Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 555
  Ja näitä ei ole riittänyt ihan koko ihmiskunnan olemassaolon ajan? :)... Niitä kai kutsutaan rikollisiksi.
   
 2. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Niinpä, tätä vähän ajoin takaa :D
   
 3. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Edelleen hyvin sanottu :)
   
 4. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Sitten et vissiin ymmärtänyt (vähemmän yllättäen) taas yhtään mitään?
   
 5. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 555
  Pointtinahan tässä olisi että jos markkinaoikeus tuomitsee homman hedmanin hyväksi niin se mahdollistaa kaikenlaiset kusetukset, sekä hedmanin että muiden apinoiden puolelta... Eli "tuomio" annetaan ilman yhtäkään oikeaa todistetta... 2 minuutissa väärennettävissä olevat TXT ja Excel filut ei voi olla pitäviä todisteita missään asiassa...
   
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Joillakin se ei polla säteile. Laitetaan nyt vaikka esimerkiksi tämä leffa oikeuden ottamisesta omiin käsiinsä. https://fi.wikipedia.org/wiki/On_aika_tappaa

  Luulen, että jos nämä hedarin porukat joutuisivat vaikka linnaan, niin silloin taitaisivat olla aika alinta kastia pedofiilien, naisten hakkaajien ym. joukossa.

  Yhteiskunnassa on kahdet lait. Sen jokainen ymmärtää.
   
 7. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  :D:rofl:
   
 8. sohvaperunaa

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2008
  Viestejä:
  1 092
  En ole kauhean tarkasti tätä tilannetta seurannut, mutta onko näin, että nyt on "jahdattu" lähinnä torrenttia/torrentteja, käyttäviä? Mietin siis lähinnä kaverini puolesta :D joka lataa linux distroja Usenetin kautta, tietenkin ssl käytössä. Tuo usenetin käyttöhän ei jaa tavuakaan muille käyttäjille kuten esim torrentit tekevät. Onko siis usenetin käyttö turvallisempaa kuin torrentit ?

  Ja tosiaan itselläni on HBO Nordic, Netflix, Viaplay, Spotify jne, mutta valitettavasti noista ei kaikkea tarpeellista löydä, eikä varsinkaan tarpeeksi hyvällä laadulla.
   
 9. jorgelius

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2003
  Viestejä:
  741
  Miten olisi Amazon.com, Amazon.co.uk tms?
   
 10. Anon4340

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2001
  Viestejä:
  486
  On, koska ei voi syyttää levittämisestä. Myös kiinni jääminen on paljon hankalampaa.
   
 11. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  No ei tarvi foliohattua nähdäkseen että koko kiristyskirjebisnes on kusetusta alusta loppuun.

  Nämä kansainväliset toimijat ovat jääneet kiinni oikeudelle niin monta kertaa aiemmin jo ulkomailla ja saaneet kurmootusta niin monesta oikeudesta. Warettaneet itse valvontasoftan ja jääneet kiinni. Hyökänneet kilpailijoita vastaan oikeusteitse, väärentäneet "todisteita", käyttäneet mielikuvitus-asiantuntijoita ja jääneet kiinni siitäkin.

  Britanniassa ACS:Law toimisto joutui sulkemaan ovensa tästä samasta operaatiosta ja avainhenkilöt liiketoimintakieltoon ja potkut lakimiesliitosta. Sittemmin samaa operaatiota pyöritetty pöytälaatikkofirmoista bulvaanien avulla. Tämä kaikki on faktaa.

  Samaa toimintaa ollaan sitten järkkäämässä Suomeen ja tarvitaan lakitoimisto jolla on kokemusta kusetusbisneksistä. HP:n Joni oli jo ollut "neuvonantajana" Whatsapp-kusetuksessa/valelaskutuksessa pari vuotta sitten. Tässäkin operaatiossa käytettiin pöytälaatikkofirmoja Virossa ja Malesiassa ja vahingossa käytettiin toisen Suomeen rekisteröidyn firman nimeä, sori.

  Positiivisessa mielessä pitää kyllä sanoa että jos haluaisin käynnistää valelaskutusbisneksen Suomessa, pyytäisin Jonia edustajakseni. HP:n toimiston palvelu on varmaan ammattitaitoista ja ihan huippua, ja rahantulo olisi taattu.

  Markkinaoikeutta käytetään "lupaavien uhrien" henkilötietojen kalastelun apupoikana. Excipion softa ei edes erottele mikä IP lataa, mikä uppaa ja mikä IP on vain trackerin announcessa. Miksi erottelisikaan? Tällä tavoin tulee enemmän nimiä ja osoitteita joihin lähettää kirjeitä. Satavarmana näitä laskuja lähetellään myös sellasille warettajille, jotka lataavat jotain ihan muuta kuin Black sailsia, mutta muuten vaan jäävät excipion tutkaan.
  Ok, tää viimeinen on omaa spekulaatiota, jonka Excipio voi varmaan todistaa vääräksi? Heillähän on tarkat tiedot ja lokit kaikesta, harmi etteivät vaan halua näyttää tietojaan kenellekään "trade secrets". Heheh.
   
 12. Savolae

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2013
  Viestejä:
  600
  Mikä keissi tämä on? Kuulostaa aika legendaariselta :D
   
 13. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Voi kun Markkinaoikeus osaisi tutkailla asian taustoja hivenen laajemmin kuin vain Suomen näkökulmasta. Nuo oikeudessa kiinnijäämisistä, liiketoimintakielloista jne. jutut luulisi herättävän mielenkiinnon Excipion toimittavan datan luotettavuudesta ja toiminnan tosiasiallisista motiiveista.
   
 14. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Kyseessä taitaa olla vain "alleged theft of software" koska Guardaley/Excipio ei ole softaa kenellekään näyttänyt. Yhden vakoilusoftan on ilmeisesti Terence(?) teettänyt v2008 freelancer.comissa hintaan $750 (max). Kyseessä saattaa olla GPL-vastainen transmission ja/tai Shareaza-forkki. Tästä screenshotit esim.

  https://torrentfreak.com/code-to-track-bittorrent-users-bought-for-750-max-100404/

  Sittemmin trollit ovat ilmeisesti varastaneet softaa toisiltaan. Logistep AG on Patrickin entinen työnantaja.
  Varsinainen keissi löytyy tuolta aiemmin Hasturinpojan linkkaamalta sivulta:

  https://acsbore.wordpress.com/2016/05/05/maverickeye-takes-scurrilous-aim-at-hickster-the-rebuttal/

  Tältä sivulta löytyy muitakin linkkejä moneen suuntaan, "Hicksterin" ulosanti on hieman haastavaa luettavaa ja pientä biasia havattavissa. Keissi on seuraavassa oikeuden pöytäkirjassa:

  https://fightcopyrighttrolls.files.wordpress.com/2014/04/mdd-09305867601.pdf

  Nokkela huomaa että tässäkin keississä vilahtelee Suomen keissistä tuttuja nimiä... mm. Helsingissäkin todistajaksi lupautunut mystinen herra P(r)atzer, jota ei -yllätys-yllätys -taaskaan näkynyt.
  Todistus myös kertoo että softa tallentaa vääriä IP:itä.

  lainaus:
  (Petitioner 1= Guardaley, Petitioner 2= Patrick Achache)
  ...
  As to Heading Point 1. a) — Theft of Software

  In the telephone conversation at issue with Ms. Mudge, Mr. Nourbakhsch did not say that Petitioner No. 2 had stolen the investigation software used by Petitioner No. 1 from a Swiss company. Rather, Mr. Nourbakhsch merely informed Ms. Mudge about the circumstances of the previous employment of Petitioner No. 2 with Logistep AG. Specifically, he informed her that the Petitioner No. 2 had been employed until October 31, 2008, as Manager of the Technical Department of Logistep AG and that the latter had developed software for the investigation of copyright infringements.

  ...

  Mr. Nourbakhsch expressly informed Ms. Mudge, that on the basis of the overall appearance of the circumstances, he could no longer, despite the long and good cooperation with the Petitioners, assume with certainty that Petitioner No. 2 had not, in the development of the software of Petitioner No. 1, had illegal recourse to the copyrighted know-how of Logistep AG. Mr. Nourbakhsch repeatedly emphasized that so far it was all only justified uncertainty, that the Respondent had, however, tried and was continuing to attempt to clarify the issue with Petitioner No. 1, in order to remove the doubts.
  ...

  "Mr. Nourbakhsch indicated to Ms. Mudge that the Respondent had learned that the IP connection data determined by the Petitioner No. on the commission of the copyright holders was not 100% accurate. That the Petitioner No. 1 had included not only so-called uploaders, i.e., those offering works, but also persons who had made download inquiries to Petitioner No. 1. In addition, Mr. Nourbakhsch said that Petitioner No. 1 did not distinguish between up- and download determinations or did not mark them appropriately. The download inquiries were [verb missing…probably “designated”] as “Determinations”, of which it was unable to be determined how many there were, without exception for civil law copyright claims without meaning. This meant that an unknown number of cease and desist letters about copyright infringements might have been undertaken without a legal basis and that the Respondent did not have any way, either at that time, or today, of identifying such. Finally, Mr. Nourbakhsch indicated to Ms. Mudge that unjustified cease and desist letters could, in certain circumstances, result in damages claims of the persons receiving such letters against the copyright holders.

  ..."

  Yksi "helppotajuinen" selostus väärennetyistä todisteista löytyy täältä:

  https://torrentfreak.com/evidence-against-bittorrent-users-slammed-in-court-110824/
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2016
 15. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  nyt kun sattuisi Markkinaoikeuden ihmiset tänne ja lukisivat yllä olevat jutut :) kiitos mosu2016:lle postauksesta :)
   
 16. Kapteeni Flint

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2015
  Viestejä:
  20
 17. samptaro

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  969

  EDIT: hieman hidas olin
   
 18. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 029
  MuroBBS mainittu! Pitää katsoa tuo läpi ajan kanssa.
   
 19. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  Pitäisikö Turren hankkia hieman pätevämpiä asiantuntinjoita istuntoihin??

  En ymmärrä miten asiantuntija on tällaisen lausunnon oikeudella antaa.

  250 henkilö voisi käyttää samaa ip-osoitetta??

  [​IMG]

  Turrelle tiedoksi että yhtä julkista ip-osoitetta voi käyttää

  16,777,215 laitetta jos käytetään 10-sarjan a-luokan osoitteita
  jos b-sarjan 172-osoitteita niin 1,048,575 laitetta
  jos c-luokan 192-sarjan osotteita niin 65535 laitetta
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2016
 20. onkimato

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2016
  Viestejä:
  815
  Pisti huvittamaan toi 16kb lataus. Eihän operaattoreita edes tarvittaisi jos 16kb tai alle olevat lataukset ja lähetykset eivät aiheuttaisi mitään kuormaa missään? Hommanhan pitäisi toimia silloin itsestään jonkin magiikan avulla.
   
 21. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Oli mielenkiintoinen juttu. Aika ihmeellisillä näytöillä HP kirjeitä lähettelee ja vie oikeuteen. Tosi "hintavaksi" voi tappion tulessa oikeudenkäynti muodostua :/ 30 - 40 tonttua on aika kivulias summa maksettavaksi.

  IP:n haltijatiedot luovuttanut operaattorin "Virpi Joku" tulee olemaan ehkä jutun ratkaisija :wink::rofl::D

  HP:lla muutekin aika teennäisen oloista näyttöä, joten niiden pitää keksiä uudet ja uskottavammat tarinat seuraavan uhrin oikeudenkäyntiin. Tarinankertojiahan HP:n pojat ovat.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2016
 22. bitpop

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2016
  Viestejä:
  28
  jep hyvin toimii systeemi. 50k linjalla (asianajajat + spesialistit) + vaatimukset. no alle 100klla selviää!

  haastetaan kaikki kirjeiden saajat vielä oikeuteen niin selvitään miljardilla

  edit:
  ihan kiva informatiivinen tiiviste tapahtumista
   
 23. Kaljugorilla

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2012
  Viestejä:
  1 516
  Hieno Turre-mainos 41:00 kohdalla. :D
   
 24. jahaa Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2016
  Viestejä:
  25
  Taitaa sillä operaattorin Virpillä olla mielenkiintoisia aikoja :D

   
 25. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  :D:rofl:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti