Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  518
  Tämä nyt on taas sellaista soopaa että voi voi...
  1) Maksamalla et myönnä tekoa vaan sovittelet asian ja useimmiten vältyt uusilta kirjeiltä, kuten kirjoitin.
  2) En usko että HP jakaa tietoja päämiesten välillä. Siitä ei ole mitään todisteita. Eri asia on kun jossain tapauksessa kahden päämiehen vaateet olivat joutuneet samaan oikeuskäsittelyyn. Jos noin olisi että HP jakaisi tietoja, HP syyllistyisi rikokseen. Noloa ladella tällaisia väitteitä nimimerkin takana; Kirjoita omalla nimelläsi ja suoraan HP:lle jos on sanottavaa.
   
 2. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  327
  1. Oletko tosissasi? Eli et myönnä mitään mutta silti vain sovittelet? Varmaan kantaa kauas puolustuksessa tuollainen. "Maksoin 1000 euroa vaan koska halusin sovitella. En siksi että olen syyllinen latauksiin."
  2. Et varmasti usko että HP jakaa tietoja päämiesten välillä koska olet täällä aina puolustelemassa heitä ja kannustamassa syyttömiäkin maksamaan. Todisteita on yllin kyllin muun muassa se että he lisäävät kirjeisiin muidenkin päämiesten teoksia vaikka toinen päämies ei olisi edes osoitetietoja Maosta hakenut. Mitäköhän luulet näiden kiirstäjien tekevän kun näkevät että samaan henkilöön voi yhdistää toisen päämiehen teoksia ja näkevät sen vielä että tämä sama henkilö on mennyt maksamaan toisen päämiehen teokset?

  ÄLKÄÄ IHMISET KUUNNELKO TÄTÄ PELLEÄ JOKA YRITTÄÄ SAADA TIEDÄT MAKSAMAAN. Kenenkään ei kannata maksaa. Sillä ei saa edes mielenrauhaa vaan ainoastaan suuremman maalitaulun selkäänsä.

  Järkevintä on vaan pyytää seuraavan kirjeen jälkeen kaikki omat tiedot HP:lta ja jättää kaikki muu kommunikointi heidän suuntaan siihen.
   
  Spriii, osa-aikainen, kettuK ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 3. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  141
  Jaha, ilmeisesti rahahanat ovat tukkeutuneet kun pitää taas aktivoida säiettä turhalla pelottelulla.
   
  Taker ja asentaja tykkäävät tästä.
 4. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 641
  1. Ei ole soviteltavaa jollei ole mitään syyllistynytkään.

  2. HP toiminta on jo nyt kyseenalaista. Saanut selvittämistä varten tiedot. Mutta selvittämisen sijaan lähettää vaan maksuvaatimuksia. Eikä suostu antamaan tietoja jotta kirjeen saaja saisi selvitettyä kuka mahdollisesti hänen internettiä edes käyttänyt jos käyttänyt. Lisäksi muut sähläykset vanhenemisien ja laskujen suhteen. Eli ei ole luotettava taho millään tavalla. Ja mitäs nämä huomautuksien saamiset oli joita saanut.
   
  Taker tykkää tästä.
 5. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  518
  Älkää nyt hyvät ihmiset kuunnelko tuota pelleä joka on niin puusilmää että ei osaa muuta kuin toistaa samaa lausetta eikä ymmärrä että jokaisen kirjeen saajan tilanne on erilainen. Taitaa mennä nimimerkille @sivustaseuraaja66 yli hilseen että maksamista kannattaa harkita esimerkiksi tilanteessa jossa tietää warettaneensa pitkäkestoisesti ja paljon ja jolla on paljon hävittävää, esim lapsiperhe.

  Eri asia on sitten ne tyypit joilla ei ole mitään menetettävää, kuten esimerkiksi sellaiset, joilla on paljon maksuja ulosotossa tai muutenkin jo elämä vailla tulevaisuutta. Heidän ei kannattane maksaa.

  Jokaisen kirjeensaajan tilanne on siis erilainen. Jotkut saattavat harkita pitkin hampain maksamista turvataakseen taloutensa ja elämänsä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2019
 6. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  518
  Täysin samaa mieltä tästä.
   
  Taker tykkää tästä.
 7. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  871
  Maksaminen ei takaa mitään turvaa uusilta kirjeiltä. Ja k.o hommasta on jo ennakkotapaus.
   
  asentaja, riesa- ja Taker tykkäävät tästä.
 8. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  239
  Ja tämä sillä perusteella, että "ehkä ne ovatkin jonkun muun henkilön tietoja" - kirjeiden lähettely kuitenkin jatkuu.
   
  heyrst tykkää tästä.
 9. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 774

  Ei kannata maksaa, kerrot vain olevasi syylinen. Montako on saannut kirjeen ja montako on joutunut leikki oikeuteen ???
   
  Juha Jyväskylästä, sivustaseuraaja66 ja Taker tykkäävät tästä.
 10. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  327
  Kirjeitä lähetetty vähintään 200 000 ja oikeuteen HP haastanut sen kymmenisen ja loppuunkin viedyistä tapauksista onnistuneet häviämään puolet.
   
  NiceMan, kettuK, riesa- ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. Javeman

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2015
  Viestejä:
  23
  Pyh, sanon minä constructorin neuvoille. Maksamiselle todella JYRKKÄ EI. Edelleen ainoa asia mitä kannattaa tehdä, on se, että pyytää ne omat tiedot lippu-lappusten lähettäjältä. Ja ellei pyyntöön vastata asianmukaisesti, niin asiaa eteenpäin kuten Edna on tämän asian saralla toiminut. Ihan hyviä takan sytykkeitä ne lappuset on, muuhun niistä ei sitten olekaan ellei niitä halua säilyttää seuraavan pesällisen sytyttämiseen.

  En ole lankaa kauhean paljon seurannut, joten yrittänevät kiusata vanhoja kontakteja..? Joka tapauksessa yhdet sille, että tämä foorumi on jaksanut tehdä töitä kiristäjien alasajamiseksi. Hienoa!
   
  NiceMan, asentaja, riesa- ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 12. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 656
  Suurinpiirtein suositat muita maksamaan, eli käytännössä jos on varaa maksaa niin suositat maksaan ? Noin varmaan suosittaa myös noiden rahojen kerääjä.

  Yleinen ohje kaikenmailman rahankeräysvedätys kirjeisiin on ettei kannata maksaa, kaksi syytä, se että se on rahan haaskausta ja toinen, se on vedättäjien ruokkimista ja niin pitkään kun on hommaan lankeavia, niin homma kannattaa vedättäjälle.

  Ketjun ohjeet, mm tietojen pyynto jne. ovat hyviä, koska ne nostavat vedättäjän homman kustannuksia (ja saa toki omat tiedot).

  Ne yksilöt jotka ovat syyllistyneen tekijänoikeusloukkauksiin, niin toki omista teoistaan vastaavat, siinä sitten tapauskohtaisesti mittien miten järkevintä toimia, ketjussa hyviä ja huonoja ohjeita. Muiden puolesta toki parempi ettei tuollaiset lähde automaatti sopimisen linjalle, sillä siina samalla ruokkiin vedättäjiä. Jos kamppailee moraalinsa kanssa, niin sitä voi helpottaa kun miettii millaista moraalia vastapuolelle.
   
  NiceMan, riesa-, Taker ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  239
  ...tosin onko siinäkään tapauksessa "moraalisesti oikein" pistää rahojaan taholle, jolla ei ole mitään intressejä levittää ko. materiaalia, ja tietenkin myös lakimiehille, jotka pyrkivät rahastamaan, syyllisyydestä riippumatta?
   
  NiceMan ja Taker tykkäävät tästä.
 14. tulikokirje

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2019
  Viestejä:
  1
  Ei missään nimessä kannata maksaa, eikä hästätä näiden pellejän kanssa. Ottamalla yhteyttä, kannattaa olla varovainen ettei tule paljastaneeksi mitään raskauttavaa. Itse en ole yhteyksiä ottanu. Koen täysin turhaksi, en ole ladannu mitään. Useamman vuoden on tullut kirjeitä, pöytälaatikkoon kunnes tämä pelleily loppuu.

  Constructorin voisi bannia tässä langasta. Hedman Partnerssin kätyri.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2019
  Lapland7, kettuK ja NiceMan tykkäävät tästä.
 15. uniform

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2017
  Viestejä:
  27
  Sanoisin, että hän sai kirjeen, maksoi peloissaan ja nyt käyttäytyy sen mukaisesti.
   
  NiceMan, sivustaseuraaja66, Japi 111 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 16. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  384
  Noh mikäs nyt Hermanneilla hiljaiselon aiheuttaa? Edellinen oikeudenkäynti helmikuussa(turpaan tuli hedareille), edelllinen tietojenluovutuspäätos tammikuulta(kourallinen tietoja) ja edellisestä kirjeaallosta hetki jo mennyt. Olisiko Hermannien aika ruveta oikeisiin töihin ja unohtaa hävitty sota?

  Edit: Vai onko jollain tietoa että olisi oikeusjuttuja vireillä?
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2019
  Taker tykkää tästä.
 17. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 332
  Kuinkahan tyhmäksi ja osaamattomaksi Hedman Partners tuntee itsensä kun onnistuivat sössimään hyvät pisnekset, vaikka vastapuolella ei ollut kuin yksittäisellä keskustelupalstalla kirjoittelevia maallikoita?

  Olisiko ihan HP:n omaa syytä, että spammaamalla väitetysti yli sata tuhatta kirjettä ja muuttamalla niissä mainitut uhkaukset yhä vain härskimmiksi, alkoi maallikoista kuoriutua aktivisteja (mm. @Dame Edna ), jotka alkoivat paitsi selvitellä asioita niin useat myös alkoivat pitää meteliä palstan ulkopuolella. Siitä sai alkunsa vyöry, jonka seurauksena muut "alan" toimijat on jo pakanneet laukkunsa, ja kiristyskirjebisneksen etiikkaa, markkinaoikeuden luovuttamien osoitteiden määriä, luovutuspäätösten kevyitä perusteita ym. vastaan nousi niin suuri kritiikki että sen käsittely alkoi vaikuttaa myös markkinaoikeuden toimintaan ja imagoon, ja aikaisemmalle kumileimasinkäytännölle jota HP käytti hyväkseen, pistettiin stoppi.

  Nyt koska uusia osoitteita ei saa, loppuu HP:n mahdollisuus massapostittaa uusia kiristyskirjeitä, ja koko bisnesmalli romahtaa.

  "Ahneella on paskainen loppu" :kippis:
   
  Taker, kettuK, djtob ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 18. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  Huvikseen olen aina eri mieltä, mutta kai se on vielä todistamatta että kirjebisnes olisi ollut hyvä bisnes Hedman Partnersille, vaikka tietysti kaiken järjen mukaan pitäisi olla ollut.

  Hedman Partnersilla oli 2017 18 työntekijää ja 2 miljoonan liikevaihto, liikevoitto 80 Ke - 2014 oli 10 työntekijää, 1,2 milljoonan liikevaihto, 80 Ke liikevoitto.

  Kirjeiden huippuuotena 2016 liikevoitto oli ollut 110 Ke, eli kirjeiden huippuvosi näkyi vain 30 Ke lisätuloksena HP:n taseessa, eikä välttämättä liity mitenkään kirjeisiin.

  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/asianajotoimisto-hedman-partners-oy/09990004/taloustiedot
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 336
  Huvikseen saa tietenkin olla eri mieltä, mutta tämäkin asia on monta kertaa tässä langassa käsitelty, että kiristyskirjerahat ovat menneet asiakasvaraintileille, joten todellista rahaliikennettä emme tiedä. Samoin emme tiedä sitäkään, että onko suoritettu rahanpesua, koska kukaan ulkopuolinen ei tiedä kuinka paljon varoja on liikkunut, kuka kirjeet on loppupeleissä maksanut jne. Bisnes olisi varmasti jatkunut hamaan tappiin, elleivät kansalaisaktiivit olisi puuttuneet tähän toimintaan.
   
  Taker tykkää tästä.
 20. ihmetellen

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2018
  Viestejä:
  57
  Tai no periaatteessa nähdään tilikauden päättymispäivän summat, jotka ovat taseessa.
   
 21. Ryland

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2006
  Viestejä:
  729
 22. john^^

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2003
  Viestejä:
  332
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.06.2019
  djtob, Dame Edna ja asentaja tykkäävät tästä.
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 336
  Ei haittaa, hyvät uutiset voi kertoa kahteen kertaankin! Tosi iso peukku Tomi Hämäläiselle, että jaksoi taistella oikeuksiensa puolesta.
   
 24. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 547
  HP--> " ”Mikäli et koe olevasi korvausvelvollinen asiassa, pyydän esittämään näyttöä väitteesi tueksi. Muussa tapauksessa tulemme viemään tapauksen jatkotoimenpiteisiin”, Hedman Partners kirjoitti eräässä sähköpostiviestissään."
  Tomi oli 3,5 vuotta löysässä hirressä. Eli on näyttö kuinka vahva tahnsa niin mulkvistit yrittää väsytystaktiikalla saada kirjeen vastaanottajan maksamaan.
  Siis henkilö joka kaiken lisäksi oli syytön mihinkään HP:n väittämään.
   
  Taker, djtob, Japi 111 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 336
  Mielenkiintoista olisi saada valvontalautakunnan päätös nähtäväksi.

  ”Näin ollen on selvää, että Asianajotoimisto Hedman Partners on käyttänyt vaatimuskirjeidensä kohdehenkilöiden yhteystietoina sellaisia teleliittymätietoja, jotka ovat olleet jo luovutushetkellä vanhentuneita”, toteaa Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimiva valvontalautakunta lausumassaan.
   
  Taker ja djtob tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti