Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Kyllä tuollaisessa tapauksessa yleensä ymmärtää että ei ole mahdollisuutta hävitä.
   
 2. Taker

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2007
  Viestejä:
  982
  Juu periaatteessa toki näin on asia.
  mutta tietäen markkina"oikeuden" tavat tuomita jopa fyysisesti estyneitä (sukellusmatka) niin tuskin tuossakaan täysin 100% varma voi olla voitosta.

  Tokihan se on mahdollista että syytetty on esimerkiksi ollut hyvää pataa tuossa osoitteessa aiemmin olleen kanssa ja näin ollen se tammikuun latailu, voisi yhtä hyvin ollakin syytetyn tekosia.


  Loppuun sanon että en missään tapauksessa kannata mitään yhteydenpitoa näiden wannabe mafiosojen kanssa, tuskin radio hiljaisuus saa Joni & co lähettämään hevosenpäitä unikaveriksi.
  Eikä missään nimessä pidä maksaa edes yhtä euron kolikkoa, kun se menee kuitenkin lopulta vain noiden saksalaisten paskojen tukemiseen.
   
  mtv_81 tykkää tästä.
 3. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 707
  Jos yleistetään ja kuvitellaan tilanne jollekkin toiselle, niin en pitäisi lainkaan mahdottomana että jännittää sitä miten käy, jännitystä lisää vielä se että jos ei ole rerusseja lakiapuun, niin tunnetta tuo se kun miettii miten homman rahoittaa. Tämä vaikka tietäisi ettei itse oli moisiin jakamisiin syyllistynyt ja tietää ettei omilla laitteilla sellaista ole kukaan muukaan tiettävästi tehnyt.


  Jos kuvitellaan ihan toisenlainen tapaus, jossa vähän uutisen tarinaa laajennettu, niin että kuvitellaan että lisäksi olisi harrastanut moisia laittomuuksia oikeilla omilla liittymillä, jolloin niskassa olisi entistä raskaampi jännitys, ja jos olisi ollut HP:n yhteydessä ja itsestään tietoja kertonut, niin ....
   
  Headless Partner ja Taker tykkäävät tästä.
 4. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  877
  Kerro mitä tarkoitat tässä? Miten Tomin olisi pitäny asia hoitaa? Mennä oikeuteen ja löydä siellä kortit pöytää jolloin HP:n päämiehelle olisi tullut 20-30k lasku? Juu kivaahan olisi että kuluja tulee HP:n päämiehelle, mutta itse Tomi ei taida saada PENNIÄKÄÄN koko hommasta meni oikeuteen tai ei.

  Ja ylläolevan takia en nyt hirveästi itsekkään voi asialle kovin paljoa juhlia, siis toki hyvä Tomi pääsi hommasta eroon, mutta 3.5v tappelua, eli paloi aikaa & rahaa? että VOI TODISTAA OLEVANSA SYYTÖN ja ei mitään, ei kerrassaan mitään kompensaatiota...

  Minusta olisi ihan oikeutettua että Tomille tuosta ajasta minkä hän käyttänyt 5 - 10K rahallinen korvaus.
   
 5. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 045
  Yksi varma keino lisätä Hedareiden päänsärkyä ja kuluja toimii seuraavasti.
  Hommaat liittymän omiin nimiin mutta sitä käyttää vuokralainen.

  Hedari uhkaa oikeudella kun "sinun" liittymästä latailtu.
  Laita mailia tai soita nauraen että siitä vaan vapaa maailma. :psmoke:

  Oikeuteen ei tarvitse edes asianajajaa. Ottaa vain mukaan vuokrasopparin jossa asia selkiää että kappas sielä asuukin joku aivan muu henkilö jolloin koko homma kosahtaa oikeudessa siihen ja Hedari maksaa viulut.

  En kyllä oikeasti näe syytä kummoiseen yhteydenpitoon jos tietää olevansa syytön. Katsoo vain onko niillä pokkaa syyttää syytöntä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 6. Headless Partner

  Rekisteröitynyt:
  22.09.2017
  Viestejä:
  30
  Aika suurta luottoa luot paperilappuseen, joka on kenen tahansa väärennettävissä parissa minuutissa. Todellisuus sen mahdollisesta vaikutuksesta oikeuskäsittelyyn on todennäköisesti jotain ihan muuta kuin yllä mainitsemasi. Siellä pitää ymmärtää paljon muidenkin käytäntöön sisältyvien asioiden päälle kuin olla vain paikalla "Kale vuokras tän kämpän Pasille" -paperilappu kädessä, joten jos nyt sattuisi jollain olemaan niin hyvin pullat uunissa, että voisi oikein vuokralaisiakin pitää niin ei kannata silti kokeilla.
   
 7. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 514
  Onhan se oikeudellisena argumenttina eittämättä aika vahvaa valuuttaa, jos pystyy keinolla millä hyvänsä osoittamaan, että liittymän haltija ja sen käyttäjä ovat kaksi eri henkilöä. Mutta siitä huolimatta, ajatus siitä että "ryhtyy vain asuntosijoittajaksi ja maksaa vuokralaisensa nettiliittymän" ole välttämättä kuitenkaan mikään ihan jokapojan kiusauskikka. Varsinkaan kun ei ole mitään takeita, että vuokralainen ylipäätään käyttää sitä nettiä tuhmuuksiin, ja ne tuhmuudet vieläpä sattuvat kohdistumaan trollien valvomiin teoksiin. Eli varmuuskin on keinosta aika kaukana. Toki jos joku sattuu puhtaasti sattumasta johtuen päätymään kirjeen vastaanottajaksi tuollaisessa tilanteessa, niin aika naureskellenhan siihen voi suhtautua.
   
 8. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Tämä on sitä soturimeininkiä. Tämä olisi ollut paras tilaisuus haastaa HP... tai sitten pelata hieman eri tavalla mutta paremmin mitä tehtiin.
   
 9. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 045
  Jos sinulla on vuokralainen yhdessä omistamassasi kämpässä virallisesti eli virallinen vuokrasoppari ja se vielä ilmoitetaan verottajalle vuotuisasti ja ihan virallinen muuttoilmoitus tehty ja vielä kotivakuutus.

  Itse asut aivan eri paikassa niin kyllä Hedari on aika heikoilla jäillä.... siis jos lataukset on tehty vuokralaisen osoitteessa....

  Joku siis oikeasti kuvittelee että vuokralainen haluaa vuokraisännän kotiinsa pyörimään ja nettailemaan.. okei :rolleyes: Silloinhan voitaisiin haastaa kuka tahansa mistä tahansa jos ei ole merkitystä kuka missäkin asuu.

  Liittymä nyt on minun nimissä eikä edes maksa vaan kuuluu asunnon hoitovastikkeeseen. Lisänopeudet maksaa extraa. Vuokralaisten ei tarvitse säätää operaattorin kanssa vaan liittymä on aina auki jos vuokralainen vaihtuu.

  Kyllä se on minun nimissä mutta siitä on turha alkaa Hedarin väittelemään koska mahdoton tehtävä todistaa vuokraisännän menneen sinne nettailemaan koska se on vieläpä laitonta mennä vuokralaisten asuntoihin ilman pätevää syytä ja silti tulisi ilmoittaa asiasta. No ainahan niitä pervoja tyyppejä on jotka niitä vuokralaisia ahdistelee :rolleyes:

  Jos Hedari lähettäisi lapun se menisi lämmikkeeksi tulisijaan ja jos jaksavat oikeuteen haastaa sinne sitten nauramaan ja korvauksia hakemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2019
  Taker tykkää tästä.
 10. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 657
  Miksi tarvitsee jossitella skenaarioita ja täyttää ketjua tyhjänpäiväsellä jossittelulla. Tee ja totea keroen tukokset äläkä itsestään selvyyksistä keksi mitä uskomattomampia tapoja joilla saada aiheeton lasku/sovintoehdotus/mikä sit lieenkään.
   
 11. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Tässähän se on sanottu mitä en laiskana jaksanut kirjoittaa auki. Tämä kyseinen artikkeli oli erittäin kyseenalainen.
   
 12. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  336
 13. Keigylord

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2017
  Viestejä:
  8
  kettuK ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 14. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  337
  sivustaseuraaja66, kettuK ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 15. abp

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2013
  Viestejä:
  159
  Jokainen vastattu viesti oli siis tosiaan lisä-arvoa huijareille. Toivottavasti nyt kun Hedman Partners on kanveesissa saavat aktiivit hakattua tämänkin kusetuksen ulos kehästä.
   
  kettuK ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 16. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 437
  Tässäkin nousee tuttu ilmiö esille "Vastaaja oli yhteydessä kantajan asianajajaan ennen oikeudenkäyntiä ja pyrki selvittämään tilannetta..." eli piti nyt kuiten ihan oikeudessa asti käydä toteamassa että vastaajan selvitykset olisi pitänyt riittää. Hyvä esimerkki siittä ettei kannata paskamangeetiksi ryhtyä, jos näiltä kiristyskirjeiden lähettäjiltä sattuu saamaan postia.
   
  Taker tykkää tästä.
 17. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  141
  Hedman Partners haukkasi paskaa vaikka oli taas vakoiltu yksityiselämää ties kuinka paljon.
   
  Dame Edna ja kettuK tykkäävät tästä.
 18. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  212
  Loistavaa!
  Miksi mulle tulee sellanen fiilis, että MAO:lla alkaa olemaan mitta täynnä noiden trollien kanssa?
   
  Javeman, kettuK, Dame Edna ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  877
  Hieno juttu, se on taas HP:n päämiehelle 45000€~ lasku.

  Mutta tässä lisää hauskuutta jenkkilän päässä mikä alkanut yleistyy, eli haastettu ei luovukkaan oikeustaistoista vaikka kantaja on alkuperäisen jättänyt sikseen:

  https://torrentfreak.com/retired-police-officer-and-copyright-troll-square-off-in-court-190626/
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2019
  Taker, kettuK ja Juha Jyväskylästä tykkäävät tästä.
 20. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 514
  Erityisen tärkeää tässä uusimmassa ratkaisussa on se, että se on oikein oppikirjaesimerkki itsekriminointisuojan vahvuudesta. Jotkin jutut ovat voineet kääntyä kantajan eduksi sen takia, että siinä vaihtoehtoisessa tapahtumakulussa mahdollinen tekijä on vastaajan sijasta tuntematon ja abstrakti - joku mustapukuinen mies ikkunan alla.

  Tässä keississä oikeuteen oli marssinut useampi perheenjäsen ja naapuri todistamaan, että heillä oli tekohetkellä pääsy vastaajan verkkoon. Eli kun oikeudelle ilmoittautui iso kasa vaihtoehtoisia tekijöitä, joilla oli nimi ja kasvot, tarvittiin yhtäkkiä paljon, paljon vahvempaa todistelua osoittamaan, että tekijä oli nimenomaan se, jonka kantaja oli seulonut tästä joukosta vastaajaksi. Ja sittenpä tulikin tenkkapoo.

  Sitä voi hyvin pohtia, kuinkahan monella kirjeensaajalla on ollut sellainen tilanne, että tietää itsensä syyttömäksi kun verkon salasana on annettu naapurin Penalle, joka on epäsuorasti jopa myöntänyt leffan ladanneensa. Pena vain ei uskalla tulla oikeuteen todistamaan, että hänellä oli pääsy verkkoon epäillyn teon tapahtuessa, koska pelkää joutuvansa seuraavaksi itse syytetyn penkille. Vaikka todellisuudessa Penan ei tarvitse muuta kuin käydä kertomassa, että hänellä oli tiedossa se salasana - tekoa itseään ei tarvitse myöntää, ja esittäytymällä vaihtoehtoisena tekijänä Pena ei myöskään tee itsestään yhtään sen todennäköisempää tekijää kuin vastaajastakaan, vaan päinvastoin vahvistaa molempien "alibia".
   
  Javeman, Taker, kettuK ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 21. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 790
  Hienona kerrassaan =)
   
  Javeman, Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 22. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  336
 23. osa-aikainen

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2017
  Viestejä:
  9
  Kannattaa käyttää vpn:n jos tuota klikkaa. Tässä paste:

  Markkinaoikeuden hylkäämä kanne ohjaa kantajia hakemaan vastaajien tietokoneet takavarikkoon
  Perjantai, 28.6.2019
  Markkinaoikeus vapautti vastaajan kantajan vaatimuksista, mutta piti todennäköisimpänä, että loukkaaja oli joko hän itse tai tämän perheenjäsen. Kantaja ei ollut asiassa selvittänyt tarkemmin, miltä koneelta loukkauksen jäljet löytyvät. Ratkaisu tehtiin 27.6.2019.

  Asianajotoimisto Hedman Partnersin edustama Crystalis Entertainment vaati vastaajalta alun perin kirjeitse hyvityksenä ja korvauksena selvityskuluista 800 euroa ja markkinaoikeudessa yhteensä 20.660 euroa oikeudenkäyntikuluineen. Markkinaoikeus hylkäsi kanteen varteenotettavien vaihtoehtoisten tapahtumienkulkujen olemassaolon vuoksi.

  Ratkaisu on pettymys oikeudenhaltijoille, sillä näyttö riitti osoittamaan vastaajan olleen todennäköisimmin loukkauksen takana, tai että vähintäänkin loukkaus oli hänen perheenjäsenensä tekemä. Kantajana ollut Crystalis Entertainment harkitsee valitusta korkeimpaan oikeuteen ja mahdollisia jatkotoimia vastaajan perheenjäseniä kohtaan.

  Asiassa vaatimuksia ajanut Hedman Partners arvioi, että seuraavat oikeudenkäynnit todennäköisesti alkavat tietokoneiden takavarikoilla turvaamistoimien avulla. Tällöin oikeudelle ei jää epäselvyyttä siitä, miltä laitteelta loukkaukset ovat tapahtuneet.
  ----
  Ilmeisesti toiminta jatkuu ihan normaalisti tästä eteenpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2019
 24. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 692
  Kyllä ja aivan varmasti. Tietokoneiden takavarikoinnit ja turvaamistoimet ovat ihan läpihuutojuttu. :rofl:
   
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  NiceMan, Javeman, Taker ja 1 muu tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti