Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Wroomm

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2013
  Viestejä:
  113
  Mielenkiinnolla odotellaan miten tää Flintin keissi päätty, sellainen kutina ettei pääty hyvin. Mikäli jengi kaipaa perusteluu:

  Hämmästyttävän helposti MO velvoittanut palveluntarjoajat luovuttamaan tunnistetiedot, vaikka selvää ettei merkittävyyskynnys ylity. Melko luottavaisesti Hedman lähteny viemään asiaa oikeuteen, jos tää ei mene läpi niin mitä voi kuvitella tulevista? Sen ettei niitä tule.

  Pahasti vaan haisee et täs on Hedmanin ja MO-tuomarin välillä jonkinlainen symbioosi, mahdollisesti myös Turren. Tää selittäis helpot määräykset ja jos juttu vielä menee läpi nii entistä vahvempi käry, edellyttäen et sama tuomari nuijii kaikki päätökset.

  Suomessa oikeulaitos ja tuomarit, oikeuden päätökset on vaan niin pyhää ettei käytännössä varsinkaan tavis voi oikeen edes sanoo ääneen et täs löyhkää hyväveli bisnes. Vaikka olis satamäärin kuvii jois Joni ja MO-tuomari lounastaa& harrastaa asioita yhdessä nii näähän ei merkkaa mitään ja koskaan ei tulla tutkimaan millä tapaa sitä rahaa ja lahjoja on liikkunu osapuolten välillä, käytänössähän tällaisiin asioihin puuttuminen romuttais koko oikeusjärjestelmän ja viimeistään paljaistais kansalle miten homma menee.
   
 2. Oltorno

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2004
  Viestejä:
  7 626
  Ihan hyvä juttu turkkarista vaikkei kirjetrollailuun liitykkään.

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001196052.html
  https://www.dropbox.com/s/qt1l0afoaazod53/2016-06-08 19.37.41.jpg?dl=0

  "Yritykset vievät jopa muutamien kymmenien eurojen summia tuomioistuimen perittäväksi. Viitasen mukaan ne yksinkertaisesti luottavat siihen, ettei kuluttaja uskalla riitauttaa velkomisasiaa häviämiseen liittyvän kuluriskin pelossa. - Kysymys onkin siitä palveleeko suomalainen oikeislaitos tavallisia kansalaisia vai onko se pelkästään yritysten perintätoimisto, Viitanen kritisoi."

  Kovaa vääntöä ollut viime sivut, että miksi syyttömät maksaisivat kun ovat syyttömiä. Aivan varmaan tässäkin tapauksessa suurin osa syyttömistä on jotain teinien vanhempia. Voisin 110% varmaksi väittää jos äitini olisi esimerkiksi saanut aikanaan tuollaisen kirjeen hän olisi maksanut sen pois (harvalla on varaa ottaa risksiä oikeudenkäyntikuluista). Tai noniin ehkä hän olisi ensin tentannut siskoltaan ja tämän mieheltä (lakimies ja tuomari) asiasta ja lopputulema olisi voinut olla jotain muuta. Mutta kuitenkin kyllä syyttömät noita makselee vaikka sillä perusteella, että epäilevät jälkikasvunsa olleen asialla... vaikkeivat olisi missään velvollisuudessa selvittää hp:n puolesta ovatko lapsensa syyllistyneet moiseen rikkeeseen.
   
 3. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 012
  Ai saatana! Eikun valelaskuja tekemään! Profittia tulee postiluukusta, ikkunoista, ovista ja esterin perseestä! :D:psmoke::comp:
   
 4. kaitchu

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2006
  Viestejä:
  37
  jee, entisten njordlaw vai mikä lie olikaan (ei oo kuulunu muutamaan kuukauteen mitään), ni sain hedarilta kirjeen kans.

  tarpeeks moni näki ne kuvat jo, joten otetaan pois kun mokasin muokkauksen :(

  no, eipä siinä, saavat haastaa housutkin jalasta. Enpä ole ainakaan ainoa kenelle näitä tulee ja edelleen, syytöntä syyttävät (toki hedarin kirjeestä saa sen kuvan, että vaikka vain omistaisin kyseisen liittymän, niin olen myös vastuussa muiden tekemisestä siinä liittymässä ... "innolla" odottelen oikeusjärjestelmän tuloksia näissä keisseissä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2016
 5. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Näköjään Arvato Finance ei enää hoida hyvitysmaksun käsittelyä. Olisivatko tajunneet, mistä hommassa on kyse ja että nyt on hyvä aika poistua kuvioista
   
 6. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  "Suosittelemme avustamaan meitä asian selvittämisessä, vaikka lopullinen tekijä löytyisikin lopulta kotitalon sisältä tai lähipiiristä.".

  Kauniista lauseesta huolimatta, HP:ta ei kiinnosta selvittää kuka lopullinen tekijä oli/on. Tarkoituksena on vain antaa ystävällinen ja yhteistyökykyinen kuva, kun todellisuus on ihan muuta.
   
 7. ekvivalenssi

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2013
  Viestejä:
  72
  .
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2017
 8. runneltu

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  157
  kaitchulla on jäänyt yhteen ylläolevaan kuvaan tiedonjyvänen josta nimimerkin voi yhdistää oikeaan henkilöön. onko sillä väliä vai ei, sitä en tiedä.
   
 9. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Ainahan voi mennä poliisille ja sanoa "Epäilen syyllistyneeni tähän ja tähän rikokseen. Tämä epäily syyllisyydestäni on tuotu tietooni Asianajotoimisto Hedman Partners Oy:n toimesta. Tekisin tutkintapyynnön itsestäni ja siitä olenko syyllistynyt rikokseen.". Sitten vain tekee tutkintapyynnön, minkä poliisi ottaa vastaan. Poliisi päättää onko aihetta käynnistää esitutkinta vai ei. Mikäli poliisi päätyy esitutkintaan, se kuulustelee epäiltyä ja tarvittaessa suorittaa tietoteknisen rikostutkinnan epäiltyihin rikoksentekovälineisiin. Tutkinnassa sitten selviää onko tapahtunut kyseistä rikosta vai ei ja syyttäjä sitten ratkaisee esitutkinnan perustella nostaako syytteen vai ei.

  Mikäli näyttö syyllistymisestä rikokseen ei ole, voi toimittaa poliisin/syyttäjän päätöksen HP:lle. Vieköön HP sitten Markkinaoikeuteen jos haluaa, eihän heidän tarvitse kuin osoittaa Markkinaoikeudelle, että poliisin tutkinta oli virheellinen.
   
 10. JedinPaluu

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  34
  Kirjeestä päätellen HP:ta ei ketjussa esitetyt tiedot ja neuvot oikein miellytä :kahvi:
   
 11. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Siinä on itse asiassa useampikin yhdistävä tekijä, kuten mm. kirjeen numero, päivämäärät ja tarkat kellojanat ja niinä jaetut tiedostot.

  Toisaalta, kun saateteksti oli "jee, entisten njordlaw vai mikä lie olikaan (ei oo kuulunu muutamaan kuukauteen mitään), ni sain hedarilta kirjeen kans", niin ei taida olla paljon nimimerkin yhdistämisellä merkitystä. :D

  Kaitchu taitaa muuten olla ketjussa ainoa, jolla on kirjeitä useammaltakin firmalta.
   
 12. kaitchu

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2006
  Viestejä:
  37

  Nappasin ne pois, mutta en usko, että olen ainoa. Ehkä ainoa kuka on maininnut asiasta. Joko muut ovat fiksumpia ja ovat asiasta hiljaa tai sitten ovat maksaneet (mitä tämän palstan neuvoilla olen ymmärtäny ei kannattaisi tehdä, koska tästä ei vielä ole oikeuden päätöstä, tms).
   
 13. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 350
  Siltä vähän vaikuttaa, kun katsoo millaista tuubaa suoltavat. Ainakin se "valtaosa haastetuista on sellaisia, jotka eivät ole olleet meihin yhteydessä" vaikutti täydeltä valheelta, kun kaikissa niissä haastehakemuksissa mitä itse olen nähnyt, on aina laitettu liitteeksi jotain kirjeenvaihtoa, jolla pyrkivät nimenomaan osoittamaan sen, että vaatimuksia ylipäätään esitetään oikealle henkilölle. Ehkä jonkun todella pitkän syntilistan omaavia ovat uskaltaneet lähteä haastamaan pelkällä lokitiedolla (tai harkitsevat uskaltavansa), kun mahdollisuus väärän puun haukkumiseen on jonkun verran pienempi. Vaan tiedä sitten, että uskaltavatko sitten enää tätäkään, jos Flintin tapauksesta tulee ratkaisu vastaajan eduksi. Siinä kun on juuri kyse oletetusta massajakajasta.

  Huvittavasti koettavat pelotella kirjeensaajaa myös markkinaoikeuden 2000 euron käsittelymaksulla, vaikka kyseessä on melko todennäköisesti yhtä vahva deterrentti myös toiseen suuntaan. Juuri sen takiahan se on niin korkeaksi hinattukin, ettei oikeus tukehdu aivan pilipalitason riitajuttujen käsittelyyn. Se siis toimii takaajana sille, että trollien kynnys yrittää onneaan yksittäisen teoksen lataamisesta epäiltyjen kohdalla on kohtuullisen korkea, ainakin pelkällä toivotaan toivotaan -asenteella.
   
 14. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Mistä tämä tieto on peräisin?

  Ahdistaa aika huolella tällaiset toisten puolesta puhutut kommentit ja itsestäänselvyyksien ihmettely. Ja mistä sinä tiedät mitä siellä HP:n lakimiesten päässä liikkuu? Olettamus on eri asia kuin kertoa muille varmuudella jotain. Uskotaan vähemmälläkin, että sinua on kohdeltu mielestäsi kaltoin ja että sinulla on kaikenlaisia henkilökohtaisia angsteja hedmannia kohtaan, mutta voisit silti vähän rajoittaa tuota tuputustasi ja yrittää keskittyä mielipiteiden ja mutun sijasta mieluummin faktoihin.

  Faktoista puheen ollen, alkaa tämä viikko olemaan lopuillaan, joten kaiken järjen mukaan tänään pitäisi tulla tieto Flintin tapauksen päätöksenjulkistamispäivästä. Mihinköhän se tulee ensimmäisenä nähtäville? Ei muuten, mutta MO:n sivuilta en löytänyt mitään sellaista kohtaa, jossa vastaavia tietoja olisi julkistettu aiemmin.

  MO:n päätökset/ratkaisut löytyvät täältä, mutta siellä ei ole ilmoituksia päätöspäivistä, joten tuskin tämäkään tieto sinne päätyy ja vaikka päätyisikin, niin tuskin reaaliajassa kuitenkaan.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Hmm.. Mielenkiintoista. Vastasin tähän henkilöön menevään kommenttiin asiallisesti ja perustellusti ja nyt kommenttini on poistettu.

  Onko niin, että täällä Murossa harrastetaan sensuuria, eli vain yhdenlaiset mielipiteet ovat sallittuja?
   
 16. fadfadfad

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2007
  Viestejä:
  98
  Viimeksi muokattu: 10.06.2016
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  En saanut koneeltani tuota linkkiä auki, mutta ilmeisesti artikkeli on tämä: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/2684733/Asianajajille+halutaan+harkintavaltaa

  Erittäin hyvä kannanotto Suomen asianajoliitolta, joten se ansaitsee tulla kokonaan nähdyksi:

  "Suomen asianajajaliitto on huolissaan siitä, ettei tavallisella suomalaisella ole enää varaa viedä riita-asioita oikeuteen. Liitto tahtoo, että oikeusministeriö (OM) puuttuu tilanteeseen.

  – Ministeriön pitäisi tehdä perinpohjainen selvitys kulujen hillitsemisen vaihtoehdoista ja siitä, miten tavallisten suomalaisten oikeusturvaa olisi mahdollista parantaa riita-asioiden viemisessä oikeuteen, sanoo asianajaja Jarkko Ruohola Suomen asianajajaliitosta.

  Ruohola valitaan tänään perjantaina suurella todennäköisyydellä Asianajajaliiton puheenjohtajaksi.

  Oikeusministeriön mukaan liiton esittämälle selvitykselle on tarvetta.

  – Ministeriön tiedossa on, että oikeudenkäyntikulut muodostuvat monissa tapauksissa kohtuuttomiksi riita-asian häviäjälle, toteaa hallitusneuvos Heikki Liljeroos OM:stä.

  – Tilanne on syytä tutkia ja miettiä, miten se saadaan tasapainoon.

  Ministeriö sanoo käynnistävänsä selvityksen, jos yhteiskunnallinen paine ongelman suhteen kasvaa kovaksi.

  Nykylain lähtökohtana on, että häviäjä maksaa voittajan kulut oikeudessa.

  Oikeuskulut ovat paisuneet jatkuvasti, ja nykyisellään riidan häviäjän riskinä on tyypillisesti 40 000 euron oikeuskulut käräjä- ja hovioikeudenkäynnin jälkeen.

  Asianajajaliiton mukaan tuomioistuimille pitäisi antaa lisää harkintavaltaa siinä, kuinka paljon voittajan kuluja häviäjän maksettavaksi tuomitaan. Tämä vaatisi lakimuutosta.

  Asianajajaliitto toivoo myös, että julkinen oikeusapu suosisi riitelyn sijaan sopimista.

  Tällä hetkellä oikeusapu ei korvaa riitojen ratkomista muualla kuin tuomioistuimessa."

  Lisäys: Oikeastaan otsikko on tuossa väärin, koska artikkelissa vaaditaan tuomioistuimille lisää harkintavaltaa häviäjän oikeudenkäyntikulujen kohtuullistamiselle, eikä asianajajille.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2016
 18. Rahastus-Fapultimatum

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2015
  Viestejä:
  81
  Mikäs avautuminen tämä sitten oli? Herätys Kautium, tervetuloa maan pinnalle. Edellinen P2P-hyvityksillä trollaava lakifirma jonka sähköpostit vuosivat nettiin, oli ACS:Law. Lyhyt yhteenveto sähköpostien sisällöstä löytyy täältä:

  ACS:Law (Gay) Porn Letters Target Pensioners, Married Men

  Niiden perusteella tiedetään että:
  1. Ratkaisevin kynnyskysymys lakifirmalle on kirjeensaajan maksukyky. Tuottamattomien tapausten annetaan olla.
  2. Ihmisiä "kannustetaan" maksamaan myös toisten puolesta ja "väärä" raha kelpaa aivan hyvin.
  3. Yksikään maksukykyinen yksityishenkilö ei tiettävästi ole saanut venkoiltua itseänsä vapaaksi pelkilla yhteydenotoilla.

  Lisäksi tiedetään että lakifirma vastaa niinsanotuilla templateilla, eli ennakkoon kirjoitetuilla vastauspohjilla. Kaksi tälläistä vastauspohjaa ovat "Bare Denial" ja "Sensitive template".
  Bare denial tarkoittaa että kirjeensaaja yksinkertaisesti kiistää jakaneensa tai tietävänsä tapauksesta eikä luovuta ylimääräisiä tietoja. Trollien kirje pyrkii tälläisessä tapauksussa kalastamaan vastaajasta lisätietoja. Sensite template on se jolla vastataan, kun kirjeensaaja kokee häpeää tai ilmaisee asian olevan hänelle tavalla tai toisella arkaluonteinen (esim. homoporno). Olisi helvetin mielenkiintoista lukea tämä pohja.

  Ylivoimaisesti mielenkiintoisin on kuitenkin lakifirman sisäiseen dokumentaatioon tarkoitettu lomake:

  [​IMG]

  Tästä voi päätellä paljonkin.
  Trollit aktiivisesti keräävät tietoa painostuksensa tueksi, eivätkä todellakaan haasta ihmisiä sokkona. Kirjeensaajia "pisteytetään" näiden tietojen pohjalta siten, että korkeammat pisteet omaavat laitetaan haastelistan yläpäähän. Kirjeensaajan taloudellinen tilanne, mikäli sellainen on tiedossa, on ratkaisevin.

  Erittäin hassu detalji on tuo "politically sensitive" -ruutu. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että kirjeensaajalla on poliittista vaikutusvaltaa, joten häntä ei kannata haastaa vai päinvastoin sitä, että koska hänellä on politiikkaan kytkeytvä ura ja julkisuus on huolenaihe, niin tätä henkilöä kannattaa painostaa.

  Sentäs ACS-law ei tuonut oikeuteen väärennettyjä kantajia tai sisäpiirivastaajia kuten rikostutkinnan olla oleva Prenda Law.
   
 19. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Mitenkäs mulla on muistikuva, että täältä ei voi poistaa lähetettyä viestiä? Pelkkä tekstin muokkaus onnistuu.

  Eli joko alkaa konspiraatioteoriat tiivistymään ja CIA tulee kohta raidaamaan Ednan kodin, tai sitten vaan pitää keksiä totuuttakin ihmeellisempiä tarinoita :D

  Edit: tuli muuten mieleen, että kuinka suuri osa näistä postauksista oikeasti kuuluisi bannilistalle :D
  Luku 3 Rikokset, häiriköinti ja asiaton käytös
  1. Saarnaaminen poliittisista, uskonnollisista tai lakiteknisistä yksityiskohdista on kiellettyä. (Muron Säännöt... kohta seitsemän. Tuo ykkönen tahtoi väkisin tulla mukaan hämäämään)
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2016
 20. Rahastus-Fapultimatum

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2015
  Viestejä:
  81
  On se poistettu. Tuunatkaa sitä Ad Hominemia vähän vähemmälle.
   
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Loistavaa työtä, tästä saisi moni tutkiva journalisti ottaa mallia!

  Ihan systemaattiselta tämä näyttää ihan maailmanlaajuisesti, joten kun näitä tuodaan esille, niin toivotaan että se herättää myöskin Suomessa median mielenkiinnon.

  Tuo muuten, että poliittisen uran kytkentä tuodaan tässä esille, on myös yksi asia, jolla on helppo kiristää. Jos esim. jossakin korkeassa poliittisessa asemassa oleva henkilö on lataillut homopornoa ja pitää kulissia yllä vaimoineen ja lapsineen, ei hän missään tapauksessa halua tämmöisen asian paljastuvan ja tulevan julkisuuteen, vaan maksaa mieluummin mukisemati.
   
 22. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  En ihmettele, kun se oli kuitenkin 100% offtopicia ketjun aiheen ulkopuolelta, jota sinulla on vähän ikävä tapa harrastaa. Modet saisivat siivota ketjua muutenkin ahkerammin ja ilmeisesti tällä kerralla niin on tehtykin, eli tuo sinun viestisi tuskin oli ainoa joka on poistettu.

  Se oli avautuminen foliopäiden viestien mutusisällöstä ilman faktoja. Ketjussa on sitä laatua aivan liikaa, eikä niistä ole hyötyä kenellekään, vaan juuri päinvastoin.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Hyvä, että sen ehti kuitenkin vuorokauden aikana moni lukea, niin ehkä miettii, missä niitä päätöksiä tehdään ja lakeja muutetaan. Onneksi nyt asianajoliitto on kiinnittänyt huomiota näihin oikeudenkäyntikuluihin, johon OM on suhtautunut myönteisesti.

  Tämä ei lienee tiettävästi mikään virallinen sivu, joten en ymmärrä miten täällä ei erilaisia mielipiteitä hyväksytä. Kerroin aiemmin, etten ole sitä vasikkanappia painellut. Tänään sen tein, kun tuolla jo salaliittoteorioita ja CIA:ta tarjoiltiin. Katsotaan nyt, miten se moderaattori näihin suhtaantuu..
   
 24. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Kirjeessä ei mainittu enää Arvato Financen nimiä ja yhteystietoa hyvitysmaksun hoitajana, niin kuin se oli aikaisemmissa kirjeissä. Silloin maksusuunnitelman tekoa varten piti ottaa yhteyttä Arvato Financeen. Ilmeisesti toisin kuin sinä, olen saanut HP:lta kirjeitä, enkä vain lukenut toisten kirjeitä netistä.

  Ahdistaa että ihminen joka ei ole ollut tekemissä HP:n kanssa puhuu heidän puolestaan. Itse olen ollut ja tiedän mistä puhun. Ne on faktoja, ei mutuja. Sitä vastoin sinä puhut mutuja, ellet ole ollut HP:n kanssa tekemissä tai ole yksi heistä. Voisit rajoittaa mutujesi tuputusta.

  Näyttää, että sinä olet hyvinkin tarkkaan selvillä HP:n aivotuksista ja ajatuksista kun vähän väliä yrität selitellä asioita heidän puolestaan kun joku tuo esiin negatiivisia mielipiteitä HP:sta.
   
 25. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Kautium olet ihme mussuttaja. Sinulla ei ole mitään faktoja väitteidesi tueksi vai miten olet hankkinut henk.koht. kokemusta HP:sta? Mikäli et ole ollut tekemisissä heidän kanssa, voisit pitää suusi kiinni "faktojesi" kanssa ja kietoa foliota tiukemmin pääsi ympärille.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti