Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  102
  Sain OKM:n Anna Vuopalalta vastauksen aiempaan pitkään sähköpostiviestiini. Hän kysyi olenko tutustunut niihin kirjetyöryhmän suosituksiin tekijänoikeuskirjeiden käytäntöihin. Sanoi myös, että keräävät suositusten vaikutuksista tietoja, jotka esittävät Sampo Terholle tammikuun lopussa.

  Vastasin hänelle näin:

   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 2. Kanssamatkustaja

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2018
  Viestejä:
  9
  Otan yhteyttä kyllä varmasti, mikäli sieltä uusi kirje tulee. Ainakin muutamalle täällä oli ilmeisesti ihan vaatimuskin saapunut?
   
 3. Decimal

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Viestejä:
  18
  Ketjua lähes alusta saakka seuranneena ei voi kuin ihmetellä tätä viimeisintä käännettä KTC:n kanssa. Itsekin sain aikoinani Tommilta muutaman rakkauskirjeen, tämä uusin käänne ei ole (ainakaan vielä) koskettanut minua. Vaikka ketjun ansiosta tietoisuus ja mielenrauha palautui, niin kyllähän se aika perkeleesti ketutti, kun uusi kirje kolahti luukusta. Kiitokset palstan aktiiveille hyvästä työstä! Olisi kyllä niin oikeus ja kohtuus, että KTC joutuisi kuseen tästä kusetusyrityksestään, mennyt kyllä usko oikeusvaltioon tämän jupakan tiimoilta.
   
 4. 3553

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2018
  Viestejä:
  8
  Sain myös itse KTC:ltä tuon kirjeen missä pyydetään kysymään alkuperäistä vaatimusta Adultialta.
  En tähän varmaan vastaa KTC:lle, mutta AVIin voisin tehdä valituksen hyvän perintätavan vastaisesta toiminnasta.
  Olisiko jollakin/jossakin se pohja, joka tuohon valitukseen kannattaisi kirjata?
   
 5. ihmetellen

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2018
  Viestejä:
  34
  Pitäiskö kenties niitä Adultian yhteystietoja pyytää KTC:ltä. Luulisi, että ne ovat olleet KTC:n lähettämässä muistutuksessa/ vaatimuksessa.

  Niin ja jotta päästään oikeudelliseen perintään näissä tapauksissa täytyy ensiksi periä vapaaehtoisessa perinnässä.
   
 6. pentti peruskäyttäjä

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2015
  Viestejä:
  93
  http://www.ritvapuolakka.fi/440979809

  Kuten näet tuolta, ei laskussa ole mainintaa Adultiasta, joten miksi kirjeen saajan pitäisi kysellä mitään yhteystietoja ja ylipäätänsäkään alkuperäistä "laskua", eli sovitteluehdotusta, jonka Adultia on lähettänyt aikoinaan? Kyllä tässä vaiheessa kaikki vastuu kuuluu yksinomaan KTC:lle, joka yrittää periä rahoja meiltä.
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Nimenomaan näin. Vaikka nyt todistetusti on tullut selville, että Haajalla on näppinsä tässä, niin näissä laskuissa ei mainita sanallakaan Adultiaa. Siellä on se toimeksiantaja M.I.C.M., eikä laskun saajan tarvitse siltäkään kysellä mitään, vaan KTC:n on toimitettava se alkuperäinen lasku pyydettäessä.

  Tietooni on tullut, että vaikka ihminen on reklamoinut muistutuslaskusta, johon on saanut sähköpostivastauksen, niin siitä huolimatta vaatimuslasku on tullut. Ei siis mitään rotia tässä hommassa. Alkuperäistä laskua ei toimiteta, mutta perintää jatketaan.

  Tässä kaikille tämä AVI:n kantelulomake https://www.avi.fi/web/avi/lomakkeet ja sieltä:

  Perintä:
  • Ilmoitus/toimenpidepyyntö: pdf, word
   
 8. Kanssamatkustaja

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2018
  Viestejä:
  9
  Tuohan suuri vitsi olisikin, jos minäkin joudun sen reklamaation aikanaan vielä tekemään ja kuittaisivat, että kysy tältä adultialta. Tässä mun lapussa mainitaan vain tämä micm ja ymmärsin että siltä nimeltä olis mulle jotakin laskua aikanaan tullut eli 2015 joka ilmoitettu. Mutta kun ei ole tullut. Saati miltään adultialta.

  Ihankuin vaikkapa dna koittaisi periä rahaa, ja perintätoimisto kuittaa minulle, että kysele laskua sol-siivouspalvelusta.
  En ymmärrä tätä kuviota lainkaan.
   
 9. Don MC

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2017
  Viestejä:
  102
  Tuli nopeasti uusi vastaus OKM:n Anna Vuopalalta. Oli hieman tutustunut KTC:n keissiin. Hänen viestissään oli hyödyllistäkin tietoa, joten liitän sen tähän:

  Eli KTC:n kirjeen saajien kannattaa olla yhteydessä tuohon [email protected]. Saattaa käsittelyaika jopa nopeutua kun viesti menee suoraan sellaiselle henkilölle, joka on perillä näistä asioista.


  EDIT: Mun mielestä nuo "trollauskirjesuositukset" ovat kyllä yhtä tyhjän kanssa. Käytännössä antavat luvan trollaamiselle. Ja ne eivät ota huomioon tätä koko bisneksen suurinta ongelmaa: Ihmisten yhteystietoja on pelkän IP-osoitteen perusteella annettu yksityisten firmojen vapaaseen käyttöön ja nuo yksityiset firmat ovat käyttäneet tilaisuutta hyväkseen ja kiristäneet näiltä ihmisiltä rahaa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 10. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 232
  Hieno homma. Nyt vaan kaikki laittamaan viestiä ja miksei soittoakin AVIlle tästä, vaikka et olisi saanut kirjettä, mutta erityisesti kirjeen saajat. Mitä enemmän asia saa huomiota, sitä nopeammin tähän reagoidaan.

  Aika jännä, että perintä jatkuu vaikka asian reklamoi. Enemmänkin vahvistaa sitä, että näillä ei taida olla aikomusta viedä asiaa eteenpäin. Menevät "tyhmät maksaa jos maksaa" periaatteella.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Hieno homma, kiitos kansalaisaktiivisuudestasi! Anna Vuopalalle myös julkiset kiitokset, että on jo vienyt asiaa eteenpäin viranomaistasolla. :)

  Tuosta suosituksista olen eri mieltä, koska mielestäni Annaa nimenomaan ärsyttää se, ettei näitä noudateta. Hän teki ison työn tuon asian kanssa ja trollit niistä viis veisaa. Noihin IP-osoitteen perusteella yhteystietojen luovutukselle hän ei voi mitään, koska päätökset tekee MAO, mutta niihinkin olemme saaneet muutosta kansalaisaktivismilla.
   
 12. anonyymi666

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  Viestejä:
  27
  Kyselin vielä tuosta KTC:n liittymisestä trollailuun Oikeus.fi chat-palvelusta. Oikeusavustaja vastaili seuraavasti:

  "Ei näissä tapauksissa ole mitään perinteisiä laskuja eli ei ole perinnästä kyse vaan korvausvaatimuksen esittämisestä toimeksiannosta."

  "Jo tuttuja asioita nämä eli näissä ei voida puhua laskuista vaan vaatimuksista. Asia pitää käsitellä vielä kerran MOA:ssa ennenkuin voi periä"
   
 13. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  300
  Niinpä niin. Tämäkin vielä. On kyllä yksi häikäilemätön mulkku toi Tommi Haaja. Yksi ihmisperse. Kaikki keinot näkyy olevan sallittuja, kuhan vaan löytää lisää porsaanreikiä, mistä saada lappua liikkeelle. Teki niinkin taktiset vielä, että uskotteli Adultian olevan kuopattu ja sitten vetikin ässän hihasta tällaisella uudella vippaskonstilla. Veikkaanpa, että siellä on niiden muidenkin "päämiesten" kanssa ollut keskustelua, josko lähdettäisiin samoille linjoille, että perintätoimiston kautta vähän "laskua" menemään. Mutta joo. Onneksi nyt näyttää siltä, ettei sentään tällaista toimintaa täällä sallita. Jatketaan taistelua.
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Koepallo tämä selvästi on. Hedarit seuraa kieli pitkällä, jos tämä kusetus menisi läpi, mutta ei anneta sen mennä. Nyt on Don saanut suoran linjan AVI:iin, eli sinne vaan kaikki KTC:n laskun saajat kirjelmöimään, niin saattaapi alkaa tapahtumaan [email protected].
   
 15. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  Hienoa että asiat etenee KTC:n toiminnasta AVI:n suunnalla!
   
 16. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 232
  Tähän koko touhuun pitää saada lakimuutoksia, muuten nämä keksivät jatkuvasti eri keinoja rahasta näillä yhteystiedoilla ja ken tietää kuinka kauan.

  Jollakin vielä napsahtaa tämä koko touhu
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 17. anonyymi666

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  Viestejä:
  27
  :: VIESTI SIIRRETTY YKSÄREIHIN ::
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 18. Lapland7

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2018
  Viestejä:
  23
  Pitääpä laittaa viestiä AVI:lle. On aivan V*tun härskiä tuo KTC:n toiminta. :mad::facepalm::O_o:
   
 19. ihmetellen

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2018
  Viestejä:
  34
  No toi 3663 sanoi, että KTC -> laskut on Adultialla.

  niin ja p.s. kannattaa varmaan ihmetellä, miksei KTC anna laskuttajan tietoja. Saatikka ettei niitä ole jo huomauts/ vaatimuksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 20. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  Minä en sotke mitään.
  Sanoin tuossa selkosuomella että reklamaatio kannattaa koska siitä ei ainakaan ole haittaa jos ei välttämättä hyötyäkään.
  Sanoin myös että edes sitä alkuperäistä vapaaehtoista Adultian hyvitysehdotustustakaan ei ole KTC:ltä saatavilla ellei sitä generoida käsin.

  Nyt se foliohattu päästä, en ole missään mielessä trollien perintämenetelmien kannalla :)
   
 21. pentti peruskäyttäjä

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2015
  Viestejä:
  93
  Jep. Tiedän, että alkuperäinen "lasku", joka on tosiaan sopimusehdotus on Adultialta. Mutta tuossa KTC:n laskussa ei ole mainittuna Adultiaa ollenkaan, vaan M.I.C.M, joka on taas teetättänyt työtä Adultialla. Eli todennäköisesti Adultia on siirtänyt saatavansa/paperinsa KTC:lle, vaikka M.I.C.M on edelleen se alkuperäinen tekijä, joka on saanut homman liikkeelle.

  Tässä on tietty ihan sama meille kirjeen saajille, oliko KTC:lle paperinsa lähettänyt taho Suomesta, Kyprokselta tai vaikka Norsunluunrannikolta, ei ole meidän tehtävä kysellä alkuperäisten sopimusehdotusten perään. Se kuuluu KTC:lle. Jos näillä poloisilla ei ole alkuperäisiä kirjeitä tai jos ne on "koodattuna", eivätkä muka saa auki tai jaksa lähettää niitä, niin se on heidän oma häpeä.

  Ps. Teen huomenna viimeistään valituksen AVI:in. Odottelen vielä tänään sen verran, jos saisin uuden maksuvaatimuksen, koska edellisestä on kohta kaksi viikkoa. Saisi vielä lisää vettä myllyyn.
   
 22. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  @Dame Edna: Kyselit joku aika sitten että mitä näkyy kirjeen ikkunassa. Tuttava sai KTC:n kirjeen (mutta ei sanomansa mukaan ole koskaan saanut kirjettä Adultialta). Siinä ikkunassa näkyi kuulemma myös lähettäjä, KTC Finland.
   
 23. 3553

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2018
  Viestejä:
  8
  Eli siis olen saanut maksumuistutuksen, johon jätin reklamaation, jossa pyysin alkuperäistä laskua.
  Tähän sain KTC:ltä sen diipadaapa vastauksen, jossa ilmoitettiin, että he suosittavat toimeksiantajalleen mahdollista perinnän jatkamista tai oikeudellisia toimenpiteitä. Kysyttiin myös tiedänkö kuka on vastuussa vaatimuksesta, ja jos en, niin jatkotoimet kohdistuvat minuun.
  Tähän en reagoinut, mutta sain kuitenkin KTC:ltä kirjeen, jossa ilmoitettiin, että toimeksianto perustuu vaatimuskirjeeseen/kirjeisiin, joka on toimitettu KTC:lle koodikielellä. Tässä myös sanottiin, että alkuperäistä vaatimusta voin pyytää Adultialta.
   
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Mielestäni tämä on erittäin hyvä, joten lainaan sen tähän kokonaisuudessaan. Tuohon kohtaan h) muuttaisin erään perintäfirman kohdalle KTC Finland Oy:n. Sinun kannattaa lähettää kirje ainakin markkinaoikeuteen, oikeusministerille, Anna Vuopalalle ja AVI:n yhteyshenkilölle. Lisäksi MOTin Tiina Lundellille ja Hesarin J-P Raesteelle.

  Kirje poistettu, jottei trollit saa kaikkea tietää, mitä turhautuneet kansalaiset heistä ajattelevat.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2018
 25. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 805
  Todellakin joka suuntaan viestiä KTC:stä ja tästä uudesta kirjeaallosta. Tässä vielä MOT:n sähköposti--> [email protected]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti