Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 547
  Pitää laittaa MAO:n toiminta tehoseurantaan.
   
  Taker tykkää tästä.
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Se on selvä, että aktiivisesti pitää seurata minkälaisia tietojenluovutuspäätöksiä MAO tekee. Me maksamme veronmaksajina heille palkan, joten jos näyttää, että päätöksen 333/17 henkeä ei noudateta, niin iso halloo taas päälle.

  Tässä pitää olla myös konkreettisesti aktiivinen, pelkät puheet netissä ei riitä. Jonkun lähimaastossa asuvan pitäisi käydä markkinaoikeuden kirjaamossa katsomassa viime vuoden tilastosta puuttuvat päätökset ja samalla katsoa, että onko tälle vuodelle tullut uusia.
   
  Taalen, asentaja, Taker ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 3. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Juuri näin. Haaja siirtyy nyt uuteen työpaikkaan, ja onko joku muka täällä uusiin töihin siirryttyään jatkanut vielä edellisen paikkansa hommien tekoa? Niinpä. Eli ei tästä tosiaankaan voi vetää suoraan sitä johtopäätöstä, että Adultian/Filmian vanhat kirjekaverit alkavat nyt saamaan postia HP:n nimissä. Toki mikään ei estä Haajan vanhoja toimeksiantajia tekemästä HP:lle uutta toimeksiantoa - mutta senhän ne voisivat tehdä ilman Haajaakin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2020
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Aika näyttää, mitä diilejä trollit ovat tehneet ja mitä tulevat vielä tekemään.
   
  Juha Jyväskylästä tykkää tästä.
 5. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  693
  Taker tykkää tästä.
 6. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  196
  Ruottalaisilla on Bahnhof. Harvinaisen suoraselkäinen internet-operaattori.
   
  Taker tykkää tästä.
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Olemme onnistuneet kitkemään tekijänoikeustrollausta paremmin Suomessa, kuin Bahnhof Ruotsissa. Täällä luovutetut IP-osoitteet ovat romahtaneet verrattuna aiempaan. Olemme saaneet vapaaehtoistyöllä, omistautumisella asiaan ja sinnikkydellä paljon aikaiseksi. Jatketaan hyvää työtä! :)
   
  Taalen, Japi 111, Taker ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  En viitsi nyt painostaa ketään, mutta kuka ottaa asiakseen käydä markkinaoikeuden kirjaamossa katsomassa viime vuoden puuttuvat tietojenluovutuspäätökset?

  Jos aiomme verrata Suomea Ruotsiin, niin pitäisi tilasto olla kunnossa. Sen tietenkin jo tiedämme, että meillä on asiat paljon paremmin, mutta oma tilastomme pitäisi kuitenkin olla ajan tasalla, jotta ruotsalaisetkin voisivat vertailla omiaan meidän saavutuksiin, jotta yrittäisivät siellä enemmän saadakseen heidän vastaavan oikeutensa tajuamaan tekijänoikeustrollauksen luonteen.

  Aiemmin oli puhetta, että voisin Warnerille laittaa kirjelmää. Sekään ei onnistu, ennen kuin tilasto on ajan tasalla.
   
 9. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  238
  Tähän täytyy sen verran kommentoida, että onko joku suomalainen operaattori tehnyt enemmän asiakkaidensa eteen?

  Itse näkisin, että ongelmat ovat jossain ihan muualla kuin tässä yhdessä, mielestäni kiitettävästi asiakkaidensa etua puolustavassa firmassa.

  Ja jos maita nyt meinataan alkaa vertailemaan, niin ovatko asiaa koskevat lait vertailukelpoisia?

  Ja mikäli keissejä viedään ruotsissa oikeuteen, niin menevätkö ne sielläkin vastaavaan "leikkioikeuteen", jossa syyllisyyden todistamisella ei ole niinkään väliä?

  -edit-

  Nyt toki siis luovuttaneet tietoja, mutta oletettavasti aika pitkälti pakon edessä. Aiemmin ovat vaikuttaneet ainakin äänekkäimmältä trollauksen vastustajalta.

  Esimerkkikirjeen trollaajina näytti olevan täälläkin trollausta harrastanut njord law. Toivottavasti on laajemmalti tiedossa, että ainakin täällä oikeuteen asti päätyi tasan nolla keissiä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2020
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Bahnhof on tehnyt todella upeaa työtä Ruotsissa, se on täysin selvä asia. Tuossa kirjoitukseni, jossa kehun Bahnhofia ja samalla Elisan vastinetta. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ritvapuolakka/256764-onko-elisa-suomen-bahnhof/

  Myöskin DNA ja Telia ovat kunnostautuneet hyvin trollien vastaisessa taistelussa.

  Vaikka Bahnhofilla on paljon suuremmat resurssit käytössään kuin meillä murolaisilla, niin olemme kuitenkin saaneet jo merkittäviä tuloksia aikaiseksi. Kunhan saan tuon täydennetyn tilaston, niin voisi lähettää sen Bahnhofille, jos he voisivat jotenkin hyödyntää sitä Ruotsissa. Sikäläistä lainsäädäntöä en tunne, mutta monta kertaa nämä asiat ovat kuitenkin vertailukelpoisia suhteessa naapurimaihin.
   
  asentaja tykkää tästä.
 11. parasemic

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2010
  Viestejä:
  208
  En ole asiaa juurikaan seurannut mutta kyselen kaverin puolesta:

  Alkuperäinen kirje HP:lta tuli 2016 loppupuolella ja nyt hiljattain seuraava. Kuvittelisin että paras toimintamalli on jatkaa radiohiljaisuutta? Tuttavani ei käsittääkseni kuulu minkääntyyppiseen riskiryhmään mitä tulee olkiukon rakentamiseen.

  Vinkkejä miten toimia tai olla toimimatta otetaan kiitollisesti vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2020
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Todennäköisesti kysymys on näistä ns. velan katkaisu -kirjeistä, joita nyt on liikkeellä. Kuvailusi mukaan ensimmäinen kirje on lähetetty 2016 lopussa, sitten todennäköisesti tammi-helmikuussa 2017 huomautus ja nyt sitten on kolme vuotta kulunut ja lähettävät näitä katkaisukirjeitä.

  Jos kaverisi ei ole ollut yhteyksissä tähänkään mennessä, niin ei ole mitään tarvetta olla edelleenkään. Kun ei Hedman Partners ole kolmeen vuoteen havainnosta tai viimeistään ensimmäisestä kirjeestä alkanut mihinkään oikeudellisiin toimenpiteisiin, niin yrittävät kuitenkin vielä saada ihmiset vapaaehtoisesti maksamaan teosta, mitä nämä eivät edes itse ole välttämättä tehneet.
   
 13. parasemic

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2010
  Viestejä:
  208
  Näin arvelinkin. Kiitos avusta!
   
  Dame Edna tykkää tästä.
 14. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  227
  velankatkaisukirjeitä liikenteessä, erona myös se että allekirjoitus on crystaliksen puolelta
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Ok, hyvä kirjeensaajien tietää, niin eivät turhaan säikähdä, eli luultavasti ainakin näistä:

  30.12.2016, päätösnro 783/16, dnro 2016/576 Crystalis/DNA 1618 IP-osoitetta
  24.1.2017, 19/17, 2016/574 Crystalis/Telia 976 IP-osoitetta
  24.1.2017, 20/17, 2016/575 Crystalis/Elisa 969 IP-osoitetta
   
 16. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 774
  Ja luonollisesti tiedoksi että ei ole mitään katkaisemista kun ei ole velkaakaan... Tämä siis tiedoksi kiejeiden saajille että se ei ole Lasku ja kun ei ole Laskua ei ole velkaakaan joka vanhenesi.
   
  Dame Edna, Taker ja Juha Jyväskylästä tykkäävät tästä.
 17. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 332
  Ja tämänhän myös perintätoimisto KTC ystävällisesti todisti kaikkien kirjeensaajien puolesta. Kirjeet eivät ole laskuja, koska ei ole olemassa osapuolten välistä velkasopimusta. Niinpä sitä ei tarvitse maksaa eikä sitä voi myöskään periä.
   
  Dame Edna tykkää tästä.
 18. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  Ilmeisesti tilanne kuitenkin on että saatavaa saa laillisesti periä jos itse uskoo että saatavaan on aihetta ja laskun vastaanottaja ei laskua kiistä. Kyse on vapaaehtoisesta perinnästä.

  AVI antoi ohjeet KTC:n laskun saaneille että jos lasku on aiheeton se täytyy riitauttaa. (jolloin riitautuksen mahdollinen käsittelypaikka ko. laskun osalta olisi markkinaoikeus).
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2020
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Vaikka olet luvannut, ettet enää tähän velan vanhentumiseen kommentoi, niin et malta olla sekoittamatta keskustelua.

  Vielä kerran, kun on perintätoimisto kysymyksessä, niin niillä on eri säännöt ja joiden noudattamista AVI valvoo.

  Hedman Partners on lakitfirma, joka yrittää saada ihmisiä maksamaan teosta, jota nämä eivät edes välttämättä ole itse tehneet.

  Mitään saatavaa ei siis ole olemassakaan, vaan kuviteltu velka, jota nyt sitten näiden vanhentumisen katkaisu -kirjeiden avulla vielä yrittävät saada ihmisiä maksamaan turhasta.

  Missään nimessä ei kannata riitauttaa näitä höpöhöpö saatavia, koska niitä ei edes ole olemassakaan. Tuon katkaisukirjeen voi halutessaan laittaa vaikka sinne silppuriin, koska kirjeellä ei ole mitään muuta virkaa, kuin pelotella ihmisiä maksamaan. Ainakaan ei pidä missään nimessä mennä Hedman Partnersille tässä vaiheessa riitauttamaan asiaa, jotteivät edes pystyisi todistamaan tätä olemattoman velan katkaisua.

  Hedman Partners on itse omalla passiivisuudellaan menettänyt oikeuden vaatia yhtään mitään. Jos se olisi kolmen vuoden sisällä havainnosta haastanut ihmisiä oikeuteen ja voittanut jutun, niin sitten sillä olisi olemassa saatava. Nyt ei siis ole.

  On kyllä niin liivijengien perintäoppaasta otettu ohje. Keksitään velka, jota sitten peritään, ikään kuin tämä velka olisi joskus edes syntynyt.
   
  NiceMan ja Taker tykkäävät tästä.
 20. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  Kirjoittele AVI:n ylitarkastaja Korhoselle, joka KTC:n kirjettä koskeneen ohjeen antoi:

  "Ylitarkastaja Timo Korhosen mukaan aluehallintovirasto on käynnistänyt valvontatoimenpiteet KTC Finland Oy:n toiminnasta. Selvityksessä tutkitaan, onko perintätoimisto noudattanut hyvää perintätapaa ja perintälakia.

  – Mikäli olet saanut tai saat perintäkirjeen, ja katsot, ettet ole vastuussa velasta, kiistä vastuusi velasta perintäyhtiöön perustellusti ja todisteellisesti (esim. sähköpostilla). Perintäyhtiön pitää tällöin lopettaa saatavan vapaaehtoinen perintä. Jos perintää halutaan jatkaa, täytyy asia saattaa tässä tapauksessa Markkinatuomioistuimen ratkaistavaksi, kirjoittaa Korhonen MuroBBS-foorumille lähettämässään viestissä."
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2020
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Ylitarkastaja Korhonen on antanut ohjeen liittyen KTC-perintätoimistoon. Tottakai silloin riitauttaminen oli aiheellista, muttei nyt, kun kysymyksessä on trollilakifirma Hedman Partners.
   
  kettuK, NiceMan ja Taker tykkäävät tästä.
 22. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  Edes KTC:n kirjeeseen ei olisi tarvinnut vastata mitään.

  On ollut toimivin ratkaisu olla vastaamatta kirjeisiin.

  Mutta mielestäni vielä näyttöä siitä ei ole, että laskua ei saa lähettää (KTC) ja että katkaisu on täyttä puppua.

  Kun ollaan harmaalla alueella on parasta ottaa varman päälle.

  Välttämättä ei auta mitään hekotella, asiat voivat aina kääntyä miten päin vain.

  Esim. KKO 2018:38 :

  "Jos virhe on reklamoitu oikein ja ajoissa alkaa kulua 10 vuoden määräaika (kaupasta), jonka kuluessa kanne on nostettava. Alla olevassa KKO ratkaisussa on kanneaika kuitenkin lyhennetty muutamaan vuoteen siitä kun reklamaatio on tehty. Tätä on perusteltu sillä ettei ostaja voi jäädä ilman hyväksyttävää syytä passiiviseksi vaan vaatimus on ajettavat ilman viivyttelyä jos virheeseen halutaan vedota."

  https://www.asuntokaupanvirheet.fi/kko-201838-kiinteistovanhentuminen-passiivisuus


  Puupponen jutussa vastaaja vetosi KKO:n päätökseen, jossa asuntokaupasta tehdyn reklamaation jälkeen kantaja ei ollut toiminut nopeasti.

  Toisaalta samalla laissa oli todella pitkä teoreettinen aika nostaa kanne reklamaation jälkeen, 10 vuotta kaupasta, jota puolustus ei tuonut esille.

  Maakaari, vahingonkorvauslaki, saatavan vanhentuminen, eläinsuojelulaki, markkinaoikeus soveltaa tapauskohtaisesti, ei voi tietää.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2020
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 333
  Toimivin ratkaisu on olla ottamatta yhteyttä Hedman Partnersin, jos ei ole tähänkään mennessä ottanut. Varsinkaan näihin velan katkaisu -kirjeisiin ei kannata reagoida mitenkään. Omalla passiivisuudellan Hedman Partners on menettänyt kanneoikeutensa kolmen vuoden kuluessa havainnosta, joten sori vaan siitä.
   
  NiceMan ja Taker tykkäävät tästä.
 24. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 332
  Taikasanoilla "KTC" ja "ei perintäkelpoinen" näköjään aina saa tietyn nimimerkin langoille :D

  Haluaisiko kyseinen nimimerkki vielä selittää, että miten asuntoKAUPPA liittyy tekijänoikeustrollin kirjeisiin? KAUPASSA normaalisti syntyy osapuolten välinen sopimus, toisin kuin yksipuolisessa kirjespämmäyksessä.
   
  (A)Social justice warrior, NiceMan ja Taker tykkäävät tästä.
 25. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  384
  Hedman Partners -Luotettavaa tekijänoikeustrollausta, perintätoimintaa ja asuntokauppaa jo vuodesta 1994 ?
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2020
  NiceMan, Taker ja seebra tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti