Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  225
  Jonnekin suuntaan ilmoa ja ihmettelyä moisesta toiminnasta? Että onko ihan asiallista tommonen?
   
 2. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  694
  Eniten ihmetytti tuo "kuulutte vähemmistöön" seltys. Koska Hedman ei ole vastannut siihen kuinka moni maksaa tai vastaa kirjeisiin ja esim. Viljakaisen "30% jos maksaa, niin se on hyvä" selityksen, niin tuo on valhetta.
   
  Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 491
  Nehän voi kirjoitella näissä kirjeissään ihan mitä haluavat. Luultavasti tosiaan korkeintaan se 30% kirjeensaajista on reagoinut mitenkään, eli siinä pitäisi tietenkin olla, että kuulutte siihen enemmistöön, joka ei ole reagoinut mitenkään. Milläpä todistat, kun eivät he kerro näitä, mutta onneksi oli Viljakainen, joka kertoi kupletin juonen.
   
  Taker tykkää tästä.
 5. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Näyttää olevan Suomessakin aika monta henkilöä joita ei paljon kiinnosta nuo kirjeet. Eivät vaivaudu edes vastinetta oikeuteen tekemään. Veikkaan että voi olla noilta henkilöiltä HP:lla melko vaikeaa rahoja koskaan periä. Eikös se Turrekin myöntänyt että aika monet warettajat on niitä henkilöitä joilla ei ole mahdollisuutta hommata sitä pankkikorttia ja näin ollen suoratoisto palveluja.

  On HP:lla kiire taas pommittaa uusi kirje aalto vanhoille kun uusien uhrien osoitteet on kuivunut kasaan. Mihinkään yhteydenottoon ei kukaan ole velvollinen noiden kiristäjien kanssa. Tämä on ihan sama homma kuin on ollut alusta asti eli tarvitsevat lisätietoja kiristettävistä, jotta saisivat materiaalia oikeuteen. Mutta jos joku ei ole vastannut silloin 2-3 vuotta sitten ensimmäisiin kirjeisiin niin tuskin vastaa tai maksaa nytkään. Oikeasti jo toisesta kirjeestä lähtien uhattu jatkotoimilla 2-3 vuotta sitten niin nyt sitten alkavat muka haastaa oikeuteen, ei tule tapahtumaan.

  Toisaalta jos minun osoite leviäisi heidän käsiin nyt tiukentuneen linjan jälkeen niin saattaisin jopa miettiä mitä teen. Mutta koska itse en wareta niin en silti reagoisi mitenkään jos joku muu on liittymääni käyttänyt.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2019
  Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 491
  Kun itse puhuivat siitä kolmen vuoden vanhentumisajasta, niin vuoden 2016 kirjeensaajille nyt menee näitä kirjeitä.
   
 7. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  MOT-ohjelmassa:

  "Jeppe Brogaard Clausen, asianajaja, osakas, Njord Law, Tanska

  MOT: How many recipients have paid the fee you have asked them to?

  Jeppe Brogaard Clausen: "We are happy to say that the response rate in average in the region is more than 60 % actually also more than 65 %. Some may pay due to the fact that they have seen the film. Others may give us information that leeds to another of finding a solution here."

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/01/29/leffapiraattien-kurinpalautus-jalkinaytos-kasikirjoitus


  -> ei ihan suorilta voi väittää valehtelijaksi.

  ------------

  Tanskalaisilla ilmeisesti oli niin ystävällinen kirje ja valmis kaavake: "en ole itse jakanut ja oli avoin wlan", olivat lisäksi fyysisesti niin kaukana, -> varmaan aika moni oikeasti onkin tuikannut sinne sen vastauksen: "en ainakaan itse jakanut, kenties joku muu avoimen wlanini kautta" - ja saanut yhtä ystävälisen vastauksen: "asia selvä, palaamme asiaan jos jotain uutta ilmenee".
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2019
 8. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  694
  Njord Law on asia erikseen, Hedmanin kirjeistä ei tuollaista ystävällistä sävyä löydy.
   
  Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 9. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Tiedän ainakin yhden YH:n ja yhden eläkeläisen jotka on saaneet jos sen neljännen vai viidennen uhkailu kirjeen eivätkä ole mitään yhteyttä näihin kiristäjiin pitäneet. On se röyhkeää toimintaa jos kehtaavat heitä vielä näillä pommittaa. Kumpainenkin täysin syyttömiä väitettyihin tekoihin. Sitä en osaa sanoa että onko esimerkiksi heidän nettiä käyttänyt muuta taloudessa olevat tai naapurit mutta tässä sen taas näkee kuinka sairaita nämä HP: kiristäjät ovat. Kyllä ne siellä tietää että nämä henkilöt eivät ole niitä latauksia tehneet, mutta yrittävät kalastella jos vaikka joku epätoivoinen antaa jonku muun nettiä käyttäneen yhteystiedot ja niitähän on todella helppo kaivella kolmen vuoden takaa.

  Tälläkin palstalla joku toope oli heihin ollut yhteydessä ja antanut kämppäkaverinsa tiedot ja sanonut että se mahdollisesti lataillut ja lopputulos oli että HP lähetti molemmille jatkokirjeitä.
   
  Dame Edna tykkää tästä.
 10. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Ja ilmeisesti tuo "ilmoitus oikeudellisen asiamiehen käytöstä" (jota halusivat), on sekin vaan tukemassa harhakuvaa, että näistä olisi paria kappaletta useampi menossa oikeuteen?
   
 11. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Eihän tässä syyllisiä olla etsimässä, vaan maksuhaluisia uhreja!
   
  Taker ja sivustaseuraaja66 tykkäävät tästä.
 12. bibala

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2019
  Viestejä:
  1
  Ovatko hedarit alkaneet viemään vanhoja tapauksia MAO:on vai ovatko kaikki tapaukset olleet näitä "ennakkoon" päätettyjä tapauksia jotka on laitettu tulille ~1 vuoden sisään ensimmäisestä kirjeestä?
  Nykytilanne tuntuu huolestuttavalta kun maksumieheksi joutui tämä egyptin lomailija vaikkei ollut edes paikalla.
   
 13. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Niin no sehän oli aika vanha case muutenkin ja eihän HP sitä tiennyt että uhri oli lomalla silloin ja sitten kun tieto tuli niin turha se enää on pakittaa oikeudesta pois. Se että he voittivat sen jutun, vaikkakin nippanappa niin se oli heille todellinen onnenpotku. Päätös olisi helposti voinut mennä toisin päin ja taas oli MAO:n tuomarit tai no kaksi heistä TÄYSIN PIHALLA.

  Mutta tässä viimeisessä casessa oli kyllä HP:lla sen verran löysät todisteet että ei järki riitä siihen miten tämä henkilö tuli tuomituksi. Käytännössä heillä ei ollut kuin jotain logeja latauksista ja ei mitään muuta.

  Niin ja tähän vielä että HP ei ole alkanut viemään vanhoja tapauksia oikeuteen. Edelleen jos kirjeensaajalla ei ole ollut lataukset päällä 24/7 niin noihin kirjeisiin ei kannata reagoida. Sitten voi miettiä että jos lataukset on ollut päällä kuukausi tolkulla ja yskin asustelee niin voisi miettiä mitä tekee. Paras vaihtoehto olisi vastata että suostuu maksamaan vaan sen 50 euroa jaksolta ja 100 elokuvalta mitkä mao on linjannut.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2019
 14. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  papukaijamerkki itselleni, mutta vähän korjaan tuota käsitystä että vastaajan loma tuli kantajille yllätyksenä

  Haastessa tuotiin suoraan esille että vastaaja oli matkan ajan poissa... vastaaja oli poissa jakamisen ajasta 1.3-7.3., kotonaan 7.3.-9.3. -> HP:n mielestä oli se ja sama missä vastaaja oli, koska samat jakamiset jatkuivat, oli vastaaja Suomessa tai Egyptissä - lisäksi haasteessa oli huomioitu Facebookissa vastaajan päällä ollut t-paita, joka sopi tiettyihin latauksiin, ja juuri ennen sukellusmatkaa ladatut sukellusaiheiset tiedostot.

  Kantajat totesivat että helmi-maaliskuussa liittymästä jaettiin "joka päivä" ja että osa vastaajan loman aikana havaituista jakamisista olivat alkaneet jo ennen lomamatkaa ja jatkuivat vastaajan ollessa lomalla, kaikki jaot olivat samalla laitteella, samalla laitteella oli jaettu vuoden ajan ahkerasti vastaajan t-paitaan ja harrastukseen sopivia teoksia -> kantajien mielestä vastaaja varmasti oli osallinen liittymänsä tapahtumiin.

  Kantajat eivät pystyneet perustelemaan Olli Pitkäselle miten on mahdollista että Crystaliksen teokset näkyivät valvonnassa viiveellä, vastaajan jo lähedettyä lomalle, josta Olli Pitkänen ja Pekka Savola jättivät eriävän mielipiteensä, että kantajat eivät esittäneet näyttöä miten vastaaja olisi itse henkilökohtaisesti laittanut lataukset päälle.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2019
  Taker ja sivustaseuraaja66 tykkäävät tästä.
 15. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  Olisi varmaan vastaajan kannattanut suoraan sanoa että on Wlan on ollut avoin. Mutta jos on jakanut yhtäsoittoa niin tietenkin HP on voinut teoriassa käydä skannaamassa alueen langattomat verkot. Mutta tuossakin casesa olisi todellakin pitänyt ottaa huomioon se että haaste koski vain näiden kiristäjien omia teoksia ei mitään muuta ja jos ne lataukset on alkanut silloin kun haastettu on ollut lomalla niin eiköhän sen latauksen ole suorittanut joku muu jolla on ollut pääsy siihen wlaniin.
   
 16. Oppivaapina

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2018
  Viestejä:
  14
  Moi vaan! Oon uusi täällä, vaan en tietämätön käynnissä olevasta "farssista"( seurannut lankaa 2017 lähtien). Ensimmäinen "hei ei me tiedetä ootko jakanu vai et, mutta jos maksat x-summan tilillemme niin me ei (ehkä) haasteta sua maoon", tuli tosiaan alkuvuonna 2017. Kaikkiaan kirjeitä on nyt tullut 8, joista viimeisin ja uhkaavin tänään. Tiesin alusta asti asti etten oo syyllistynyt esitettyihin väitteisiin ( ip ei täsmännyt ja olin töissä havainnon ajankohtana). Ja vielä kertauksena uusille kirjeensaajille, ei mitään lisätietoja kiristäjille! Jaa niin, erityiskiitos DE:e aktiivisuudesta asianhoidossa:)
   
  Taker, sivustaseuraaja66 ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 17. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  333
  200 000 IP osoitetta mennyt läpi MAO:Sta ja ovat haastaneet oikeuteen 10kpl? Niinkuin viimeisimmässä ylen dokumentissa mainitsivat niin kyllä näiden kiristäjien bisnekset on ihan muualla kuin siinä että saadaan oikeat warettajat oikeuteen. Onneksi tuo linja tiukkeni ennen kuin Warner tuli kuvioihin. Nämä edelliset keille kalastelleet niitä tietoja on omanneet niin säälittävät oikeudet että ei varmaan paljon osumia ole HP:n kiristäjät saaneet ja nyt osoitteiden tulo on hyytynyt täysin.

  Kehtaavat taas laittaa uutta kiristys kirje aaltoa liikenteeseen. On kyllä melko sikamaista toimintaa.
   
  Taker, Oppivaapina ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 491
  Kiitos!:) Eli nyt on tosiaan siis rumba meneillään vuodesta 2016 lähtien saaduista päätöksistä, kun sinullekin ensimmäinen kirje tullut alkuvuonna 2017 ja nyt jo kahdeksas menossa..
   
  Oppivaapina tykkää tästä.
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 491
  Oliko tästä tarkempaa tietoa jollakin?

  12.2.2019 klo 9:00, Sali 6
  Crystalis Entertainment UG (haftungsbeschränkt) / A
  - tekijänoikeutta koskeva riita

  Dnro 2018/139

  https://www.markkinaoikeus.fi/fi/
   
 20. anonyymi666

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  Viestejä:
  40
  Onpas ystävällistä tiedottaa tuossa uusimmassa kiristyskirjeessä valikoiduista ratkaisuista. On varmaankin vahingossa jäänyt mainitsematta ne ratkaisut, joissa
  kiristäminen on peruttu, asia jäänyt sillensä, asia ratkaistu uhrin hyväksi tai muuten vaan sovittu epäsuotuisasti kelmien kannalta.
   
  sivustaseuraaja66, Taker, Oppivaapina ja 1 muu tykkäävät tästä.
 21. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 186
  Huomenna on Suomalais-virolaisen kauppakamarin vuosikokous. Kuten lankaa seuranneet tietänevät, kyseisen kamarin hallituksen jäsenenä on killunut Hedman Partnersin Urmas Kiik jo useamman vuoden ja luultavasti jatkaa tänä vuonna.

  Lienee jo myhäistä alkaa kampanjoimaan mutta jos kirjeet vituttavat niin tässä kauppakamarin jäsenlista:

  https://fecc.ee/fi/jasenet/

  Tämä kiristysbisnes ei lopu niin kauan kuin siitä ei ole mitään haittaa Hedareiden muille toimille tai maineelle.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2019
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 491
  Huvittaa varsinkin tuo 7.2.2017: Vastaaja vapautettiin vastuusta esitettyään vastanäyttöä, kun päätös on ollut: "Markkinaoikeus velvoittaa Scanbox Entertainment A/S:n ja Crystalis Entertainment UG:n yhteisvastuullisesti korvaamaan A:n arvonlisäverolliset oikeudenkäyntikulut 26.312,80 eurolla viivästyskorkoineen siitä lukien, kun kuukausi on kulunut markkinaoikeuden tuomion antamisesta." https://www.markkinaoikeus.fi/fi/in...atekijanoikeudellisetasiat/1486457257268.html
   
  Taker tykkää tästä.
 23. Oppivaapina

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2018
  Viestejä:
  14
  Hmm...onko muuten kukaan vinkannut koskaan " keltaselle" lehdistölle? Valtamediaa kun tuntuu kiinnostavan yllättävän vähän kansalaisten oikeusturva, esilläolon vähäisyydestä päätellen.
   
 24. Oppivaapina

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2018
  Viestejä:
  14
  Eli, hatustako ne oikeesti arpoo haastettavat ! Jos itse olisin haastamassa katsoisin että todisteet ovat lähes aukottomat, nythän mennään (oletetuilla) ip:ä ja aikaleimoilla. Ei sielä näköjään rahasta oo pulaa, mutta pikkuisen ois kiva koittaa saada lisää, vaikka nyt puolentusinaa keissiä menis persiilleenkin .
   
 25. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Ehkä nämä keissit ovat ne aukottomimmat, ja silti häviävät osan...

  Kun ilmoittauduit tuoreemman kirjeen saajaksi, niin voisit katsoa DE:n postaamasta esimerkistä, vastaako se tuota (tämän tiedon mukaan) tuoreinta kiristyskirjettä?

  Mikäli asia yhtään huolettaa, niin ehkä se vähän helpottaa, jos näkee samojen uhkausten menevän ns. "kaikille".
   
  Taker tykkää tästä.
 26. Oppivaapina

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2018
  Viestejä:
  14
  Juu, sama on.Tässä on mm. DE:n viimeks postaama, johon vastauksenikin perustin.Tää on ollu huojentava lanka seurata tilanteen kehittymistä:rolleyes:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti