Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Hugo78

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2018
  Viestejä:
  1
  Mitä olette kirjoittanut kun olette reklamoinut KTC:lle?
   
 2. tuntematon kotilo

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2017
  Viestejä:
  117
  Sivulta 1492 löytyy useampi eri vastaus vaihtoehto. En osaa tähän suoraa linkkiä laittaa mutta joku muu varmasti osaa

  E: Osasin sittenkin
  https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718600147/
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 3. Kanssamatkustaja

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2018
  Viestejä:
  9
  Tässä tuorehko vastaus Don MC:n tyyliselle reklamaatiolle.


  Hyvä asiakkaamme,

  Tekijänoikeusvalvontaa koskeva reklamaationne/riitautuksenne on vastaanotettu.

  Arvioituamme viestinne luonteen vastaamme teille ja/tai viestinne sisällöstä riippuen, suositamme toimeksiantajallemme mm. mahdollista perinnän jatkamista tai oikeudellisia toimenpiteitä asiassanne. Emme lähtökohtaisesti lähetä teille asiassa erillistä vastausta, jos tämä viesti sisältää vastauksen kysymykseenne.

  Toimeksiantajamme näkemyksen mukaan, tietonne (mukaan lukien IP-osoitteenne) on kerätty voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti markkinaoikeudesta uusinta ja luotettavaa teknologiaa käyttämällä. Mikäli katsotte jonkun toisen henkilön olevan vastuussa toimeksiantajamme vaatimuksesta, voitte halutessanne toimittaa mainitun henkilön yksilöintitiedot (nimi, osoite & henkilötunnus/syntymäaika) KTC Finland Oy:lle. Muussa tapauksessa mahdolliset jatko toimet tulevat kohdistumaan teihin.

  Toimeksiantajamme vaatimus perustuu siihen, että teidän on vakuuttavasti arvioitu levittäneen/pitäneen yleisesti saatavilla tekijänoikeudella suojattua materiaalia. Vaatimuksen määrä perustuu tekijänoikeudella suojatun aineiston levittämisen laajuuteen sekä asiassa jo suoritettuihin toimenpiteisiin.

  Tarvittaessa voitte suorittaa saatavan myös maksusuunnitelmalla. Maksusuunnitelmasta KTC Finland Oy perii voimassa olevan lainsäädännön mukaisen korvauksen.

  Olette myös pyytäneet vapaaehtoisen perinnän kohteena olevassa asiassa xxx alkuperäistä laskua. Toimeksiantomme perustuu asiassa sen vahingonkorvausluonteen johdosta vaatimuskirjeeseen/vaatimuskirjeisiin, jotka teille on toimitettu saatavan alkuperäisen toimeksisaajan (Tekijänoikeusvalvonta Adultia Oy) toimesta. Vastaavat tiedot on toimitettu meille koodikielellä. Alkuperäistä vaatimusta voitte pyytää Adultialta.

  Tietosuoja-asetukseen perustuviin rekisteröidyn oikeuksiinne liittyen. Rekisteröidyn oikeuksiin kuuluu mm. oikeus pyytää rekisteröityä itseään koskevan tiedon oikaisemista tai poistamista taikka henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Vastaavasti voitte vastustaa henkilötietojenne käsittelyä. Tietosuoja-asetuksen mahdollistamalla tavalla, pyydämme teitä täyttämään tietosuojaa koskevan lomakkeen internetsivuillamme osoitteessa
  www.ktc.fi
  Lomakkeen saatuamme, perehdymme esitettyihin seikkoihin ja annamme perustellun vastauksen pyyntöönne viimeistään kuukauden kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet täyttämänne lomakkeen.


  Ystävällisin terveisin

  Asiakaspalvelu
   
 4. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 666
  Ei kannata sivunumeroihin viitata kun asetuksista riippuu mikä sivu kullakin. Toi suoralinkki kuten laitoit tai viestin numero joka yläkulmassa lukeva #38610 sun viestissä jonka lainasin.
   
 5. Juzu83

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2014
  Viestejä:
  10
  Siis tämä kyseinen firmako vastaa jollain automaattivastauksella reklamaatioihin ja kysymyksiin ihan mitä sattuu? Ja kiistämisistä huolimatta jatkavat kirjeiden lähettämistä vaikka excelillä tehdyt ip-osoitelistat olisivat olleet itse joulupukin taikka Perslandian presidentin?

  Toimiluvat tuollaiselta firmalta joutaisi ottaman pois jonka liiketoiminta on nuon röyhkeää. :mad:
   
 6. Kanssamatkustaja

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2018
  Viestejä:
  9
  Minulle ainakin tuo Adultia-vastaus vaatimukseeni saada nähdä lasku on yhtä kuin, että kysy Perslandian presidentiltä. Ei ole ainuttakaan Adultia-kirjettä näkynyt.
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 534
  Toimitusjohtaja on Reijo Tapio Järvinen, niin hänen nimeään voi käyttää, jos haluaa. Riittää kyllä jos laittaa tuolla osoitteella todistettavasti postitse: KTC Finland Oy, PL 14, 00641 Helsinki. Toisaalta sähköposti on nyt osoittautunut nopeaksi toimintatavaksi, jonka lisäksi heidän vastauksensa voi lähettää sähköisesti eteenpäin AVI:iin oman valituksensa liitteeksi.
   
 8. timo.korhonen

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2018
  Viestejä:
  1
  Hyvät keskustelijat!

  Aluehallintovirastoon on saapunut lukuisia ilmoituksia KTC Finland Oy:n tekijänoikeusperinnästä ja aluehallintovirasto on käynnistänyt valvontatoimenpiteet KTC Finland Oy:n toiminnasta. Aluehallintovirastolle ei tarvitse tehdä uusia ilmoituksia asiaa koskien. Mikäli olet saanut tai saat perintäkirjeen, ja katsot, ettet ole vastuussa velasta, kiistä vastuusi velasta perintäyhtiöön perustellusti ja todisteellisesti (esim. sähköpostilla). Perintäyhtiön pitää tällöin lopettaa saatavan vapaaehtoinen perintä. Jos perintää halutaan jatkaa, täytyy asia saattaa tässä tapauksessa Markkinatuomioistuimen ratkaistavaksi.

  Timo Korhonen, ylitarkastaja
  Etelä-Suomen aluehallintovirasto
   
  Dame Edna tykkää tästä.
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 534
  Erittäin paljon kiitoksia tästä viestistä!
   
 10. tuntematon kotilo

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2017
  Viestejä:
  117
  Ah ok, eipä tullut tuollainen mieleenkään että asetukset vaikuttaisi sivujen määrään
   
 11. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  232
  Järjestelmän rattaat lähtivät pyörimään :)
  EDIT: Enpä haluaisi olla KTC:n kengissä juuri nyt :D
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 534
  Jess! Kansalaisaktivismilla voi vaikuttaa. Kiitos tosi paljon kaikille, jotka kirjelmöivät asiasta eteenpäin!:)
   
 13. pentti peruskäyttäjä

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2015
  Viestejä:
  93
  Nostakaamme hattua tälle!
   
 14. Decimal

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Viestejä:
  23
  Mitäköhän AVI:n valvontatoimenpiteet pitävät sisällään prosessina, toivottavasti ei tule nyt sitten läpsyä kädelle ja kehoitusta että ethän tee enää näin. Vaan linjalla höyläämätön kakkosnelonen sinne, minne ei Adultia paista. Mutta loistavaa että jotain tapahtuu, peukku sille!

  AVI:n sivuilta seuraava, veikkaan läpsyä...

  "Ilmoitus ei välttämättä johda toimenpiteisiin; AVI pyrkii ensisijaisesti selvittämään tapauksia, joihin liittyy vakava epäily lain tai hyvän perintätavan vastaisesta toiminnasta. Mikäli AVI katsoo toimiluvan haltijana olevan perintätoimiston toimineen vastoin hyvää perintätapaa tai muutoin lain vastaisesti, voi AVI antaa varoituksen perintätoimistolle tai vakavissa tapauksissa peruuttaa sen toimiluvan."
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 534
  Nostetaan ihan varmasti ja kiitos sinulle ja @errol1234, että toitte kirjeet tänne, niin saimme ne käyttöömme! Ensimmäinen postaus oli 28.9.2018 ja siitä se lähti. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718599202/

  Nyt AVI:n ylitarkastaja viestitti lähes kuukauden jälkeen, että KTC joutuu syyniin. Loistavaa työtä murolaiset ja kiitokset Anna Vuopalalle ja kaikille muillekin viranomaisille, jotka ottivat tämän asian tosissaan!
  Modet saisivat tehdä shamppanjakilistyshymiön, mutta siihen asti mennään tällä!:kippis:
   
 16. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  880
  Tämä. Syljettää katsoa kun HP,KTC muut paska firmat jotka osallistuvat tähän toimintaa, toimivat lain harmaalla alueella aiheuttaen hirveästi töitä ja stressiä kansalaisille ja pääsevät koko hommasta eroon pienellä varoituksella..

  IMHO, KTC pitäisi nyt tehdä selvitys ties minne hallintoelimelle (AVI) miksi se on toiminut näin. Ja jos se selitys on luokkaa "katos ku me saatiin tämmösiä koodi-laskuja" niin samantien sakko jonka suuruus on vähintään 10% firman liiketoiminnasta ja toimilupa 3-6kk pois.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 17. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  1 014
  Hienoa kansalaisaktivismia taas kerran!


  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 18. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Aika mielenkiintoista, jos asia tulisi todistaa jo tässä kohtaa, jotta vapaaehtoisen perinnän saisi poikki. Asian todistaminen suuntaan tai toiseen on aika kinkkistä näissä jutuissa oikeudessakin.

  Jospa nyt ei enää niitä käräjiä ehdoteltaisi tässä ketjussa, vaan ne siellä parkkipuolella.
   
 19. Anon4340

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2001
  Viestejä:
  488
  Ymmärtäisin että tässä tapauksessa tarkoitetaan sitä, että kiistämismenetelmä tulisi olla sellainen, että pystyy itse jälkeenpäin todistamaan että on kiistänyt.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 20. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Totta. Perustellusti ja siitä todiste.
   
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 534
  Joku yksärillä pohti, että jos Korhosen viesti on trolliviesti. Ajatus kävi myös ensin mielessäni, mutta sitten ajattelin, että trolleille käy huonosti, jos alkaa nimiä väärentämään.

  Laitoin nyt sille rikoskomisariolle ylitarkastajan viestin, josko alkaisivat virkateitse yhteistyössä selvittelemään tätä KTC:n toimintaa.
   
 22. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Ehkä siellä on vaan mennyt hermo, kun tarpeeksi moni on lähettänyt käräjäoikeus-viestejä. Silloinhan sen tuominen mukaan tähän keskusteluun pelottelumielessä ei ole välttämättä ollut huono veto, jos sillä saa reaktiota aikaiseksi :p

  AVIhan aiemmin totesi Aavialle, että kiristyskirjeet olisi saatavien eräännyttämistoimi. Mielenkiintoista nähdä siis sen kanta tähän tai mitä noi valvontatoimet nyt onkaan tai missä KTC olisi toiminut väärin. Onhan siellä ainakin niitä hämäriä laskusaatavia jne.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 23. Löysäläinen

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2015
  Viestejä:
  11
 24. djtob

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2009
  Viestejä:
  396
  Ehkä trolli, ehkä ei. Aluehallinnon henkilöhaussa löytyi Timo Korhonen, ylitarkastajan yhteystiedot. Sinne vain yhteyttä, että onko hän oikeasti tullut tänne julistamaan?

  https://henkilohaku.ahtp.fi/?virasto=avi

  Muropaketti voisi tarkistaa sen kommentin IP-osoitteen, että mihin se vie ja jos se vie AVI:n sivustolle, niin sitten se on tosi.
   
 25. djtob

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2009
  Viestejä:
  396
  Ööh. Peruutan aikaisemman pohdintani ja hyvä, että Tivi on ottanut yhteyttä.

  Näin ne hommat rullaavat paljon nopsemmin, kun Muropaketin kiristyskirje-säikeestä on tullut sen verran kuuluisammaksi, että useammat tahot kiinnittävät herkästi huomioita.

  Tämän tyyppisiä pienimuotoisia keskustelualueita soisi olevan monilla virastoilla käytössä, jotta voitaisiin tarkistaa jokaiset asiat ja jättää julkisesti esille, että jokainen samantyyppisiin asioihin voisi osoittaa valituksensa oikeaan paikkaan. Mutta hei, se tarkoittaisi lisää työllisyyttä, kun pitää palkata valvojia ja moderaattoreita katsastamaan. Meillä on muutenkin liikaa työttömiä puolen miljoonan edestä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti