Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. saysaysay

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  13
  Pohdiskelen tässä oliko tämä nyt pienempi kirjeaalto? Yleensä hieman useampi on huudellut näistä ja tällä kertaa vain Gismolta on tullut jonkinmoinen viesti.

  Ja varmaankin seuraavaksi pohdiskelen mitä veikkaatte, että seuraavia käänteitä tähän melodraamaan? Kaikki (Lähes) 2014-2016 väitetyt tapaukset alkavat olemaan tuon 3v+ piirissä ja Hermanneilla alkaa olemaan jäljellä vain niitä 2017 tapauksia tai väitettyjä isompia tapauksia ja Warner keissit(Luulisi että kohta tulee kiire 3v aikaan jo 2017 tapauksissakin), siirtyvätkö ne nyt näihin ja jatkavat muiden satunnaiskuumottelua vai mikä on yleinen ajatus. Olettaisin että niihin siirtyminen olisi looginen ja järkevä moovi, mutta noh tiedätte kyllä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019 klo 00:23
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 786
  Pari yhteydenottoa on tullut yksärillä, muttei siitä voi tietenkään sen kummempaa päätellä, koska useimmat kirjeensaajat ovat seuraneet tätä tapausta jo vuosia, joten he tietävät miten itse menettelevät.

  Lisäksi tuosta vanhentumisesta, jos ensimmäisestä kirjeestäkin on jo tuo kolme vuotta kulunut, niin en kyllä näe mitään perustetta, että siitä voisi enää oikeusteitse vaatimuksia esittää. Itse ovat ajan kulumisen johdosta menettäneet oikeutensa esittää vaatimuksia. Mutta tosiaan se vanhentuminen voisi yhtä hyvin alkaa jo ensimmäisestä havainnosta, joten se tässä on vähän auki vielä toistaiseksi.
   
  Taker tykkää tästä.
 3. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  681
  Dame Edna ja Taker tykkäävät tästä.
 4. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 369
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019 klo 18:25
  Dame Edna tykkää tästä.
 5. Mauno-hiiri

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2015
  Viestejä:
  209
  Siis onko taas tullut uusia kirjeitä? Vai on vielä lisää tulossa:cool:
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019 klo 18:24
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 786
  Ennen veronpalautuksia muistuttivat taas olemassaolostaan. ;)
   
 7. saysaysay

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  13
  Joo ja se oli pohdintaa myös enemmälti että oliko se kirjeaalto vai ei, kun tuntui hieman hiljaisemmalta täällä. Ehkä se tällä kertaa oli.. tiedä häntä.

  Muutenkin vaan mietitytti yleisesti että lähteekö sieltä nyt ne ns "isot kalat"(Warnerit ja 2017 puolenvälin jälkeen saadut tiedot) kohta MAO : oon vai heittääkö vastapuolen joukkue niillä vesilintua kohta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2019 klo 16:29
 8. JedinPaluu

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  35
 9. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  216
  Eikös kooteeccc yrittänyt vääntää nämä perintä kelpoisiksi veloiksi ja turpaan tuli tukka ruvella.

  Toiseksi tuossa on rahallinen korvausvaade, eikä kilobitin verran imassu jotain ohjelmaa, millä ei mitään tee.....

  Kyllä pitää olla tollo lähettäjä, jos ei kirjattuna lähetä, silloin voi todistaa vastaanottajan saaneen sen.
  Eipä ole pakko lunastaa kirjattuja lähetyksiä.....Palautuvat aikanaan lähettäjälle....
   
 10. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  216
  Eiköhän tämä keissi ole taputeltu....
   
 11. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  305
  Pikkuisen eriasia joku vakuutusyhtiön velkasuhde, kuin joku operaattorilta hankittu ip numeron omistajan tieto ja spämmikirje joka on identtinen tuhansiin talouksiin lähetettyjen uhkailukirjeiden kanssa. Hp ei millään lailla yritä selvittää oikeaa tekijää tai edes viedä tapauksia eteenpäin.

  Edelleen haluan nähdä kun yrittävät haastaa jonkun markkinaoikeuteen jolla on 3 vuotta väitetyistä latailuista. Siinä saa HP selitellä miksi ollaan vasta nyt oikeudessa.
   
  Taker tykkää tästä.
 12. eriävä mielipide

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  281
  Helpostihan tuo kai kävisi. Jussi Kari kirjoitti blogissaan että oikeuksien haltijat eivät ole yleensä valinneet oikeuteen helpoimpia tapauksia (tunnusti ja jätti maksamatta jne), vaan sellaisia tapauksia joista saisivat ohimennen ja huomaamatta omalta kannaltaan myönteisiä päätöksiä joita voisi pitää ennakkopäätöksinä, tai markkinaoikeuden linjauksena.

  Esim. eräässä tapauksessa kinasteltiin valvontatiedosta ja Michael Patzer kävi todistamassa -> markkinaoikeus merkitsi paperiin että "kantajien valvontatieto on luotettavaa", josta kantajat riemuitsivat, vaikka hävisivät oikeudenkäynnin.

  -> valvontatieto on nyt luotettavaa oletuksena, kunnes joku toisin todistaa

  3:n vuoden rajan ja katkaisun voisi todistaa haastamalla vastaajan joka on jakanut esim. 2017- ja sitten on vielä hänen kontollaan vanha ratkaisematon tapaus vuodelta 2015 tjsp.

  -> markkinaoikeus tuskin hylkää ainakaan 2017- jakamista sen vuoksi että tapaus on jo liian vanha (koska otti 2018 käsittelyyn 2015 tapauksia, eli ainakin se 0-3 vuotta on aikaa haastaa) ja samalla oikeudenkäynnillä selviäisi, onko 2015 tapaus jo mennyt vanhaksi jne.

  Jos edes osittainen myönteinen päätös tuollaisesta tapauksesta tulisi -> oikeuksien haltijat riemuitsisivat, vanhatkaan tapaukset eivät ole vanhoja, velan katkaisu toimii!

  Eli ei se mahdotonta ole, että asiaa lähdetään puimaan, kuten tuossa aiemmin asiantuntevammat totesivat.

  Uudet kirjeet koskivat ketjussa esitettyjen todisteiden perusteella 2017- tapauksia?

  -> vanhoilla kirjeensaajilla on jo "2 viikon maksuaika" ummessa aikaa sitten ja nyt ei edes voi maksaa, tai Hedman voi todeta "asia on jo jatkokäsittelyssä"

  Eli asialle ei voi mitään ja ei muuta kuin kylmän rauhallisesti odottelua.

  -------

  Ja Hedman antoi vinkkiä, että seuraavat oikeudenkäynnit alkavat todenäköisesti takavarikolla, kun muuten on vaikea todistaa miltä koneelta jakamiset on tehty (2 hävittyä oikeudenkäyntiä putkeen, joissa vastaaja oli osoittanut ettei välttämättä hänen koneeltaan).

  Voisi kuvitella, että seuraava haastettava, jos sellainen on, on autuaan tietämätön ja kantajien teoksia koneet pullollaan kun vouti ilmestyy ovelle?
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2019 klo 14:02
 13. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  305
  Lopetin lukemisen tuon jälkeen. Ryömihän takaisin kiven alle. Toivottavasti HP maksaa sinulle viikonlopputöistäsi. HP on aina haastanut varmimmat tapaukset eli ne jotka ovat erehtyneet ottamaan näihin kiristäjiin yhteyttä ja antaneet heille lisätietoja netin käytöstään. Silti he ovat onnistuneet häviämään kaksi viimeistä tapausta ja melkein hävisivät sitä edellisenkin. Taitaa teillä edelleen olla paniikit päällä? Varmaan oikeuksien omistajat hymyssä suin makselee niitä 40 tuhannen euron laskuja varsinkin kun massa luovutukset ovat loppuneet.

  Kerro ihmeessä miksi tänne aina tulet uhkakuvia keksimään ja puolustamaan jotain kiristäjä firmaa? Menitkö itse makselemaan ja nyt harmittaa vai oletko töissä kyseisessä yrityksessä. Toivottavasti jälkimmäinen muuten olet vain säälittävä pelle.
   
  Taker, NiceMan ja electron06 tykkäävät tästä.
 14. NaturalMonopoly

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2019
  Viestejä:
  7
  Kiitos tästä! Yritin itsekin etsiä Finlexistä ennakkotapausta aiheesta, mutta en löytänyt. Hyvin johdonmukainen ratkaisu sinänsä. Ei se ole uskottavaa, että jonkun henkilön kohdalla vain tietyn lähettäjän tietyt kirjeet katoavat aina postissa.

  Jos taas kirjeitä säännöllisesti katoaa lähettäjästä riippumatta, sen pystynee osoittamaan esimerkiksi olemalla yhteydessä Postiin aiheesta. Tällöinhän näyttötaakka saattaa kääntyä jälleen kantajan puolelle.

  Tämä on hyvä syy osallistua näihin keskusteluihin, aina oppii jotain uutta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti