Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jontka

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2016
  Viestejä:
  1
  Tänään tuli Hedmanilta kirje, joskus 2015 alkuvuodesta olen kuulemma ladannut Black Sails -jakson. En muista ladanneeni kyseistä sarjaa(aikuisten oikeasti :D). Netflixistä muistan joskus katsoneeni pari jaksoa ja mielestäni kyseessä oli vielä luokattoman paska sarja.

  Ip osoitteeni on tätä nykyä eri, kuin väitetty, mutta se nyt ei ole mikään ihme kun on melkein vuosi kulunut. En sulje pois sitä mahdollisuutta, että väärän IP:n ovat hankkineet.

  Melkein vuosi kesti siis, että tapahtuneesta tuli kirje kotiin.

  Foliohattuni kiristyi päässäni ja kirjeeseen myöhäiseen ajankohtaan löysin kaksi perustelua

  1. Alkaako Hedmanilla iskeä epätoivo, kuten tässä topicissa on ehdotettu.
  2. Liittymääni on parin viime kuukauden aikana käyttänyt useat ihmiset pitkään ja hartaasti, Olisiko liittymäni ponnahtanut sitä kautta heidän nenilleen uudemman kerran ja sen johdosta kirje tuli vasta nyt. Jos näin on, niin oletan, että lisää kiristystä on luvassa.

  Jokatapauksessa lähti VPN tilaukseen, koen että henkilötietojani on luovutettu aivan liian heppoisin perustein markkinaoikeuden toimesta.
   
 2. RekyyliAnnikki

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2013
  Viestejä:
  8
  Marraskuun lopulla tuli Hedmanilta eka kirje koskien Blacksails jaksoja helmikuussa 2015, viikko sitten tuli toinen kirje nyt sitten odotellaan että mitä seuraavaks tapahtuu
   
 3. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 503
  Villi veikkaus. Ei tapahdu mitään. Edelleen kalastelua huijareilta.
   
 4. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Markkinaoikeuteen voi vaikuttaa. Markkinaoikeuden päätösten laillisuutta valvoo eduskunnan oikeusasiamies, jolle voi netissä ihan helposti ja nopsasti täyttää lomakkeen jossa kertoo mikä Markkinaoikeudella menee pieleen. Ja se pieleen menevä asiahan on että tekevät lainvastaisia päätöksiä veltoittamalla teleoperaattorit yhteystietojen luovutukseen tekijänoikeusRIKOKSEN selvittämiseksi vaikka todellisuudessa kyseessä on pienempi tekijänoikeusRIKKOMUS. Rikos vaatisi merkittävää tiedostojen jakamista ja sitä ei vielä yhdessäkään tapauksessa ole markkinaoikeudellekaan näytetty toteen. Ja koska kyseessä on tekijänoikeusrikkomus niin sen perusteella markkinaoikeus EI voi velvoittaa teleoperaattoreita luovuttamaan yhteystietoja.

  Huomautuksen markkinaoikeuden virheellisestä ja jatkuvasta lainvastaisesta toiminnasta voi tehdä tästä:

  http://www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/eoa/kantelu/kantelu.htx
   
 5. GAM

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2016
  Viestejä:
  13
  Sain myös tänään markkina-oikeudesta sähköpostia. Tein niin kuin siellä neuvottiin, lähetin itse Jepelle sähköpostitsekyselyn markkinaoikeuden päätösnumerosta tai sitä diaarinumerosta. En laittanut viestiä siihen kirjeessä annettuun, vaan Jepen viralliseen ja kirjoitin sen vielä suomeksi ;)
   
 6. Dimetyyli

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2016
  Viestejä:
  33
  Sain markkinaoikeuden päätöksen tänään Njordlawista: http://aijaa.com/NXPvTC

  Sekä seuraavanlaisen vastauksen sähköpostiini:


  Hei,

  Olemme panneet merkille toiveenne lisätiedoista. Vaikka päätös Markkinaoikeudelta on teleoperaattorin ja elokuvatuottajan välillä, niin haluamme tietenkin olla mahdollisimman avoimia. Olemme sen takia liittäneet kopion Markkinaoikeuden päätöksestä Dnro 2015/353.

  Päämiehemme Copyright Collections on viime keväänä hakenut kyseistä päätöstä toisen lakifirman avulla. Tehtävät liittyen tekijänoikeuksien valvontaan päämiehemme puolesta ovat tämän jälkeen siirtynyt meille, koska meillä on paljon asiantuntemusta näissä asioissa, sekä Tanskasta kokemusta. Henkilötietolaki sallii henkilötietojen siirtämistä Euroopan Unionin sisällä.

  Tätä asiaa voidaan käsitellä loppuun, jos te vastaatte kirjeiden kysymyksiin sähköpostiviestissä, jossa annatte etu- ja sukunimenne.

  Ystävällisin terveisin

  Jeppe Brogaard Clausen
   
 7. Tuttipullonimijä

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2015
  Viestejä:
  245
  Hei Dimetyyli,

  Näkyy hieman huonosti tuo päätös. Voisitko ystävällisesti listata päätöksessä olevat elokuvat mihin näitä luovutustietoja on Njord hakenut.
   
 8. IcedForce

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  116
  -American Heist
  -Dallas Buyers Club
  -Don Jon
  -Killer Joe
  -Playing It Cool
  -The Cobbler
  -The Necessary Death of Charlie Countryman
  -The Zero Theorem
   
 9. räätäli22

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2015
  Viestejä:
  113
  Millä hemmetin tabletilla/puhelimella sitä katsotaan näitä. Tuohan näkyy mainiosti liitteenä 26'' :) Näin kuten yllä laitettuna. Joku "Maverick monitor" ohjelma millä saatu IP:t. Peace!

  PS. Itse en koe MO:n toiminnan kovin asiallisena. Pitää lähteä käymään siellä. Alkaa asia kallistua siihen suuntaan että MO tässä myös kusee että luovutetaan tietoja kaiken maailman tahoille "papereita" vastaan ilman mitään ymmärrystä BT tekniikasta, ja mukaan virheitä sattuu syyttömille osioita vielä....?
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2016
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Jeppe sanoo näin:
  Tuossa Dimetyylille toimitetussa MO:n päätöksessä sanotaan kuitenkin näin:
  Mielenkiintoista. Vaikka laki periaatteessa sallisikin tietojen jakamisen eteenpäin EU:n sisällä, on alkuperäinen hakija kuitenkin erikseen sitoutunut olemaan tekemättä näin. Mitähän tästä mahtaisi markkinaoikeus tuumata, jos Njord heille tämän päätöksen perusteella kyhätyn haasteen lykkäisi?


  Toinen asia, mikä kiinnostaisi, on tuo "toinen lakifirma", johon Jeppe viittaa. Ei kai vaan HP? Meinaan tuohan selittäisi tämän Njordin yllättävän ilmaantumisen kuvioihin. Joni tai Jonin pomot ovat tajunneet, että ei hemmetti, tässähän menee maine, ja ovat kaikessa hiljaisuudessa nyt pesemässä käsiään koko sotkusta. Ja niinpä Saksan trollipulju joutui etsimään itselleen uuden edusmiehen...
   
 11. Dimetyyli

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2016
  Viestejä:
  33
  Lähetin kyselyn markkinaoikeuteen diaarinumeroista seuraavilla tarkennuksilla:

  Vireillepanija/Asiamies:
  Njordlaw
  Hedman Partners
  Adultia
  Myös muut yritykset koskien alla olevaa aihetta.

  Aihe: Hakemus saada teleliittymän haltijan yhteystiedot tekijänoikeuslain 60 a § :n nojalla

  Koskien seuraavia operaattoreita:
  Elisa Oyj
  TeliaSonera Finland Oyj
  DNA Oy

  Ajankohta: 2014-2015
  Vireilläolevat sekä jo ratkaistut.


  Pistän kaiken tänne jos nämä saan. Toivotaan, että saan ne ensi viikolla.
   
 12. ilkkes

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2004
  Viestejä:
  1 133
  Salassapitomääräyksessä hauska bugi: Salassapitoaika lasketaan asian vireille tulosta markkinaoikeudessa ja se päättyy siten 29.5.2015. Eli nuo kaikki salassapidetyt sopimukset pitäisi saada nähtäviksi ;)
   
 13. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  690
  Tuossa markkinaoikeuden päätöksessä mainitaan trollien oma "expertti" Daniel Macek, kyseinen tyypin asiantuntevuus on kyseenalaistettu aikaisemmissa trollauksissa:

  "Those motions prompted a flurry of opposition, including the declarations by Lipscomb’s discredited expert Patrick Paige and two German nationals (purportedly real people): unlicensed, uneducated “investigators” Michael Patzer and Daniel Macek. The only person whose declaration was missing was Guardley’s own “Alan Cooper” — an invented “expert” Darren Griffin of a non-existing Crystal Bay Corporation: this time the Germans seemingly didn’t dare to forge a signature as they did on numerous occasions in 2013."

  http://fightcopyrighttrolls.com/201...the-defendant-but-doesnt-sanction-the-trolls/

  "Even though, during the course of the court case iiNet raised serious concerns about Voltage Pictures' "expert" Daniel Macek (a name you may recognize as also being a key figure in Malibu Media's copyright trolling game via a variety of shell companies), the court has now said that iiNet has to turn over the info."

  https://www.techdirt.com/articles/2...-trolling-may-proceed-with-some-caveats.shtml

  https://www.techdirt.com/blog/?tag=daniel+macek

  Markkinoikeus on siis uskonut tuon tyypin selityksiä MaverickEye jne. aina-vaihtuvan vakoiluohjelman luotettavuudesta.
   
 14. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  690
  Asianajotoimisto MK-Law Oy lähetteli viime jouluna ja alkuvuodesta Dallas Byers LLC puolesta kiristyskirjeitä, eli veikkaan sitä.
   
 15. IcedForce

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  116
  Tuo siteeramasi kohta on hakemuksessa, mutta päätöksessä on kirjattu:

  Itse käsitän, että tuon nojalla hakija saa käyttää ulkomaista asianajotoimistoa asiaa hoitamaan ja luovuttaa tiedot sille. Vaikuttaa tosin varsin huvittavalta, että hakijana on toiminut itse Copyright Collections Ltd. eikä HP tai muu, joka olisi nimeään papereihin virallisesti laittanut, toisin kuin Scanboxin ja Crystaliksen tapauksessa HP on ollut nimeään myöten niitä hakemassa toimeksiannettuna.

  Mikä tässä itseäni huolestuttaa on se, miten höllässä yksityisyydensuoja Suomessa on. Achache on ihan omissa nimissään olevan pöytälaatikko firman avulla hakemassa Suomesta Saksaan suomalaisten yhteystietoja samoilla saduilla kuin HP ja silloinkin hakemukset menee läpi ilman sen ihmeempiä kyseenalaistamisia. Tai sitten MAO:n it-asiantuntija samaa luokkaa kuin liian monet it-johtahat Suomessa, kokemusta löytyy vuosikymmeniä, mutta mitään nykytekniikasta ei tiedetä kun kerran on vuosikymmenien kokemus alasta ja osataan Basic.
   
 16. Warlaw

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  64
  Jos tässä jotain pitäisi tapahtua, niin MAO:lle it-alan asiantuntija selventämään tuota jakamisen määrää. Aivan älytöntä, että muutamia lakijargoneilla höystetyllä joulupukkijeesusufo-tarinoita vastaan luovutetaan tuhansia suomalaisten yhteystietoja ympäri Eurooppaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että jaettavat yhteystiedot ovat liittymän omistajan eikä "syyllisen".

  Se mikä on hyvä asia on se, että MAO:lle napsuu selkeästi nyt suht usein kyselyitä asiasta. Pakkohan sielläkin on herätä tutkimaan tätä tarkemmin. Ei puhuta enää varmastikaan vähän työllistävästä asiasta, kun jeppe ja muut asianajajaksi itseään kutsuvat perslimat lähettelee postia.
   
 17. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  330
  Entä pommitettaisiin markkinaoikeutta hyvinkin tarkkaan harkituilla joukkuekirjeillä? Jotain vissiin pitäisi itse keksiä, kun ketään viranomaista nämä asiat ei oikeestaan edes kiinnosta. Edes yrittää vittuilla miten huonosti nää asiat on hoidettu? Olisi kait tuota poliisit käyneet jo ovella, jos niitä kiinnostaisi vuosi sitten meikäläisen yhteydellä tehdyt pornowaretukset. Ylimääräinen paperisota nyt totta kait vituttaa ihan kaikkia.
   
 18. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  1 004
  MAO pitäisi saada myös näiden lakitoimistojen "asiakkaaksi"...
   
 19. GAM

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2016
  Viestejä:
  13
  Sain markkinaoikeuden päätöksen tänään Njordlawista: http://aijaa.com/NXPvTC

  Sekä seuraavanlaisen vastauksen sähköpostiini:


  Hei,

  Olemme panneet merkille toiveenne lisätiedoista. Vaikka päätös Markkinaoikeudelta on teleoperaattorin ja elokuvatuottajan välillä, niin haluamme tietenkin olla mahdollisimman avoimia. Olemme sen takia liittäneet kopion Markkinaoikeuden päätöksestä Dnro 2015/353.

  Päämiehemme Copyright Collections on viime keväänä hakenut kyseistä päätöstä toisen lakifirman avulla. Tehtävät liittyen tekijänoikeuksien valvontaan päämiehemme puolesta ovat tämän jälkeen siirtynyt meille, koska meillä on paljon asiantuntemusta näissä asioissa, sekä Tanskasta kokemusta. Henkilötietolaki sallii henkilötietojen siirtämistä Euroopan Unionin sisällä.

  Tätä asiaa voidaan käsitellä loppuun, jos te vastaatte kirjeiden kysymyksiin sähköpostiviestissä, jossa annatte etu- ja sukunimenne.

  Ystävällisin terveisin

  Jeppe Brogaard Clausen  Dimetyyli, mihin sähköpostiin jätit Jepelle kyselyn ja mistä hän vastasi.

  Kyllä se niin on,ettei tämä ihan oikea Jeppe ei osaa ,eikä ole vaivautunut opettelemaan suomen kieltä.

  Olen lukenut koko ketjun läpi ja aina tänne on tullut joku uusi "antamaan infoa yms"

  Nettiin voi kirjoittaa nimimerkillä kuka vaan. Mä olen ainaskin oppinut olemaan varovainen, enkä todellakaan usko kaikkea, mitä täällä kirjoituksen muodossa näen!
   
 20. Warlaw

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  64
  Tuleehan kirjekin suomen kielellä, että eiköhän siellä ole kääntäjän palveluita ostettu. Tai mistä sitä tietää, että kuka osaa ja mitä kieltä.
   
 21. joni h

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  28
  ***
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2016
 22. Nimaz

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2015
  Viestejä:
  44
  Molemmilla Elisan liittymät?
  Päätös 428/15 kun koskee vain Elisaa, pitäs vielä saada Soneran ja DNA numerot jos joku niiden liittymillä on saannut Njordlaw:lta kirjeen.
   
 23. GAM

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2016
  Viestejä:
  13
  GAM on vahistanut, ettei GAMin yhteistietoja operaattori ole luovuttanut kenellekkän ulkopuoliselle, ei edes millään oikeuden päätöksella. Minulla on turvapäätös! Kaikki yhteistietoni ovat salaisia!

  Siinä siis rautalankaversio!

  Mä olen ihan väärä kohde ryhmä, en ole koskaan edes käynyt millään " kielletyillä sivuistoilla" saati sitten, jotain ladannut. En edes tiennyt ko. sivuistojen olemassa olosta. Minulla on mustaa valkoisella todistus, että olen ollut kyseinä ajankohtana ihan muualla kuin kotona!

  Suurin ongelma minun tapauksessa on, että mistä tiedot on saatu? Todella turvaton olo!
   
 24. joonal

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2004
  Viestejä:
  412
  Eikö kukaan viitsisi vastata kysymyksiin että avoin wlan löytyy ja kukaan tietämäni henkilö ei ole kyseistä teosta ladannut/tai jakanut niin nähtäisiin mitä vastinetta sieltä tulee. Että saako tämän jälkeen vaitiolosopimuksen kirjoitettavaksi ja asia on sitten siinä? Vai miksi tuollaisia kyselevät jossei vastauksilla muka olisi mitään merkitystä?
   
 25. breakpoint

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2005
  Viestejä:
  56
  GAM voisi tuon tehdä, koska hänellä on todistus siitä, että ei ole ole voinut suorittaa kirjeen osoittamaa toimenpidettä?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti