Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Paitsi, jos oikeus hyväksyy "todisteina" jotain epämääräisiä lokeja jonka paikkansapitävyyttä ei tarvitse edes tarkistaa tai todistaa. Ja oikeushan hyväksyy kuten näistä kirjeistä olemme havainneet.

  Ei markkinaoikeuden pitäisi antaa myöskään kenenkään yhteystietoja joka ei ole levittänyt TO-lain alaista materiaalia. Jostain syystä näin on kuitenkin tapahtunut ja muutama onnekas on onnistunut itsestän "todistamaan syyttömäksi" mikä on täysin perverssiä oikeusvaltiossa.
   
 2. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Vastaaja ei pysty todistamaan syyttömyyttään antamalla koneensa puolueettoman tahon tarkastettavaksi ja eikös se mene näin samalla logiikalla, että HP tai kantaja eivät pysty todistamaan että vastaaja on syyllistynyt lataamiseen, jakamiseen tai saataville asettamiseen koska kukaan puolueeton taho ei ole tarkastanut valvontaohjelmiston luotettavuutta ja toimintaa? Eihän HP päämies ole sen luotettavampi kuin "matti meikäläinen".
   
 3. zet

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2002
  Viestejä:
  3 964
  En ole koko tarinaa lukenut (oliko aiemmin myönnetty teko) mutta tuossahan myönnetään jo rivien välistä, että ladattu/jaettu on mutta ei paljoa :)
   
 4. Kaljugorilla

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2012
  Viestejä:
  1 516
  Eikös tänään pitänyt tullut tuomionpäivän päivämäärä julki?
  Googlettamalla ei löytynyt oikein mitään, joten suuntaan kyselyn tänne.
  Kenelläkään tietoa?
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Nyt höpöhöpö.. Lue nyt ensi alkuun tuosta, ennen kuin alat omia johtopäätöksiäsi tekemään. http://www.ritvapuolakka.fi/425806078

  Merkittävissä määrin viittaa markkinaoikeuden ratkaisuun määrätä operaattorit luovuttamaan ihmisten IP-osoitteiden perusteella heidän yhteystietonsa, HP:n merkittävässä määrin -hakemuksen alle, kun IP-osoitteiden haltijat oli niputettu yhteen hakemuksessa.
   
 6. Wroomm

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2013
  Viestejä:
  113
  Aika kuumottavan bisneksen Joni-boy on valinnu... Meitsi sentään on ollu ammattisotilaana enkä välttis haluis vaihtaa paikkaa. Vihaiset muron ropelipäät nyt korkeintaan ulisee foorumilla tai hakkeroi jotai kostox. Mut tällaset kirjeet ne saattaa nostaa ikävästi valoihin tyyppei joilla on isoi bisneksii ja ajatus mahdollisesta kotietsinnästä ei ehkä sovi niiden suunnitelmii. Näi heeboilla o fyffee isosti ja itäblokin maista jo 5 donalla saa tilattuu melko ikävän käsittelyn, 50 sit jo multiin. Vaikkei välittäis itsestää yhtää ni sit kuitenki on myös läheisii joille voi myös sattuu ikävästi.Normi sekoipäitä nyt unohtamatta jotka nyt on kaikkien julkisuuden ihmisten mahdollinen uhka.

  No toivotaan et Joni-boy herää ja tajuu et pelaa vääräs sarjassa saatuun hyötyyn nähden.
   
 7. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 811
  Huono tarina.
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Ymmärrän electronin reaktion, mutta mitä Wroomm kirjoitti, ei ole mitenkään hatusta vedetty. Minä esimerkiksi käyn tätä taistoa laillisin keinoin ja sanan säilällä, mutta on olemassa ihmisiä, jotka ottavat oikeuden omiin käsiinsä, varsinkin jos oikeuslaitos pettää kansan, niin silloin on leikki kaukana.
   
 9. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Mitäs nimimerkkejä ne mahtavat olla?

  Uutena käyttäjäna (tai altterina?) kannattaa muuten huomioida, että tuollaiset vihjailevat nollapostaukset ilman mitään perusteluita eivät kuulu tänne.

  Kovin ovat vaikutusvaltaisia trolleja, kun saavat hommattua bannit muroonkin ihan syyttömille. Vai olisiko sittenkin niin, että kaikki sinun bannisi ovat tulleet ihan aiheesta. Yritä pitää se mopo käsissä, niin eivät modetkaan innostu näpäyttelemään.
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Heheh.. Muuten ei ole tarvinnut vielä kertaakaan sitä vasikkanappia meikäläisen painella.
   
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 811
  Aika romantisoituja mielikuvia. Ehkä joku liivimies tai huumehörhö voisi "ottaa oikeuden omiin käsiin".
  Lähinnä jos kyse olisi esimerkiksi oman lapsen pahoinpitlystä tai raiskauksesta niin silloin ehkä. Tässä ei nyt kuitenkaan ole kyse kuin rahasta ja vitutuksesta.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Ei tuossa ole romantiikan kanssa mitään tekemistä, realismista paremminkin. Jos joku tarpeeksi vittuuntuu, niin tiedä häntä. Itseäni ei väkivalta kiinnosta, paitsi noissa mainitsemissasi tapauksessa.
   
 13. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 811
  Juu, en tarkoittanutkaan sillä kahden ihmisen välistä romantiikkaa vaan lähinnä kotimaista tv -sarjatyyppistä rikossarjaa.(esim. Helppo elämä):)
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  En tiedä tuota sarjaa, mutta HP:n toiminta vetää varmasti puoleensa Wroommin kertomaa porukkaa, joka ei tietenkään ole toivottavaa.

  Nyt pitää odotella mitä Tietosuojavaltuutettu sanoo ikkunakuoresta sekä tietenkin Markkinaoikeuden päätöstä Flintin jutusta.
   
 15. Anon4340

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2001
  Viestejä:
  486
  No jos jollain pitäisi näyttää toteen että ei ole kyseisiä tiedostoja jakanut yli vuosi sitten niin ei tuo mielestäni aivan huono idea ole. Ei oikeus aivan olankohautuksella luulisi ohittavan asiantuntijan valaehtoista todistusta varsinkin kun tuntuu että vastapuolen asiantuntijat ovat mystisesti estyneitä. Valan rikkominen oikeudessa nyt ei ole ihan pikku juttu. Tuo ei todennäköisesti maksaisi edes kovin paljoa ja toiseksi voisi olla varma että todistusaineisto on itselle myönteinen, josta ei voi olla varma jos viranomaiset koneen tutkisivat. Jos itse maksaa koneensa tutkimisen ja pyytää esim. kirjallisen raportin siitä, niin kyllähän sen raportin saa ensin lukea itse ennenkuin sitä oikeudelle näyttää. Jos raportti ei ole itselle suotuisa, niin sitten ei esitä sitä todisteena. Sama juttu jos koneen tutkija meinaa viedä omana todistajana oikeuteen, niin sitten ensin pitää käydä hänen kanssaa läpi ettei hän ole oikeasti löytänyt mitään epäillyttävää ennen kuin hänet nimeää todistajaksi.
   
 16. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  No vaikkapa tässä:

   
 17. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Jos kirje ei kolahda siihen "väärään postiluukkuun" niin eiköhän täältä sen verta vittuuntunutta porukkaa löydy sellasiakin jotka ei edes kirjeitä ole saanu tms plus kirjeensaajat kun pieni kolehtikeräys järjestetään ja sitte lahjotetaan se hyväntekeväisyyteen jollekki liivikerholle niin eiköhän tuolla viimestään päästä haluttuun lopputulokseen ainakin näin voisin kuvitella. Esim 50e moni varmaan antais kolehtiin mielummin kun 1000e hp kiristystoimintaan.

  Tämä oli vain unelma, valitettavasti en tunne ketään mistään kerhoista enkä myöskään mitään kolehtia aio ruveta keräämään. Aika näyttää miten käy, tänäänhän se info piti tulla millon saadaan tietää markkinaoikeuden päätös mutta ei vaan oo kuulunu vielä. Ei se mitenkään ihme ole että jengillä vähä hiertää ja ohimosuonet pullottaa..
   
 18. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Itä-Euroopan ja Vanhan liiton miehet nyt sikseen, mutta kyllä tässä maassa on kirvestä ja haulikkoakin vähemmästäkin kaivettu kun on vähän vittuunnuttu. Saattaa joku isäntä jopa lähteä Helsinkiin vähän pidemmältäkin käymään.
   
 19. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Tuskin se on oikeusmurha jos tunnustaa teon, jota ei ole tehnyt ja saa siitä rangaistuksen.
   
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 811
  No, sitä odotellessa.
   
 21. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Miten vitussa tuo nyt liittyi aiheeseen? Jos on syytön, mutta myöntää silti syyllisyytensä jo ennen oikeuskäsittelyä herra ties miksi, niin mikä oikeusmurha se on?

  Oletkos muuten sitä mieltä, että Suomessa ei holhota vielä tarpeeksi ja että olisi kiva jos alettaisiin valtion toimesta varmistamaan että kaikki vähän simppelimmätkin yksilöt varmasti puhuvat vain sitä mikä on heille parhaaksi? Vaikuttaa meinaan vähän siltä.
   
 22. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Voi olla että tuo on totta, mutta aika helkutin typerää se silti olisi tahallisena, kuten täällä jo moneen kertaan on todettu.

  Sitä paitsi siinä vaiheessa kun tinketti on jo postiluukussa, niin eipä sillä ole enää mitään merkitystä minkä kokoinen luukku siinä on, kun ei sitä sen jälkeen enää kukaan kuitenkaan näe, joten en oikein ymmärrä miten se lisää maksajien pelotevaikutusta? Ainoa syy minkä äkkiseltään tuollaiselle melko riskaabelille kikkailulle keksin, on se että kaikkialla toitotettaisiin etukäteen että kiristyskirjeet tulevat sellaisissa kuorissa, että niistä kaikki näkevät warettamasi kääpiöhomopornopätkien nimet kuorta avaamatta, joten ei kannata warettaa. HP:n tapauksessa sekään ei pidä paikkaansa, kun ei niistä näe kuin asian, joka toki on ihan samalla tavalla väärin sekin, mutta ei varmasti lisää maksajien määrää yhtään.

  Onko ketjussa ollut viitteitä, että joku olisi sitä mieltä? Käsittääkseni se on mennyt juuri päinvastoin, mutta eihän siitä saisi tuollaista raflaavaa marttyyrikommenttia, joten on parempi muokata se omalle kannalle edullisemmaksi, vai kuinka?
   
 23. runneltu

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  157
  joku tuossa pari sivua sitten mainitse että jos kun ulkopuolisen tutkinnassa koneelta ei löytynyt edes mitään torrent-ohjelmiin viittaavaa tai selaimen historiasta torrent-sivuja.. mitä sitten vaikka löytyykin? torrent-ohjelmat ovat laillisia ja torrent-sivuillakin saa vierailla ihan vapaasti ja se ei tarkoita mitään. jos tuomoset jotenkin vaikuttais niin olisihan melkoinen show pystyssä jos vierailtujen nettisivujen perusteella alettais profiloimaan ihmisiä. ulkopuolisen tahon suorittama koneen tarkastus ei ole huono idea sinänsä, mutta valitettavasti näin kuukausia, jopa yli vuoden, väitetyn teon jälkeen se on suhteellisen turha. samalla tavalla kuin HP:n etsivä kävi skannaamassa verkkoja yhdeksän kuukautta väitetyn teon jälkeen, ei mitään painoarvoa.

  henkilöhän on voinut hommata kokonaan uuden koneen kirjeen saatuaan ja sitten pitänyt sen puhtaana tai huolehtinut omasta yksityisyydestään paremmin kirjeen saatuaan. näissä jutuissahan tämä viive on sekä hyödyksi että haitaksi yhtä lailla molemmille osapuolille. ainoa keino jolla nämäkin tapaukset olisi voitu hoitaa aukottomasti olisi ollut poliisin suorittama kotietsintä ennen kuin väitetty tekijänoikeuden loukkaaja olisi edes tiennyt jääneensä "kiinni". näin jälkeenpäin asia on lähinnä siitä kiinni kuka osaa valehdella paremmin ellei sitten ole mennyt möläyttämään jotain aivan älytöntä tai maksanut kiristysmaksua.

  jos ja kun poliisin suorittama takavarikko ja tutkinta ei kuulu käytössä oleviin työkaluihin, ollaan heikoilla jäillä, erityisesti HP jonka omat todisteet eivät kestä päivänvaloa.

  en edelleenkään käsitä miten markkinaoikeus on antanut määräyksen teletunnistetietojen luovutukseen näin pienistä teoista. ehkäpä meidän kirjeensaajien tehtävä on ollut toimia koekaniinina tulevaisuutta varten, että näin pienistä teoista ei jatkossa määrätä teletunnistetietoja luovutettavaksi. huumekaupankäynnistä kyllä, lapsipornosta kyllä, asekaupasta kyllä, terrorismiin liittyvät asiat kyllä, henkirikokset kyllä, mutta ei luovuteta nimiä koska on saattanut jakaa yhden jakson tv-sarjaa internetissä.
  ja toinen vääryys on se kuinka markkinaoikeus on hyväksynyt jopa tuhannen IP:n listan niputettuna yhteen hakemukseen ja sitten määrännyt tunnistetiedot luovutettavaksi tarkastamatta jokaista listan IP-osoitetta yksittäin. oikea keino olisi yksi hakemus ja yksi IP, ei yksi hakemus ja tuhat IP:tä.
   
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Tämä oli niin hyvä ja kattava kommentti, että piti vielä kirjautua kiittämään. Yritän olla takertumatta pikkuseikkoihin, mutta kun tuo äidinkieli (suomi) on rakas lempilapseni, niin kerro, miksi aloitat lauseen pienellä kirjaimella?
   
 25. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Koetapa uudestaan kunhan olet rauhoittunut.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti