Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. WeirdBastard

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2001
  Viestejä:
  203
  Lataa se pdf ensin jonnekin nettiin. Et saa sitä liitettyä tänne suoraan omalta koneeltasi.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Ok. Laitoin sen omille kotisivuilleni. http://www.ritvapuolakka.fi/425806078

  Tuosta kun vierittää alaspäin, niin näkee, ettei näille mikään ole pyhää. Siinä koko postilaitos näkee, että olen syyllistynyt elokuvateosten luvattomaan jakamiseen.. Ennen kuin asiaa on siis missään edes tutkittu.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Mistä aikavälistä puhut? Onko minulta mennyt jotain ohi, sillä ei kai täällä ainakaan kukaan ole maininnut, että mitään perintäkirjeitä olisi päätynyt kenellekään muulloin kuin sen muutaman viikon aikana joskus viime vuoden elokuun paikkeilla ja johon kaikki vastaanottajat saivat ilmeisesti sen pahoittelukirjeen?

  Virheestä yleisesti sen verran, että tällaiset kirjeet lähtevät yleensä täysin automaattisesti ja jos perintäprosessissa on jokin vika (oli se sitten tekninen tai inhimillinen), ei sitä välttämättä tosiaan kovinkaan nopeasti huomata kun kyse on kuitenkin toimintakokonaisuuden kannalta vain pisarasta meressä. Ja jos vaikka HP:n systeemeissä oli virheellisesti määritelty, että tämä heidän "sovitteluehdotus" menee tietyn päivän jälkeen hoitamattomana automaattisesti perintään, niin se selittäisi myös sen miksi tiedot ylipäätään olivat perintäfirmalla.

  Ja ei, en tiedä mitä siellä on oikeasti tapahtunut, enkä edelleenkään yritä puolustella ketään tai mitään, eli tämä oli vain kaikenlaisten salaliittoteorioiden vastapainoksi yksi mahdollinen skenaario automatisoidussa nykymaailmassa.
   
 5. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Mitä tekemistä tuolla on minkään järjestelmävirheen kanssa? Typerästi ovat valinneet vääränlaisen kuoren ja/tai muotoilleet kirjeen sisällön väärin tuota kuorimallia ajatellen. Virhe se toki on ja aika ikäväkin sellainen kun ottaa huomioon millaisesta firmasta on kyse ja millä tavalla heidän kuuluisi toimia, mutta tuosta on vaikea syyttää mitään muuta kuin huolimattomuutta.

  Btw. Tuliko se asiatieto kuoressa näkyville ilman yrittämistä, vai pitikö ihan tarkoituksella koputella kuoren sisältö ylälaitaan, jotta teksti tuli näkyville? Ajattelin tällä vaan sitä, että kuinka helposti tuollainen on voinut lipsahtaa läpi sormien siinä vaiheessa kun kirjeprosessia on alunperin viilattu.

  Edit.
  Niin ja mikä kirje tuo muuten edes oli, eli oliko se nyt tosiaan sellainen perintäkirje, vaiko HP:n "sovitteluehdotus"? Lähettäjästä päätellen tuo ei ollut perintäkirje.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2016
 6. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Laitappa poliisille tutkintapyyntö kunnianloukkauksesta.
   
 7. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Asiaa kannattanee lähteä edistämään poliisin sijasta Tietosuojavaltuutetun toimiston kautta ja vasta sieltä sitten oikeiden nimikkeiden kanssa poliisin puheille jos ja kun on tarvetta. Ei tuota kuitenkaan tähän kannata jättää, kun selvä rike/rikoshan tuossa(kin) on tehty HP:n tai näiden sopimuskumppanien toimesta.

  http://www.tietosuoja.fi/fi/index/useinkysyttya/postilahetystentietosuoja.html
   
 8. jusuf

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  38
  Kuten Riistinrauta tuolla ylempänä jo mainitsi, niin kyllä nuo ''sovitteluehdotuksetkin'' (ainakin aikoinaan) tulivat arvato Financial perintäpuolen Gothian toimesta!
   
 9. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 268
  Kuullostaa ihan vitun laittomalta toiminnalta
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Odottelen rauhassa, että tulisi vielä perintätoimistolta kirje, niin sitten voin marssia poliisille ja lisätä listaan kotirauhan häirinnän sekä hakea lähestymiskieltoa. Olen nimittäin ensimmäisen kirjeen saatuani ilmoittanut näille, etten ole mitään leffoja jakanut, enkä edes silloin tiennyt mikä tämä BitTorrent-verkko on.

  Ensimmäisessä kirjeessä oli asiallinen ikkuna, mutta tuossa selkeästi halutaan lisätä painetta vastaanottajaan, että kauhea kun muutkin näkevät, että teen jotakin laitonta. Kukaan rehellisellä mielellä bisneksessä oleva ei edes vahingossa tee noin alkeellista virhettä kirjeiden lähetyksessä.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Kiitos vinkistä ja linkistä. Minä nyt rauhassa odottelen poikien seuraavaa siirtoa. Menihän heilläkin vuosi aikaa lähettää minulle ensimmäinen kirje, enkä saanut asiaa selvitettyä edes oman operaattorini kautta, joten poliisi tässä on ainoa, joka voi koneeni puolueettomasti tutkia. Se taas vaatisi HP:ltä rikosilmoituksen tekoa, mutta voidaan se rikosilmoitus tehdä toiseltakin puolelta, kunhan materiaalia tarpeeksi kertyy.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  kautiumin vinkistä laitoin kuitenkin Tietosuojavaltuutetulle seuraavanlaisen viestin:


  "Olen kirjoittanut Hedman Partners -kirjeestä blogikirjoituksen http://www.ritvapuolakka.fi/425806078

  Kun vieritätte palkkia alas, niin siinä näkyy kirje, jonka HP on lähettänyt minulle. Mielestäni ikkunassa näkyy tietoa, joka on postilähetysten tietosuojan vastaista. http://www.tietosuoja.fi/fi/index/useinkysyttya/postilahetystentietosuoja.html

  Asianajotoimisto, jonka pitäisi tietää tarkkaan, mitä postilähetysten tietosuojasta sanotaan, on menetellyt tässä erittäin karkeasti yksityisyyden suojaani loukaten."

  Katsotaan nyt, miten Tietosuojavaltuutettu asiaan suhtautuu. Ilmoittelen sitten.
   
 13. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Olen ollut eräässä toisessa asiassa yhteyksissä Tietosuojavaltuutetuun ja vastaus oli nopea. Antoivat hyvät neuvot miten jatkaa asiassa :)
   
 14. Eleh

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2012
  Viestejä:
  6
  Kuulostaa tuuhelta :think: postaappa neuvot tänne
   
 15. runneltu

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  157
  kirjoittelin muistaakseni viime vuoden puolella jo tuosta erikoisesta kirjekuori valinnasta jonka ikkunasta näkee kirjeen otsikon ja "syytökset" minua kohtaan. aika törkeä temppu ja varmasti tarkoituksella tehty. kiinnostaisi tosiaan tietää mitä tietosuojavaltuutettu asiaan sanoo. oman tilanteen päivitystä sen verran että, ensimmäisen kirjeen tosiaan sain viime vuoden lopulla ja muistutuskirjeen kuukauden päästä ensimmäisestä. reilusti yli kuusi kuukautta mennyt edellisestä kirjeestä nyt. en ole ollut minkäänlaisessa yhteydessä hedmaniin tai keneenkään muuhun asian tiimoilta.
   
 16. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Tuskinpa niitä kiinnostaa ollenkaan. Kyllä ne sen verran tarkkaan on joka ikisen porsaanreiän tutkineet, että mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Sitäpaitsi, ketä yleensä kiinnostaa? Eihän noita posteja nää kun postin työntekijät ja vastaanottaja.
   
 17. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Ei liittynyt Hedman Partnersiin vaan ihan muuhun asiaan :)
   
 18. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 811
  Ei tarvitse ketään kiinnostaa. Riittää se, että joko tahallisesti tai huolimattomuuttaan yksikin ulkopuolinen näkee. Se on väärin.
   
 19. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Tahallistahan tuo ihan ilmiselvästi on ja väärin myös, mutta kun ei se ketään viranomaisia edelleenkään kiinnosta. Ja varmaankin juuri noista meikäläisen heittämistä syistä. Toki, ei kait tuossa mitään menetä jos kokeilee.
   
 20. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Mietin tuossa, että onkohan kahden osapuolen välinen riita-asia ylipäätään sellainen, joka tulisi pitää salassa? Kai sitä saa lähettää vaikka postikortin, jossa kertoo naapurilleen tämän siirtäneen raja-aitaa.
   
 21. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Hyvä pointti. Tähänkin varmaan joku ketjussa kommentoineista lakimiehistä osaisi sanoa jotain?
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Itse olen tullut tänne kirjoittelemaan tämän vuoden puolella 6.3. ja joku kertoikin tästä kirjekuorivalinnasta aiemmin, olitko se sinä, en nyt tarkkaan muista. Kysymyksessä ei ole siis yksittäistapaus, vaan tarkoitus on uhkailujen lisäksi yrittää pilata ihmisen mainekin. Tämä on kaikkineen jo liian paksua.

  Miettikää, jossakin maaseudulla ihmiset häpeissään maksavat, ettei vaan kylällä ala juorut liikkumaan, että se ja se tekee netissä jotakin luvatonta. Varmaankin sitä nettipornoa vai mitä tuo BitTorr tarkoittaa..?
   
 23. zack-

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2011
  Viestejä:
  17
  *
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2016
 24. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Siinä vaiheessa kun se kirje on tullut luukusta, postikusti tietää jo mitä siinä oli näkyvissä, maksoit tai et.

  Muuten "mitä nyt muutkin virheellisesti luulevat" ei ole mikään peruste tehdä mitään, ainakaan lakitoimenpiteitä. Mutta jos kirjeestä ei näy mitään salassapidettäviä henkilökohtaisia tietoja tai kunniaa loukkaavaa (epäilys jostain warettamisesta tuskin vielä ylittää kynnystä) eikä se ole mitään viranomaisen viestintää, niin suhtautuisin aika skeptisesti siihen, että tuota kautta voisi Hedmania tai muita kampittaa.
   
 25. greenlight Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  179
  Perätön julkinen syyttäminen käy yhtälailla kunnianloukkauksesta kuin perättömän rikosilmoituksen tekeminenkin. Kyllähän tuohon voisi yrittää kiristämistäkin laittaa mukaan, koska kyse on selvästi uhkailusta. "Joko maksat tai lähetellään näitä paljastavia kirjeitä sulle ja kaikki saa tietää."
   
 26. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No ehkä rajatapaus joo jos aletaan kiristämään. Vaikea kuitenkaan saada tuota kautta mitään ellei itse ole valmis lähtemään oikeutta käymään. Tuskin tulee siis kyseeseen kuin kaikkein motivoituneimmille hedareitten kampittajille.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti