Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Niin toi on juuri sitä tappelemista. Kannattaa varmasti, jos jaksaa ja huvittaa. Omasta mielestä paras syy olla noteeraamatta näitä kirjeitä mitenkään on ollut se, ettei asialle tavitse tuhlata ajatustakaan. Siinähän postittelevat.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 528
  Itse mielelläni tappelen trolleja vastaan niin kauan kuin tarve vaatii.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. maximus_99

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2016
  Viestejä:
  43
  Respect!! Ja sotureitahan sulla riittää!! Milloin sota sitten loppuu, sitähän ei tiedetä.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018
 5. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  351
  Tiedossa on ainoastaan, että trollit saa hopeaa tässä väännössä.
   
 6. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  230
  Jos vain jättää noteeraamatta, eikä tappele ja saa heitä lopettamaan toimintaansa, niin postittelevat myös sellaisille jotka pelästyvät ja maksavat (olkoon miten selkeä nigerialaishuijaus tahansa, niin aina löytyy ressukoita jotka maksavat). Tämän valituskampanjan tarkoituksena on myös lopettaa kaikki tuo toiminta. Ei tässä pelkkään omaan napaan tuijoteta kun heidän kanssaan tappelee. Asia on paljon laajempi kuin oma napa.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018
 7. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Noin yleisesti kai trolleille hankalin tilanne on se, että kukaan ei noteeraa heidän kirjeitään millään tavoin. Silloin on keinot aika vähissä, jos uhataan kymmenellä kirjeellä aina uudestaan ja uudestaan, että kohta mennään oikeuteen, jos sinne ei kuitenkaan aiota mennä. Sikäli kai tämä on heidän näkökulmastaan ollut pieni voitto, jos ovat saaneet vastaanottajat edes raapustamaan vastineita takaisin. Oli tämän ylläriperinnän lopputulos nyt sitten muuten mikä tahansa.
   
 8. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Sanoisin jopa että "lähes täysin varmaa" - sen verran porukkaa on täällä ilmoittanut saaneensa myöhässä postin käännyttämän, vanhaan osoitteeseen lähetetyn kirjeen.

  Kyseisen firman luotettavuuden tuntien veikkaisin, että vähintään saman verran vanhalla osoitteella lähetettyjä kirjeitä jätetty toimimatta vastaanottajalle.
   
 9. Tohtori Tuho

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2016
  Viestejä:
  14
  Oe voe... Reklamaatiohommikshan tää meni täälläkin. Ensin tuli maksumuistutus ja sitten jo vaatimus.
  Kiitokset Dame Ednalle & kump. ansiokkaasta työstä röllejä vastaan.

  Sinänsä kyllä mielenkiintoinen skenaario tämä viimeisin tempaus, kun ihmetyttää vain, että miten paljon maksuhalukkuutta on saatu lisää tällä "perintäfirman" mukaanvetämisellä. Jos Tommi on kieli karheena nuollu toistakymmentä kuorta per "asiakas", eikä maksuhaluja ole ollut, niin mikäs taikatemppu tämä KTC on, että parin vuoden jälkeen alkaisi kukkaron nyörit löystyä?

  Ja mitäs sitten, jos AVI toteaa ettei menny ku strömsöössä, nii voikos nämä hätiköijät vaatia rahojaan takaisin, jotka ovat menneet KTC:n "laskun" maksamaan? Willi weikkaukseni on tosin, että ne jotka ovat maksaneet eivät ole kysyneet googlelta ja löytäneet tätä viestiketjua.

  Kumma kun tänne ei ole vielä ketään tullut ilmoittatumaan, että "Ny mää maksoin KTC:n laskun ja heti on hyvä mieli kun sai omantunnon puhdistettua synneistä. Että KYLLÄ KANNATTAA MAKSAA!" :D
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 528
  Ja hyviä sotureita onkin, sanoisinko että loistavia! Sodan loppumisesta ei tosiaankaan tiedetä, mutta jos ei oltaisi noustu yhdessä vastarintaan, kusetus jatkuisi hamaan tappiin.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 528
  Ei tämä tosiaankaan toimi niin, että vaikka minä itse en välittäisikään kirjeistä, vaan tässä on paljon suurempi yhteiskunnallinen ongelma kyseessä. Jos tähän ei oltaisi puututtu, niin ei AVI:kaan olisi tätä noteerannut. Tiedän paljon vanhempia ihmisiä, jotka oikeasti pelästyvät, kun perintätoimistosta tulee perintäkirje, vaikkakin aiheeton. Vielä kun osataan sopivasti uhkailla oikeudella tai luottotietojen menetyksellä, niin helposti saattaa kukkaronnyörit turhaan aueta. Ei siis mitään armoa näille verenimijöille, vaan heti kun huomaa, että epäoikeudenmukaisuutta tapahtuu, niin puuttua siihen laillisin keinoin.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 528
  Kiitos tosi paljon kaikkien puolesta! Yksäreillä tulee paljon viestiä, jossa halutaan kiitää murolaisia, koska monet eivät yksinkertaisesti olisi jaksaneet ilman tätä lankaa. Itseltäni mitä nöyrin kiitos kaikille, jotka ovat nousseet tätä vääryyttä vastaan! Muistakaa aina, että yksikin ihminen voi vaikuttaa ja jos meitä on monta, niin vaikutus lisääntyy.

  Me ollaan sotureita kaikki, jos niin päätetään.
   
 13. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Ja "Tekijät sai rahansa!" :D:rolleyes:

  (Heittikös joku täälläkin jossain vaiheessa vastaavan vitsin vakavissaan? Ihan kuin näistä rahoista ei >9x% menisi trolleille & niiden edustajille)

  Käytännössähän tekijät saavat lähinnä tuotoksilleen huonon maineen, kun niitä käytetään osana tällaista rahastusta.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 528
  Tuo "omatunnon puhtaaksi saaminen maksamalla" oli aikoinaan täällä pyörivien trollien vakiofraasi. Kuinka jollekin oli tullut niin helpottunut olo, kun oli maksanut Hedman Partnersille ja suositteli sitä samaa muillekin palstalaisille. Nämä trollit vaihtelivat nimimerkkejä ja osa oli hyvinkin aggressiivisia. Erittäin paljon oli henkilöön meneviä kommentteja, koska niitä ärsytti suunnattomasti, että joku naishenkilö omalla nimellään uskaltautui kirjelmöimään ja kantelemaan jokaiseen mahdolliseen paikkaan. Naurattaa oikein, kun kirjoitin presidentti Niinistölle tästä vitsauksesta maassamme, niin suunnilleen naama punaisena huusivat, että miten kehtaat vaivata presidenttiä tämmöisellä asialla.

  Silloin ei vielä edes tiedetty tämän ongelman suuruutta kokonaisuudessaan ja kuinka paljon surua ja murhetta tämä trollaus on aiheuttanut kansallemme. Minä sen tiedän, kun ihmiset viimein uskaltautuivat kirjoittamaan minulle yksärillä tai sähköpostiini. On todella ollut antoisaa tukea kanssakulkijoita sekä ilolla seurata, kuinka aina joukosta on noussut uljaita sotureita puolustamaan niitä, jotka eivät itse syystä tai toisesta jaksa tai kykene puolustaa omia oikeuksiaan.

  Tietoisuuden lisääminen viranomaisiin ja mediaan on parantanut ihmisten oikeusturvaa ja sen huomaamme nyt tässäkin, kun AVI tulee kertomaan tänne ylitarkastajan suulla, että asiaa tutkitaan KTC:n osalta. Olen todella ylpeä teistä murolaisista ja kiitos myös englanninkielisestä tiedottamisesta, koska se auttaa meidän vieraskielisiä lukijoitamme!:)
   
 15. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  303
  Toivottavasti AVI painostaa kooteeceetä reilusti, niin eivät kerkiä " kiristys " kirjeitä lähettelemään enään...

  Loppua odotellessa tällekkin kokeilulle....Hyvät naurut on saatu laskut koodikielellä, laskun voi tilailla Pornolta, jolla nettisivut suljettu.
  Kooteecee meinaa kermat vain kuoria päältä..

  PS.. Toivottavasti kukaan ei ole maksanut aiheetonta laskua laskuna....
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2018
 16. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
 17. Patchgrid

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2018
  Viestejä:
  29
 18. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  520
  Niinpä onkin, kiitti. Ylläpito voisi poistaa tuon minun viestin ja kommentit sekaannuttamasta, kiitos :)
   
 19. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  149
 20. MoralHazard

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2011
  Viestejä:
  69
  KTC Finlandin Oy:n toimitusjohtaja Tapio Järvinensanoo, ettei perintäyhtiö ole missään tekemisissä Adultian kanssa. KTC on saanut toimeksiantonsa suoraan ulkomaisilta tuotantoyhtiöiltä ja on myös itse hankkinut epäiltyjen jakajien teletiedot teleoperaattoreilta.

  Hänen mukaansa epäselvyyttä syntyy siitä, että perinnän kohteet ovat saaneet kaksi kirjettä: ensin Adultialta ja sitten KTC:ltä. Hän kiistää väitteet huonosta perintätavasta.

  – KTC on selvittänyt hyvän perintätavan edellyttämällä tavalla, etteivät perittäväksi saatetut saatavat ole selvästi hyvän perintätavan vastaisia tai vanhentuneita. Saatavat ovat muutoinkin olleet asiassa tehdyn kattavan selvityksen perusteella perimiskelpoisia, Järvinen kertoo Ilta-Sanomat Digitodaylle.

  LOL, taisi tulla pikku hätävale kun löysät tuli housuun
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2018
 21. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  149
  Onko kukaan lähettänyt aluevirastoon KTC:n vastauksen reklamaatiosta (esim. jossa vastataan:"kysy Adultialta", "koodikieltä")? Silloinhan selviäisi, että Järvinen valehtee.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2018
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 528
  Miksi sitten pyydetään olemaan yhteyksissä Adultiaan?
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 528
  Ehdottomasti pitää sinne lähettää, niin näkee, että ukko puhuu läpiä päähänsä.
   
 24. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  231
  On kyllä hataralla pohjalla tämä touhu. Kattavan selvityksen perusteella on perintäkelpoisia vaikka mitään laskua ei ole ja data on toimitettu koodikielellä :D ei voi kuin nauraa.
   
 25. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Jos kerta kyse on perimiskelpoisista saatavista, niin silloin niistä löytyy alkuperäinen lasku. Jos ei löydy, niin silloin on rikottu hyvää perintätapaa. Toivottavasti AVI ymmärtää tämän ja peruuttaa KTC:n luvan toimia perintätoimistona pysyvästi.
   
 26. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 528
  "KTC Finlandin Oy:n toimitusjohtaja Tapio Järvinen sanoo, ettei perintäyhtiö ole missään tekemisissä Adultian kanssa. KTC on saanut toimeksiantonsa suoraan ulkomaisilta tuotantoyhtiöiltä ja on myös itse hankkinut epäiltyjen jakajien teletiedot teleoperaattoreilta."

  Ai, että KTC Finland Oy on itse hankkinut epäiltyjen jakajien teletiedot teleoperaattoreilta? Siis kolme vuotta sitten KTC olisi hankkinut nämä tiedot ja nyt sitten panevat perintään? Kaveri puhuu itsensä täysin suohon.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti