Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Kyllä niitä Maon hyväksymiä hakemuksia vielä tulee. Valvontasoftan pyörittäminen ei paljoa maksa, joten koepaloja voidaan ottaa niin paljon, että MAO:lle riittää. Vähän paperityö voi kasvaa mutta pelkään että bisness on edelleen kannattavaa koska eivät kaikki käytä VPN:ää.
   
 2. WOP

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Viestejä:
  47
  ..
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2019
 3. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  694
  Myös aikaväli millä on ladattu on merkitystä, eli enää ei riitä pelkkä suuri koepalojen määrä.
   
 4. uniform

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2017
  Viestejä:
  27
  Kyllä niillä pitäisi olla ainakin uusimpien keissien kautta kourallinen uhreja, joita haastaa oikeuteen. Kun kerran uudemmat tapaukset on olleet sellaisia, jotka on jakaneet paljon. Eri juttu sitten, jos kaikki suurlevittelijät vaan maksoi tai sovitteli tapauksensa.
   
 5. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Taas ryömi HP:n poika linjoille. Älä sinä täällä levitä valheitasi. HP yritti kyllä kovasti nostaa koepalojen määrää ja silti jäi osoite massa saamatta. Kyllä se on nyt vaan niin että viimeiset kaksi vuotta on HP:n pojat saaneet kovasti todistella että isoa latausta on harrastettu IP osoitteesta enne kuin MAO antaa heille yhtään osoitetta ja siinä vaiheessa toivottavasti operaattori on jo tiedot poistanut. Nykyään HP saa yhdellä hakemuksella luvan hakea osoitteen tai kaksi kun ennen saivat satoja/tuhansia niin kyllä taitaa teillä olla siellä leipä nyt tiukassa. Tuolla osoite määrällä ei maksa edes sitä aikaa mitä kuluu noiden hakemusten tekemiseen saatikka sitten valvonta yritykselle maksettavaa korvausta.

  Toinen juttu on tietenkin se että sinähän et tiedä yhtään paljonko valvonta softan pyörittäminen maksaa. Ei ne palvelimet ilmaisia ole varsinkaan kun niillä kerätään järjetöntä datamäärää.
   
  riesa- tykkää tästä.
 6. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Noista uusimmista caseistakin on täysin mahdoton sanoa yhtään mitään. Jos jostain liittymästä on jaettu paljon voi liittymä edelleen olla avoin tai vaikka suuremmalle yleisölle jaettu esimerkiksi yrityksen verkko. Itse olen sitä mieltä että nyt tämä homma on mennyt oikeaan suuntaan ja minua ei haittaa jos joku mega warettaja laitetaan oikeasti vastuuseen, mutta se on varmaa että tämä ei ole HP:n toive tai tavoita ja jos eivät uusia osoitteita massana saa on heidän bisnekset loppu. Heidän raha tuli tietämättömiltä ihmisiltä kuten eläkeläisiltä, äideiltä jne...

  Näkeehän sen että paniikissa laittavat 3 vuoden takaisista latauksista vieläkin postia. Tätä ei tapahtuisi ellei uusien osoitteiden tulo olisi loppunut. Heillä oli kuitenkin vuoden parin tauko vanhojen kirjeensaajien häiritsemisessä.

  Ihmisten pitää vain laittaa omien tietojen tarkistus pyyntöjä vetämään HP:n suuntaan jos sieltä vielä kirjeillä häiritään vuosien takaisista havainnoista.
   
  Taker tykkää tästä.
 7. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Ylläpidolle terveisiä: Eikö tällaisista henkilöön menevistä kommenteista pitäisi heilahtaa banni?
   
  qazza tykkää tästä.
 8. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 791
  Totuushan tuossa tuli ilmi... Lukee koko viestin...
   
  riesa- tykkää tästä.
 9. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Jos noin vastasit niin olet velvollinen kertomaan sen totuuden yksiselitteisesti... tai sitten olet ihan kujalla.
   
 10. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  Pari juttua niistä koepaloista, kuitenkin:

  Jo 2015 tapauksessa, jossa sarjan jaksoa oli jaettu 8 kk, oli 2000+ koepalaa, vaikka kirjeessä oli ollut vain 1 kellonaika ja 500 euroa.

  Koepaloja on luultavasti kerätty säästelemättä jo 2015-2018 - jokainen lokimerkintä voidaan virallisesti tehdä vain jos lataus vastaajan koneelta on ollut mahdollinen (koepala) ja ainakin oikeudessa on esitetty pitkiäkin lokeja.

  Koepala onkin siis käytännössä vain printattu todiste (on tietysti jossain myös digitaalisena) tietoliikennekaappauksesta (pcap) Tecxipion koneen ja vastaajan koneen välillä - ainoastaan teoksen "kehyksen" tiedot näkyvät siinä, yhtään sisältöä ei ole tallennettu - samalla tavalla Tecxipio tallentaa joka lokimerkintään mm. torrent-ohjelman antaman ID:n ja "atomikellosta" saadun kellonajan, hash-tiedot, ip-osoitteet jne, ... koepala siis oli 16 Kt

  Tecxipio väitti siirtyneensä lokakuussa (?) 2018 järjestelmään jossa Tecxipion kone ei enää missään tilanteessa itse kysele vastaajan koneelta koepaloja, vaan vastaajan kone on itse kaikki koepalat jakanut aktiivisesti -> nyt koepaloja on saatavissa ehkä vähemmän kuin 2015-2018.

  Markkinaoikeus siis vaatii 250+ koepalaa samasta teoksesta ja ilmeisesti samalla ip-osoitteella ja "pidemmältä ajanjaksolta".

  250+ jakanut ei ole "suurwarettaja", vaan ehkä "My Name Is Earl", eli vaikkapa se ketjun mainostama VPN ei ole toiminut muutaman tunnin aikana, tai on sekoillut prepaidien kanssa ja ladannutkin vahingossa oman liittymänsä kautta hetken.

  HP ei tähän asti ole haastanut yhtäkään "suurwarettajaa", edes se takavarikkotapaus ei ollut suurwarettaja, olipahan jostain syystä jakanut muutamaa teosta aika pitkällä aikavälillä ... ehkä ne teokset olivat jääneet jonnekin piiloon koneelle ja vahingossa jakoi aina kun käynnisti koneen.

  Tietysti tavallaan ihan ok käydä herättelemässä kaveri että jakaminen loppuu, mutta kauheaa ovat hintalaput jotka siitä tulevat.

  -----

  250+ jakavia koneita on Suomessa vähän ja sille eti HP tai Tecxipio voi mitään ... Warnerin teoksia "merkittävästi" jakaneita löytyy kuukaudessa muutamia ja siihen on Warnerin tyydyttävä, vaikka tietävät että enemmän todellisuudessa jaetaan.

  TTVK lähttelee 40 kirjettä vuodessa ja HP saisi kerättyä luultavasti vähän enemmän yhteystietoja Warnerille, eri asia sitten riittääkö se määrä siihen että Warner jatkaa valvontaa.

  Warner kai valvoo edelleen Saksassa, jossa on 15x asukasmäärä, eli Suomen kustannukset ei pitäisi emoyhtiölle olla ongelma.

  Warner ehkä myös ostaa jostain p2p-valvontatietoa muutenkin, niitä tietoja, onko teos vuotanut nettiin ennen julkaisua ja paljonko sitä jaetaan.

  -------

  Itse olen edelleen sitä mieltä, että HP:lla ei valvonnassa ole muuta riskiä kuin että päämiehet lopettavat ja uusia päämiehiä ei tule, jolloin valvonta on pakko lopettaa.

  Tietysti valvonnan "kutistuminen" myös vähentää tuloja, mutta tuskin HP:n puolelta ilmoittavat "lopetamme valvonnan kun se ei kannata", päämies sen päätöksen tekee.

  Huumorina, Ilta-Sanomissa on jatkuvasti uutisia "mies haastoi autoliikkeen kun autossa olikin väärän tyyppiset ajovalot", "mies hävisi", "lakimies sai palkkionsa". ... eli päämies on aina maksumies.

  HS:n jutun mukaan Scanboxin mielestä kyse ole tulojen keräämisestä, vaan laittoman levittämisen estämisestä ja eivät sinänsä väitä kustannuksista.

  veikkaisin, että jos päämiehet lopettavat, niin seuraavassa järjestyksessä, top-5 lopettajat:

  Atlantic Finland, Scanbox, Warner, Crystalis (tullut Tecxipion kylkiäisenä houkuttelemaan muita mukaan, lähtee viimeisenä), HP:n pakko tyytyä että päämiehiä ei enää ole.
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2019
  Taker ja constructor tykkäävät tästä.
 11. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  294
  Tuleekohan veronpalautusten aikaan nyt elokuussa kerjuukirjeitä ns. vanhentuneet muistutukset hyvitysmaksuista... Joita EI MISSÄÄN NIMESSÄ SAA MAKSAA !!!!!!
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
  NiceMan ja Taker tykkäävät tästä.
 12. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Itse kyllä voisin maksaa "suojelurahan" että saisi mielenrauhan eikä tarvitsisi kuumotella 50k€ "lottovoittoa". Siinä olisi monella talous kuralla vuosia ja esim oman asunnon tai perheen perustamisen voisi unohtaa pitkälle seuraavalle vuosikymmennelle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
 13. SigmundFraud

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2015
  Viestejä:
  20
  Heikonlaista alkaa olla Hermannin Spärdärien toiminta jo. Eipä sillä etteikö sama nimimerkki olisi laulanut samaa laulua jo pidemmän aikaa. Joutuu vaan toteamaan, että jos tarkoitus on yrittää ohjata mielipiteitä, niin sen voi tehdä taidokkaamminkin.

  Syyttömällä ei ole kerrassa mitään kuumoteltavaa eikä varmaan syylliselläkään, ellei ole mennyt suoraan myöntämään Suomen surkeimmalle lakitoimistolle warettaneensa.

  e: ylimääräinen sana
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
  djtob, kettuK, Ertzie ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 14. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 791
  Sinä voisit mutta normaalin ihmisen ei kannata ja ei ole pakkokaan, se ei ole lasku niin miksi maksaa ?? Sinä nyt kovasti ajat että parempi maksaa, paljonko on provikka sulla ?
   
  Taker tykkää tästä.
 15. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Itse asiassa, eiköhän niitäkin jokunen ole.

  Olen ihan varma, että >99% ns. "ammattiwarettajista" on siirtynyt VPN-yhteyksien käyttöön jo ajat sitten, osa ehkä kotimaiselle freedomelle, ja olen IHAN varma, että eiköhän muutama käyttäjä ole "ihan piruillakseen" valinnut yhteyden näkyväksi maaksi Suomen.

  Ja HP kyllä tietää, että F-Securelle on kiristyskirjeitä ihan turha lähetellä.

  Mihin oikein viittaat tällä? VPN:n käyttö? Merkittävyyden kynnys liian korkea?

  Tähän vielä kommenttina, että ehkä tässä olisi se muutos, jonka jälkeen kaikki HP:n "kirjekaverit" viimein pääsisivät pois löysästä hirrestä, ja kirjeiden lähetys lakkaa.

  Ellei sitten sopimuksissa lue, että sopimuksen päätyttyä HP saa kiusata asiakkaitaan maailman tappiin asti.
   
 16. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  878
  Eli maksat ns mafian suojelurahaa? Noh onneksi nykyään kiristykselle voi sanoa ei.
   
  Taker tykkää tästä.
 17. oddworld

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  2
  Maksaako @constructor kaikki nigerialaiskirjeetkin kyseenalaistamatta pois, mitä roskapostina tulee?

  edit: heitäppä muuten spostis. on vähän rahasta tiukkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
  NiceMan ja Taker tykkäävät tästä.
 18. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  ok, anteeksi, minulla on vähän sekavat selitykset ja välttämättä eivät aina aukea, mutta kommentoin mitä pystyn

  Tarkoitin sitä mitä läpimenneistä hakemuksista on luettavissa - HP on laittanut uskollisesti hakemuksiinsa koepalloksi jopa 1000+ liittymää, entiseen malliin, tietäen että suurin osa ei mene läpi, hakemuksien ip-osotteista vain n. 2-15 on mennyt läpi kriteereillä että yhtä ja samaa teosta on jaettu 250+ koepalaa samasta ip-osoitteesta ja hieman pidemmällä aikavälillä.

  Tällä hetkellä tilanne näyttää pysyvästi siltä että niitä markkinaoikeuden kriteerit ylittäviä liittymiä ei vain löydy Suomesta enempää ja siihen ei Tecxipion valvontaohjelman väitetty "koepalojen nosto tappiin" auta, päinvastoin, Tecxipio vakuutti markkinaoikeutta 2018 että varmasti eivät tällä hetkellä itse yritä houkutella vastaajien koneilta koepaloja, vaan kaikki koepalat on tarjottu heille pyytämättä. Vielä 2015-2018 tuollaista rajoitusta ei ollut.

  Viittaus VPN:ään ja prepaidiin oli vain viittaus "kovan onnen kundiin", joka saa kirjeen vaikka olisi käyttänyt VPN:ää.

  En tiedä, mutta luulisi murphyn - tai jonkun muun kovan onnen lain perusteella, että jos hakemuksissa on tuhansia liittymiä niin niistä ainakin joistakin on käytetty VPN:ää mutta lataukset ovat kuitenkin jostain mystisestä syystä tahattomasti omalla ip-osoitteella.

  HP on ilmoittanut että eivät hae osoitetietoja vpn:n takaa ja niitä ip-osotteita ei ole koskaan hakemuksissa esitetty (tai hakemus täytyisi osoittaa vaikka F-Securen ip-osotteista ja vaatia että he selvittävät tilaajatiedot, jota ei ainakaan tähän mennessä ole tehty).
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
 19. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 439
  Saako veikata... [email protected]? ;)
   
  Spriii, Ertzie ja Taker tykkäävät tästä.
 20. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Täällä jakelet soopaasi taas. Olet joko HP:n työntekijä tai joku typerys joka on itse mennyt tyhmyyksissään maksamaan kiristäjille. Ne jotka ovat maksaneet joutuvat varmasti kuumottelemaan loppuelämänsä. Paras on olla maksamatta ja ottamatta yhteyttä. Maksaja käytännössä myöntää Hedmanille että kirje on tullut oikealle henkilölle ja tästähän HP saa lisää intoa lähettää sitten lisää kirjeitä muiden päämiesten nimissä NIINKUIN OLI YLEN DOKUMENTISSÄKIN TAPAHTUNUT YHDELLE HENKILÖLLE.

  MAKSAJAT OVAT VARMIMPIA UHREJA UUSILLE KIRISTYSKIRJEILLE!
   
  kettuK, Japi 111, Taker ja 1 muu tykkäävät tästä.
 21. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  En maksa. Jos lauseen merkitys jäi ymmärtämättä, kysy joltakin lukutaitoiselta.
  En Maksa. Niistä harvemmin paukahtaa 50k€ kulut.

  On täysin validia sanoa että joissain tapauksissa olisi kannattanut maksaa. Siitä on rikkomattomina todisteina hävityt MAO oikeustapaukset.
   
 22. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Noh noh
  Jos maksaa, HP sitoutuu olla lähettämättä kirjeitä ajalta ennen maksamista.
  Ylen dokkari oli aika soopaa, yksittäistapaus tai ohjelmistovika jossa kirjeen saaja olisi voinut haastaa HP:n oikeuteen sopimusrikkomuksesta ja saada jopa korvauksia. Varma voitettu case.
   
 23. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 756
  Fakta on kuitenkin se, että maksamalla kiristysrahan tuet kiristysbisneksen jatkumista ja uusien uhrien metsästämistä.
   
  Taker ja NiceMan tykkäävät tästä.
 24. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Kaikki HP:n häviämät tapaukset maossa ovat todiste siitä että maksaa ei kannata. Eikä unohdeta että niitä tapauksia on lähes yhtä paljon kuin HP:n voittamia.
  Maksamalla vain myönnät teon ja sallit HP:n lähettää lisää kiristys kirjeitä muiden päämiesten teoksista, joita sitten sinun onkin hieman vaikeampi kiistää kun olet jo yhdelle päämiehelle mennyt maksamaan.


  Pitäkää ihmiset mielessä että HP on voittanut tämän viiden vuoden bisneksensä aikana vain MUUTAMAN TAPAUKSEN OIKEUSSA JA HÄVINNYT YHTÄ MONTA. KIRJEITÄ ON LÄHTETTY SATOJA TUHANSIA.
   
  Ertzie ja Taker tykkäävät tästä.
 25. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Varma voitettu case? Oikeasti oletko noin yksinkertainen?

  Taas et tiedä yhtään mistä puhut. Maksamalla HP ei sitoudu yhtään mihinkään muuhun kuin siihen mitä sen päämies on lähettänyt. Eli ts. Scanboxin teokset on kerätty ensimmäiseen kirjeeseen jonka HP lähettää sitten henkilö maksaa ja sitten seuraavat kirjeet tuleekin Warnerilta ja muilta tahoilta joita HP edustaa. Heillä on rekisterissä tieto että tämä henkilö on jo maksanut yhdelle päämiehelle ja tokihan he tulevat käyttämään sitä kiristyksen apuna.

  Voisiko oikeasti joku antaa sinulle bannit? Käytännössä yrität täällä pelotella ihmisiä maksamaan valheillasi vaikka jokainen tätä bisnestä seurannut tietää että yhteyden otto kiristäjiin on pahin virhe mitä tässä tapauksessa voi mennä tekemään.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
  Ertzie, NiceMan ja Taker tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti