Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  317
  Näin on. Siinä saa HP yrittää periä rahojaan joltain työttömiltä. Tietenkin he ovat kiristyskirjeisiin lisänneet sen pelotteen että "yksipuolinen päätös", että edes yksi kirjeensaaja ymmärtäisi väärin ja luulisi että häneltä vaaditaan jonku vastaus kirjeen lähettäjille.
   
 2. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  226
  Tästä keissistä kannattaa muistaa ensisijaisesti se, että tämä on yksi niistä harvoista keisseistä, jonka kohdalla todettiin, että todisteita & lavastusta on tarpeeksi, ja voitto nähtiin todennäköisenä. Silti tuli turpiin ja pahasti.

  Mikäli näyttöä on vähemmän, niin sitten oltaisiin vieläkin heikommilla oikeudessa.

  Toki sekin saattoi vaikuttaa "oikeuteen valikoitumiseen", että kirjeensaaja erehtyi ottamaan yhteyttä kiristäjiin. Ainakin se tuli todistettua, ettei siitä ainakaan mitään hyötyä ollut.

  Ehkäpä tuolla saitkokirjeen propagandasivulla yritetään antaa epätoivoisesti sellainen valheellinen kuva, että "Myös vähän epävarmemmat keissit viedään oikeuteen, ei haittaa vaikka hävitään. KAIKKI maksamattomat kirjeensaajat tullaan haastamaan."
   
  Juha Jyväskylästä tykkää tästä.
 3. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  230
  Leikkioikeushan joutuisi tekemään töitä kellon ympäri, jos hedarit kaikki tapauksensa vie oikeuteen....

  Edelleen kultainen sääntö voimassa, ettei mitään yhteyksiä heihin....

  Alkaa oleen taputeltu tämäkin keissi, kuten Tomppakin heitti pyyhkeen kehään....

  PS..Saitko kirjeen sivusto on täyttä sontaa......
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2019
 4. Jarec

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2008
  Viestejä:
  28
  Ai että miten pistää naurattamaan kun tätä lukee. Niinkuin uhkailevat esiteinit jotka eivät saa tahtoaan läpi. Pitää vain toivoa, että MAO olisi jatkossa tälle lapselle kunnollinen vanhempi.
   
  asentaja, Javeman ja sivustaseuraaja66 tykkäävät tästä.
 5. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  317
  Samaa naurettavuutta heillä oli edellisenkin hävityn tapauksen kohdalla. Uhkailivat että "oikeuden käynti on vain joskus pakollinen välivaihe oikean syyllisen löytämiseksi". Eli he ovat tuhlaamassa vuosia oikeudessa ja maksavat 30-40 tuhatta oikeudenkäynti kuluja että saattavat mahdollisesti saada jonkun uuden kohteen jolle voivat sitten lähettää sen muutaman satasen kiristyskirjeen :D Kukaan ei usko näitä naurettavia jorinoita.

  Nyt väittävät että koneiden takavarikolla aloitetaan. Siitä vaan pojat hommiin olette saaneet takavarikoitua viiden vuoden aikana tasan yhden koneen tai no saaneet koneen sisällöstä kopiot. Ei MAO anna teille lupia käydä ihmisten koteja häiritsemässä jonku säälittävän IP listan perusteella. Kyllä se MAO ensin antaa ihmisille mahdollisuuden puolustautua.

  On kyllä nyt päässyt kiristäjät jo säälittävyydessä ihan uudelle tasolle. Mutta sitä ne tappiot teettää. Taisi mennä kesäbonukset siinä sitten. Hyvää kesää kaikille.
   
  asentaja, Javeman ja Taker tykkäävät tästä.
 6. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  317
  Tuosta kohdasta vielä sen verran että sinä et liittymän omistajana ole vastuussa mitä perheenjäsenesi tekevät liittymälläsi. Siinä olisi ollut kyllä loistava kun HP olisi jollain ihmeellä saanut koneen takavarikoitua ja sitten olisi ilmoittautunut 5 muuta perheen jäsentä että heilläkin on täysi pääsy koneelle, niinkuin varmasti suurimmassa osassa talouksia on.

  Lisäksi HP tuossa käytännössä myöntää että heillä ei oikeasti siis ollut edes tietoa siitä kuka on jakanut.
  HP ei tule tekemään mitään näissä tapauksissa ei yhtään mitään tämä on vain säälittävää uhittelua. Siinä haastettu katsoi kortit loppuun asti ja HP otti turpaan voin kuvitella kuinka innokkaasti HP yritti matkan varrella sovitella tätä kun huomasi että sieltä tuleekin todistajia sanomaan että on nettiin pääsy tuosta liittymästä.
   
  asentaja tykkää tästä.
 7. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  836
  Hmm, teoriatasolla:

  A) Onko salasanaa pakko kertoa kun laitteet takavarikoidaan? Jos on, miten käsitellään oikeudessa termi "en muista"

  B) Saako edes se KPGM tsjp edes yrittää purkaa salausta, ns öö eikö salauksen "murtamisen yrittäminen" ole laitonta Suomessa?;)
   
 8. Javeman

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2015
  Viestejä:
  18
  • 3.2 Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä!
  Mutta missä on ystävämme constructor? Onko hän kokonaan hävinnyt linjoilta, kun ei ole puputtamassa ohjeitaan maksamisesta näille kiristäjille, joille edelleenkään ei pidä maksaa mitään eikä ottaa edes yhteyttä. Hän siis on näiden pilipali lippulappusten lähettelijöiden puolella. Mutta hei, jälleen täytyy ottaa yhdet sille, että oikeus on voittanut tässä maassa! Hienoa työtä tämän langan aktiivit. Jyskyä jyskyn perään, vai miten se meni :-)
   
  electron06 tykkää tästä.
 9. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 707
  En tiedä jos heidän toimesta tehtäisiin takavarikko mutta jos esim. Poliisi käy takavarikoimassa oikeuden puolesta niin silloin on annettava salasanat etc... ei käsittääkseni ole vaihtoehtoja tosin voi yrittää mutta en tiedä mitä seuraa jos ei anna...
  Eli viranomaiselle pitää luovuttaa salasanat/avaimet jos on oikeuden päätös mutta joku osaa kait tästä sitten kertoa enemmän..
   
 10. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 606
  Itseään vastaan todistaminen miten sit olikaan tuossa kohtaan. Mutta teoriatasolla onko tutkimuksen haittaamisesta tuleva sanktio pienempi kuin salasanojen takana oleva aineisto. Olishan noita tapoja millä salausavain katoaa lopullisesti kun mennään koneisiin kajoamaan. Mutta olisko enemmän muissa ketjuissa pohdittavaa seikkaa noin arkaluontoisen tiedon säilöminen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2019
 11. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  64
  Kryptattuja asemia ei tarvitse alkaa viranomaisille aukomaan eikä avaimia toimittamaan. Teoriassa kaikki salaukset ovat tarpeeksi isoilla resursseilla purettavissa mutta käytännössä sitä ei näin pienen asian takia edes yritetä. Siihen en ota kantaa miten se oikeuslaitoksen silmissä vaikuttaa näyttöjä arvioitaessa ettei halua ollut auttaa.
   
 12. joku4362

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2014
  Viestejä:
  218
  Itsekriminointisuoja, eli turpa kiinni kun salasanaa kysytään.


  Sitä mä en tiedä, mitä Suomen oikeudes on näistä asioista tehty päätöksiä. Mut ennen päätöstä ei kerrota mitään tietenkään.
   
 13. joku4362

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2014
  Viestejä:
  218
  Onko kukaa muuten tehnyt laskelmia paljonko Hedmannit ja muut kiristystoimistot on voitolla/tappiolla, kun ynnätään voitetut jutut ja hävityt jutut?


  Ja nyt kun meillä on vassarihallitus, niin löytyisikö sieltä ketään joka tarttuisi siihen miksi Hedmannit pystyy tätä alunperin tekemään? Eli lakipykälät kuntoon.
   
  Viimeksi muokattu: 07.07.2019
 14. joku4362

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2014
  Viestejä:
  218


  Tää Turren juttu on kyllä vähän mysteeri... Eikö niillä ollut joskus se "korvausautomaatti", ja sit tän ketjun aloitusviestissä on myös vähäsen outoi piirteitä.

  Hyvä jos on meininki muuttunut, mut mä suhtautuisin edelleen vähän varauksella... Mulla ei toisaalta ole uusinta tietoo tästä asiasta.
   
  asentaja tykkää tästä.
 15. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  468
  Tätäkö täällä nyt hehkutetaan, heh.

  Tämä on ainoastaan ensimmäinen MAO keissi toiseksi vahvimmasta ”vapaudu vankilasta kortista”, jota on täälläkin käsitelty ainakin jo vuosi pari sitten. Koko ajan on tiedetty, että tällaisessa tapauksessa tuomiota ei helpolla tule.

  Tässä uutisessa ei ole paljoa hurrattavaa mutta onneksi ainakin jotain.

  Ikävää on se, että konetakavarikot saattavat lisääntyä.
   
 16. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 370
  Harmillista että tosiaan saattavat lisääntyä konetakavarikot tosiaan, tai sitten ei. Eiköhän nallepuh -gate tehnyt selvää jälkeä uraanuurtavasta konetakavarikkojen ryntäyksestä ja välttämättömänä asiainhoitotyökaluna aika harva tuomari on antamassa takavarikkolupaa yhtään kenellekkään, varsinkaan kun/jos puhutaan muutaman kympin epäillystä vahingosta. Saattavat kopion käydä ottamassa kovalevystä, mutta aika nihkeästä suhtaudun tuohonkaan vaihtoehtoon. Toki mää nyt olen vaan ihan tavallinen tallaaja, joten en noitten herrojen aivoituksista tiedä, mutta ite en menettäisi uniani sen pelossa että olisi poliisi joku aamu hakemassa koko asunnon verkkoon kytkettäviä laitteita...
   
  Dame Edna, Javeman ja Taker tykkäävät tästä.
 17. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 707
  Yrität vain pelotella takavarikolla, en usko että jakaminen on niin iso rikos että tuomioistuin määrää takavarikoita... Eivät lähde siihen ihan pienestä.
   
  Dame Edna ja Taker tykkäävät tästä.
 18. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 312
  Mikään asia ei indikoi sitä että "konetakavarikot lisääntyvät". Suoraan sanottuna täyttä paskapuhetta ja @constructor tyypiltä hyödytöntä provoilua.
   
  Dame Edna, Taker, Javeman ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  317
  Loppuiko teillä HP:lla jo kesälomat? Vai että konetakavarikot lisääntyvät? Meinaatteko ihan yrittää vaikka tuplata teidän takavarikko lukemat että saatte mahdollisesti jopa toisen uhrin jolta voitte käydä koneen sisällöt kopioimassa. 200 000 IP osoitetta levitetty. Bisnes pyörinyt kuusi vuotta ja tasan yhden koneen sisällöistä olette saaneet kopiot otatettua.

  Tässä uutisessa on se hurrattavaa että vaikka HP kerännyt kaikki mahdolliset "todisteet" sähköposti ip:stä ja yhteyden otoista niin silti tuli takkiin, koska liittymällä on ollut useampi käyttäjä. Toinen hävitty juttu teille putkeen taitaa vähän kuumottaa jo istuskella siellä ja selitellä asiakkaille miksi että pysty parempaan?
   
  kettuK, Taker, Javeman ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  468
  En minä sitä tiedä eikä tiedä kukaan muukaan kuin HP. Ainakin HP sanoo että ”Asiassa vaatimuksia ajanut Hedman Partners arvioi, että seuraavat oikeudenkäynnit todennäköisesti alkavat tietokoneiden takavarikoilla turvaamistoimien avulla. Tällöin oikeudelle ei jää epäselvyyttä siitä, miltä laitteelta loukkaukset ovat tapahtuneet.”.

  Mene ja tiedä, aika näyttää.
   
 21. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  64
  Höpsistä höpsö Rakentelija. H&P ei tiedä lisääntyykö kone takavarikot, korkeintaan lisääntyykö hakemukset ja mo:n alati tiukentuvan linjan huomioon ottaen en vielä kauheasti huolestuisi että nyt määrällisesti kauhean monia koneita määrättäisi tutkittavaksi.
   
  Javeman, Dame Edna ja Taker tykkäävät tästä.
 22. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  317
  Ai HP tietää että lisääntyykö takavarikot :D Haha enpä usko että tietävät yhtään mistään mitään. Edelleen ovat yhdestä koneesta saaneet käydä otattamassa kopiot kuuden vuoden aikana ja yrittivät kyllä jo aiemmin useammasta ja seinä tuli vastaan. Ei se MAO aivan kaistapäistä muodostu ja tietämys on lisääntynyt. HP tietämys taas on aika nolla tasoa kun ovat onnistuneet häviämään viimeisimmätkin tapaukset oikeudessa vaikka valikoivat itse parhaat uhrinsa sinne.
   
  Dame Edna ja (A)Social justice warrior tykkäävät tästä.
 23. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 312
  Jenkeissä trollit saivat pitkät tuomiot keksityistä tekijänoikeusrikkomuksista. Toivottavasti sama kohtalo odottaa HP:n koijareita.
  https://www.mikrobitti.fi/uutiset/mb/de7afb3b-2ebc-4f89-8e1e-775d7fc449e4?ref=ampparit:c522

  Nyt tuomion saanut John Steele sekä rikoskumppani Paul Hansmeiertienasivat laittomalla juonellaan vuosina 2010–2013 Yhdysvalloissa yli 6 miljoonaa dollaria.

  Prenda Law latasi itse verkkoon videoita, joiden lataamisesta se sitten syytti netinkäyttäjiä korvauksia vaatien. Muutaman tuhannen dollarin korvausmaksuista kieltäytyviä uhattiin raastuvalla.

  Hausmeier tuomittiin jo aiemmin 14 vuodeksi vankeuteen. Steelen tuomio on huomattavasti lievempi, sillä hän myönsi syyllisyytensä heti tutkinnan alussa ja teki muutenkin viranomaisten kanssa yhteistyötä tapauksen selvittämisessä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2019
  Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 24. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  380
  Taker, Don MC ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 878
  electron06 tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti