Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Habazon

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2013
  Viestejä:
  961
  Tänään paukku kirjettä postiluukusta :facepalm: hyvää huomenta vaan... kirjeen mukaan olisin taken 3 levitelly

  Mikäs täällä on ny tilanne näiden kanssa ? luin tuon ohjeen eli ei tehä mitää mutta mikäs tämä flintin tapaus on ? kannattanee odotella jotain päätöstä ?
   
  Viimeksi muokattu: 04.07.2016
 2. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tämä on tässä ketjussa jo käsitelty, mutta tuhottoman vaikeaa etsiä. Eli: Oliko jollakulla ihan faktatietoa siitä, onko näissä riita-asioissa jonkinlaista aika-rajaa väitetystä teosta, jonka puitteissa mahdollinen syyte pitäisi nostaa?
   
 3. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Älä tee mitään, äläkä maksa mitään Flintinkään tapauksen jälkeen. Sitten jos MAO määrää maksettavaa niin harkitset asiaa :D
   
 4. Habazon

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2013
  Viestejä:
  961
  kyllä kyllä, vituttaa vaa suuresti nämä harmaalla alueella toimivat riisto firmat yksityis pysäköintivalvonta yms.... viimeks pysäköinnistä reilu vuoden jaksoivat yrittää saada "sakkoaan" maksetavaks
   
 5. jartsa83

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2013
  Viestejä:
  20
  jep mulle tuli kans tuolta hedmanilta kirje 600 egee. katoppa ku oon maksamassa :mad: meneekö toi perintään?? onko jollain jo kokemuksia?
   
 6. Kapteeni Archibald Haddock Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2010
  Viestejä:
  256
  Taitaa hedarit lähetellä hädissään noita kirjeitä jos joku vaikka erehtyisi vielä maksamaan ennen MAO:n päätöstä.. Mielenkiinnolla odotellaan :kahvi:
   
 7. samuli66

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2015
  Viestejä:
  98
  !!! ÄLKÄÄ MAKSAKO !!! ÄLKÄÄ OTTAKO YHTEYTTÄ KIRISTÄJIIN !!!
  Ei ole lasku eikä mene perintään. Unohda koko asia ja jatka elämääsi.

  https://suomimedia.wordpress.com/2015/12/26/ohjeita-hedman-partners-kiristyskirjeiden-saaville/

  Tuli tuossa mieleen, kun useat sadat syyttömät ihmiset ovat maksaneet HP:lle. Niin heillä on oikeus saada rahansa takaisin, mutta HP ei anna niitä takaisin? Pitääkö maksaneiden syyttömien haastaa HP oikeuteen ja vaatia rahansa takaisin vai onnistuuko se ottamalla yhteyttä HP:hen ja vaatimalla rahoja takaisin?
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2016
 8. lxmo

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2015
  Viestejä:
  81
  Joku tilapäinen häikkä oli kun korjaantui itsestään ja nyt pääsen tuolla sivustolle ilman mitään ongelmia :)
   
 9. jartsa83

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2013
  Viestejä:
  20
  tänks mään :kippis: eli parempi ku unohtaa koko jutun.
   
 10. samuli66

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2015
  Viestejä:
  98
  Näiden copyright trollien normaali toimintatapa on ennenkaikkea pelotella ja toissijaisesti vääntää nollatason väitteistä oikeudenkäyntejä. He eivät näe näiden oikeudenkäyntien voittamista mahdollisena, tai edes tavoitteena. Copyright trollit pyrkivät luomaan pelon ilmapiirin oikeudenkäyntikustannuksilla. Nopea rahastus on tärkeintä ei ole väliä onko kirjeen saaja syytön vai syyllinen.
   
 11. Purkk

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2010
  Viestejä:
  1 049
  Lionsgate osti just Starz:n. Vaikuttaakohan mitenkään haasteisiin.
   
 12. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Ei ole mitään oikeutta saada rahoja takaisin. Kyse ei edelleenkään ole ollut mistään laskusta, vaan pelkästään sovitteluehdotuksesta ja jos sen maksaa, niin se on voi voi.
   
 13. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  "Se on voi voi" sanoo lähinnä HP. Ihminen sanoisi toisen kokeneen vääryyden, jota pahentaa se, että oikeuslaitoskaan ei osaa tässä asiassa auttaa, vaan vääryyden tekijä päässee asiassa kuin koira veräjästä.
   
 14. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Mitä näyttöä siitä oikeasti on, että syyttömät ovat joukoin jotain maksaneet ja miksi edes olisivat? Koko juttu perustuu edelleen täällä spekuloinnille että "kyllä varmaan joku vanhus pelästyy niin että maksaa".
   
 15. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  En minä ole henkilökohtaisesti loukkaantunut tilanteesta, koska en mitään kirjettä ole saanut enkä sellaista odota saavanikaan (tosin näitähän lähetellään minne sattuu, että..). Minua kyllä suuresti vituttaa kun oikeuslaitos tukee tälläistä yksityistä kusetuspaskaa sekä näiden kiristysbisnesten, että esim parkki"sakko" bisneksen muodossa mukamas sivistysvaltiossa. Tälläisessa tilanteessa tekee mieli kysyä, että mitä virkaa sillä kolmijako-opilla on, jos se kolmas oppi pyrkii aktiivisesti siirtämään oikeudenkäyttöä muilta opeilta yksityisille toimijoille.
   
 16. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Eiköhän Markkinaoikeus mene kuitenkin siihen samaan kolmijaon ryhmään kuin tavallinenkin oikeus. Se ei ole mikääm bisnes tai yritysten edunvalvoja.
   
 17. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Meilä on näyttöä siitä, että syyttömiltä on yritetty rahaa kiristää. Meillä ei ole näyttöä siitä, että rahaa ei olla saatu. Onneksi sellaista ei tarvitse, mikäli ei ole myöskään osoitettu, että syyttömät eivät maksa.

  Tässä taas malliesimerkki miten ilman mitään faktapohjaista tietoa yritetään puolustella Jonin kiristysbisnestä sillä, että "eihän kukaan syytön nyt maksa vaikka kuinka uhkaillaan" paskalla.
   
 18. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Markkinaoikeus menee. Markkinaoikeuden toiminta sen sijaan pyrkii aktiivisesti siirtämään valtaa pois viranomaisilta ja eduskunnalta joiden pitäisi edustaa niitä muita osia tässä järjestelmässä.
   
 19. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Jos esitetään väite, että syyttömät maksavat joukoittain, on aiheellista esittää myös jotakin todisteita sen puolesta. "Todista ite ettei maksa" toimii vain akuankassa. Erityisesti kun syyttömien "kiristämistä" ja aiheettomia maksuja käytetään paljon argumenttina toiminnan tarkoituksellisen vilpillisyyden puolesta.

  Siksi toisekseen, meillä ei ole varsinaisesti näyttöä edes siitä, että kirjeitä olisi mennyt syyttömille, vain kommentteja nettifoorumilla. Ja vankilassakin kaikki on toki syyttömiä. (ps. En nyt itsekään usko, että kaikki kirjeet menee syyllisille vaikka meillä ei oikeastaan ole mitään todisteita mihinkään suuntaan)

  Puolustus on esillä vain omassa viestissäsi, ei siinä mitä lainasit. Edelleen, on täysin epäselvää, maksaako näitä syyttöminä juuri kukaan (ja tietty vielä epäselvempää, että jos maksaa niin mikä on todellinen syy).
   
 20. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Joitakin todisteita on esitetty. Sen sijaan ei ole esitetty ainoatakaan uskottavaa todistusta miksi syyttömät eivät maksaisi maksuja kun tiedetään että HP ei edes yritä selvittää onko kirjeen saaja oikeasti vastuussa.

  On siten varsin naurettavaa alkaa selittelemään, että "ei niitä kukaan maksa", jos ei pysty todistamaan, että ei niitä oikeasti kukaan maksa. Se kun tiedetään varmaksi, että ensimmäiseksi suuri osa ihmisistä ei edes ymmärrä, ettei kyseessä ole lasku, toiseksi se, että HP:n menetelmät ovat kaikkea muuta kuin vihreettömiä ja kolmanneksi vielä, että HP ei edes yritä selvittää onko kirjeen saaja syyllistynyt johonkin vaan keskittyy pelotteluun. Näitä faktoja ei voi kumota vain selittelemällä, että "ei ole todisteita" vaan faktat pitää pystyä oikeasti kumoamaan, jos väittää että näin ei tapahdu.

  Ihmeellistä HP:n puolustelua, taas kerran.
   
 21. samuli66

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2015
  Viestejä:
  98
  HP:n kirjeessähän lukee, että mikäli perheenjäsen on syyllistynyt tekoon. Joutuu käytännössä liittymänhaltija isä tai äiti molemmat syyttömiä maksamaan lasten teot. Mikäli vanhemmat eivät suostu maksamaan viedään lapsi tai lapset oikeuteen? Lapsilla on harvemmin rahaa 600-3500 euroa. Jolloin vanhemmilla ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin maksaa.

  http://s33.postimg.org/q8vrfx0i7/image.png

  Osa syyttömistä pelkää poliisitutkintaa ja oikeudenkäyntiä niin paljon, että päätyy maksamaan. On 100% varmaa, että syyttömät ovat maksaneet, mutta kuinka moni sitä ei voi tietää.

  Lisäksi, kun teosta on kulunut yli vuosi, jonka jälkeen saa kirjeen. Voi BitTorrent käyttäjä jolla avoin WIFI/WLAN päättää maksaa vaikka ei olisikaan syyllinen, koska ei muista onko kyseistä teosta ladannut vai ei.

  Operaattorit voivat tehdä virheitä ja antaa väärät tiedot ja taas syytön voi pelon tai tietämättömyyyden takia maksaa.

  On päivänselvää, että 100% varmasti myös syyttömät ovat maksaneet. Sellainen väite, että kukaan syytön ei maksa ei voi pitää mitenkään paikkaansa.

  Sellainen tilanne tuli myös mieleen, jossa liittymän haltija käyttää suojattua WIFI/WLAN mutta on antanut salasanan perheenjäsenille, ystäville, tutuille ja sukulaisille. Tällöin nämä muut voivat koska tahansa käyttää bittorrentia ja liittymänhaltija saa kirjeen. Kuinka moni uskaltaa tässä tapauksessa lähteä oikeuteen. Kukaan muista henkilöistä ei melko varmasti tunnusta, koska tietää, että 1000-2000 euroa tulee maksettavaa.

  Myös oikeusjärjestelmä tuomitsee syyttömiä. Muistaakseni Usassa oli 20-30% tuomituista syyttömiä. Suomessa 10-20% Tämä perustuu ihan siihen faktaan, ettei oikeusjärjestelmä ole täydellinen. Sellaista järjestelmää ei ole olemassa, joka olisi täydellinen.
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2016
 22. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Osaatkohan kirjoittaa yhtään viestiä ilman ontuvaa olkiukkoilua? :smoke:

  Lähtökohtainen olettamus on, että ihmiset eivät maksa sovitteluita (ja samalla tunnustaudu syylliseksi) tekoihin, joita he eivät ole tehneet. Vai oletko tästäkin eri mieltä kun on niin kova pakko puolustella piratismia?
   
 23. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Niin tai todeta, että ei ole ladattu eikä ole meidän tehtävä selvitellä, kuka on. Tai todeta, että ei olla eikä ole lapset. HP:lla ei ole mitään pitävää todistetta päin vastaisesta (kannattaa toki varmistaa, ettei ne lapset ole jossain esimerkiksi paljastaneet tekoa omalla nimellään).

  Pitäsikö tässä ruveta sympatiaa tuntemaan ihmisiä kohtaan, jotka pelkää muiden rikostensa paljastuvan?
   
 24. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Milloin ihmeestä noin naurettava olettamus on tullut niin yleiseksi faktaksi, että sen kehtaa esittää passiivissa?
   
 25. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Täytyisi olla aika vahvat perustelut tai runsas todistusaineisto, jotta lähtöolettamus olisi jotain muuta kuin "ei maksa" laskuihin, väitettyihin tekoihin, vahinkoihin yms., joista tietää ettei ole itse aiheuttanut.

  Tässä ketjussa on nähty kaikenlaista hätäpaskovaa pulua eikä silti yksikään ole ilmoittanut, että ei ole tehnyt väitettyä asiaa mutta maksaa/maksoi silti. Toki muutama sittemmin bannattu rölli on spekuloinut maksavansa syyttömänä jotta saa "mielenrauhan". Tiedä sitten mitä muita mahdollisesti paljastuvia tekoja pitää olla takana, että tarvitsee mielenrauhaa syyttömänä, olettaen ettei ole rölli... :smoke:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti