Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Toivottavasti siellä on joku miljoonaperinnön perunkirjoitustinketti, jonka missaat kokonaan tuolla asenteella. :D
   
 2. ted

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  1 554
  Sitä mäkin kelailin, mutta lähiaikoina kukaan ei ole kuollut suvusta :D

  Kunhan saan varmistuksen jostain, että Roschierkin lähettelee noita, niin en hae.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Erittäin hämmentävää, jos asianajotoimisto massapostittaisi kirjattuja kirjeitä. Noilla kuitenkin on hintaa sen verran, että kuluja tulee aika tavalla verrattuna tavallisten kirjeiden lähettelyyn. Eihän tuo tietenkään mitenkään mahdotonta ole, mutta eihän tuossa nyt mikään viittaa siihen, että kyseessä olisi trollikirje. Suosittelisin hakemaan kirjeen, sillähän tuo selviää.
   
 5. Dimetyyli

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2016
  Viestejä:
  33
  Hyvin epäilyttävä juttu tämä uuden lakitoimiston aktivoituminen jos kirjattu kirje liittyy kiristysbisnekseen. Tämä henkilö on hoitanut Roschierilta jotain tekijänoikeuksiin liittyviä tapauksia: http://www.roschier.com/people/mikko-manner
   
 6. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 423
  Epäilen, että Roschierillä ei ole varaa tahrata mainettaan waretuskirjeillä samalla lailla kuin jollain HedmanPartnersin kaltaisella paskafirmalla. Se on kuitenkin Suomen suurin lakifirma ja aikamoisen prestiiggi nimi.
   
 7. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Älkää nyt hyvät ihmiset alkako vöyhöttämään mitään pelkästään sillä perusteella, että yksi satunnainen tyyppi on saanut kirjatun kirjeen jostakin lakitoimistosta, eikä tämä uskalla mahdollisten waresyytösten vuoksi mennä kuittaamaan sitä, kun kuvittelee että siitä olisi jotain apua jatkon kannalta jos vain ummistaa silmänsä.

  En keksi tuollaiselle salaliittojen kuorittamalle pelolle mitään muuta perustetta kuin armoton waretus, jolloin on ihan sama vastaanottaako syytökset kirjattuna, vaiko kirjaamattomana.

  On kyllä taas niin uskomatonta touhua, että tähän ei eläin pysty...
   
 8. shruthi1

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2014
  Viestejä:
  41
  Oli tänään tullu, mutta liittyy ihan eri juttuihin:)
  Omistatko jotain osakkeita(biotie)?
   
 9. skuge

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2004
  Viestejä:
  157
  Ilmeisesti joku firma(mitkä esimerkiksi tämmöisiä palveluita toteuttaa?) tekee koelatauksia ja kerää tietoja lähettäjistä?

  Onko joku syytetyistä saanut tietoonsa millaisista jakomääristä häntä syytetään?

  On kyllä aina aika kolikonheittoa, kun oikeuteen mennään et miten käy. Puollustuksella on ainakin aikapaljon juttuja mihin voi vedota.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2016
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Tervehdys kaikki metsänpeikot ja muutkin trollit!

  En minä malta olla lukematta näitä, kun ehdin jo niin tykästyä teihin.

  Sen verran tässä kommentoin, että jos jollekin on tullut kirjattu kirje, niin se pitää ehdottomasti hakea postista. On aivan älytöntä, että joku neuvoo, että älä hae. Et sinä voi tietää, mitä siellä kirjeessä on, jos et lue sitä. Vasta sitten, kun olet lukenut kirjeen, voit siihen reagoida. Se voi olla vaikka rikas amerikan täti, jonka kuolinpesän osakas olet tai sitten se voi olla kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä.

  Luulo ei ole koskaan tiedon väärtti.

  Tiedoksi vielä, että sieltä tietosuojavaltuutetun toimistosta ei ole kuulunut mitään. Informeeraan jos/kun kuuluu.
   
 11. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 012
  Ei pidä missään nimessä hakea mitään odottamattomia kirjattuja kirjeitä. Ei milloinkaan.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  No se voi olla kuvainnollisesti vaikka nyrkki vasten kasvoja, mutta kai sinulla on keinot vastata siihen? Ei nurkissa piileskely ja kirjeitä pelkääminen auta asiaa.
   
 13. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 012
  Kukaan ei lähettele kirjattuja kirjeitä ilman että otetaan ensiksi yhteyttä muulla tavoin.
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Melko mutulla menet tässä. Esim. kuolinpesän asioissa toimeksisaaneella asianajotoimistolla pitää olla näyttö, että ovat lähettäneet tiedon asiasta kaikille pesän osakkaille. Kirjattu kirje on tästä erittäin hyvä dokumentti.

  Mitä sitten, jos kirje on tekijänoikeustrolleilta? Jos esitetyt argumentit ovat perseestä, niin vastaat samalla mitalla takaisin. Kaikenmaailman pelottelukeinoja löytyy ja jos kirjattu kirje on yksi niistä, niin senkin voit käyttää vessapaperina, samoin kuin tavallisessa postissakin tulleet.
   
 15. Juujika

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2012
  Viestejä:
  705
  Lakannut pitämästä laitonta sivustoa ja pakenemasta viranomaisia. Tuon luokan rikollinen on lopun elämänsä merkitty mies.
   
 16. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 012
  Höhöhöhö, sivustoa jota pystyy joka asiasta tietävä kopsaamaan, siirtämään uudelle alustalle ja avaamaan yleisölle tuosta vaan. Hydraa ei kukaan pysty tappaamaan, ei kukaan. Koskaan.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Vai että tuon luokan rikollinen? Onko oikein verrattavissa pedofiiliin tai raiskariin tai naisten hakkaajaan?

  "Tuon luokan rikollinen" on edes yrittänyt tuoda vähän iloa ja valoa ihmisten elämiin, samoin kuin aikoinaan merirosvoradiot, jotta nuoret kuten itsekin, saivat kuulla uutta ja hyvää musiikkia.

  On joillakin rikollisuuskäsitykset aika paljon hakusessa..
   
 18. adamantium Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2016
  Viestejä:
  42
  :o
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2016
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Ei lienee helppo arvata, mikä tulee olemaan alinta kastia tulevaisuudessa? Laitan sen tähän nyt oikein ääneen, jos eivät itse tajua: Tekijänoikeustrollit.

  Laitan vielä kaikille tekijänoikeustrollin uraa haaveilevalle sähköpostiviestin, jonka laitoin HP:lle kirjeen saatuani. Toivottavasti edes pieni piikki tuntuu sydämessä.

  "Hei!

  Olen itse opiskellut oikeustiedettä ja Markkinointi-instituutissa aikoinaan oli rehtorina Leo Erme http://www.finlandiakirja.fi/fi/leo-erme-markkinointioikeus-72628.html

  Hän kertoi, että oikeus on meidän oikeus ja sitä ei saa koskaan käyttää väärin, vaan se on meidän oikeus ja velvollisuus. Siksi olen erittäin surullinen siitä, että te asianajotoimistona olette unohtaneet tehtävänne. Teidän tehtävänne on puolustaa heikompaa, ei saattaa heikompaa huonompaan asemaan.

  Miten te kehtaatte katsoa itseänne peiliin aamulla herätessänne, että olette tehneet vääryyttä esimerkiksi minulle, jolla ei ole tarkoituskaan aiheuttaa mitään pahaa kenellekään, saati sitten rahastaa kenenkään omaisuudella?

  Jos teillä on jäljellä enää yhtään kunniantuntoa, niin lopetatte tämmöisen ihmisten kiusaamisen. Muistatteko miksi aikanaan aloitte lukemaan lakia? Oliko se sen takia, että halusitte puolustaa vääryyttä kärsivää vai sen takia, että halusitte rahastaa vääryyttä kärsivää?"
   
 20. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Jaahans, Dame lupasi teatraalisesti poistua murosta kokonaan. Tämä lupaus piti vajaan viikon, mutta en ole yllättynyt. Olet näköjään saanut poistatettua myös viestin, jossa lupasit kadota.

  Hoidatko lupauksesi myös sillä toivomallasi kansanedustajan uralla samalla vakaumuksella?

  Ei kukaan ole rinnastanut PB-porukkaa tuolla tavalla, mutta se nyt vaan on tosiasia, että heppu kapinoi virkavaltaa vastaan luomalla maailman suurimman wareverkoston ja piilottelemalla sitä vuosikausia. Ei kannata kuvitella, että se olisi ollut pelkästään mitään pyyteetöntä "hyvän tahdon jakamista", tai että siitä ei jäisi merkkiä otsaan loppuelämäksi.
   
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Kai minullakin on oikeus muuttaa mieltäni, kuten jokaisella muullakin? Minä en ole mitään viestejä ole poistanut, eikä se taida kommentoijalla edes olla mahdollista. Kyllä siellä on ö-miehet olleet asialla.

  Menee sulla taas off-topiciksi, mutta jos olet noin kiinnostunut tulevaisuudestani, niin muista äänestää, jos ehdolle asetun. :cool:
   
 23. etusukunimi

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2015
  Viestejä:
  3 630
  onko kaikki niin nössöjä vai eikö kukaan voisi esimerkiksi hakata noita äijiä?
  rautaputkea vaan vitusti kinttuihin niin loppuu tuollaiset kirjeiden lähettelyt

  no jos minulle sellainen kirje tulee niin alkaakin tapahtumaan

  lähettäkääpä minulle hedman hintit mulle se kirje niin teiltä lähtee kintut
   
 24. Allah

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2002
  Viestejä:
  352
  Eilen oli kuulemma valmistujaisjuhlia. Saitko paprut elämänkoulusta?
   
 25. etusukunimi

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2015
  Viestejä:
  3 630

  Mula ei oo mitään menetettävää jos mulle tulee tollanen kirje niin annan samalla mitalla takas Ja vähän emmänkin.
   
 26. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Nuo viestisi voi ilmeisesti ymmärtää nin, että warestelet kyllä koko ajan sydämesi kyllyydestä, mutta koet ettei siitä saa koitua sinulle seurauksia? Lisäksi koet myös oikeudeksesi uhkailla fyysisellä väkivallalla ja lopulta hakata/hakkauttaa tahon, joka kehtaa lähettää sinulle kirjeen. Kirjeen, kuulitteko, kirjeen, mikä loukkaus!!!

  En sanonut, että sinä olet poistanut, vaan että olisit poistattanut, eli siis pyytänyt yläpitoa poistamaan ne. Tosin tuota todennäköisempää on, että ne lähtivät moderaattoreiden toimesta pyytämättä samalla kun viimeisimmät elvis-videosi. Murossa on kuulemma jotain uusia Otavamedian moderaattoreita, joiden toiminnasta ei ole hirveästi tietoa ja joita ei ole jaksettu mainita sääntöketjun moderaattorilistalla.

  Ja siis tokihan mielipide voi muuttua, mutta ei se nyt kuitenkaan niin mene, että saat kerran viikossa spammata tänne kännipäissäsi kaikkea paskaa ja marttyyrinä ilmoittaa että et tule enää ikinä takaisin ja kuitata sen sitten muutaman päivän päästä sillä, että nyt oletkin eri mieltä jne.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2016

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti