Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Tuokin on hemmetin härskiä, että ihminen saa aiheettoman laskun perintätoimisto KTC:ltä, jonka jokainen postinkantaja voi lukea. Ihminen, joka on hoitanut säntillisesti asiansa ei todellakaan halua tulla leimatuksi, että perintätoimisto alkaa lähettelemään perusteettomia laskuja. Voi tätä psykologisen painostuksen määrää..:mad:
   
 2. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  On toi varmaan jossain pikkukylillä, missä kaikki tuntee toisensa, erittäin erittäin kiusallista. Sana leviää nopiasti. Kaupungissa varmaan postiljoonitkin näkee vaikka mitä.:)
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Onneksi Anna Vuopalakin on nyt pannut vauhtia rattaisiin. Eihän tätä hommaa viitsi enää kukaan täysjärkinen katsoa. AVI:iin vaan sille henkilölle viestiä, että ihminen ei eläissään ole saanut perintätoimiston laskua ja nyt tulee semmoisesta asiasta, josta ei ole mitään tietoa, eivätkä lähetä pyynnöstä alkuperäistä laskua, vaan kehottavat kääntymään kolmannen tahon puoleen, jota ei edes perintälaskussa mainita.
   
 4. pentti peruskäyttäjä

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2015
  Viestejä:
  93
  Nyt on lähetetty tutkintapyyntö AVI:lle KTC:sta.
   
 5. Kanssamatkustaja

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2018
  Viestejä:
  9
  Sehän tuli.

  Eli reklamaatio tässä kohtaa ja sitten varmaan myöhemmin valitusta jonnekin eteenpäin mikäli perintä ei lopu.
   
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Hyvä, että olet aktiivinen tässä!:) Samoin kannattaa kaikkien muidenkin KTC:n perintäkirjeen saajien olla. Varsinkin niiden, jotka reklamaatiosta huolimatta ovat saaneet maksumuistutuksen jälkeen maksuvaatimuksen sekä niiden, jotka ovat pyytäneet alkuperäistä laskua nähtäväkseen, mutta sitä ei KTC ole toimittanut.

  Laitan tähän vielä muistutukseksi kaikille Donin saaman vastauksen Anna Vuopalalta:

  "Hei,

  sen verran olen tutustunut että on vaikuttaa toimivan Tekijänoikeuskirjetyöryhmän suositusten vastaisella menettelyllä.

  Tästä kannattaa olla suoraan perintätoimintaa koskevan lain soveltamista valvovaan elimeen, eli Etelä-Suomen Aluehallintovirastoon (ESAVI). Saatavien perinnästä annetun lain (513/1999) 4 § mukaan perinnässä ei saa käyttää hyvän perintätavan vastaista tai muutoin velallisen kannalta sopimatonta menettelyä eikä antaa totuudenvastaisia tai harhaanjohtavia tietoja maksun laiminlyönnin seuraamuksista tai velallisen kannalta merkityksellisistä seikoista. Perintätoimintaa koskeva laki tulisi siten sovellettavaksi vasta sen jälkeen kun hyvityksestä on sovittu osapuolten kesken.

  Perintätoimintaa voivat harjoittaa vain ne, joille Etelä-Suomen Aluehallintovirasto (ESAVI) on myöntänyt luvan. Asianajajat eivät tarvitse lupaa. Luvallinenkaan perintätoiminta ei ole asiallista silloin kun laskun saaja ei välttämättä voi tarkastaa laskun perustetta eikä sitä onko hän velvollinen suorittamaan vaadittua hyvitystä. ESAVI voi valvontatehtävän puitteissa antaa lausunnon valituksen johdosta. Valituksen voi tehdä myös toinen viranomainen.

  Kannattaa olla yhteydessä Mirja Kapraaliin ([email protected]), jonka kanssa olemme aiemmin tästä asiasta puhuneet."
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Tähän vielä palatakseni, niin en usko, että markkinaoikeus olisi muuttanut kantaansa, elleivät aktiiviset kansalaiset olisi nousseet tätä mielivaltaa vastaan. Useat valittivat eduskunnan oikeusasiamiehelle ja itse lähestyin oikeuskansleria. Laitoin nyt apulaisoikeuskanslerin vastauksen kokonaisuudessaan sivuilleni. http://www.ritvapuolakka.fi/434688208

  Apulaisoikeuskansleri ei nähnyt asiassa moitittavaa, mutta ohjeisti tekemään kantelua Hedman Partnersista Asianajajaliiton valvontalautakuntaan, jonka sitten myöhemmin teinkin murolaisten suosiollisella avustuksella. Markkinaoikeuden toimintaan ei apulaisoikeuskansleri myöskään puuttunut, mutta kuten huomaatte, niin päätös on päivätty samalle päivämäärälle 12.6.2017, jolloin markkinaoikeus teki seitsenhenkisessä kokoonpanossaan suuntaa muuttavan päätöksen 333/17.

  Näillä kirjelmillä, kanteluilla, valituksilla ja reklamaatioilla on siis vaikutuksensa, vaikkei ne näkyisikään suoraan heti. Kun mahdollisimman moni näitä tekee, niin niiden vaikutus kertaantuu. Varmasti jokainen markkinaoikeudessakin ymmärtää, että siellä on menetelty väärin. Ikinä ei 200 000 henkilön tiedot olisi saaneet joutua trollien käytettäväksi rahastamistarkoitukseen. Nyt markkinaoikeus itsekin näkee, minkä Pandoran lippaan ovat menneet avaamaan.
   
 8. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  102
  @Dame Edna
  Vuodenvaihteen paikkeila kävit MAOssa tutkimassa noita luovutuspäätöksiä. Se varmasti on herättänyt MAO:n mielenkiinnon asian suhteen. Tammikuun alussa lähetimme muistaakseni molemmat (ellei jopa moni muukin) kirjeitä mm. suoraan MAO:n tuomareille. (Nyt lokakuussa lähetin heille toisenkin kirjeen ja sain siihen jopa vastauksen, joten he kyllä lukevat postiaan).

  Missä välissä nuo luovutuspäätökset alkoivat tyrehtymään? Onko vuoden 2018 aikana enää ollut paljonkin näitä massaluovutuksia?
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2018
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Siitähän käytiin MAO:n kanssa kiistaa, kun eivät alkaneet noita lukuja antamaan. Anna Vuopala taas hoiti yksin asiaa OKM:ssä, joten sieltäkään ei apua irronnut ja siksi kansalaisten oli laskenta tehtävä itse.

  Massaluovutuspäätökset loppuivat kuin seinään tuon 12.6.2017 tehdyn 333/17 jälkeen. Sen jälkeen ei koko vuonna 2017 annettu uusia päätöksiä trolleille. TOT-Viljakaisen Interallip LLP sai kyseenlaisen kunnian olla viimeinen näistä massapäätöksistä. IP-osoitteet 2013-2017

  Tänä vuonna ei ole tullut enää massaluovutuspäätöksiä, vaan trollit ovat saaneet keskimäärin 2-3% hakemistaan yhteystiedoista. Olen laittanut kaikki 2018 saamani päätökset sivuilleni ja tänne näkyville.

  Jatkan tähän, että varmasti kaikki yhteydenotot markkinaoikeuteen ovat kannattaneet. Vielä kun saataisiin tilanne semmoiseksi, että luovutuspäätöksiä annettaisiin vain yksitellen, eli silloin kun tekijänoikeuden loukkaaja on oikeasti tiedossa, eikä niin että edelleenkin pelkkien itse tehtyjen excel-taulukoiden perusteella näitä yhteystietojen luovutuspäätöksiä nuijitaan pöytään.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2018
 10. McGarmiva

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2018
  Viestejä:
  2
  Mielenkiintoinen firma tämä KTC Finland Oy. Finderistä löytyy vastuuhenkilöt Reijo Tapio Järvinen ja Jarmo Kalevi Kivihuhta. Reijo on tekemisissä myös Suomen Aluevalvonta Oy:n (parkkitrolli) kanssa. Eli Rahastaja viimeisen päälle! KTC Finland toimi myös ainakin aikaisemmin samassa toimistossa kuin Parkkitrollit. Ei tarvinnut lampsia kovin kauas tekemään toimeksiantoja.
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2018
 11. Injou

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2013
  Viestejä:
  152
  Koodikielellä? Ei hyvä helvetti nyt sentään!

  "Kultainen nOutaja lasKeutunut anukSen vUoristoon. noUseva peippoNen viseRtää kAinosti. Hae profetiAa kAngastuksena."

  Vai tarkoittanevatko saaneensa toimeksiannon automaattikirjoituksella. Tai unessa.
  Tai ehkä "koodikielisesti" onkin jokin ammattitermi koodikielellä...

  Todennäköisemmin vastaukset laatii joku vähän heikomman kielellisen kapasiteetin omaava yksilö. Mikä taidoissa puuttuu, sen röyhkeys korvaa. Oliko tarkoitus kertoa toimeksiannon saapuneen salattuna eli kryptattuna?

  Kyllä tältä firmalta pitää saada toimiluvat pois. Tiedä sitten millainen toiminta sellaiseen päätökseen voisi johtaa.

  Tietääkö joku onko perintätoimiston saamalla huomautuksella mitään merkitystä? Esimerkiksi toimiluvan menetys toistuvista huomautuksista tai jotain vastaavaa?

  ---

  Ja vielä: sitä voi näköjään joutua asiakkaaksi ihan pakolla.
  Eikä tässä ole kyse "vahingonkorvausluonteisesta" asiasta. Kyse on hyvityksestä. Vahingonkorvaus ja hyvitys on kaksi eri asiaa. Aika heikoilla eväillä ollaan liikkeellä jos myös lakipalveluita tarjoavassa perintätoimistossa ei kyetä erottamaan näitä toisistaan.
   
 12. HPblackmailing

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Viestejä:
  7
  Pitkään seurannut tilanteen kehittymistä. Tuli taas tarve palata palstalle ja lukea viimeiset yli 30 sivua.

  Koodikielellä à Mahdollisesti ovat saaneet listan henkilöistä, ketä pitäisi muistuttaa maksamisesta. Eikä sitä listaa voi jakaa, sen takia ilmoittavat, että tiedot lähetetty jollakin ihmeen koodikielellä. Tämä tietenkin oma arvioni tilanteesta.

  Silmäänpistävä häiritsevästi ovat myös 2.sivun sanamuodot: Olemme saaneet yhteystietonne … Olemme havainneet, …. Eihän KTC ole yhteystietoja hakenut eikä saanut Markkinaoikeudelta, eikä KTC ole havainnut mitään. KTC:n perittäväksi on saatettu…, vasta tässä vaiheessa ovat mukana. Epäselväksi jää myös oikea toimeksiantaja, kirjeessä ei mainita, että se olisi Adultia, mutta kun lähettää reklamaation, niin yhtäkkiä mainitaankin Adultia, hyvin hämmentävää.

  Mutta, myös meiltä on lähtenyt valitus AVI:lle päin.
   
 13. Juhgu

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2004
  Viestejä:
  17
  KTC Finland on googlessa, johon sille voi laittaa yhden tähden "arvostelun" ja maininnan valelaskusta. Kenties näin saattaa auttaa epävarmoja uhreja, jotka kiristyskirjeen saatuaan googlaavat tämän uuden firman nimen. 1/5 arvostelut kannustavat uhria etsimään lisää tietoa, ja lisää tietoa luettuaan toivottavasti päätyy siihen johtopäätökseen, ettei näitä kannata maksaa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2018
 14. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  262
  https://www.google.com/maps/place/K...a8913d563!8m2!3d60.233979!4d24.974873!9m1!1b1
   
 15. Patchgrid

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2018
  Viestejä:
  29
  Mjoo, onhan tämä firma ollut vähän kaikenlaisessa mukana, kuten edellämainittu parkkitrollaus, ilmiselvien valelaskujen perintään otto jonka sitten siinä vaiheessa kun poliisi kiinnostui kuittasivat jollain virheellä "tietojärjestelmässä" ja olankohautuksella ja nyt sitten viimeisimpänä yhteistyö Porno-Tompan kanssa.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Hyvä, että valitusta on lähtenyt eteenpäin. Laitan tässä samalla kaikille, kun kyselyjä tulee yksärillä, niin ensin reklamointi ja odottaa mitä sieltä vastataan ja jos vastaus ei tyydytä tai tulee lisää vaatimuskirjeitä, niin valitus AVI:iin. Mitä enemmän näitä valituksia menee, niin sen varmempi on, että KTC joutuu syyniin.

  OKM:stä Anna Vuopala antaa ehkä vakiovastauksia, mutta luen niistä, että hän on harmistunut, ettei hyviä kirjesuosituksia noudateta, joten hänellekin kannattaa laittaa viestiä, niin hermostuvat sielläkin kunnolla.
   
 17. OikeusSekäKohtuus

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2017
  Viestejä:
  9
  Tännekin tipahti postissa osoiteselvitetty "perintäkirje" Pornolla kiristetään. Miksi muuten porno pitäisi erityisesti kuumentaa? Mulle aivan sama olkoon pornoa tai jotain muuta.

  Väitetyt oikeudenloukkaukset on tapahtuneet yli 3 vuotta sitten.

  Minulla lukee vain - toimeksiantajamme mukaan....
  Ei ole mainintaa ketä/kuka toimeksiantaja on.

  Voi PORNOTOMMI, eikö sinulle löydy kunniallista työtä?
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Mies on maineensa pilannut, kun lähti helpon rahan perään luullen, että Suomessa pornolla kiristäminen onnistuu. Hedman Partnersin Hatanmaa sai siirrettyä pornokiristyksen Adultian Haajalle ja tässä on tulos. Jos Haaja haluaa joltakin rahaa, niin olkoon Hatanmaahan yhteyksissä katteettomista lupauksista ja ehtymättömistä rahavirroista. No, se hyvä puoli tässä on, että tämä KTC joutuu nyt tikunnokkaan.
   
 19. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  poistoon
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2018
 20. Patchgrid

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2018
  Viestejä:
  29
  Tuli tässä mieleen tällänen kun lueskelin vähän enemmän KTC:n edellisistä seikkailuista lain ihmeellisessä maailmassa, että ainakin parkkivalvonnan kanssa tykkäsivät viedä reklamoituja keissejä käräjäoikeuteen, mutta mystisesti vetivät haasteen heti pois kun vastapuoli ei taipunutkaan alkumetreillä sovitteluun.

  Tässä tietysti tulisi kysymykseen se, että kuinka puusilmä sen haasteen lukee ja hyväksyy, mutta erittäin toimiva pelottelukeino.
   
 21. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  169
  Tuleeko tuosta haastajille minkälaisia kuluja? Toivottavasti edes jotain. Muuten olisi aika ikävä syyttömien pelotteluun sopiva ilmainen "porsaanreikä"...
   
 22. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379

  Kannattaa lopettaa viittaukset parkkisakkoihin, niillä on tuskin mitään tekemistä tämän pornokiristyksen kanssa.

  KTC ei tule viemään ainuttakaan keissiä käräjille koska laskua ei ole. Jos päämies haluaa edistää asiaansa, niin se tapahtuu MAO:ssa.

  Jos on kirjeen saanut niin pitää reklamoida.
  Tässä härskissä tapauksessa kaikkien kirjeensaajien pitäisi valittaa. Ednan ja kumppanien tarjoamat osoitteet ylempänä.
   
 23. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  183
  Nehän meinaa tosissaan alkaa postaan kaikille Porno-Tommin kortistossa oleville olematonta laskua...
   
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Laitetaan tähän vielä näitä tärkeitä osoitteita, jonne voitte olla yhteyksissä KTC:n keissistä:

  AVI: [email protected]
  OKM: [email protected]
  OM: [email protected]
  MAO: [email protected], [email protected]

  Painetta kannattaa nyt laittaa viranomaisiin. Hyviä kirjeitä on jo mennyt eteenpäin, mutta lisää vaan. Media ei tästä ole jostain syystä ollut kiinnostunut, mutta jos jollakin on yhteyksiä, niin sinne myös tietoa asiasta. Pääasia, että informoitte nyt kaikkia kavereitanne ja tuttavianne, että KTC:n kirjeen saatuaan, reklamoivat ja valittavat eteenpäin.

  Kiitoksia on taas tullut palstalle ja sen aktiiveille hyvästä työstä!:)
   
 25. Artwave

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2009
  Viestejä:
  92
  Kenelle KTC:llä kohdistaa kirje, postin sivuilta lainatakseni.
  Vastaanottajatietoihin merkitään etunimi ja sukunimi. ( Ei esimerkiksi nimen lyhennettä tai yhteistä vastaanottajaa "perhe XX".)
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti