-osoitetietojen paljastamista vaadittaessa.

  Ne, joille Hedari-kirjeitä tulee vain yhdestä jaetusta teoksesta ja yhdellä lokimerkinnällä, voivat jatkossa entistäkin levollisemmin mielin viskata lappusen roskiin.
   
 23. Hartzu63 Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2013
  Viestejä:
  1 512
  Kansa se sinne äänesti ja hyvinhän hän työnsä hoiti ja sai vielä sen eläkkeen! :)
   
 24. Tuttipullonimijä

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2015
  Viestejä:
  245
  On tuo Turre kyllä helvetin hyvä asianajotoimisto kun ei tällaista keissiä saanut hoidettua vastaajan hyväksi, mutta sehän on ollut selvää jo alusta asti että pienet on piirit. Pojat ovat haistaneet helpon rahan. Älkää nyt sitten arvon naperot käyttäkö tätä Turrea mihinkään sovitteluun jne... Homma on selvä kusetus ollut alusta saakka, tämän voi nähdä sadan kilometrin päähän puusilmäkin...
   
 25. Hartzu63 Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2013
  Viestejä:
  1 512
  Mähän sanoin kannattaa sovitella ja maksaa se muutama tonni jos on ladannut ja jäänyt kiinni siitä, kun Suomessa tahtoo oikeudenkäynnit maksaa maltaita niinku sanoin ja monesti tuomitaan silleen myös, että molemmat maksaa omat kulunsa!
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti