Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tiedotan tässä samalla kaikille Kiristyskirjeiden uhrien tuki ry:n jäsenhakemuksen tehneille, että emme ole unohtaneet teitä, vaan tässä on mennyt hieman aikaa käytännön järjestelyissä, pankkitilin avaamisessa jne. Laitan sitten heti viestiä, kun asiat on saatu rullaamaan ja jäsenhakemukset hyväksyttyä.
   
 2. eriävä mielipide

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  262
  Päätöksessä 565/18 on todella lyhyt hakijoiden todisteluettelo:


  "Hakijoiden asiakirjatodisteet

  1. Starz Entertainment LLC:n ja Crystalis Entertainment UG:n välinen lisenssisopimus (2.10.2014) sekä 28.5.2015 ja 1.11.2017 päivätyt täydennykset (salassapidettäviä)
  2. Otteet Yhdysvaltojen Copyright Officen tietokannasta televisiosarjoja Ash vs Evil Dead ja Black Sails koskien
  3. Elokuvan The Big Sick mainosjuliste (3a), elokuvien Captain Fantastic, Eye in the Sky, Hell or High Water, Snowden, Southpaw, The Hateful Eight, The Neon Demon ja Trumbo Blu-ray-levykannet (3b–3i) sekä elokuvia All I See Is You, Bad Santa 2, Lion, The Killing of a Sacred Deer ja Unlocked koskevat lisenssisopimukset (3j–3n, salassapidettäviä)
  4. TECXIPIO GmbH:n laatima selvitys vastapuolen liittymistä havaituista oikeudenloukkauksista
  5. TECXIPIO GmbH:n laatima selvitys vastapuolen liittymän kahdesta IP-osoitteesta havaitusta BitTorrent-liikenteestä (salassapidettävä)
  6. Kuvakaappaus Muropaketti-keskustelupalstan eräistä 13.7.2017 kirjoitetuista viesteistä
  7. DNA Oyj:n ja Elisa Oyj:n ilmoitukset teleliittymän haltijan tietojen luovuttamisesta"


  Eli sikäli ihmetyksen aihe kun pelkässä hakemuksessa on ollut 17 sivua ja yhteensä materiaalia 132 sivua.

  Tecxipion valvontatiedot on päätöksessä määrätty salaisiksi, samoin lisenssisopimukset, joten tuskin MAO niitä toimittaa kopioina, jos siellä ei vahingossa ole jätetty salaamatta hakemuksen liitteitä.

  Ja kuvakaappaaus muron sivusta on päätynyt niistä 132 sivusta MAO:n päätökseen, ilmeisesti tärkein todiste.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2019
  Dame Edna tykkää tästä.
 3. Ziliakus

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2019
  Viestejä:
  5
  Markkinaoikeutta on spämmätty niin paljon, että en yhtään ihmettele että vaikuttaa myös palvelun tasoon. Jos lakiperuste kulujen perimiseen on, niin miksi eivät perisi?
   
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Markkinaoikeudelle on laitettu aivan asiallista asiaa, toisin kuin Hedman Partners on spämmännyt ja häiriköinyt ihmisiä vuosikausia aiheettomilla kirjeillään, tietämättä kuka tekijänoikeudenloukkauksen olisi tehnyt.

  Ole huoleti, liitän oikeuskanslerille menevään kanteluuni myös Hedman Partnersin.
   
  osa-aikainen, Taker ja electron06 tykkäävät tästä.
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Luultavasti 99 sivua Texcipion excel-taulukoita. Aika naurettavaa, että IP-osoitteiden mustaamisesta pitäisi maksaa 3,60 euroa/sivu ja varsinkin jos ne ovat salassapidettäviä.
   
 6. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  Niin ja varsinkin jos näin on jonkun vitun Texcipionin takia. Että muuten ei kun pari mustausta muutamalta random-sivulta.
   
  Dame Edna tykkää tästä.
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Kun siellä on sata sivua Texcpion exceleitä, niin yhdellä mustauksella nämä IP-osoitteet pyyhkii. Sitten varsinkin kun ne ovat salattuja, niin enhän minä niitä edes saa. Kallista lystiä tyhjästä. Tämä vaan osoittaa sitä, ettei MAO halua, että sen toimia arvosteltaisiin.
   
 8. Ziliakus

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2019
  Viestejä:
  5
  Tässä "uhrien" edunvalvonnassa mättää se, että kiihkoillaan ja foliohattuillaan ihan liikaa. Rakentava ja muita kunnioittava sävy toimisi pidemmän päälle paremmin. Jos räksyttää ja räksyttää joka asiasta niin kukaan ei enää jaksa kuunnella. Jos spekuloidaan markkinaoikeuden tuomareiden salaliitoilla, niin ei kyllä tee tästä toiminnasta yhtään sen vakavammin otettavaa kuin hedareidenkaan. Mutta jatkakaa vaan, ei se minua haittaa. Päinvastoin.
   
 9. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 979
  Kommenttisi perusteella näkyi haittaavan. Eikä ollut edes kovin rakentava kommentti.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2019
  Dame Edna tykkää tästä.
 10. Ziliakus

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2019
  Viestejä:
  5
  Totta. Lähinnä enemmänkin ärsyttää tuo tyyli.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Kerroppa yksikin syy, että miksi pitäisi kunnioittaa Hedman Partnersin toimintaa? Se on vuonna 2013 aloittanut pornokiristyksellä, mutta kun ei itse kehdannut jatkaa sitä, sai Haajan houkuteltua mukaan. Tehän voitte aloittaa uuden langan @constructor kanssa, että rakentavaa keskustelua. Salli minun nauraa..
   
  Taker tykkää tästä.
 12. Ziliakus

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2019
  Viestejä:
  5
  Ei ole kyse hedareiden kunnioittamisesta, vaan vaikkapa tuomioistuimen ja muiden tahojen jotka viime kädessä voivat vaikuttaa paljonkin siihen kuinka vaikeaa/helppoa/epäonnistunutta/onnistunutta tämä edunvalvontanne on. Miksi kukaan haluaa suututtaa sen tahon, jolla näissä asioissa on ratkaisuvalta? Tuomioistuimessakin työskentelee ihmisiä, ja ihmiseen voi vaikuttaa tällainen niin että tekee tiedostamattaankin epäedullisia ratkaisuja epämiellyttävän tahon kannalta.
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Eihän kukaan ole suututtanut markkinaoikeutta, vaan markkinaoikeus on suututtanut kansalaiset. Jos ei oikeus pysty huolehtimaan niistä tehtävistään, jotka sille on annettu, niin silloin siihen on kansalaisten puututtava sen toimintaan.

  Onneksi meillä Suomessa on mahdollisuus tähän, ja tätä mahdollisuutta minä kansalaisena käytän hyväkseni kantelemalla markkinaoikeuden toiminnasta, jonka lisäksi en jätä Hedman Partnersin toiminnasta kantelematta.

  Odottakaa nyt pojat rauhassa, kyllä se teillekin vielä tulee.
   
  electron06 ja Juha Jyväskylästä tykkäävät tästä.
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Huomenta!

  Kyselyjä on tullut liittymisestä Kiristyskirjeiden uhrien tuki ry:hyn, joten laitan tässä samalla kaikille.

  Sivuillani on yhdistyksen asiakirjat, joten lukekaa ne ja tulostakaa jäseneksihakukaavake ja täyttäkää se. Sen jälkeen lähettäkää kaavake minulle ja vahvistamme jäsenet hallituksen kokouksessa. Tiedoksi vielä, että kukaan toinen jäsen ei näe keitä muita jäseninä on, paitsi ainoastaan me perustajajäsenet, kun vahvistamme jäsenet.

  Jäsenmaksuksi on päätetty tänä vuonna 30 euroa. Olemme avanneet tilin Holvissa ja se on maksuton yhdistykselle. Kiitokset tässä samalla suosittelijalle!

  Yhdistyksen omat kotisivut on myös tekeillä, mutta se ottaa aikaa, kun teemme tätä talkoovoimin. Siihen asti tiedot löytyvät siis omilta sivuiltani. http://www.ritvapuolakka.fi/441738888
   
  hellapuu ja Jonnis tykkäävät tästä.
 15. Pantza

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2001
  Viestejä:
  208
  tipahti postiluukusta pitkästä aikaa hedman partnersin kiristyskirjemuistutus. Haluavat edelleen selvitystä vuonna 2016 tapahtuneesta väitetystä tekijänoikeusloukkauksesta. saatteena oli lista jo tuomion saaneista, että tällaset korvaukset joutuivat maksamaan. mun tietääkseni oikeudenkäyntikuluja noi muutamankymmenen ke:n summat on ja net korvaukset on ollu satasen luokkaa. En ole vuosiin seurrannu tätä piuhaa, mut edelleen net jaksavat.mie ootan oikeen markkinaoikeuteen pääsyä...siinähän persaukiselle antavat sangtioita joita ne ei ikinä saa perittyä mun pienestä eläkkeestä
   
  sivustaseuraaja66 ja Juha Jyväskylästä tykkäävät tästä.
 16. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  198
  Tuskin pääset leikkioikeuteen ....
   
 17. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  270
  Hehe tässä sen näkee tämän ihmisten massan ketä yritetty kiristää jo vuosia sitten. Osoitteet loppui niin nyt sitten HP yrittää vielä paniikissa kalastella maksuja vanhoilta uhreilta.

  Toivottavasti ihmiset eivät ota noita viimeisiäkään HP:n uhkailukirjeitä tosissaan. Eivät mainosta pahemmin omia tappioitaan joita on kertynyt ihan yhtä paljon kun voitettuja tapauksia. Lisäksi mainitsevat kirjeessä että kuuluu pieneen ryhmään joka ei ole antanut selitystä. Ensimmäiset uuden kirjeen saajat kävi täällä asiasta mainitsemassa ainakin kuukausi sitten ja lisää ilmottautuu joka viikko. Uskoisin että noita kirjeitä on lähetelty satoja/tuhansia viikossa. Todennäköisesti siis suurin osa on toiminut fiksusti ja ei ole mitenkään reagoinut noihin kirjeisiin.
   
  Chaostar tykkää tästä.
 18. Pantza

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2001
  Viestejä:
  208
  Mie vaan tuumasin. kun kukaan ei hyödy näistä älyttömistä oikeudenkäyntikuluista. Tapat jonku ja jäät kiinni, oikeudenkäyntikulut tollasesta on n.7000e. wartat british granny sex ni sanktio on 50e haltijalle ja 20 000 valtiolle oikeudenkäyntikuluina...mie en suostu ja tyhjää mut haastasivat, ku pari vuotta sinnittelee, ni se 5 vuoden vanhentumisaika on ohi
   
 19. Chaostar

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2018
  Viestejä:
  3
  Yhteystietoja HP:n päämiehet ovat saaneet 2019 mennessä vajaa 200 000 kappaletta. Suurin piikki tosin taisi olla välillä 2016-2018?
  Spämmipostia on kyllä varmasti tuolla aikavälillä lähetetty ainakin 150 000 taloudelle, useampaan otteeseen ja viimeisimmässä kirjeessä taisi lukea että vastaanottaja kuuluu vähemmistöön joka ei ole ollut yhteydessä/maksanut?
  Väitän kuitenkin että siitä väitetystä enemmistöstä taas reilu enemmistö on maksamisen sijaan antanut vastaselvityksen suoriltaan maksamisen sijaan tai vähintään kysynyt että mitähän helvattua.
  500€ tai 3000€ tai mitä vaatimus nyt onkaan niin puhutaan sellaisista summista että vaatimuksen esittäjä saa luvan antaa melkoisen painavat perusteet ja niiden perusteiden kaivelu ei tapahdu ilmaiseksi.

  Kuten aiemmin sanoitkin, siinähän spämmäävät omaan laskuunsa vaikka seuraavat 20 vuotta.

  Ei tässä sirkuksessa ole taloudellisesti hyötyneet muut kuin lakitoimistot.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2019
 20. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  270
  Kyllä se aikavarmasti on vain se 3 vuotta se vanhentumisaika. Siksi HP on nyt täydessä paniikissa että saisivat peloteltua jonkun maksamaan vanhentuneista loukkauksista ennen kuin tieto leviää kansan keskuuteen. HP ei tule ikinä ottamaan riskiä että yrittää haastaa jonkun 3 vuotta vanhoista rikkeistä koska jos sen häviävät vanhentumiseen vedoten niin menettävät tuhansien ja tuhansien ihmisen kiristysmahdollisuuden.
   
  Taker tykkää tästä.
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tänään sain oikeuskanslerille tehtyä kantelun markkinaoikeudesta ja samalla siinä muistettiin Hedman Partnersin Joni Hatanmaata, joka on saanut Asianajajaliiton valvontalautakunnalta moitteet, joten viranomaispostia sinnekin on menossa.;)
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 17.03.2019
 22. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  On tuo turhaan räksyttäminen ja valittaminen tosiaankin ihme touhua. Jos joskus tulisi joku aito asia valittaa eikä näitä lillukan vardia niin eihän ne jaksaa Ednan valitusten ja kitinöiden jälkeen edes keskittyä oikeisiin asioihin.

  Ja mitä täällä jatkuvalla valittelulla ollaan saatu aikaan? Joku yksi huomautus Hedman Partners:lle jolle ne nauravat räkänaurut.

  Suhteet markkinaoikeuteen ovat kyllä huonontuneet koska täällä lähinnä tuetaan piratismia... ja vastustetaan tekijänoikeuksien valvontaa.
  Mahtaako tavoitteena olla se että jatkossa ei olisi tekijänoikeuksien valvontaa lainkaan, vai mikä se mahtaa olla?
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Ottaako noin koville?

  Tietosuojavaltuutettu ja kaikki viranomaiset tietävät Hedman Partnersin toiminnan, samoin kuin lehdistö ulkomaita myöten.

  Jos ei markkinaoikeuden toimintaan olisi puututtu, niin yhteystietoja olisi jaettu jo 500 000, jos sama tahti olisi jatkunut.

  Puolustele sinä vain Hedman Partnersin toimintaa, mutta minä en. Minä olen niiden suomalaisten puolella, jotka ovat turhaan kärsineet kiristyskirjeiden aiheuttamasta ahdistuksesta vuosikaudet ja edelleenkin.
   
  Taker, osa-aikainen, notareal ja 1 muu tykkäävät tästä.
 24. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  124
  Tässä ei puolustella piratismia millään lailla, vaan tässä ajetan sitä asiaa, ettei yhdellekään syyttömälle lähtisi näitä kiristyskirjeitä. Jos on olemassa pienikin riski siitä, että kirje lähtisi yhdellekin syyttömälle, niin silloin ei kirjeitä pitäisi lähettää ollenkaan.

  Trollien käyttämän menetelmän johdosta (pelkkä IP kelpaa henkilöllisyyden "todisteeksi"), kirjeensaajien joukossa on väistämättä tuhansia täysin syyttömiä.
  Trollit sitten kiusaavat näitä syyttömiä ihmisiä lähettämällä uhkailukirjeitä jatkuvalla syötöllä.

  Tälle on laitettava stoppi!
   
  Taker, notareal, Japi 111 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Kyllähän jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että kiristyskirjeillä ja piratismin torjunnalla ei ole mitään tekemistä keskenään.
   
  Taker tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti