Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Hehheh.. Ei ne ole tainneet ihan nollapostauksia olla, kun olet niitä jaksanut kaivaa ja kommentoida.. Että oikein mammafoorumi.. On täällä ihan kunnon kundejakin, joiden takia jaksaa tätä palstaa seurata ja kommentoida.

  Kippis kuitenkin :kippis:
   
 2. IcedForce

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  115
  Edelleenhän paras tuomio on se, että katsotaan Flint syylliseksi, muttam aksettavaa tulee se pari kymppiä ja molemmat maksaa omat kulunsa (koska korvaussumma niin pieni, että oikeudenkäyntimaksujen maksaminen voitaisiin nähdä rangaistuksena). Tällöin koko kirjetehtailulta putoaa pohja, koska oikeuden päätöksen mukaan sopiva summa korvattavaksi on se pari kymppiä min. 600€ sijaan.

  Eikä tuo nyt minkään kolmannen osapuolen toimesta julkaistu, ennemmin odotin, että se julkaistaan nopeammin Turren/Herkon kautta kuin MAOn kautta. Jos katsot MAOn julkaisemia päätöksiä, niin tuorein Teollis- ja tekijänoikeudellinen päätös on annettu 20.5.2016 ja siellä ei edes ole suurinta osaa päätöksistä nähtävissä.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Mietin tuossa, että onko kuitenkaan paras vaihtoehto se, että Flint katsotaan syylliseksi, koska voiko ihminen olla syyllinen asiasta, josta syyllisyyskynnys ei ylity. Toisin sanoen siis, jos sitä merkittävyyskynnystä ei todeta, niin silloinhan ei voi ihmistä edes todeta syylliseksi. Kyllä minä ainakin pidän parhaimpana vaihtoehtona sitä, että Flint todetaan syyttömäksi, jos on pienintäkään epäilystä siitä, että syyllisyydestä ei olla varmoja.
   
 4. luottotiedoton

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2016
  Viestejä:
  15
  ei oo rahaa työttömänä maksella jos menee luottotiedot ni menköö,,,,pahoinpitelykään ei maksa näin paljoo
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Moi! Neuvon sinua ottamaan yhteyttä oikeusaputoimistoon ja mene sinne niiden kirjeiden kanssa ja kysy mitä tehdä. Luultavasti ne neuvoo sinua, että odottele seuraavaa siirtoa. Kuten tässä aikaisemmin tuli esille, niin nämä etsivät ihmisiä, joilla on vara maksaa.
   
 6. IcedForce

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  115
  Ongelma siinä, että Flinttiä ei katsota syylliseksi on siinä, että jos MAO ei linjaa, että Flintin kohdalla merkittävyyskynnys ei ylity, niin HP pystyy jatkamaan toimintaansa ja se pysyy ihan yhtä tuottoisana. Siinä kohtaa kun Flint todetaan syyttömäksi, niin MAO ei ota kantaa korvausten suuruuteen ollenkaan, mikä taas mahdollistaa koko tämän kirjekamppanjan. Tottakai Flintin kannalta paras ratkaisu on se, että hänet katsotaan syyttömäksi ja tätä myös Turre on ajanut, mutta kuten Turren videossa Herkko ja Jussi totesivat, niin kirjekamppanjan kannalta tuhoisinta olisi kumminkin saada se syyllinen sinne ja MAO ottamaan kantaa hyvityksiin ja hyvitysten määrä olisi se pari kymppiä. Tällöin koko tilanne kääntyisi päälaelleen kun mahdollisuudet olisi maksaa HP:lle se 600-3000€ tai lähteä oikeuteen ja maksaa omat asianajakulut (sopimuksen mukaan) ja päälle pari kymppiä korvauksia. HP:n kirjeiltä katoaisi todella suuri osa pelotevaikutusta sillä, että oikeuden päätöksellä korvauksia joutuu maksamaan pari kymppiä nykyisin uhkailtujen tuhensien eurojen sijaan.

  Sinällään ei sekään huono vaihtoehto olisi jos MAO katsoisi, ettei Flintin tapaus ylitä merkkittävyyskynnystä teon vakavuuden kannalta tai näyttö teon tapahtumisesta olisi liian hepposta (tarkemmin, ottaisivat kantaa siihen, mikä määrä warettamista ylittää merkkitävyyskynnyksen tai onko nämä saksalaisten logit Suomen oikeudessa pitäviä todisteita). Ensimmäisellä päätöksellä MAO vetäisi linjan, että ~10 jakson ja elokuvan warettaminen tuolla aikavälillä ei vielä ylitä merkkittävyyskynnystä ja oikeastaan HP:n kannattaisi laittaa pillit pussiin, koska varmaan 90% kirjeensaajista syytetään yhden elokuvan tai muutaman jakson warettamisesta. Toisen päätöksen kanssa MAOn sitten taas tulisi olla todella tarkka ja määritellä, että näyttö teon tapahtumisesta ovat liian hepposet tai eivät tarpeeksi uskottavat (kuten, ettei alkuperäisiä lokeja ole tuotu todisteiksi tai lokien paikkansapitävyyttä ei voida todentaa tai vastaavaa). Tällöinkin kirjekamppanja kuihtuisi kasaan, koska MAO olisi linjannut, että Achachen lokeilla kyllä saa osoite tiedot, mutta ne eivät riitä syyllistämään ketään.

  Tässä kohdassa kun etuna on se, että TO-asiat on keskitetty MAOon ja vaikkei puhutakkaan mistään ennakkotapauksesta, jota voitaisiin käyttää tulevaisuudessa esimerkkinä (siihen tarvittaisiin KKOn päätös), niin tämä silti on MAOn linjaus näissä asioissa, jota MAO ei saa muuttaa ilman hyväksyttyjä perusteluja. Eli jos MAO nyt linjaa, että Flint on syyllinen ja kohtuulliset korvaukset ovat se pari kymppiä, niin se ei saa ilman hyviä perusteluja seuraavassa keisissä päättää, että syytetty on syyllinen ja hänen tulee maksaa HP:n vaatimat summat (eli ne useat tuhannet eurot). Tämän takia olisi erittäis tärkeää saada MAOn linjaus korvaussummiin, koska sitä sitten MAOn tulisi noudattaa myös tulevissa haasteissa, oli ne sitten HP:n, Adultian, Njord Lawin tai MK-Lawin nostamia, niin kauan kunnes ehkä KKO antaisi päätöksensä johonkin sinne saakka hyväksyttävään haasteeseen, jolloin tulisi ihan valtakunnallisesti pitävä ja seurattava esimerkkitapaus (mutta siihen nyt menisi vuosia, että jostain näihin vaikuttavasta haasteesta saataisiin KKOn päätös, kun yhtäkään ei ole sinne saakka viety vielä koskaan).
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Huhhuh.. En ainakaan tämän sällin kanssa lähtisi vastapuolelle oikeuteen. Erittäin hyvin perustelu ja jos itselle kutsu tulee, niin tiedämpä keneen kannattaa olla yhteyksissä.
   
 8. ? Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 113
  Jahas viikottainen jonnekerhon kokoontumisajo Hedman-ketjussa, jälleen. :facepalm:
   
 9. Wroomm

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2013
  Viestejä:
  113
  Ovihommissa teikäläiset tulleet tutuksi, jaksaa silti naurattaa :)
  Aina sama kaava teitsit tunnistaa helposti, luullaan et maailma pyörii oman navan ympärilla ja kaikki muut o daijuja. Sit kohdataan poke, pokehan on maailman tyhmin ja niitä uunottaa kybällä eiks je? Kehotus ei koskaan toimi, tulee se legendaarinen etsä tiedä kuka mä oon ja sit, uhataan oikeudella pippurit silmissä ku sana ei menny perille. Voin vakuuttaa et pienen hermopistepainallus session jälkee jokainen on hiljenny, niin se vaan on fyysinen ylivoima ja henkinen yliote sitä kautta nujertaa jokaisen.

  Mitä tulee sun viimeseen viestiin, oot kerran tutkinu meitsin viestihistoriaa, mitä niinku luulet paljonko sun jutut jaksaa pelottaa? Siis oon palvellut legioonassa, palkkasoturina afrikassa, ovimiehenä kuunellu idioottien uhoa ja ollut oikeudessa taposta epäiltynä. Tää ei siis mitenkää uhkailuna vaan faktoina, juristina sun luulis tajuuvan faktat, ymmärän et nyt vähä kuumottaa, tulevaisuus vaakalaudalla. Tajusin siis kuka oot, aiempi heitto oli vaan pieni taktinen liike. Millasta duunii voi saada lakimies joka ryvettäny itsensä näissä tekijänoikeus/kiristys kirjeissä? No aina löytyy oikeusavustajan duunii, joku narkki ei niin o kiinnostunu mitä oot sössiny.
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Näin lauantaiaamun ratoksi tulin tarkastamaan onko mode poistanut pyynnöstäni tätä minuun liittyvää kommenttia. Ei ollut, joten tästä on ilmeisesti pääteltävä, että täällä on kaksoisstandardit. Joistakin henkilöstä voi kirjoitella mitä tahansa tuubaa tuntematta tätä ja kommentit saavat kuitenkin olla, kun taas samanaikaisesti poistetaan toisten kommentteja.

  No, ei tämä minua haittaa, koska onneksi täällä on kuitenkin herrasmiehiä, jotka olivat lukeneet poistetun kommenttini, kun tapanani ei yleensäkään ole keksiä totuuttakin ihmeellisempiä tarinoita.

  Lisäksi joillakin näyttää olevan oikeus haukkua toisten mielipiteitä nollapostauksiksi tai off-topicksi tai nimitellä ihmisiä foliohatuiksi tai muita epämääräisiä vihjailuja. Se herättää kylläkin pienoisia konspiraatioteorioita joidenkin henkilöiden kohdalla, eikä ole muutenkaan hyvää nettikäyttäytymistä.

  Mukavaa viikonloppua kuitenkin kaikille tasapuolisesti tasapuolisuuden nimessä. ;)
   
 11. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Sun poistettu kommenttisi oli se, jossa kerroit poliittisesta historiastasi ja muusta kansalaisaktivismista? Just tuollainen diibadaaba ja itsensä markkinointi vie tän ketjun aina ja varmasti sivuraiteelle. Pidä ne siellä blogissasi ja MV-lehdessä niin tää ketju voi pysyä kiristyskirjeissä.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Niin, mä vastasin siinä riistinraudan kommenttiin, jossa hän tiesi minun pyrkivän eduskunnan portaille. Siihen vastasin, ettei ne portaat riitä, vaan pitää päästä ovistakin sisälle. Riistinrauta meni henkilökohtaisuuksiin. Miksi hänen aiempaa kommenttia ja tuota vääristelykommenttia ei poisteta?
   
 13. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Vaikea kyllä sanoa, miksi se olisi poistettu. Ei kai se ollut mitenkään sääntöjen vastainen, et saanut banneja tai moderaattorikaan kommentoinut. Ei täältä yleensä viestejä poisteta. Toki se oli aiheen vierestä ja omiaan johtamaan pahempaan offtopiciin mutta moderaattorit ei täällä ole kovin aktiivisia eikä tuollainen tarkkuustyö ole ollut tapana.
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Muistan toisen poistetun kommenttini ja luulen, että sinä muistat sen myös..
   
 15. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  653
 16. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Luulen että sieltä on poistettu kasa muitakin offtopic-viestejä (ja siis muiltakin kirjoittajilta). Ei se erityisen yleistä murossa ole, mutta mm. Damen kohdalla rouvan ulosanti ärsyttää aika laajalla skaalalla ja kun päälle laitetaan vielä offtopic-höpinät jne, niin ei ole ihmekään että modet painavat deleteä herkästi.

  Damelle sen verran vielä, että se report-painike ei ole mikään henkilökohtainen apuväline yksittäisten ikävien viestien poistoon. Sitä voi klikata ja siitä lähtee viesti moderaattoreille, jotka sitten arvioivat tilanteen kokonaisuutena. Tarvittaessa antavat viestin postaajalle varoituksen ylilyönnistä ja tarpeeksi kun kertyy varoituspisteitä, napsahtaa tunnukselle määräaikainen banni (kuten olet itsekin käytännössä huomannut). Lisäksi ketjun tarpeettomia viestejä voidaan poistaa ja joskus niissä menee myös asiaa pesuvesien mukana, eikä siinä ole mitään suurempaa salaliittoa mielipiteiden sensuroinnin osalta. Murossa jos jossakin vakiokäyttäjät nostaisivat metakan, jos täällä yksikään moderaattori harrastaisi mitään mielipiteiden ohjailua.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Tämä on hyvä. Toivottavasti täälläkin tuomarit tulevat samaan johtopäätökseen: "They used our court system for illegal purposes to extort money," Pregerson said later.
   
 18. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Aika pitkälle ovat paikalliset hedmannit tuolla menneet:
   
 19. adamantium Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2016
  Viestejä:
  42
  :o
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2016
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Tässä on ilmeisesti väärinkäsitys, koska täällä aiemmin oli näkyvillä kirje, jossa ei ollut enää tuota perintäfirmaa, jonne voisi olla yhteyksissä maksusuunitelmissa ym., vaan suoraan HP:lle. Kirjeen julkaisija on sittemmin poistanut kirjeen, mutta siinä ei tuota perintäfirman nimeä enää ollut.
   
 21. adamantium Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2016
  Viestejä:
  42
  :o
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2016
 22. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  En tiedä kuka tai mikä ne kirjeet todellisuudessa lähettää, mutta noita perintäkirjeitä oli lähetetty tosiaan silloin viime vuoden elo-syyskuussa ja jokainen sellaisen saanut sai vähän ajan päästä myös tuollaisen pahoittelukirjeen. Tämä kuviohan on käyty täälläkin läpi varmaan kymmeneen kertaan. Täyttä totuutta ei tiedä kukaan muu kuin HP, mutta mm. Turren edustaja kommentoi asiaa täällä toteamalla, että "kyllä, mitä ilmeisemmin kyseessä on ihan oikeasti ollut joku järjestelmävirhe". Aika helppo on keksiä useampiakin syitä miten tuollainen voi tapahtua nykypäivänä, kun kaikenlaisia perustoimintoja on automatisoitu.

  Vaikka hoitaisikin, niin mitä merkitystä sillä on mihinkään?
   
 23. adamantium Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2016
  Viestejä:
  42
  :o
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2016
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279

  Tuossa on tuo kaitchun viesti.

  Sen alla oli Pääsiäisen kommentti.
  Viittasitko näihin, vai käsitinkö minä jotakin väärin?

  Itse en kuitenkaan ole saanut kuin ykkös- ja kakkoskirjeen, joten näitä arvanton juttuja en tiedä.
   
 25. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  115
  Lueskelin tuon ekan viestin kirjeen ja siinä puhutaan jakamisesta. Perustuukohan toi uhkailu siihen lataamiseen ja sitä kautta olettamukseen että on myös jaettu? Luulisi että kirjeessä olisi myös mainittu kuinka monta megaa henkilö tuotetta jakoi. Kaalliiksi ne muutamat megat tulee.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti