Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Taker, djtob ja notareal tykkäävät tästä.
 2. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 317
  Tuon jutun perusteella Hedari toimii kuin rikollisjärjestö kiristämisessään, vaikka todisteet toimitettu. Eikö näitä kiristäviä "asianajajia" saa kunnolla vastuuseen mitenkään, vaikka kiusaavat syyttömiä ihmisiä vuosikaudet? :mad:

  Mikä vi*** tämä jonikin luulee olevansa? :mad: Täys rikollisesti ihmisiä kiristävä ihmissaasta minun mielestäni. Saataisiinpa tämä kusipää kunnolla vastuuseen syyttömien ihmisten kiristämisestä ja vainoamisesta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2019
  Japi 111, Taker, kettuK ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. djtob

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2009
  Viestejä:
  388
  Tässä voisi käyttää George Orwellin kirjasta Eläinten vallankumouksen sitaattia:

  ”Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta toiset eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”.
   
 4. mASENTAJAh

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2017
  Viestejä:
  19
  Tässähän on varsin mainio esimerkki kun syytön ottaa yhteyttä ja koittaa selvittää tilanteen Hedman mafian kanssa.
  #Varmaan olisi kuitenkin kannattanut maksaa?
  #Ja syyttömille ei näitä kirjeitä pitänyt mennä!
  Monikohan syytön mummeli tuotakaan osaisi selvittää?

  Tämähän olisi sille kirjetyöryhmälle hyvä esimerkki heidän työnsä onnistumisesta.
   
  Japi 111 ja Taker tykkäävät tästä.
 5. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  No siis DNA tuossa on tehnyt virheen - osoittanut väärän liittymän haltijan loukkauksen tekijäksi ja siihen ei markkinaoikeus ja HP ole voineet vaikuttaa.

  Omituista, että kirjeen saaja ja DNA eivät ole heti päässeet sopuun siitä että tammikuussa 2015 kirjeen saajalla ei edes ollut DNA:n liittymää, vaikka asia on ollut ilmeisen helppo todistaa.

  3,5 vuotta kirjeen saaja ei kuitenkaan ole ollut löyhässä hirressä, sillä kirje on varmaan tullut vasta kuukausien päästä loukkauksesta ja lisäksi kun asia on selvinnyt, kirjeen saaja on valittanut asianajajaliittoon, jonka käsittely kestää kuukausia.

  -------

  Kaupassa legendaarisesti saa vähintään kahvipaketin ja suklaalevyn jos kauppa on tehnyt jonkin pienenkin virheen - DNA vain "oho, sori!" (?)

  (lakimiehiltä ilmeisesti on aina turha odotella anteeksipyyntöä ja vapaaehtoista hyvitystä, muuta kuin korkeintaan omat kulut)

  --------

  Heitetään kyynisesti, DNA:lla on liittymiä (prepaid) joihin on mahdollista tehdä sopimus koska vain jälkikäteen ja jos tekee sopimuksen vaikka kesäkuussa 2019 niin saa varautua siihen että anonyymi prepaid ei olekaan ollut anonyymi tammikuu-kesäkuu 2019, vaikka sopimusta ei ole olut, vaan DNA antaa liittymän tiedot myös ajalta kun se oli "anonyymi" (en tiedä, arvaan)

  Em. oli vain heitto, tuskin tuossa mitään tuollaista oli takana, mutta aina täytyy miettiä mikä on mahdollista ...

  Liittymä ja osoite ovat ilmeisesti olleet sama tammikuussa 2015, mutta liittymän haltja eri, eli edellinen asukas olisi lataaja ja DNA antanut asuntoon muuttaneen tiedot.

  Joissin tapauksissa ilmeisesti on käynyt toisin päin, eli uuden asukkaan lataukset ovat menneet asunnosta jo muuttaneen piikkiin (väitetysti) kun edellinen asukas ei ole tehnyt muutosilmoituksia että liittymä ei ole enää hänen.

  ok, ja voihan olla DNA:n täydellinen virhe, että asunto ja liittymä eivät liity väitettyyn lataukseen mitenkään, vaan on tapahtunut jossain muualla, jos on edes koskaan tapahtunut.

  --------

  Luulisi, että tuota DNA:n todistettua virhettä voisi jotenkin hyödyntää jatkossa, esim. markkinaoikeuden täytyisi ottaa vakavammin väite "operaattori on antanut väärän liittymän tiedot", kun tähän asti markkinaoikeus on todennut tyyliin "vastaajan väite voidaan jättää huomiotta koska virheen mahdollisus on pieni".
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2019
  Taker tykkää tästä.
 6. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  973
  DNA:n virheestä tämä tietysti lähti liikeelle, mutta Hedmman jatkoi kiristämista vaikka syytön oli toimittanut todisteita syytömyydestään.


  " Saatuaan piraattikirjeen Hämäläinen toimitti Hedman Partnersille kopion vuokrasopimuksestaan, joka todistaa hänen muuttaneen tapaukseen liittyvään asuntoon vasta kesäkuussa 2015. Tekijänoikeusloukkaus tapahtui saman vuoden tammikuussa. Hedman Partnersille tämä näyttö ei kuitenkaan kelvannut.

  Tämän jälkeen Hämäläinen hankki DNA:lta vahvistuksen, ettei hänellä ollut minkäänlaista DNA-liittymäsopimusta voimassa väitetyn tekijänoikeusloukkauksen aikaan. Tämäkään ei saanut Hedman Partnersia luopumaan korvausvaatimuksistaan."
   
  Taker, Dame Edna ja Ryland tykkäävät tästä.
 7. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  Ok, HP siis on aiemmissa tapauksissa tarkistellut tietoja väestörekisterikeskuksesta ja sikäli on tietysti loogista, että vuokrasopimusta ei ole välttämättä uskottu, jos väestörekisterikeskus on ilmoittanut muuttopäiväksi jotain ennen tammikuuta 2015, mutta tuo ei selviä artikkelista.

  Kuitenkin HP oli lopulta suostunut kysymään tietoja suoraan DNA:lta ja saanut varmistuksen että kirjeen saajalla ei DNA:n liittymää ollut tammikuussa 2015, tai "liittymän tiedot tarkistettu väärin".

  Ei pahalla, mutta kai se niinkin päin on, että jos HP saisi kysellä operaattorilta "kaikenlaista", ohi sen "olemme vahvistaneet liittymän tiedot oikein", niin ihmiset pillastuisivat siitäkin, eli senkin kysyminen että koska ja milloin vastaaja on tehnyt liittymän sopimuksen ei ole mahdollista HP:lle omin nokkineen, sekä jos DNA:lla on vain tieto "osoitetiedot annettu oikein", niin sille ei voi mitään kunnes DNA korjaa tiedot, jonka se sitten kai lopulta teki, ja HP uskoi DNA:ta.

  Kijeen sajalla siis ei välttämättä ollut aukotonta todistetta "osoitetiedot tarkistettu väärin", vaan joku lippu-lappu "liittymäsopimusta ei ollut", joka tietysti on ilmeisesti aika sama asia, riippuu tietysti, kuinka kierosti ja kyynisesti ajattelee, että poissulkeeko "liittymäsopimusta ei ollut" sen että DNA on antanut kirjeen saajan yhteystiedot oikein.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2019
 8. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 448
  Mitä? Asukas, joka allekirjoittaa vuokrasopparin, tekee itse myös muuttoilmoituksen VRK:lle. Ja yleensä se tehdään vasta sen jälkeen kun muutto on tehty, joten niiden päivämäärät eivät ole mitään 1:1 synkronissa olevia aikaleimoja :facepalm:
   
  Taker tykkää tästä.
 9. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  Entä jos kirjeen saaja on asunut asunnossa vaikka vuodesta 2013 ilman vuokrasopimusta ja sitten 2015 kesällä siirretty vuokrasopimus hänen nimiinsä.

  Tuollaisia tietoja HP on siis taristellut väestörekisterikeskuksesta ja uskonut väestörekisterikeskusta ennemmin, kuin vastaajan omia lippu-lappuja muuttopäivistä ja vuokrista.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2019
 10. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  141
  Jääkö tässä nyt enää kenellekään mitään epäilystä siitä kuka kirjoittaa kenenkin laskuun?
   
  mASENTAJAh tykkää tästä.
 11. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 448
  Pointti on se, että VRK:n tiedot on yhtä paikkansapitäviä kuin vastaajan omat "lippu-laput" (tarkoitat ilmeisesti vuokrasopimusta), koska molemmat on saman henkilön täyttämiä. VRK ei tarkasta tietoja yhtään sen enempää kuin vuokranantajakaan välittää siitä onko asuuntoon muutettu kunhan sovittu vuokra ilmestyy pankkitilille.
   
 12. mASENTAJAh

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2017
  Viestejä:
  19
  No nyt lähtee erittävältä mieleipiteeltä varsin villiä teoriaa! Voisi samalla vastaavilla teorioilla tuomita kyseisen kaverin vaikkapa Kennedyn murhasta.

  Jutusta ei käy ilmi myönsikö hedarit kirjeilyn aiheettomuuden vai lopettivat muutenvaan, koska
  Joniboy & partners lopetti kirjeilyn minullekkin n. 3-vuoden jälkeen (ps. Joni minulla on ikävä!)

  Edelleenkin voimme päätellä:
  Ota yhteyttä niin Hedarit alkavat tonkimaan sinusta lisää tietoa "oikeus"juttua varten.
  Edelleenkin on aivan sama oletko syytön.
   
  Ertzie ja Taker tykkäävät tästä.
 13. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 754
  Jos syytön sai kirjeen, niin kyllä se oli se 3,5 vuotta löysässä hirressä kunnes HP luovutti. Turha sitä on kieltää.
   
  Dame Edna, Ertzie, asentaja ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. AassiaKunnosha

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  28
  Jännä ettei iltapaskoja kiinnosta tämä Tomin keissi...

  Sillon kyllä isot otsikot kun Hedarit vetää oikeudesta vääryydellä rahaa omiin taskuihinsa.
   
  Taker tykkää tästä.
 15. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  "Markkinaoikeus määräsi DNA:n luovuttamaan teleliittymätiedot Hedman Partnersille 29.10.2015. Hämäläisen DNA-asiakkuus alkoi noin 5 kuukautta aikaisemmin, 21.6.2015. Tekijänoikeusloukkaus sattui puolestaan noin 6 kuukautta ennen Hämäläisen siirtymistä DNA:lle eli 3.1.2015."

  Luulisi että HP olisi ollut todella heikoilla oikeudessa, DNA:n kertoman 6 kk rajan ulkopuolelta luovutetut teletiedot, joita ei voida enää uudelleen tarkistaa, vastaaja ei ole asunut paikalla ja DNA:n liittymää ei ollut vielä väitetyn loukkauksen aikaan.


  ---------

  Eli olisiko tuossa virheenä että DNA luovutti teletiedot viranomaisille varatuista tiedoista, ei laskutusta varten varatuista, se sitten rikkoisi tietojen luovutuksen ehtoja vastaan ja DNA on perunut tietojenluovutuksen virheenä, "sori, kuului vain viranomaisille!"

  -> luultavasti DNA on luovuttanut muidenkin tammikuussa 2015 jakaneiden liittymien tiedot vielä esim. marraskuussa 2015 - tammikuussa 2016, vaikka laskutusta varten tietoja säilytetään vain 6 kk -> monien muidenkin teletiedot olivat "vanhentuneita" ja niitä ei pitäisi HP:lla olla.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019
  asentaja tykkää tästä.
 16. kummis

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2009
  Viestejä:
  123
 17. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  1 014
  Tämä viimeisin juttu kyllä osoittaa HP:n toiminnan moraalin, näillä selkärangaattomilla paskiaisilla ei ole sitten mitään moraalia toiminnassaan. Vuokrasopimus- ei riittänyt, DNA:n antama todistus ettei liittymää ole ollut - ei riittänyt...

  Hävetkää! Näiden nilvijäisten tulisi menettää toimilupansa välittömästi ja tarjota moraalia vastaavaa työtä Siperian soilla hyttyssyöttinä, oppisivat aiankin tuntemaan miltä tuntuu olla imettävänä.
   
  NiceMan, Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 18. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Edelleen paras ohje on ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA OTTAKO YHTEYTTÄ! Jos joku tarina sen todisti että yhteyden ottaminen ei kannata niin se oli tämä viimeisin.
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2019
  Taker ja Ertzie tykkäävät tästä.
 19. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Mitä kummallista tuossa nyt on, joku voittoko johonkin suuntaan?? Ei ei, jokainen normaalijärkinen olisi pelannut aggressiivisemmin koska ei ollut muuta mahdollisuutta kuin voittaa, siis mikä ihmeen ”piina”?


  Tämä oli siis otsikkoaan myöten populistinen artikkeli jota ei pitäisi käyttää esimerkkinä mihinkään suuntaan.
   
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 754
  Niele nyt hyvä mies tappiosi. Peli on pelattu ja hävisitte.
   
  kettuK, NiceMan, Herskamonni ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Taker tykkää tästä.
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Mielestäni Tomi Hämäläinen teki palveluksen kaikille kirjeensaajille, että kannattaa taistella, jos tietää olevansa syytön. Nyt hän sai jutun julkisuuteen ja tuolla Tivissäkin on paljon kommentteja kertomassa kaikelle kansalle, kuinka härskiä trollausta Hedman Partnes harjoittaa. https://www.tivi.fi/uutiset/tv/27ff046d-b990-436e-965a-1e1ce29e2a95
   
 23. Headless Partner

  Rekisteröitynyt:
  22.09.2017
  Viestejä:
  30
  Sinulla on kyllä varsin kieroutunut käsitys "normaalijärkisyydestä".

  Kyllä normaali ihminen tuntee stressiä, piinaa ja ahdistusta aina uhan alla ollessaan, eikä sen uhan tarvitse edes olla kamalan konkreettinen. Ja kun MAO:n linjauksia on seurannut, tuntuu se uhka ja piina olevan osittain ihan konkreettinen maalaisjärjellä selväksi kuvitelluissakin tapauksissa, kuten niissä, joissa ollaan sukellusreissuilla toisella puolella maailmaa väitettyjen tekijänoikeusrikkomusten tapahtuessa.

  Nauttiakseen tuollaisesta "pelistä", jossa panoksena on oma yksityisyys, talous ja tulevaisuus ja voitettavana on korkeintaan jonkinnäköinen näpäytys yrityksen taakse piiloutuville nenänvarsille pitää ihmisen olla emotionaalisilta ulottuvuuksiltaan aika sosiopaattisilla kujilla.
   
  kettuK, Herskamonni, Decimal ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Hehheh.. jopa vääränlaisia otsikoita;)
   
  electron06 tykkää tästä.
 25. Markku47

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2019
  Viestejä:
  24
  Hetkinen, tuo Prenda Law:han teki samanlaisen ansan kuin hedareitten Saksalainen yhteistyökumppani eli asetti koepaloja syötiksi torrent lataajille. Nythän tuossa on hyvä ennakkotapaus. Makkaranpurijat linnaan miettimään uusia metkuja. Ja hedarit samaa matkaa, kiristyksestä ja saadusta rikoshyödystä.
  Ai että mä nautin kun Joni ja Eetu ottaa kiven sisällä kuivana kakkoseen.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019
  Taker, WinkuvaGootti ja kettuK tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti