Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Jos se olisi ollut mielipide jolla on mitään tekemistä ketjun kanssa, niin varmaan se olisi sitten saanut olla, mutta kun ei ollut, vaan se oli jotain omituista jorinaa sinun kansalaisaktivismista, liittotoiminnasta ja ties mistä vastaavasta.

  Mistä kirjeestä sinä nyt puhut? Onko sinulle tullut joku uusi kirje, vai mihin se tieto oli muuttunut? Voisit yrittää kirjoittaa niin, että ei tarvitse arvailla.

  Älä selitä. Sinä puhut HP:n suulla omia mielipiteitäsi. Se jos mikä on mutua.

  Ymmärrän kyllä, että sinulla on tunteet pinnassa, kun pelottaa mitä tästä seuraa, mutta syytön minä siihen olen.

  Ihme kun et tällä kerralla tuota vihjailevammin väittänyt minun olevan töissä HP:lla. Kuten jo todettiin, löysää foliota ja keskity asiaan vöyhötyksen sijaan.
   
 2. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Rauhoitu. Ei se nyt vaan niin mene, että faktoja ei voi olla ilman että on itse syytettyjen penkillä.

  Mielipide on mielipide, eikä niissä ole mitään vikaa vaikka ne olisivat kuinka ristiriidassa muiden kanssa, mutta mutta ei kuitenkaan pidä tunkea omia mielipiteitä toisten suuhun ja väittää faktaksi.

  Ja tuohon folio-ohjeistukseen sen verran, että sitä tarvitaan perinteisesti siinä vaiheessa kun todellisuus hämärtyy ja salaliitot alkavat valtaamaan mieltä. Mitäpä veikkaat kummalla puolella ruutua sellainen tilanne on päällä? :think:

  Toistan:
  HP on lakifirma, joka tekee bisnestä eettisten ja moraalisten sääntöjen rajamailla. Kyse ei ole mistään hyväntekeväisyydestä ja sen pitäisi olla selvää kaikille muutenkin, joten on sinäänsä typerää vähän väliä mainostaa kuinka HP on muotoillut kirjeensä kivasti, mutta tahtoo silti julmasti rahat pois asiakkaalta.
   
 3. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Kirjeessä joka oli eilen illalla näkyvillä täällä. Siinä mainittiin, että hyvitysmaksu on maksettava HP:n asiakasvarojenhoitotilille ja oltava heihin yhteydessä mikäli haluaa sopia pidemmästä maksuajasta. Aikaisemmin em. asiat piti hoitaa Arvato Financen kanssa. Taisit itsekin kommentoida kyseistä kirjettä.

  Lopeta säälittävä mussuttaminen. Lyö faktasi pöytään. Toisin kuin sinä, minä olen ollut HP:n kanssa tekemisissä ja kommentoin asioita sen kokemuksen pohjalta. Säälittävää, että tuollainen nenänkaiva tulee mussuttamaan muille "faktojaan", ilman että on itse ollut tekemissä heidän kanssaan.
   
 4. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678

  Et ilmeisesti osaa lukea? Olen ollut HP:n kanssa tekemisissä ja mielipiteeni perustuu käymiini keskusteluihin heidän kanssaan. Ne eivät ole mielipiteitä toisten kirjoitusten perusteella.

  Mitäs jos tulisit toteuttamaan folio-ohjeistuksesi henk.koht. etkä urputtaisi foorumilla :)
   
 5. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 350
  Todennäköisesti tässä viitataan siihen nimimerkki kaitchun postaamaan kirjeeseen, joka oli eilen näkösällä, mutta jonka kaitchu sittemin deletoi, koska se ei ollut täysin anonymisoitu. Siinä ei tosiaan enää näkynyt mainintaa Arvatosta, ja se sisälsi myös muutamia muita sanavalintoja ja lisäyksiä, jotka vaikuttavat aika selvältä reagoinnilta täällä ja muualla päin kyberavaruutta jaettuihin ohjeisiin. Siinä mm. suorastaan maaniteltiin olemaan lähettäjään yhteydessä. (Ja sitä ei edelleenkään suositella, ainakaan niin kauan kun MO:n ratkaisu on vaiheessa. Tämä näin toimintaohjeita kaipaaville.)
   
 6. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Kyllä vain, tuosta DrVatasen mainitsemasta kirjeestä puhuin :)
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Onneksi moni muu oli lukenut sen tarkemmin, jonka lisäksi se liittyi erittäin paljon tähän ketjuun ja siihen mitä yksittäinen kansalainen voi tehdä HP-asian eteen. Puhuin siinä täällä olevista kansalaisaktiveista, jotka ovat tehneet asian eteen jo hyvin paljon. Päättäjiä on heräteltävä tämän asian suhteen ja onneksi ainakin Tulevaisuusvaliokunnan Olli-Poika Parviainen on jo ottanut asiaan konkreettisesti kantaa.

  Netissä anonyymisti huutelu ja toisen kommenttejen aliarviointi harvoin johtaa mihinkään rakentavaan, vaan se päinvastoin karsii uusia kirjoittajia, joilla olisi uutta annettavaa tälle ketjulle.
   
 8. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Aaah, ok.

  Olisi sen ehkä voinut mainita siinä postauksessa selvemmin, mutta tuo poistaminen kuitenkin selittää sekaannuksen osaltaan.
   
 9. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Mihin sinä sitä faktaa haluaisit tällä kerralla? Entä mikä sanomani asia ei ole pitänyt paikkaansa?

  Olet kyllä tuonut moneen kertaan täällä esille, että olet saanut HP:lta kirjeen, mutta sillä nyt ei hirveästi kannata patsastella. Enkä yhtään ihmetettele, jos ei viestintäsi ole onnistunut heidän kanssaan, kun se näyttää olevan täälläkin niin kovin vaikeaa ja jatkuvasti pitää tukeutua henkilökohtaisuuksiin jne.

  Et vissiin edelleenkään ymmärrä puhuvasi toisen puolesta, kun sanot esimerkiksi näin: "Kauniista lauseesta huolimatta, HP:ta ei kiinnosta selvittää kuka lopullinen tekijä oli/on." Tuollaisia kommentteja sinulla on viestihistoria täynnä.

  Sinulla voi olla asiasta oma mielipide, mutta ei kannata puhua siitä tuollaisena faktana toisen suulla. Ihan perusjuttuja kirjallisessa viestinnässä.
   
 10. Rahastus-Fapultimatum

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2015
  Viestejä:
  81
  Miranda warning USA: "You have the right to remain silent and anything you say can and will be used against you in a court of law."

  Pätee hämmästyttävän hyvin myös suomalaisiin tekijänoikeusjuristeihin. Sen perusteella mitä linkkaamastani lomakkeesta käy ilmi, VAIKENEMINEN ON AINOA OIKEA RATKAISU. Phishing on olennainen osa heidän liiketoimintaansa.

  Levittäkää sanaa.

  Älä maksa.
  Älä ole yhteydessä.
  Haastetta ei tule.
  Jos tulee, Hedman häviää kuitenkin. Tähän odotellaan vielä ensimmäisen oikeuskeissin varmistusta.
   
 11. Dimetyyli

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2016
  Viestejä:
  33
  Täysin samaa mieltä.

  Jos joltakin mennyt ohi markkinaoikeudesta saamani päätökset niin tässä linkit:
  http://aijaa.com/J5mdFt
  http://aijaa.com/NXPvTC
  http://aijaa.com/fnYZdR

  Kaikkia pyytämiäni eivät virastopostilla voineet lähettää, mutta nämä sai ilmaiseksi sähköpostin välityksellä.
   
 12. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Wot evöö. Sinä sitä jaksat mussuttaa, mutta jatka vain. Et ilmeisesti ymmärrä lukemaasi, mutta sille minä en voi mitään. Sinä et vissiin näytä ymmärtävän, että puhun sillä kokemuksella mikä minulla on HP:n kanssa käymistäni keskusteluista! Huomio monikko! Eli ei vain yhtä tai kahta keskustelua! Kyse ei siis ole mielipiteestäni joka on muodostunut muun kuin käymieni keskusteluiden pohjalta. Mikä tarve sinulla on inttää muuta?

  Sinun viestihistoriasi on täynnä HP:n puolesta selittämistä ja muiden kutsumista foliohatuiksi jne.

  "Sinulla voi olla asiasta oma mielipide, mutta ei kannata puhua siitä tuollaisena faktana toisen suulla. Ihan perusjuttuja kirjallisessa viestinnässä." Pätee myös sinuun ja kertauksen vuoksi, olen keskustelullut HP:n kanssa henkilökohtaisesti useastakin asiasta ja yrittänyt toimia heidän ohjeensa mukaisesti heidän kuitenkin kieltäydyttyä muusta kuin hyvitysmaksun saamisesta.

  Olenko tukeutunut kohdallasi henkilökohtaisuuksiin? Käsittääkseni sinä kutsut minua jatkuvasti foliohatuksi.
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Kyllähän täällä tämä keskustelu on mennyt täysin oudoksi. Enää ei voi vapaasti keskustella, vaan annetaan banneja tai haukutaan milloin miksikin. Kuitenkaan kun nämä haukkujat eivät saa niitä banneja, niin herää kysymys, että missähän ne modet silloin luuraa?

  Sen voin kuitenkin sanoa, että olen monenmoista foliohattua nähnyt tässä elämäni aikana ja ainakaan sinä et kuulu niihin. :)

  Peli kovenee ja siihen on tietenkin syynsä, kun näiden veijareiden touhut selviää pikkuhiljaa. Voi olla, että jossain vaiheessa poliisikin kiinnostuu, että minkälaisia rekistereitä niitä ihmisistä pidetäänkään..
   
 14. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Tämä nyt on pelkkää arvelua kun en moderaattoreiden mielenliikkeitä tunne, mutta olettaisin, että banneja jaettaessa vilkaistaan kohteen viestihistoriaa hieman pidemmältäkin ajalta ja arvioidaan kokonaisuutta ennen toimenpidettä. Jos siis esimerkiksi toistuvasti eksyy kirjoittamaan tai jakamaan videoita aiheen ohi, saattaa jossain vaiheessa saada joksikin aikaa porttikiellon foorumille. Tällöin on mielestäni turha syyttää "niitä vasikkanapin painelijoita", vaan todeta, että pitänee muuttaa omaa foorumikäyttäytymistään. Bannihan ei tarkoita sitä, että omat mielipiteet olisivat millään tapaa vääriä tai kirjoitustapa huono - se ei vain kohtaa foorumin sääntöjen kanssa.

  Ja kyllä, tuo ylläoleva oli aika malliesimerkki postauksesta, joka on aivan täyttä off-topicia eikä liity mitenkään trollikirjeisiin.

  Mitä tuohon kautiumin ja Pääsiäisen kiistaan tulee, on pakko sanoa, että kyllähän noiden "ei HP:ta kiinnosta mikään selvittely" -kirjoitusten informaatioarvo on aika lähellä nollaa. Kukaan ei varmastikaan epäile etteikö Pääsiäinen olisi ollut yhteydessä Hedman Partnersiin ja tullut kaltoin kohdelluksi. Vaan kun tilannetta ei ole avattu yhtään sen enempää, ei kukaan muu voi tietää, millä tavalla asiaa on yritetty hoitaa ja miten Pääsiäinen on tilanteessa käyttäytynyt. Tällöin n. sata kertaa huudeltu "ei niitä mikään kiinnosta, minä tiedän!" -mielipide ei vaan näyttäydy muille - tai ainakaan kaikille - lukijoille kylmänä faktana, vaikka se saattaa sellainen oikeasti ollakin.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Mikäs tuossa oli off-topicia?

  Puutuin siihen, että palstan muita kirjoittajia nimitellään. Eikö ne nimittelijät joutaisi banniin?

  Lisäksi kun puhuin veijareiden touhuista, Rahastus-Fapultimatum laittoi aiheeseen liittyen erittäin hyvän kirjoituksen tänään, jossa näiden veijareiden touhut tuotiin esille. http://murobbs.muropaketti.com/thre...iristyskirje.1213329/page-481#post-1717423065

  Jos nämä ovat off-topicia, niin taitaa tämä Muro olla väärä palsta jutella HP-keissistä.
   
 16. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Ylläolevalla tarkoitin omaa kirjoitustani.
   
 17. ziltoid

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2007
  Viestejä:
  553
  Offtopic: Voitteko nyt v###u mennä muualle väittelemään! Modet vois heräillä.
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Ok. Vaikka en kyllä ymmärrä miten kenenkään mielipide olisi off-topicia, jos se asiaan liitty. Perättömät puheet kuten riivinraudan salaliittoteoritat, CIA tai omasta päästä keksityt ovat off-topicia. En nyt käynyt edes katsomassa onko se kommentti poistettu, mutta halusin testata, että toimiiko täällä mode kaksoisstandarin mukaan.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 811
  Täällä on langat pullollaan off -topicia. Varsinkin silloin kun itse aiheesta ei ole paljoa uutta kerrottavaa.
  Murossa on ns. koti -nettipoliiseja jotka ovat ottaneet täällä oikeudekseen huomautella , nimitellä yms. kommentoijia.
   
 21. luottotiedoton

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2016
  Viestejä:
  15
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Alkoi niin naurattamaan tämä sun kommentti, mutta jos ottaa asiasta hyvät puolet, niin onhan se hyvä, että joillakin kansalaisaktiivisuutta riittää.. Joskus miettii, että voisikohan senkin käyttää vaikka eduskuntaan tutulle kansanedustajalle valittamiseen näistä Hedman Partners ja muistakin tekijänoikeustrolli-kirjeistä. :cool:
   
 23. IcedForce

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  115
  Kaikkille niillekkin tiedoksi, jotka eivät Turren twitteriä seuraa, että markkinaoikeus antaa päätöksensä Flintin tapauksesta 4.7.
   
 24. Wroomm

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2013
  Viestejä:
  113
  Jepulis, Jonin lupaus kirjeessä ettei uusia kirjeitä tule jos maksaa on iha kusetusta. Frendi yx gimma oli saanut eka 600 laskun ja maksanu sen ku oli ollu peloissaan. ALLE kuukauden tuli uus kirje tällä kertaa melkeen kolme donaa! Tajus täs vaiheessa puhuu asiasta meitsille, tsekkasin kirjeen ja nyt oli vaan eri oikeuksien omistaja ja tää neiti ei takuulla o koskaan lataillu mitää. Oli ehtiny kuitenki soittaa Jonille ja ihmetteli ku Joni-Boy oli puhunu vähä sivu suunsa, hiffattiin et neidille soitellu taloustieto tyyppi oli lähes 100 varmasti Hedmanin kyttä joka keräs tietoo taloustilanteesta ja keitä siin osittees asuu, aika ovelaa. NoT! Meitsi tajus heti Jonin alkeelliset systeemit, lähetellään "taloustieto" galluppeja emailiin tai soitellaan tällasta esittäen. Varokaa mihin vastaatte, älkää vastatko!

  BTW meni tääki triidi vituix ku Kamelinpaskan altteri? Kautium tuli lässyttää...
   
 25. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Tämä ketju on hyvä esimerkki siitä miten 90% ihmiskunnasta on idiootteja, sillä vain noin 10% täällä on edes semijärkeviä postauksia kaiken paskan seassa.
  Ok, vihdoinkin se selvisi. Positiivista tässä on, että päätös tulee yllättävän nopeasti. Kaikkien näiden Pääsiäisten ja Wroomien vuoksi tekisi melkein mieli toivoa, että langettavat kertaheitolla maastakarkotuksen kaikille syytetyille, mutta en sitä tietenkään oikeasti toivo, koska mikä tahansa muu tuomio kuin kantajan vaateiden hylkäys on tässä tapauksessa yksinkertaisesti väärin.

  Ihan kiva samalla tietää, että nämä päätöstenjulkistamiset ilmoitetaan markkinaoikeuden sijaan jonkin kolmannen osapuolen toimesta Twitterin kautta. :D

  Diibadaabadiibadaaba ja report.

  Ei liity tuohon kommenttiisi, mutta noihin sinun sairaalloisiin postauksiin ylipäätään --> teidän "Odinien sotilaiden" foorumeilla lässyttämiä uhkauksia aletaan kuulemma tutkimaan poliisin toimesta, eli ei muuta kuin siivoamaan viestihistoriaa? (lähde)

  Sinun postauksista suurin osa on ikävä kyllä offtopicia ihan vaan sen vuoksi, että ne ovat nollapostauksia. Sinä et tunnu sitä ymmärtävän, mutta ei voi mitään. Net liittyvät ehkä etäisesti aiheeseen, mutta eivät kuitenkaan tuo mitään lisäarvoa ja varsinkin kaikenlaiset "olipa tämä hyvä hyvä kommentti, tässä meille yhteinen virtuaalinen jaxuhali" -postaukset ovat juuri sitä itseään. Muro ei ole mikään mammafoorumi, jossa chattaillaan ja kaikkea peukutetaan ristiin. Ja sitten tosiaan se sinun vuodatuksesi sinun aktiivisuudesta ties minkä kielioppiliiton osallisuudesta, jonka poistonkin yritit jälkikäteen kääntää eduksesi sensuurin nimissä. Voi eikä! :D

  Ja kyllä, tämä viesti oli ihan samalla tavalla offtopicia, anteeksi siitä. Lähden terassille parille, ei tätä paskaa muuten kestä. :D
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti