Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Näköjään uusia nimikkeitä tullut. Tiedänpä aika paljon ketkä on yhtäkin sarjaa noista imuttaneet, että kirjeitä on varmaan tiiossa yhdelle jos toiselle. Hehe.
   
 2. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Perustuu siihen, että on saatettu tiedosto vapaasti muiden saataville. Pieni testilataus on tehty, jotta on varmistettu että väitettyä dataa ylipäätään pystyy lataamaan, mutta sillä ei ole ainakaan tämän Flintin tapauksen kohdalla tässä vaiheessa niinkään merkitystä paljonko sitä loppupeleissä on jaettu/ladattu.

  Mitä nimikkeitä ja minne? Ja mitä tuo viestisi ylipäätään tarkoitti? Täydellisiä nollapostauksia taas kerran kaikki tällaiset vihjailevat mölinät ilman mitään lähteitä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Löytyisiköhän tähän jotain lähdettä tai muuten tarkempaa tietoa? Ei sillä, itse olen jo ihmetellytkin, kuinka kauan noilla viime alkuvuoden Black Sails -latauksilla kirjeitä voidaan vielä lähetellä.
   
 5. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Ash Vs. Evil näkyy olevan "uutena" listalla. Mutta täähän oli jo tiedossa useita kuukausia sitten. Jos oisitte lukeneet tätä ketjua tarkemmin niin tietäisitte tämänkin. Ja Southpaw on myös uusi.
   
 6. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Ahaa... Niin, kun nuo tosiaan on täällä mainittu jo kuukausia sitten, ei nyt oikein aukea miten nuo ovat "uusia nimikkeitä".
   
 7. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Ehkä sanavalintani oli hieman huono. Sen kait pitäisi olla varmennettuja nimikkeitä. Siis ensimmäiset varmistetut tapaukset näistä seuraavista rahastuksen kohteista on tullut nyt ilmi.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2016
 8. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Puhu sinä vaan omasta puolestasi. Sullakaan ole mitään muuta antia ollut tälle ketjulle kun vääntää ihan turhista asioista. En muista lukeneeni sultakaan yhtään informatiivista postausta, mitä ei olisi jo tässä ketjussa ollut aikaisemmin esille. En mitään.
   
 9. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Jos näin mielestäsi on, niin sitten onkin syytä entistä suuremmalla innolla yrittää olla vielä paria pykälää turhempi postaaja. Eipä siinä, mainiosti näyttää onnistuvan.

  Oikeasti, jos tiedät jotain jota ketjussa ei ole vielä mainittu, niin kerro se lähteiden kanssa niin että muutkin ymmärtävät, eikä tuollaisella "ähäkutti, minäpäs tiedänkin jotain mitä te ette" -tyylillä vihjaillen, kun ei siitä ole mitään hyötyä ja se vain vituttaa kaikkia. Nyt kävi niin, ettei tieto ollut ketjussa uutta, joten ei muuta kuin leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

  Niin siis missä ne on nyt tullut ilmi?
   
 10. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Ihan hyvä historia täällä damella. Kasa postauksia poistettiin offtopicina, bannia on tullut ylilyönneistä vissiin pari kertaa ja ainakin kertaalleen juuri noista Elvis-videoista. Marttyyriviestien jälkeen lopetus taas Elvis-videolla ja arvatenkin uudella altterilla takaisin saman tien. Ei täti paljon poikkea hedarin toimintalogiikasta, vaikka aidan toisella puolella patsasteleekin. Tervemenoa -ja tuloa samalla kertaa. :D
   
 11. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Tossa nyt on yksi esimerkki vaikka.
  http://murobbs.muropaketti.com/thre...iristyskirje.1213329/page-482#post-1717424833

  Jossain on se joku postaus tässä ketjussa, missä oli lähteitä tohon, että HP on ottanut myös ko. sarjan valvottavien listalle. Ehkä jos osaa vähän hakukonetta käyttää niin se löytyy täältä. Itte en osaa tarpeeksi hyvin näköjään. Sori. Joten siinä sulle hieman pähkinää. Laita se sitten meille kaikille jos löydät.

  Sen sijaan, että täällä puhut paskaa ja vain ja ainoastaan väännät muiden kanssa, niin varmaan voisit heittää enemmän faktaa pöytään itsekin. Uskoisin, että sulta se voisi jopa onnistuakin.

  Tai jos joku yleensäkin osaa ettiä sen postauksen jossa oli jopa pdf-muodossa se hp:n hakemus mo:lle, että ash vs. evil on valvottavien listalla niin laittakaa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2016
 12. RouVix

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  1 423
  Hirveetä paskaa kyllä tämä ketju nykyään. Melkein voisi laittaa lukkoon siihen ratkaisun julkaisupäivään asti. Kaikki tää tappelu on siihen asti melko tyhjänpäiväistä.
   
 13. Vikke65

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2015
  Viestejä:
  24
  Itse kirjottelin tänne viime vuonna ja eksyin tänne uteliasuuttani pitkän ajan kuluttua jälleen. Yksi muistus tuli viime vuonna ja siihenkään en reagoinut tietenkään kun se aiheeton ylipäätään. Turhaa pelottelua siis Hedmanin suunnalta. Aikaa kulunut ekasta kirjeestä jo lähes vuosi. Kivaa kesää ja jäitä hattuun :)
   
 14. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 350
  Vaikka kyseessä todennäköisesti onkin kieli poskessa tehty kärjistys, todettakoon silti että Suomessa on sen verran vanha, vakiintunut ja vähän tulkinnanvaraa jättävä sitaattioikeuden käytäntö, ettei tällainen sentään ole oikeasti mahdollista.
   
 15. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Kiitoksia. Siinä oli näemmä kun avasin zippipaketin, heti ensimmäisessä tiedostossa mainittu Ash vs Evil (01032016).
   
 16. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Näissä nyt ei ole mitään uutta tietoa, mutta keräilin kuitenkin yhteen sarjat/leffat, joista lippusia on viimeksi lähetetty:

  Ash vs Evil Dead
  Black Sails
  Power
  Spartacus
  A Walk Among the Tombstones
  And So It Goes
  Taken 3
  The Captive
  The Hateful Eight
  The Woman In Black - Angel of Death

  Näiden lisäksi on ollut vielä jotain muitakin, mutta en tähän hätään muista mitä. Saa täydentää.
   
 17. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  653
  Ei Guardaley/Excipio, mutta liittyy asiaan:

  "According to the site owner this shows that IP-Echelon doesn’t really bother to check if the people they accuse are actually sharing any substantial copyrighted data, unless they see metadata as “infringing” too."

  https://torrentfreak.com/piracy-monitoring-outfit-uses-flawed-tracking-technology/

  http://www.smh.com.au/digital-life/...-operations-in-the-world-20150429-1mw93k.html

  "An expert in the field, who wished to remain anonymous, told Fairfax IP-Echelon was "the best outfit in that [piracy monitoring] game".

  Their own technology and algorithms were "far more sophisticated" and "forensically accurate" than others', the source said.
   
 18. Wroomm

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2013
  Viestejä:
  113
  Jopa sun kaltaises älykkö varmaa hiffaa et päätökset on aina tulkinnanvaraisia, kaverii ku autetaa niin vedetään ne tulkinnat sen eduksi. Naalinpaskasta ei kokemusta ilmeisesti napapiirin asukeilla o tapana maistella? nunuka nunnuka lailaa :rofl:

  Meitsi viittas Gamellprut nimimerkkiin, mies joka tietää kaiken. Samanlainen ku Kautium, tykkää takertuu pikkuasioihin ja on valmis länkyttää pikkuasiasta vaikka maailma tappiin kunhan saa sen viimeisen sanan, autistiksi nimittely oli se viimeinen oljenkorsi. Vaikuttaa tällä hetkellä banaanisaarilla, oli erittäin aktiivinen tämän ketjun alussa viimeiset mielenkiinnon kohteet oli sotateknologia ja suomen hävittäjähanke. Tiesi siinäkin tutka ja häivetekniikasta enemmän kun keskiverto ilmavoimien majuri, rakennus tai lukkotekniikasta puhumattakaan siis todellinen superäly.

  Edna on hienoo et joku jaksaa pitää meluu tällasista asioista muuallaki ku murossa joka kuiteski aika suppeen ropellihattu yhteisön kohtauspaikka, mikä selittää myös aikaa oudot maailmankatsomukset jossain asioissa. Ei siel pimees huonees tieskojen seassa jutut aukee.:geek:
   
 19. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 268
  On teillä lapsilla vilkas mielikuvitus :)
   
 20. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Aika erikoinen tapaus tämäkin:
  https://torrentfreak.com/torrent-sites-get-pre-piracy-warning-for-uefa-euro-cup-160610/
  Jenkeissä kirjeitä on lähetelty viime aikoina ahkerasti mm. London Has Fallenin jakajille ja kirjeessä sovitteluhinta on ollut $300, jonka maksamalla ei päädy oikeuteen. Oikeusjuttuja on vireillä ilmeisesti noin 1000 kappaletta:
  https://torrentfreak.com/london-fallen-pirates-get-automated-300-fines-160609/
  Edelleen voit vapaasti kaivaa kommentit, joissa olen sanonut mitään mikä ei pitäisi paikkaansa.

  Ja vaikka sitä välillä tuleekin turhautuneena alennuttua kommentoimaan pikkuisen liiankin kärkkäästi kaltaisillesi kännissä postaaville salaliittomutuilijoille jne, niin eivät ne sinun tappouhkaukset ja muut mölinät ole erityisen sivistynyttä ontopic-keskustelua nekään. Mutta hei, ilmeisesti sinä tiedät rasistiodinportsarikokemuksellasi tämänkin paremmin.

  Muro on tosiaan alunperin IT/teknologiafoorumi, mutta nykyisellään tämä taitaa olla sen lisäksi ihan yleisestikin yksi suomen suurimpia keskustelufoorumeita. Että se siitä suppeudesta ja pimeistä huoneista. Suuren käyttäjämäärän ja olemattoman moderoinnin myötä keskustelun taso on laskenut varsinkin tällä alueella kuin lehmän häntä, mutta sille nyt ei voi tällä hetkellä juuri mitään.
   
 21. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 268

  Jöööö suomalaiset tuomarit tuomitsee aina sen mukaan kuka on kaveri.
   
 22. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  [ot]Ainakin kautiumilta tulee nyt sellaista toisten murolaisten haukkumista, että sopisi vähän siistiä käytöstään.[/ot]
   
 23. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Luitko noita käyttäjän Wroomm viestejä, joihin se vastasi? Puolueellisuudessakin on näköjään montaa eri tasoa :D
   
 24. Savolae

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  600
  Voisit ehkä opettaa miten se maailma ja oikeuslaitos sitten Suomessa todellisuudessa toimii. Minua vastaan kun valitettavasti ei ole (ainakaan vielä) nostettu syytettä mistään. Eli siis noin asioihin konkreettisesti tutustuneena, voinet kertoa miten oikeus(murha)prosessi yleensä etenee. Yritätkö kertoa ihan oikeiden yksityiskohtaisten tapauksien kautta, kun sen verran on omituinen tämä mulla maailmankuva, etten yleensä vielä usko "yks mun frendi" -tasolle jääviä juttuja.
   
 25. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Olisit voinut taas edes vähän tsekata Wroommin viestihistoriaa ennen pätemistäsi. Tiedän ettei sellainen kuulu tapoihisi, kun sieltähän voisi löytyä vaikka mitä sellaista, mikä on sinun omaa putkikatseista agendaasi vastaan, mutta kuitenkin.

  Herran historiasta löytyy mm.
  - Epäsuoria tai jopa kohtuullisen suoria tappouhkauksia
  - Taposta syytettynä olemisella kehuskelua
  - Maahanmuuttajien hakkaamisella kehumista
  - Salaliittoja vähän sinne sun tänne

  Jos Wroomm itse avoimesti ja ylpeästi nämä myöntää, niin en oikein näe miten minä olen syyllinen "haukkumiseen" näistä mainitessa?

  Jos nyt palattaisiin taas siihen ketjun aiheeseen, jookosta joo?
   
 26. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  En itse asiassa lukenut kaikkia Wroommin viestejä: kieli oli monessa sellaista, että en jaksanut tavata tekstiä auki. Mikäli kyseisissä viesteissä on jotakin huomautettavaa, voi sen tehdä kohteliaasti. Tai toki epäkohteliaastikin - ihan minkälaisen kuvan itsestään haluaa antaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti