Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Mauno-hiiri

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2015
  Viestejä:
  208
  :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2019
 2. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Tuli vielä sellainen mieleen että täällä paheksutaan lähinnä HP:n ja Scannboksin toimia, syystäkin.
  Kuitenkin alkuperäiset oikeudenomistajat ovat pääsyyllisiä koska mahdollistavat toiminnan myymällä p2p oikeuksia raakaa ja härskiä voittoa tavoitteleville toimijoille.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Mitäs vikaa minun ohjeissani on? Minulla on koneellani tärkeitä tietoja ja ne on suojattava kaikenlaiselta vakoilulta. Luuletko tosissaan, että saatan tietoni altiiksi Hedman Partnersin vakoilulle?

  Kun luet yhdistyksen Rekisteri- ja tietosuojaselosteen, niin siellä sanotaan näin:

  "8. Rekisterin suojauksen periaatteet
  Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu."
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2019
  Taker tykkää tästä.
 4. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Kiinnostaisi tietää että oliko sinulla ja muillakin tarvetta VPN:n käyttöön ennen kuin tuli kirjeitä postiin. En tässä syytä ketään mutta kuinkahan moni aidosti käytää VPN:ää turvallisuuden takia ja maksaa siitä ja pitää sitä koko ajan päällä siitäkin huolimatta että se pudottaa verkon nopeuden kymmenenteen osaan. Lisäksi lähes kaikki lailliset ja kriittiset yhteydet ovat nykyään suojattu https:llä (TLS/SSL) kuten esimerkiksi tämä palvelu.
   
 5. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  828
  Kyllä itse pidän työkoneella kokoajan VPN:n päällä ja se mihinkään 1/10 putoa ellei kierrätä liikennettä Australian tjsp kautta.

  Jakelee nettiin piratismi-ohjeita tjsp kutsuu itseään it-asiantuntijaksi?:facepalm::rofl:
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2019
 6. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Jos tosiaan pitää koko ajan niin sitten on aidosti huolissaan tietoturvasta, ehkä osittain syyttäkin.

  Nopeus itsellä ilman VPN:ää 340 Mbps ja VPN:n yli 13 Mbps, eli ainakin tässä tapauksessa ero on enemmän kuin kymmenkertainen. Käytössä ExpressVPN ja Suomen serveri.
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Minä en muista ihmisistä tiedä, mutta kun itse tulin tänne kirjoittelemaan ja tajusin kuinka paljon meitä vakoillaan, niin en todellakaan halua antaa omia tietojani kenellekään ja kaikkein vähiten jollekin trollille, joka kyttää kaikkea mikä netissä liikkuu. Jokaisella on oikeus suojata itsensä kaikenmaailman vakoiluilta.
   
  Taker ja electron06 tykkäävät tästä.
 8. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  828
  Käytössä kyllä PIA, nopeus tippuu esim ruotsin kautta vain 5%. Käytössä 200mbit liittymä. Ja koska se ei vaikuta nopeuteen niin miksi en käyttäisi sitä sitten koko rahan edestä.
   
 9. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  300
  HP haastaa ehkä yhden henkilön vuodessa oikeuteen joka edes viitsii heille vastineen toimittaa. Vaikka yhdistys tukisi joka tapausta minkä HP laittaa vireille niin se ei kovin iso homma ole :D

  Ne jotka eivät ole HP:lle edes vastinetta markkinaoikeuteen toimittanut eivät ansaitse mitään yhdistyksen tukia ja tuskin he sitä kaipaavatkaan. Mitäs sitä kirjottelemaan vastinetta jos vaikka muutenkin on perinnässä jo asioita ja luottotiedot menneet.

  Lisäksi luuletko HP:n haastavan ihmisiä joilla on suoraan merkkejä syyttömyydestä. Sinulla on kyllä melko laadukasta HP propaganda tekstiä jatkahan samaan malliin.
   
  Taker tykkää tästä.
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  No joo, onhan se niin, kun koko tämän langan otsikko on Hedman Partnersilta kiristyskirje, niin luulisi jo kaikkien ymmärtävän mistä täällä keskustellaan. Samoin kuin yhdistyksen nimi on Kiristyskirjeiden uhrien tuki ry, niin luulisi, että sekin jo kertoisi mitä yhdistyksessä puuhataan. Säännötkin on varmasti luettu, niin sieltä pitäisi viimeistään ymmärtää, että emme me ole tuomioistuin, joka ottaisi syyllisyys/syyttömyys-asioihin kantaa, vaan autamme tekijänoikeudellisten kiristyskirjeiden uhreja.


   
  Taker tykkää tästä.
 11. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Ei ole kovin rakentavaa kenenkään rekisteröityneen opettaa toista, että mistä täällä saa kirjoittaa. Erään tämän foorumin rekisteröityneen käyttäjän on jopa sanottu yrittävän jollakin tavalla omia tämän foorumin.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 770
  Puolestani kirjoittele ihan mitä haluat, en ole moden roolissa täällä.
   
 13. Markku47

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2019
  Viestejä:
  24
  Eli omien teesiesi perusteella olet piraatti ja kovan luokan tekijänoikeusrikollinen koska käytät VPN:ää :)
   
  Taker ja electron06 tykkäävät tästä.
 14. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Oikeassa olet, mitäköhän puutaheinää tuo mun juttu oli. Varmaan kaikissa MAO keisseissä on haettu henkilöä jota vastaan on eniten todisteita.
  Kun yhdistys tukee jotain oikeusjuttua niin se ei tiedä onko vastaaja syyllinen tai syytön. Yhdistyksen tavoitteena on voittaa se case jota avustetaan, riippumatta onko vastaaja syyllinen tai syytön.

  Mitä tämä tukeminen sitten on. Parhaimmillaan se varmaan on mtv:n tukeminen ottamalla osaa mahdollisen KHO caseen, jokainen tietää miksi.
  Toki yhdistys on vasta uusi mutta edelleen kiinnosta että millä muodoin, millä kriteerein, yhdistys aikoo tukea kirjeen saajia, poislukien tuo mtv:n case joka on malliesimerkki johon tukea pitää laittaa.
   
 15. Markku47

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2019
  Viestejä:
  24
  Just niin. Ja se joka möi aseen murhamiehelle on se oikea pääsyyllinen? Vaikka murhamiehellä olisi laillinen hankintalupa aseeseen? Mitä sie oot oikein vetäny kun noin vääristynyttä maailmankuvaa ja oikeustajua esittelet?
   
 16. Markku47

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2019
  Viestejä:
  24
  Toi kommentti haiskahtaa lähinnä siltä, että te HP:lla alatte tuntea kuinka silmukka kiristyy ja löydätte pian itsenne leivättömän pöydän äärestä vastaajana. Ja siksi syy pitää äkkiä koittaa vierittää alkuperäisille oikeudenomistajille :D Heiltä kyllä saattaa löytyä sellainen lakimiesarmeija että Jonilta ja Eetulta pärähtää huonot housuun ja hilut ranteisiin.
   
 17. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  220
  No tekijänoikeustrollauksessa tämä vertautuisi siihen, että myydään (tai vuokrataan?) ase, jolla voi ainoastaan ampua ihmisiä, mitään muuta sillä ei voi tehdä.

  Vastaavasti P2P oikeuksilla ei voi harrastaa minkäänlaista levitystoimintaa, ainoastaan tekijänoikeustrollausta.

  Toki esim. scambox on asia erikseen, niillä on toki myös laillisen levityksen mahdollistavat oikeudet. Mutta nyt oli kai ensisijaisesti puhe näistä "pahimman luokan trolleista".

  Lisäksi VPN:stä, kaikenlaisten epämääräisten ilmaisverkkojen käyttö tuntuu edes vähän turvallisemmalta VPN-yhteyden kautta.
   
  Taker tykkää tästä.
 18. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Juu.. tuli hommattua silloin kun Suomen Netflix:ä ei voinut katsoa ulkomailla ilman.
   
 19. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  459
  Tässä on se juju: Kumpi on syyllisenpi tässä asiassa, se joka ostaa (Scanbox) vai kuka myy (alkuperäinen oikeuksien omistaja) tällaista tavaraa (oikeuksia). Yleisesti myyjä on syyllisempi kuin ostaja, korkeammalla ravintoketjussa oleva. Kyllä omasta mielestä se on syyllisin joka myy tätä paskaa, siis oikeuksia, siis vertaisverkko-oikeuksia joka ei ole tuote... on se alkuperäinen oikeuksien omistaja. Jollei tätä ole, niin ei ole bisnestä.

  Loppujen lopuksi alkuperäinen oikeuksien omistaja yrittää valvoa oikeuksiaan käyttämällä Scanbox:ia ja HP:ta välimiehinä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2019
 20. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  220
  Toki on eri juttu, myydäänkö vain ja ainoastaan trollaukseen käyviä oikeuksia, vai käytännön levitysoikeuksia ilman erillistä "Ei sitten trollata!" -vaatimusta.
   
 21. Belgarion

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2000
  Viestejä:
  1 974
  Joo olen siinä constructorin kanssa samaa mieltä että tuotantofirmat ovat myös syyllisiä näihin. Boikotti on järkevä toimintatapa. En kuitenkaan ajattele että nämä trollifirmat ja HP olisi yhtään vähemmän syyllisiä.
   
 22. eriävä mielipide

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  279
  Uusimmassa ratkaisussa vastaaja sai kantajilta 50 tuntia x 250 euroa x 1,24 ALV = 15500 euroa.

  Pelkkiä työtunteja?

  Erikseen hinnoitellut toimenpiteet hinnastoissa työtuntien lisäksi:

  - sähköpostiviestiketjun aloittaminen, lakimieskirje, oikeudenkäyntipäivä, matkakorvaus, jne ...

  ja vastaajalla itselläänkin kai kuluja:

  - kaksi tuttavaa kävi oikeudessa todistamassa
  - vastaaja itse todisti oikeudessa

  ---------

  Eli oikeudenkäynnissä vastaaja ja todistajat tekevät ilmaista työtä ja lakitoimistokin ilmoittaa vain työtuntien määrän oikeudelle, ei matkakuluja jne?

  Tai siis tuossa oikeudenkäynnissä näyttää olleen niin - tuskin Michael Patzer tai Toerben Joergnesen ilmestyivät Saksasta ja Tanskasta Suomeen ilmaiseksi Flintin oikeudenkäyntiin todistamaan - vai ilmestyivätkö sittenkin?
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2019
 23. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  270
 24. antti251

  Rekisteröitynyt:
  25.09.2013
  Viestejä:
  13
  Internetin syöverin trollit jaksaa trollailla täällä.

  Mä uskoisin että toi oikeuksien omistaja, jolta nää firmat osti "oikeudet". Ei välttämättä edes tajunnut miten rotille ihmisille möi oikeudet edustaa itseään.

  Eiköhän se mennyt niin, jotta näille oikeuksien omistajille on tarjottu joku summa ja ne on vaa hyväksynyt sen, koska saavat ilmaista rahaa sen isommista asioista miettien.

  Jos tommonen omien oikeuksien vaatiminen oikeusteitse olisi järkevää niin miksi muut ei tee sitä?

  Tää koko rotta porukka on vaan kieroa porukkaa joka käyttää hyvien ihmisten hyvyyttä julmasti hyväkseen.

  Suosittelen teitäkin lukemaan EU:n oikeusasiamiehen velvollisuuksia ja palveluita.

  Sinne valittamalla noi rotat voisi saada ahdingolle.
  Miettikää miten paljon ne kusettaa semmoisia ihmisiä mitkä ei tajuu koko Internetistä mitään, MUTTA kun postilaatikkoon kilahtaa kirje että voi joutua oikeuteen ja maksamaan isoja korvauksia. Niin toi sovinto summa n.1000€ on helppo ja loppujen lopuksi tosi pieni summa. Mutta kun noi rotat ryöstää tolla tavalla esim. 1000 ihmistä.

  Niin se 1000e on iso 1000 000€.. toivottavasti joku laittaa rotat vastuuseen ja korvaamaan kiristyksen uhreille.

  Piste
   
 25. MaalikkoMatti

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2017
  Viestejä:
  4
  Tuossa vieraillessani saitkokirjeen.fi-sivustolla huomasin että sivusto käyttää mm. Google Anayticsiä ja muita käyttäjän seuraamiseen ja yksilöimiseen tarkoitettuja palveluita. Kuitenkaan sivustolla vieraillesa tähän ei pyydetä GDPR:n mukaista lupaa, eikä asiasta mainita vierilijoille edes sivuston alalaidassa olevassa evästepopupissa. Evästepopupissa puhutaan vain sosiaalisista medioista, mutta ihan puhdasta analytiikkaa on myös käytössä. Melko härskiä toimintaa.

  Ei taida mennä nyt ihan asianmukaisesti tämä käyttäjien seuraamisasia. Sivustolla vierailijat voivat varautua siihen että heistä jää jälki, rekisteri ja yksilöivät tiedot hedman partnersin käytettäväksi.
   
  mtv_81, cydrex, Dame Edna ja 1 muu tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti