Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Kannattaa olla sitten johdonmukainen neuvoissaan, ettei neuvo väärin. Joka ikinen kirje on yhtä tärkeä ja niitä voidaan käyttää todistusaineistona trolleja vastaan. Jos sinä olet sanonut vuonna 2015 jotakin ja kuitenkin myöhemmin muuttanut kantaasi, niin mielestäni se myöhempi kumoaa aiemman.

  Vai ovatko muutkin kommenttisi vain läpällä heitettyjä, kuten sekin, kun kysyin miksi et kiittänyt, kun voitimme KTC:n 10-0, niin vastasit ettet ehtinyt kun olit Jonin kanssa kalassa?
   
 2. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 458
  Pitääkin tästä taas lähteä narraamaan ahvenia, varsinkin kun arvon damelle tekee noin tiukkaa myöntää olleensa väärässä.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Mukavaa päivää vaan, eikä itsekeksitylle Damelle tuota mitään vaikeuksia myöntää olleensa väärässä, silloin kun aihetta on, mutta tässä tapauksessa ei ole. Yritä vastedes olla johdonmukainen, jos neuvot ihmisiä miten toimia, kun saavat kiristyskirjeen.
   
 4. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  372
  Palattaisko tekijänoikeustrollauskäsittelyyn? Ensiksi joku arvostelee Ednaa ja nyt Edna hyökkii Vatasta vastaan ja tämä hyödyttää ketä?
   
  Taker, NiceMan ja Hasturinpoika tykkäävät tästä.
 5. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  305
  • 3.2 Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä!
  Piti jättää tulematta takaisin, mutta oli liian houkuttelevaa tulla katsomaan joko Ednan ignorelupaus pitäisi paikkansa.
  Ednan kysymykseen vastasin jo viime kerralla kun esitit sen. Viimeisimmät IRL tekoni asian hyväksi kuittasit huuhaaksi, vaikka annoin käsittääkseni tietoa joka myöhemmässä vaiheessa osoittautui todeksi.

  Toiseksi. Luuletko, että kukaan puoliksikaan järkevä ihminen sanoisi keskustelleensa sinusta muuten kuin imartelevaan sävyyn jos haluaa pysyä sinun kanssasi väleissä? Jos sinut saa hyökkäämään toisen, saman asian etua ajavan ihmisen kimppuun vain se, että vihjataan hänen olevan sinua enemmän oikeassa, niin mitä saisi aikaan se, että sinun omasta leiristäsi sanottaisiin jotain sinua vastaan. Puhumattakaan siitä, että

  Täällä taisi olla rangaistavaa privaviestien jakaminen. Siitähän sinä sait joskus aikoinaan huomautuksen, jos et bannia. Jos ihmisillä ei ole itsellään selkärankaa sanoa suoraan sinulle sitä, mitä selän takana sanovat, niin se kertoo oman osansa ihmisestä.

  Mitä kommenttiisi ihon alle menemisestä tulee, niin suosittelisin katsomaan peiliin. Sinä olet pääsyy miksei keskustelu pysynyt faktapohjaisena, vaan jokainen joka yritti sanoa, että "jos nyt ihan järkevästi ajateltaisiin, niin asia ei vaan voi olla noin" leimattiin Sinun vastustajaksesi. Miksi? Koska sinulla meni ihon alle se, että "maanjäristykset eivät aiheudu öljynporauksesta", "Hedman Partners ei vakoile Muroa käyttävien IP osoitteita" ja ettei "sinua kuvattu Hedman Partnersin toimesta soihtukulkueessa".

  Muista ilmoittaa todellinen äänimäärä kun äänet on laskettu.
   
  constructor tykkää tästä.
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Etkö lukenut kommenttejani? Minä puhun nimenomaisesti tekijänoikeustrollauksesta. Kaikki ohjeet, jotka hyödyttävät vain trolleja, ovat vääriä.

  Kaikki kirjeet pitää säilyttää, koska ne ovat ainoa todistusaineistomme trolleja vastaan. Niistä näemme milloin mahdollinen loukkaus on havaittu, milloin yhteystieto on haettu, milloin saatu ja milloin ensimmäinen kirje on lähetetty.

  Kirjeistä näemme myös, onko yhteystietopäätös haettu kaikkien päämiesten osalta. Näiden kirjeiden avulla sain Joni Hatanmaalle Asianajajaliiton valvontalautakunnan huomautuksen, jonka Helsingin hovioikeus piti voimassa.

  Samoin näiden kirjeiden avulla sain tietosuojavaltuutetun päätöksen, että kaikki tietoni on luovutettava ja tämän päätöksen Helsingin hallinto-oikeus piti voimassa moitteiden kera rekisterinpitäjälle, eli Hedman Partnersille.

  Jos joku täällä antaa vääriä neuvoja, niin ne pitää korjata. Tätä palstaa lukevat monet ihmiset ja voin sanoa, että Pirkka-vessapaperi on edullista ja hyvää, joten Hedman Partnersin kirjettä ei kannata käyttää siihen tarkoitukseen, vaan säilyttää kaikki kirjeet ja käyttää niitä trollien vastaisessa taistelussa.
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Vahvistettu äänimääräni on 47. Kunhan pääsen niitä tutkimaan, niin ilmoitan todellisen luvun.

  Ei minulla mitään leiriä täällä ole, vaan kaikki me muut ajetaan tekijänoikeustrollausta vastaan. Sinä tulit itse tänne hämmentämään näillä henkilöön menevillä kommenteillasi, joilla ei ole mitään tekemistä itse asian kanssa.

  Taisitkin jo sanoa adios, joten samat sinnepäin!:)
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Tavallisesti en ylläpidolle näistä raportoi, mutta tästä piti. Laitoit nimittäin henkilökohtaisen solvauksen. En ole saanut bannia koskaan privaviestien jakamisesta, vaan olen aina kysynyt asianosaiselta, että voiko viestisi laittaa nimettömänä.

  Joku trolli taisi kerran kokeilla privana lähestyä minua, ja sen viestin kyllä laitoin kaikkien luettavaksi.

  Puhut muuten, että joku olisi privana moittinut minua. Laita nyt sitten ihmeessä nimetkin, jotta voin kysyä mistä ovat moittineet.

  Siitäkö, että olen kolmen vuoden ajan tehnyt konkreettisesti jotakin tekijänoikeustrollauksen lopettamisesta maassamme?

  Aina on rakentajia ja aina on hajoittajia. Mietipä kumpaan leiriin sinä kuulut?
   
  Taker, NiceMan ja Juha Jyväskylästä tykkäävät tästä.
 9. juujuunaas Banned

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  439
  En kyllä usko, että Hedmannien strategiana olisi lähetellä kirjeitä maksukyvyttömäksi=köyhäksi profiloiduille:eek: Luulisin, että kannattavampaa olisi lähetellä kirjeitä varakkaille ja keskituloisille.
   
 10. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 104
  Kirjeitä lähetetään kaikille, se on halvempaa kuin alkaa selvittämään kenellä on maksutiedot kunnossa ja kenellä ei.

  Haaste markkinaoikeuteen tulee todennäköisesti vain jos maksukykyä löytyy. Ellei sitten ole ihan läpihuutojuttuja joissa itse on mennyt tunnustamaan.
   
  Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 11. juujuunaas Banned

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  439

  Ei se ilmaista ole vaikka olisi läpihuutojuttu. Mitä järkeä on viedä oikeuteen maksukyvytön eli köyhä?

  Toisekseen itsekkin myönnätte ettei näissä käytetä varallisuus profilointia, vaan kirjeet lähetellään varakkaille, keskituloisille, köyhille. Ei siis pelkästään köyhälle kansalle. Kunhan taas öyhötettiin Vennamon SMP:n retoriikalla.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2019
 12. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  680
  75-Year-Old Can’t Sleep Following Accusations of Hardcore Porn Piracy


  “I sleep poorly and feel great concern because of this, I just want it to stop. My wife wants to pay to get rid of the problem, but if we do will it just make things worse?” he added.


  “I am afraid that the bills will continue to come from other agencies and companies, it seems to be a business idea that is better than selling movies. This can be my ruin.”
   
  Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Kirjeitä on lähetetty kaikille, jonka osoitetiedon ovat onnistuneet saamaan. Siinä vaiheessa ei varmaankaan suurtakaan profilointia ole tehty. Hedman Partners on yksitään saanut 100 000 yhteystietoa. Ehkä siitä on rajattu kahvilat, virastot, kirjastot ym., joissa on yleisön käytössä avoin nettiyhteys.

  Alkuaikoina, kun ihmiset eivät tieneet kupletin juonta, niin hädissään soittivat Hedman Partnersille ja sitten paljastivat jotakin, eli köyhä teki siinä virheen ja maksaa sitten osamaksulla. Oikeuteen ei köyhää kannata haastaa, paitsi muiden maksuhalukkuutta lisäävänä tekijänä, jos on varma voitosta, eli tunnustus tullut.

  Siksi tämä tiedotustoiminta on tärkeää, että ihmiset miettivät hyvin tarkkaan, ennen kuin menevät ottamaan yhteyttä Hedman Partnersiin, etteivät tee itselleen enempää hallaa.
   
  NiceMan, Taker ja Juha Jyväskylästä tykkäävät tästä.
 14. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Tässä meni väärin. Jo ensimmäisessä kirjeessä on kaikki tekniset tiedot. Uusien kirjeiden säilyttämisestä ei ole mitään hyötyä kunhan on tarkistanut tietosisällön.

  Tässä meni taas väärin. Ensimmäisen säilyttäminen riittää

  Kysy Kapteeni Flint:ltä tai muutamalta muulta että oliko oliko neuvosi "älä ole missään yhteydessä trolliin" hyvä. Mieti myös että onko hyvä neuvo tarkistuttaa tietonsa trollilta. Tästä ei ole vielä mitään tietoa puolesta tai vastaan ("leimaantuminen").
  Älä jaa väärää tietoa!! Jos pää meni pyörälle tiedosta niin lue vaikka Filosofiaa, hakusanana voit käyttää sanaa "totuuskäsitys".
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Sinä voit olla eri mieltä kirjeistä, mutta ehdottomasti mielestäni kaikki tulee säilyttää. Niiden avulla on saatu jo tuomioita ja moitteita aikaiseksi. Samoin uusia ja uusia kirjeitä on voinut lähettää viranomaisille nähtäväksi. Lisäksi voi tulla uusia yrittäjiä markkinoille, kuten kävi KTC:n tapauksessa ja silloin vanhojen kirjeiden säilytys auttoi ihmisiä vaatimaan alkuperäisiä laskuja. Ne kun eivät olleet olleet laskuja, vaan hyvitysehdotuksia.

  Älä itse jaa väärää tietoa! Olet ennenkin sortunut samaan vääristelyyn. Milloin ja missä olen sanonut noin? "Kysy Kapteeni Flint:ltä tai muutamalta muulta että oliko oliko neuvosi "älä ole missään yhteydessä trolliin" hyvä."

  Minä en ole koskaan sanonut noin, vaan kehottanut tarvittaessa kiistämään ja tarkastamaan omat tietonsa. En edes ole ollut täällä silloin kun Kapteeni Flint on aloittanut tämän langan. Miksi puhut täysin perättömiä?
   
  Taker ja Juha Jyväskylästä tykkäävät tästä.
 16. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Ainoa peruste säilyttää jatkokirjeet on mahdollinen uusiokäyttö.

  Etkö siis ole neuvonut olla ottamatta yhteyttä trolliin? ... ja sen jälkeen päivittäneesi ohjeen että henkilötiedot pitää kysyä?


  Mitä tarkoittaa tuo "tarvittaessa kiistäminen"? Pitääkö kiistää kirjeen saatuaan vai jossain muussa vaiheessa?
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  "3.2 Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä!"

  Kiitos ylläpidolle huomautuksesta @Riistinrauta. Jos ei ihmisellä ole muuta tekemistä, kuin tulla henkilöön meneviä solvauksia tekemään semmoiselle, joka on oikeasti taistellut tekijänoikeustrollausta vastaan, niin silloin kannattaa pystytellä poissa tai muuttaa käytöstään.

  Laitoin myös @constructor viestistä ilmoituksen, koska hän puhuu perättömiä. En enää siedä näidä kommentteja, vaan teen heti ilmoituksen ylläpidolle, ja näin minua kerran eräs mode neuvoikin.
   
  NiceMan tykkää tästä.
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Yritäpä nyt etsiä semmoinen kohta, kun tunnut tietävän. Perättömien levittelyä en suvaitse.
   
 19. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  680
  Flint juurikin otti yhteyttä trolleihin.
   
  Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 107
  Eikös se sukeltaja ottanut myös yhteyttä trolleihin. Ja hävisi juttunsa.
   
 21. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 458
  Täältä ääni tälle käytännölle. Ihan jo johdonmukaisuuden nimessä.

  Missäs minä taas väitinkään, että kaikki kirjeet voi hävittää...?
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Flint oli ottanut, mutten minä ollut häntä neuvomassa silloin, koska tulin langalle vasta 6.3.2016

  Olen neuvonut alusta lähtien, että tarvittaessa kiistää tekonsa ja myöhemmin kun @Jankuttaja huomasi tietojenluovutuspyynnön tärkeyden, niin sitä olen ehdottanut ihmisille.

  Sukeltajakin otti, mutta hän luovutti semmoista tietoa, että siitä oli enemmänkin haittaa kuin hyötyä itselle. Pitää olla tarkkana, kun sinne on yhteyksissä, ettei auta trolleja.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2019
  Taker tykkää tästä.
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
 24. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 458
  Johdonmukaisuuttahan tässä on koko ajan noudatettu. Ensimmäinen talteen, loput harkinnan mukaan. Saat vapaasti olla eri mieltä tuolta neuvosta, mutta ole ystävällinen äläkä levittele perättömiä sen suhteen, että olisin neuvonut hävittämään kaikki kirjeet.
   
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Perustelin jo sinulle kommentissani asian. Hyvä, että olet nyt palannut juurillesi, että kirje(et) tulee säilyttää, eikä myöhempien ohjeidesi mukaan käyttää takansytykkeenä tms.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti