Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Decimal

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Viestejä:
  23
  Olisi ollut puolueelle hyvä paikka seistä arvojensa ja ohjelmansa takana, munatonta touhua... https://piraattipuolue.fi/politiikka/immateriaalioikeus/tekijanoikeus/yksityinen-kopiointi/
   
  Taker, notareal ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Ihmettelen todellakin piraattien toimintaa, kun tämä on nimenomaisesti heidän aluettaan ja tällä olisivat mediassa saaneet nostetta, varsinkin nyt kun vaalit on tulossa. Puolueet ratsastavat maahanmuuttoteemalla, vanhusten hoidolla ja kuka milläkin, mutta tämä jos mikä, pitäisi olla piraattien heiniä, niin jo toistamiseen ei, vaikka valmis sapluuna on annettu. Mikään rahankeräyslaki ei estä ihmisiä liittymästä jäseniksi tai kannatusjäseniksi ja maksaa jäsenmaksua tai lahjoittaa rahaa toiminnan tukemiseen. Aina on olemassa keinot, mutta piraattien osalta sanat eivät kohtaa tekoja.
   
  Taker, Hasturinpoika ja Decimal tykkäävät tästä.
 3. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  693
  Piraattipuoleesta yksittäiset henkilöt kuten Paalijärvi oli jossain vaiheessa aktiivinen tämän suhteen ja taisi olla jokin keino koko homman pysäyttämiseksi, mutta sitten ei kuulunut mitään. Tämä asia jos mikä, luulisi olevan se juttu millä piraattipuolue voisi nousta kartalle.
   
  Taker ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Hän ja Sebastian Mäki ovat olleet aktiivisia ja Mäen blogin mukaan Kiristyskirje.fi olisi piraattipuolueen alullepanema. http://blogi.sebastianmaki.fi/2015/03/kiristyskirjeiden-uusi-aalto-ja-ohjeita.html
  Vaikuttaa kuitenkin, että siellä on mielenkiinto lopahtanut, mutta jatketaan me murolaiset sisukkaasti trollivastaista taistelua.
   
 5. animejoni

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  12
  Kuka aidosti yllättyi siitä ettei poliitikkoihin voikkaan luottaa?
   
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Nyt sain yksärillä mielenkiintoisen viestin, eli Hedman Partners todellakin satuilee minkä ehtii.

  MTV:n tuomiossa Hedman Partners väittää: "Suoratoistopalvelun tilaaja hankkii itselleen katseluoikeuden palvelun sisältämiin teoksiin, mutta teosten kopiointi omalle laitteelle siten, että tilaajalle jäisi pysyvä kopio teoksesta haltuunsa, ei ole sallittua. Näin ollen suoratoistopalvelun kuukausihinta ei muodosta vertailukelpoista normaalia lisenssimaksua tai muuta vastaavaa käyttökorvausta. Joka tapauksessa hyvityksen määrä tulee olla vähintään markkinaoikeuden aiemman oikeuskäytännön mukainen 50 euroa sarjan jaksolta."

  Viestin lähettäjä on kysynyt asiaa Netflixiltä chatissa ja vastauksena on, että he myös sallivat nauhoittamisen omalle laitteelle, kunhan sitä ei levitetä julkisesti. Tämä kumoaa Hedman Partnersin oikeudessa esittämän väittämän, eli kannattaa siis kiinnittää joka ikiseen lauseeseen huomiota, mitä Hedman Partners esittää.

  Löytyy tuolta, kun rullaa alas. http://www.ritvapuolakka.fi/441197368
   
  Taker ja asentaja tykkäävät tästä.
 7. bloodgod

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  30
  Netflix ei toimi ihan noin, eli ei sieltäkään voi ikuisiksi ajoiksi itselle ohjelmia ladata. Niitä voi katsella vain sen aikaa omalta koneelta kun ne kuuluvat Netflixin valikoimaan, sen jälkeen ne eivät enää aukea.
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Ok, en itse tarkemmin tiedä miten se toimii, mutta omalle koneelle kopiointi on kuitenkin sallittua.
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Sain nyt Asianajajaliiton valvontalautakunnalta kirjelmän, että asia ratkaistaan aikaisintaan 23.4.2019 pidettävässä kokouksessa. Mikko Junnolle minulta julkiset terveiset, loistava pelotteluyritys hahhah...:D
   
 10. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  212
  :confused:
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  En voi tässä tarkemmin avata, mutta Mikko Junno itse kyllä tietää mitä tarkoitan. Tyypillistä hedmanpartnerilaista toimintamallia. Turha kuvitella, että minua saa hiljaiseksi millään. Laitan asian näkyville sitten, kun asia on valvontalautakunnassa ratkaistu.
   
  evntr, Taker, sivustaseuraaja66 ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 12. animejoni

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  12
  Ihan vaan tarkennuksena tuohon, niin tuossa chat-keskustelussa Netflixin asiakaspalvelija sanoo että saat kyllä nauhottaa omaan käyttöön, mutta ilmeisesti suosittelee mielummin latausta offline käyttöä varten. Varmaankin sen takia että se on aivan älyttömän paljon helpompaa asiakkaalle. Nauhotus kyllä onnistuu netflixistä ja se on sallittua omaan käyttöön, muttei kovin käytännöllistä nykyisin. (eikä siihen ihan peruskäyttäjä edes pysty)
   
  Dame Edna tykkää tästä.
 13. Erktus

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  258
  Eikös olisi ihan helppoa ihan peruskäyttäjällekkin, kun jollain tietyllä tietokoneohjelmalla nauhoittaa tietokoneen näytön tapahtumia, jolloin se tallentaa Netflixissä pyörivää sarjaa/elokuvaa?
   
 14. animejoni

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  12
  Ja ihan peruskäyttäjä löytää tälläisen toimivan tietyn ohjelman jostain, kun ei tiedä sellaisen ohjelman nimeä? Onko silloin enää ihan peruskäyttäjä?
  pointti oli lähinnä se että on ehkä helpompi vaan ladata se omaan offline kirjastoon.
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2019
 15. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Tulikos tämä ennen markkinaoikeuden linjanmuutoksesta siihen, mikä on merkittävää kopiointia ja mikä ei?

  Itse tulkitsin, että tämä olisi ollut se "pysäyttävä" homma, ja kyllähän kaikki trollit yhtä lukuunottamatta antoivatkin periksi (mitä nyt KTC yritti vielä kysellä vanhojen sopimusehdotusten perään)

  Ja hedaritkin saavat nykyään vain murto-osan haluamistaan yhteystiedoista, joten rahallinen kannattavuus lienee laskenut vähintään samassa suhteessa.
   
 16. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  693
  Jälkeen.

  "Olemme myös pyöritelleet yhteistyölakimiehen kanssa uudenlaista mallia, jossa kiristyskirjefirmat saadaan vastaamaan toiminnastaan oikeudessa eräin edellytyksin. Pyrimme testaamaan tätä mallia vuoden sisään. Tunnelin päässä on valoa ja paljon."

  http://usvi.puheenvuoro.uusisuomi.f...rmat-eivat-ole-ikina-vieneet-ketaan-oikeuteen

  Onko @usvi tähän päivitystä?
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Muistatko tämän jutun? Tuossa näkyy hieman jutusta kopioituna, vaikka alkuperäinen poistettiinkin. Siinä henkilö mainitsi piraattipuolueen, vaikka se sitten kiistettiinkin. Murolaiset kyllä olivat moista toimintaa vastaan. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718424452/
   
 18. O2R

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2018
  Viestejä:
  2
  Olisi voinut ihan jo tämän vuoksi harkita piraattien äänestämistä, mutta eipä tämä näytä siltä että olisivat äänen arvoinen puolue.
   
  Taker tykkää tästä.
 19. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  693
  Ei tainnut olla oikea Piraattipuoleen jäsen, kun ehdotteli laittomuuksia.
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Ei hän jäseneksi itseään väittänytkään, vaan että oli sieltä saanut vihreää valoa projektilleen.
   
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Voithan tietenkin sieltä kysyä, että mitä aikovat konkreettista tehdä kiristyskirjeiden uhrien auttamiseksi, niin voisit harkita äänestämistä.
   
 22. Muumi

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2000
  Viestejä:
  445
  Tässä olisi mielestäni syytä huomioida myös sitä, miten tällainen toiminta vaikuttaa ihmisten moraaliin waretusta koskien noin yleensä. Tämän tyyppinen toiminta, samoin kun muinoiset Chisu caset eivät ole kyllä omiaan saamaan kansalaisten luottamusta. Ei yksityisiä pysäköinninvalvontaan perustuvia firmojakaan sen vuoksi perusteta, että ne olisivat niin kovin huolissaan väärinpysäköinnin aiheuttamista ongelmista(vaikka sillä kyllä kovasti itseään markkinoivat), kyllä ne perustetaan ihan pelkkä dollarinkiilto silmissä. Tietenkin kaikki busines perustuu loppuviimein sille, mutta se ei saisi olla sen ensisijainen tehtävä "keinoja kaihtamatta".
  Kuten nyt esimerkiksi melkolailla hyvän leivän tarjoava vanhusten "hoiva" etc.

  Että kyllä tällainen kiristyskirjeiden lähettely ja poskettomien korvausvaateden kanssa uhkailu on sen luokan rimanalitus, ettei paremmasta väliä.

  Erittäin mielenkiintoisia aikoja elämme, emmekä vähiten siksi, että Dame Edna ja kumppanit jaksavat puurtaa. Kiitos.
   
  asentaja, electron06 ja Dame Edna tykkäävät tästä.
 23. usvi

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  38
  Tervehdys,

  Elämä on ollut aikamoista kaaosta tässä viime kesästä lähtien, kun päätin muuttaa emännän ja lasten kanssa yhteen, pk-seudulta maalle. Kiireitä ei varsinaisesti ole vähentänyt myöskään se seikka, että perustin juuri oman sulautettujen järjestelmien koodaukseen keskittyvän yrityksen tänne, tämä aloittaa huomenna.

  Lukaisin pari juttua tuosta sadan euron hommasta casesta ja aattelin että nyt perkele tartutaan vanhaan työsarkaan. Pienempänä asiana pistin Maolle vähän tietopyyntöä, ja toisena asiana varsinaisesti The Projekti, siinä on nyt otettu ensiaskeleet. Ei viitsitä nyt paljastella vielä kaikkea, multa voi "ansioituneet naamat" yksärillä kysyä lisää. Mikäli suinkin näen ja on sopiva hetki istua alas niin vastaan. Aika usein viime kuukausina tosin ei ole ollut. Mutta yritetään.
   
  Spriii, Taker, Hasturinpoika ja 1 muu tykkäävät tästä.
 24. Juhamies

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2013
  Viestejä:
  953
  Mitkäs on viimeisimmät juonenkäänteet? En tosiaan jaksa lueskella taaksepäin montaakymmentä sivua, sori :)
   
 25. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Hienoa kuulla, että jotain isompaa on (edelleen) tekeillä. Varsin ymmärrettävää myös se, että oma elämä on kuitenkin kovemmalla prioriteetillä.

  Ja kuulostaa sellaiselta asialta, että juurikin kannattaa pitää suhteellisen salassa - sen verran aktiivisesti trollit tätäkin lankaa seuraavat, vaikkakin aktiivisena on enää lähinnä yksi taho.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti