Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Oppivaapina

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2018
  Viestejä:
  14
  Ihme ettei tätä ole huomioitu keisseissä, liekö ollut edes tiedossa (asianosaisilla)?
  Guardaley | 24.3.2017

  Tekijänoikeustrollien “asiantuntija” Daniel Macek vakuuttaa, että hän ”havaitsi” rikkomuksia, joita ei ollut vielä tapahtunut.

  Tekijänoikeushuijaus saa yhä uusia muotoja päivittäin. Itse väärinkäytöksistä ei tule pelkästään karkeampia, vaan myös saksalaisen omistamien artistien tekijänoikeuksien pituudet ovat yhä naurettavampia. Seattlen tekijänoikeusloukkauksia valvova kollega David A Lowen nauraa hänen selkänsä takana, kun trollaus jatkuu pelkurilta, joka kehittää mielestään uskottavan uhan paljastaa valtakunnallisen petollisen järjestelmän. Tämä ei ole yllättävää, jopa järkevää: sadat muut pelossa elävät ihmiset maksavat edelleen tarpeettomasti, ja muutamat maksukieltäymykset ovat vain pieni pudotus Guardaleyn kokonaissaldossa. Toisaalta toimivaltaisen puolustuksen uhmaaminen voisi olla tuhoisaa.  Kerroin jo, että syksystä 2016 lähtien tämä trolli hylkäsi yksitoista uhria, koska puolustusasianajaja lähetti Christopher Lynchin kirjeet Lowelle. Tämä lyhyt viesti koskee Lynchin kahdettatoista kirjaa ja kahtatoista hätäistä irtisanomista (Criminal Productions, Inc. v. Bethke, WAWD 16-cv-01647).  Vaikka kaikilla kirjeillä on paljon yhteistä, kukin tutkii omanlaistaan aihetta. Tällä kertaa Lynchin tutkimus paljasti, että saksalaisten "asiantuntijoiden" kuulustelut olivat hieman liian pitkiä, ja sen lisäksi yksi todistajista todisti, että hän oli havainnut väitetyt rikkomukset… noin kaksi viikkoa ennen niiden tekemistä.  Tarkistimme asian ja löysimme toisen poikkeaman, jonka tuomioistuimemme pitäisi kyseenalaistaa. Macekin lausunto tästä D CO-tapauksesta 1: 16-cv-01761 (ECF # 4-1) on päivätty 14.6. 28.  Miten todistaja voi allekirjoittaa ilmoituksen siitä, että hän havaitsi jotain ENNEN sen tapahtumista? Criminal Productions toimitti neljä sellaista herra Macekin julistusta, jotka toteutettiin BEOFRE: n mukana seuraavien ylläolevien havaintojen perusteella, jotka herra Macek vannoi. Ellei Daniel Macek ole myös Marty McFly, on mahdotonta tietää, onko noudatettava jotain, joka ei ole vielä tapahtunut.  Lisäksi,  näyttää myös siltä, että nämä Macekin ilmoitukset eivät ole vain ajallisesti virheellisiä, vaan ne ovat myös valokopioita, mukaan lukien allekirjoitukset, joita ei ole erikseen tehty. Seuraavassa on jäljennöksiä allekirjoituksista, jotka on tutkittava: Siis, ei hyvää päivää,tätä touhua!!! Niin, ja kaikki kaltaiseni"vanhuksethan" tietysti muistaa, ken oli Marty McFly? Ne jotka ei niin https://fi.wikipedia.org/wiki/Paluu_tulevaisuuteen
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019
  Taker tykkää tästä.
 2. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  878
  Juu tiedossa on, mutta eipä ole hirveästi vaikutusta Suomen keisseihin. Jos joku exceli/screenshot menee läpi niin luuletko että jollain valokopiolla on enää merkitystä?

  Mutta toki Texcepio on mätä ja tästä aiheesta on järkyttävä määrä todisteita, mutta niiden osoittaminen MAO:ssa maksaa enemmän kun Trumpi muuri.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Tässä on juuri se pointti, johon yhdistystä tarvittaisiin: Hankkimaan sen muurin verran rahaa, jotta Hedman Partnersin korkeilla oikeudenkäyntikuluilla pelottelulta menisi pohja pois. Kun ihmiset tietäisivät, etteivät he ole yksin vaikka joutuisivatkin oikeuteen, niin se ihan varmasti auttaisi siihen, ettei yksikään maksaisi vapaaehtoisesti latin latia kiristäjille.
   
  Taker tykkää tästä.
 4. Oppivaapina

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2018
  Viestejä:
  14
  En luule, kunhan kääntelin tekstiä laajemmankin lukijakunnan tarpeisiin sopivaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Ei se haittaa, että näitä tänne tuo esille, mutta porukat ovat jo aika kyynisiä, kun markkinaoikeudessa menee itsetehdyt excelit ja kuvakaappaukset läpi todisteina. Tosin 19.12.2018 päätöksissä tuomari Pertti Lenkkeri oli kertonut mitä mieltä hän on näistä todisteista: "Asiassa ei ole esitetty mitään varsinaista selvitystä siitä, miten NARS-valvontaohjelmisto toimii tai on toiminut saadakseen aikaan edellä mainitut lokitiedosto-otteet. Se, miten ohjelma on toiminut ja mitä johtopäätöksiä mainituista luvuista ja muista lokitiedoston otteesta ilmenevistä luvuista tulisi tehdä, on yksinomaan hakijan omien ilmoitusten varassa."
   
  Taker tykkää tästä.
 6. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  878
  Niinm minusta tuo on kiristystä, mutta ikävä kyllä laillista sellaista.

  Suosittelen vahvasti katsomaan seuraavan 10min pätkän Food Inc dokkarista ja kysyn sitten että kuulostaako tutulta:
  (1:06:00 - 1:16:00).
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Tekijänoikeudelliset asiat ovat niitä, joilla nykyisin tienataan. Siksi me tarvitaankin rahaa, jotta kukaan ei maksaisi vapaaehtoisesti kiristyskirjettä, kun hän tietäsi, että vaikka joutuisi oikeuteen, niin hän ei olisi yksin tämän asian kanssa, vaan taloudellinen ja lainopillinen apu tulisi yhdistykseltä.

  Kun vapaaehtoisesti maksavat vähenevät, niin silloin toiminta lakkaa itsestään. Ei kenenkään rahat riitä jokaista viemään oikeuteen, mutta jos vapaaehtoisia maksajia on, niin silloin toiminta voi vielä kannattaa.
   
 8. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  387
  Lainopillinen apu kuulostaa hyvältä, mutta se että olisi rahasto josta maksettaisiin korvaukset tappion tullessa ei niin hyvä idea. Koska se aiheuttaisi että Hermanneilla olisi mahdollisuus haastaa nekin jotka eivät ikinä pystyisi muuten maksamaan, niin tuo olisi vain rahasampo heille ja tulisi jopa lisäämään haasteiden määrää. Toki jos tarkoitetaan taloudellisella avulla sitä että kustannetaan omien lakimiesten(jotka toimisivat pro bono periaatteella) kuluja niin eri asia.
   
  Taker ja Jankuttaja tykkäävät tästä.
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Eihän tavoitteena ole se, että tappioita tulisi, vaan että oikeuteen lähdetään voittamaan. Nytkin @mtv_81-keissi oli äänestyspäätös. Tämänkin asian saamiseksi KKO:hon tarvitaan rahaa ja siinä tulee yhteisvastuullisuus kuvaan mukaan. Me kaikki voimme vaikuttaa siihen, että asia saataisiin eteenpäin yhteisrahoituksen avulla. Joka ei halua osallistua tähän, niin mikään pakko ei ole. Ainoa asia, jonka avulla voimme trolleja vastustaa on raha, koska käsittääkseni kaikki muut keinot on jo käytetty.

  Kun trolli esim. saa 54 yhteystietoa ja vaatimus keskimäärin 1.000 euroa, niin se on jo 54.000 euroa, jos ihmiset peloissaan maksaa. Minun on hyvin vaikea kuvitella, että trolli lähtisi oikeuteen penäämään 54:ltä hyvityksiä.
   
 10. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  387
  Yleensäottaen lähdetään voittamaan kaikkea, mutta tappioitakin tulee väistämättä. Oioit nyt sanomisiani ja käänsit asian, kuin Seiskan toimittaja konsanaan. Pointti on että eiköhän Hedarit tee taustatutkimusta haastettavasta "todisteiden" vahvuus huomioiden. Nykymaailmassa saa aika hyvän kuvan/tietoja rahallisesta tilanteesta. Hermanneille paras on keskituloinen jolla ei ole varaa kunnon puolustukseen, mutta pystyy pikkuhiljaa tappion jälkeen makselemaan Hedareitten kuluja. Niin tällöin jos on joku pankki mistä maksetaan, niin on riski että haastetaan niitä jotka eivät pystyisi muuten maksamaan ja tuskin tulisivat haastetuksi. Siksi jos olisi rahasto johin olisi sitoutunut lakimies/lakimiehiä tekemään Pro Bono(toki voitossa eri asia), niin tämä ei olis Hermannien kannalta niin houkuttelevaa. mtv81 KKO on asia erikseen vaikka liittyykin kokonaisuuteen.
   
  zack1 tykkää tästä.
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Ei ollut tarkoitus sinun sanomisiasi mitenkään oikoa, vaan kerroin ainoastaan oman mielipiteeni. Jos kuka vaan on kiinnostunut tämmöisen aatteellisen yhdistyksen toiminnasta, jonka tarkoituksena on ainoastaan auttaa kiristyskirjeiden uhreja, niin voi laittaa minulle yksityisviestiä. Perustajajäsenten tulee kuitenkin olla nimellisiä, joten valmius oman nimen käyttämiseen tulee olla. Jäserekisteri on sitten salassapidettävä, mutta perustajien tiedot menee PRH:hon.
   
 12. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 519
  Siis eihän sen yhdistyksen tarkoituksena varmaankaan olisi trollien oikeuskuluja maksaa...
   
  Dame Edna tykkää tästä.
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Ei tietenkään, vaan auttaa nimenomaan kiristyskirjeiden uhreja. Se auttaminen voisi olla esimerkiksi neuvontaa ja lakimiespalvelujen tarjoamista sekä uhrin lakimieskustannuksiin tai oikeudenkäyntikuluihin osallistumista.
   
 14. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Edelleen jos menee ottamaan yhteyttä (mitä kukaan ei ole velvollinen tekemään) on suurempi vaara joutua silmätikuksi tai suurempi vaara siinä että HP saa udeltua lisää tietoa. Jos menet maksamaan todennäköisesti HP lähettää sitten muiden oikeuden omistajien nimissä sitten taas uutta laskua sinulle. Tästähän on ollut puhetta ja tais olla siinä ylen tekemässä jutussakin maininta että joku oli maksanut ja uutta kirjettä tupannut perään.

  HP:n haastettavat ovat todella kiven alla koska ihmisillä on tietoisuus tästä kiristyksestä levinny. Harmi vain että MAO:sta löytyy vielä niin ummikoita tuomareita kuten viimeisimmässä haasteessa oli mukana.
   
  zack1 ja Taker tykkäävät tästä.
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Kenenkään ei tietenkään ole pakko ottaa yhteyttä Hedman Partnersiin, vaikka siellä kirjeessä lukisi mitä. Ihmetellä tosiaan täytyy, että jo kahdeksatta kirjettä spämmätään eri lurituksilla. Kuitenkin niin kauan, kun markkinaoikeus antaa yhteystietoja, toiminta jatkuu. Samoin, kun tulee näitä kirjeensaajan kannalta ikäviä tuomioita, niin ne antavat pontta trolleille.

  Jos tietää, ettei ole syyllistynyt ko. tekijänoikeuden loukkaukseen, niin voi halutessaan kiistää, ettei itse ole tekoa tehnyt, mutta mitään muuta ei pidä kertoa itsestään, matkoistaan tai mistään muustakaan. Kaikki tieto mitä itsestään antaa on liikaa, eli trollit käyttävät näitä tietoja sinua itseäsi vastaan. Elikkä jos et ole varma mitä teet, niin silloin on parempi olla tekemättä mitään.
   
 16. Henu.

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2019
  Viestejä:
  1
  Tännepäin ei ole tullut uutta kirjettä, viimeisin tämä ns.kuudes kirje. Väitetysti jakanut vuonna -15.

  Ihmetyttää kyllä, että ei ole kukaan vielä käynyt niistämässä näiden poikien nenää:rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019
  Taker tykkää tästä.
 17. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Jollei kaikille ole tullut selväksi niin tämä yritys ei ole tiettävästi onnistunut. Summa on se jota pyydetään ja sille saa jopa maksuaikaa:D.
   
 18. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Noh tuo kannattaisi siinä tapauksessa kierrättää Turren kautta. He kyllä kirjoittavat sopparit joissa tuo vaaditaan ja sen jälkeen on HP:lla mahdotonta lähteä oikeuteen. Tai no mahdollisuus lähteä on aina mutta tuossa tapauksessa olisi todella suuri vaara että HP joutuu ne oikeuskulut maksamaan turhan oikeudenkäynnin takia.

  Tuohonhan se Turren bisnes perustuu. Kirjeessä pyydetään 600 euroa mutta neuvottelevat sen siihen MAO:n linjaamaan 100 euroon ja turre ottaa "säästetystä" rahasta puolet eli tässä tapauksessa 250 euroa. joka tapauksessa uhri säästää sen 250 euroa ja saa sopimukset joiden läpi HP:n on pahempi tulla näistä enää uhkailemaan. Tämä on tietenkin vain silloin jos on oikeasti henkilökohtaisesti syyllistynyt latauksiin ja tietenkin vain silloin jos oikeasti uskoo että on haasteeseen mahdollisuus. Syyttöminen (joita on varmaan tuhansia) ei tarvitse vastata oman wlanin käytöstä tai olla tilivelvollinen näille kiristäjille.
   
 19. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  387
  Meneeköhän tuo ihan noin? Kuulostaa hiukan omituiselta, että toisen lakimiehen tarjoamana sama raha kelpaa, mutta ei yksityishenkilönä tarjottuna? Eli Hermanneilla ei olisikaan ollut kuluja ollenkaan, koska eikö tuo 100€/leffa tms menisi suoraan oikeudenomistajílle. Eli ainoa voittaja olisi Turre? Eiköhän tuollaisen sopimuspohjan tekisi alle 250€:lla :)
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2019
 20. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  387
  https://www.turre.com/turre-neuvottelija/

  "-Hinta – tyypillisesti 30 – 50 % alempi kuin alunperin vaadittu.

  -Jos onnistumme alentamaan korvausta 200 euroa tai alle, maksat meille vain saamamme hinnanalennuksen määrän. Saat meiltä asiantuntevan sopimuksen, joka turvaa selustasi.

  -Jos onnistumme alentamaan korvausta 201 – 400 euroa, maksat meille 200 euroa. Lisäksi saat meiltä asiantuntevan sopimuksen, joka turvaa selustasi.

  -Jos onnistumme alentamaan korvausta yli 400 euroa, maksat meille puolet neuvottelemamme alennuksen määrästä. Lisäksi saat meiltä asiantuntevan sopimuksen, joka turvaa selustasi.

  -Jos emme saa kirjeessä ilmoitettua summaa alennettua, et maksa meille mitään. Käytännössä siis säästät rahaa tai saat meiltä sopimuksen ilmaiseksi.
  "

  Eli nopea matematiikka kertoo että 600€ vaatimuksesta jos saa 50% pois vaatimuksesta =300€ ja joutuu maksamaan +200€=500€, niin säästää kokonaisen satasen :) Toki sitten 10K€ vaatimuksista tulee jo isompi "säästö"
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2019
 21. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  148
  Eipä kovin mairitteleva sopimus: Turre neuvottelee 201:- alennuksen ja sinä siis maksat Turrelle 200:-, jolloin säästät 1:-, ja olet näin myöntänyt syyllistyneesi aikoinaan "rikokseen".
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Kehää näyttää keskustelu alkavan kiertämään, kun palataan Turren sopimuksiin. Langan tarkoituksena on kai ollut trollauksen lopettaminen tykkänään. Se ei onnistu ikinä, jos ihmiset hädissään sopimuksia tekevät.
   
 23. zuke74

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2006
  Viestejä:
  387
  Sillä näitä Turren mainostajia/mainospuheita hyvä hiukan ampua alas, koska pikkuisen "hyvävelimeno" haiskahtaa koko touhussa :)
   
  zack1 tykkää tästä.
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 516
  Sinänsä en usko, että @sivustaseuraaja66 Turrea mainostaa, vaan yleensäkin koko keskustelun palaaminen siihen, jota ei ole pidetty hyvänä ideana, koska se vaan lihottaa Hedman Partnersin ja Turren lompakkoa. Jos tälle tielle lähdettäisiin, niin silloin trollaukselle ei tule ikinä loppua.
   
  Oppivaapina, Taker ja zack1 tykkäävät tästä.
 25. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  148
  Yksi pointti tässä olikin se, että älä missään nimessä ala edes neuvottelemaan mistään hinnan alennuksista ja maksa sitä kautta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti