Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Tuonne Hasturinpojalle vastauskommenttiini olen nyt kerännyt kaikki vastinemallit, mitä tähän asti on tullut. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718605769/
   
 2. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 657
  Itsellä toimii ainakin, mitä tarkoitat PIA ?

  Klikkaa vaan tiedostoa niin se siirtyy...
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Se on mun vpn-yhteys. Se herjaa, että "Yhteytesi ei ole salattu" ja "Sivustolle www.theniceman.com hyökännyt taho voi yrittää varastaa tietosi...jne"

  Mutta ei mitään, sehän voi olla minun koneessani tai yhteyksissäni vika.. Tiedot kuitenkin löytyvät tuosta linkistä. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718605769/
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2018
 4. ihmetellen

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2018
  Viestejä:
  34
  heh, tämän kuuluisan viikon jälkeen hyvin nukutun yön jälkeen. Niin tappelus MAO vs KO kumpi sitä kumpi tätä. Joka tapauksessa riitautuksen j

  Eihän KTC tee mitään hyvityslaskuja vaan toimeksiantaja.Samoin kuin toimeksiantajan tulisi toimittaa puuttuva lasku velottavalle. Senpä takia kannattaisi siihen huomautukseen reagoida vaatimalla laskua, jota ei ole saanut tai ei muista saaneensa esmes.

  Jos nyt ymmärrän perintälaista ja muutamista kommentoinneista. 1. vaatimuksen jälkeen saa jatkaa muttei kuluja saa tulla lisää. Ja perintätoimiston täytyy puntaroida toimeksiantajan kanssa jatkooko perintää. Niin ja oliko siellä muistutuksessa mitään yksilöintitetoja tapahtineesta.

  Toivottavastu Dame Edna saat esimerkkilaskuja näistä KTC:n laskuttamista. Niin ja jälkiperintä: kun saa oikeudesta tuomion -> voit viedä sen itse uo miehelle ei kun henkilölle :) kestiskö se sen 5v, ennen kuin sen pitää uudistaa. Saman voi tehdä perintätoimisto.

  Niin ja avit tai avirat, oottakaa nyt sen verran, mitä sieltä tulee paluupostissa ensimmäineen tai toiseen väitteeseenne. Tällä hetkellähän KTC on tehnyt mitä sen on pitänytkin. Tilanne 2 viikon päästä voi olla erilainen.
   
 5. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  itselle aukeaa apache2 ubuntu default sivu, eli siellä ei ole sisältöä tällä hetkellä pystyssä... PIA kanssa päällä norjan palvelin.
   
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Jokaiselle tuli varmasti tuo hyvityslaskun periaate selväksi ja kun velkomista hoitaa KTC, niin sen pitää asia hoitaa tietenkin. Nyt vaan jokainen päättää itse minkälaisen reklamaation sinne laittaa, niin saa asiaa omalta kohdaltaa eteenpäin, jotta voi sitten tarvittaessa edetä muihin viranomaisiin.
   
 7. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 805
  Ei aukea eikä itsellä ole PIA:aa. Herjaa jostain suojaamattomasta tilasta
   
 8. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 657
 9. Jormanenn

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2016
  Viestejä:
  25
  Jaahas sieltä kolahti KTC lappu postilaatikkoon. Voisin kuvitella että kaikki jotka ovat saaneet adultialta kirjeitä joskus tulevat tämänkin saamaan. Lapun luettuani tuli semmoinen olo, että aikalailla samanlaista roskapostia kuin adultian lähettämät laput. Sillä erolla, että lasku osuudesta on tehty huomattavista uskottavamman näköinen.

  Voisin kuvitella, että varmasti joku pelästynyt ihminen tämän voisi maksaa. Kait se täytyy odotella jos ihmiset saavat jotain vastauksia, ennen kuin rupeaa omaa vastinetta heille kirjoittelemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2018
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 240
  Anna olla, jalo ajatus, mutta jos tuottaa töitä. Ne pohjat nyt löytyvät kuitenkin yhdestä kommentista:)
   
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 805
  Tämä on se oleellinen juttu tässä uudessa kirjeaallossa. Näyttää oikealta laskulta/perintäkirjeeltä ja todennäköisesti osa kirjeensaajista tulee maksamaan siinä vaaditun "perinnän". KTC toimii mielestäni todella lain harmaalla alueella.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2018
 12. kettuK

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2018
  Viestejä:
  6
  Jo heti ensimmäiseen maksumuistutukseenkin kannattanee reagoida jo reklamaatiolla, eikös vaan?
  Koska jo se on itsessään virheellinen/aiheeton ja heti kannattaa asiaan puuttua.
  Ainakin näin asian itse näen.

  Ps. ja jottei kukaan luule minua trolliksi niin olen yksi kirjeiden (niitä on useita ollut vuosien varrella) saaja ja loin sen takia nyt tänne viimein tunnukset.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2018
 13. D3L-

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2010
  Viestejä:
  100
  Joo, pitää saada enemmän tietoa mielestäni ennen kun vastineen lähetän. Joten te jotka olette saaneet viestiä että mitä siellä on sanottu, jakakaa täällä kiitos.
   
 14. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 657
  Mikään ongelma ole.... oma servu vaatekaapissa niin iso juttu, laiskuus vain =)
   
 15. Jormanenn

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2016
  Viestejä:
  25
  Nii en ainakaan itse usko, että vastineen kirjoittamisesta on mitään haittaa. Varsinkin jos muistaa olla paljastamatta itsestään mitään tietoja. Kuitenkin oikeuksien omistaja olisi voinut jo ryhtyä jatkotoimenpiteisiin vuonna 2016. Ihan mielenkiinnosta haluaisin kyllä tietää, että minkälaisia tietoja KTCllä on itsestäni. Tämän toivossa voisi jopa vastineen rustailla.
   
 16. Patchgrid

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2018
  Viestejä:
  29
  Tämä varmaan on se point number one monelle. Myös noiden tietojen pyytäminen näytille tuo mukavaa lisäjumppaa näille trolleille ja siitä luistaminen karttakeppiä näpeille. Ja kyllä, en usko että jos kyseisillä veijareilla olisi ollut yhtään enempää pateja vyöllä se oma esimerkkitapaus oltaisiin vedetty markkinaoikeuden eteen aika vikkelään eikä oltaisi ratsasteltu HP:n virkaveljien menestyksellä. M.I.C.M tuntuu olleen ihan maailmanlaajuisesti aika munaton tapaus siitä päivästä lähtien kun sikisi jostain mistälie kurimuksesta meitä piinaamaan.

  Tulipa muuten laitettua Donin pohjalla kantelu Häkkäsen Antille kun muutakaan tekemistä tässä en keksinyt omaa maksuvaatimusta odotellessa.
   
 17. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 657
  Pitäisköhän minun pyytää tietoni heiltä, kirjettä ei ole kyllä tullut heiltä.
   
 18. 96300

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2018
  Viestejä:
  19
  Suotta jännittää vastauksen julkaisemista, tuossa on päivänselvästi vain copypastattua tekstiä. Ympäripyöreää liirumlaarumia mikä saattaisi ehkä kuulostaa uhkaavalta jollekin, joka ei ole peikkojen pelikortteihin ennen tutustunut. Jos tulee uusia vaatimuksia löytyy kyllä uudet perusteet kiistääkin.

  "Hyvä asiakkaamme,

  tekijänoikeusvalvontaa koskeva reklamaationne/riitautuksenne on vastaanotettu.

  Arvioituamme viestinne luonteen vastaamme teille ja/tai viestinne sisällöstä riippuen, suositamme toimeksiantajallemme mm. mahdollista perinnän jatkamista tai oikeudellisia toimenpiteitä asiassanne. Emme lähtökohtaisesti lähetä teille asiassa erillistä vastausta, jos tämä viesti sisältää vastauksen kysymykseenne.

  Toimeksiantajamme näkemyksen mukaan, tietonne (mukaan lukien IP-osoitteenne) on kerätty voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti markkinaoikeudesta uusinta ja luotettavaa teknologiaa käyttämällä. Mikäli katsotte jonkun toisen henkilön olevan vastuussa toimeksiantajamme vaatimuksesta, voitte halutessanne toimittaa mainitun henkilön yksilöintitiedot (nimi, osoite & henkilötunnus/syntymäaika) KTC Finland Oy:lle. Muussa tapauksessa mahdolliset jatkotoimet tulevat kohdistumaan teihin.

  Toimeksiantajamme vaatimus perustuu siihen, että teidän on vakuuttavasti arvioitu levittäneen/pitäneen yleisesti saatavilla tekijänoikeudella suojattua materiaalia. Vaatimuksen määrä perustuu tekijänoikeudella suojatun aineiston levittämisen laajuuteen sekä asiassa jo suoritettuihin toimenpiteisiin.

  Tarvittaessa voitte suorittaa saatavan myös maksusuunnitelmalla. Maksusuunnitelmasta KTC Finland Oy perii voimassa olevan lainsäädännön mukaisen korvauksen.

  Hyvä rekisteröity,

  Olette olleet yhteydessä KTC Finland Oy:n asiakaspalveluun yleiseen tietosuoja-asetukseen perustuviin rekisteröidyn oikeuksiinne liittyen. Rekisteröidyn oikeuksiin kuuluu mm. oikeus pyytää rekisteröityä itseään koskevan tiedon oikaisemista tai poistamista taikka henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Vastaavasti voitte vastustaa henkilötietojenne käsittelyä. Tietosuoja-asetuksen mahdollistamalla tavalla, pyydämme teitä täyttämään tietosuojaa koskevan lomakkeen internetsivuillamme osoitteessa www.ktc.fi

  Lomakkeen saatuamme, perehdymme esitettyihin seikkoihin ja annamme perustellun vastauksen pyyntöönne viimeistään kuukauden kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet täyttämänne lomakkeen.

  Tarkemmat tiedot tietosuojakäytänteistämme löydätte internetsivuiltamme osoitteesta www.ktc.fi

  Kyseisestä osoitteesta löytyy tarkempaa tietoa mm. seuraavista asioista:

  - Tarkoitus sille, miksi käsittelemme henkilötietoja;

  - Tiedot käsiteltävistä henkilötietoryhmistä;

  - Kotimaiset tahot, joille luovutamme rekisteröimiämme henkilötietoja;

  - Henkilötietojen säilytysajat sekä tieto siitä, miten säilytysaika määräytyy;

  - Tieto tietosuoja-asioissa toimivaltaisista viranomaisista;

  - Tiedot rekisteröimiemme henkilötietojen alkuperästä;

  - Tiedot henkilötietojen profiloinnista, automaattisesta käsittelystä sekä käsittelylogiikasta;

  - Tiedot rekisteröinnin mahdollisista seuraamuksista ja merkityksestä;

  - Tiedot henkilötietojen siirtämisestä kolmansiin (EU:n ja ETA:n) ulkopuolisiin maihin.

  Ystävällisin terveisin

  Asiakaspalvelu"

  Pankaa merkille muuten tämä tarkka sanamuoto: Toimeksiantajamme näkemyksen mukaan -- Toimeksiantajamme vaatimus perustuu --

  Tässä KTC vierittää vastuuta vaatimusten oikeellisuudesta sille Kyprokseen rekisteröidylle pöytälaatikkoyritykselle.
  Kyllä, juuri sille, joka ei ole neljän vuoden aikana ikinä haastanut ketään markinnaoikeuteen. Ihan kuin perintäyhtiö ei olisi mitenkään velvollinen varmistamaan että saatava perustuu lakiin!

  Jos olisi laki tai ennakkotapaus, missä tekijänoikeushyvitykset määrää ulkomainen postilokerofirma eikä suomalainen oikeuslaitos, he vetoaisivat siihen. Sen sijaan satuillaan teknologiasta. Selvä kopio Tommin paperikalkkunasta. Tyhjä bluffi - katsottu!
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2018
 19. Patchgrid

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2018
  Viestejä:
  29
  Tästä olisi kiva saada asiantuntijan mielipide.
   
 20. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 552
  Ei mitään turhia jaarituksia. Kiistää pyytäen laskua. Kun utelevat lisää niin vaatii vastaa vain että se lasku nyt ensin.
   
 21. TrollausON!pahasta

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  15
  Joo kyllähän tuo on aika härskiä tekstiä myös tuossa KTC:n vastauksessa. Rikkoo selvästi hyvää perintätapaa monilta kohdin. Ei tuollaista yksinkertaisesti vaan voi asiallinen perintätoimisto tehdä. Tekisi mieli melkein tietää, että onko ulkomailla vastaavaa, jossa selvästi yritetään luoda jonkinlaista perintätoimiston ja tekijänoikeusvalvojan hybridiä. Mene ja tiedä, voiko tässä esim. nämä tekijänoikeusvalvojat antaa toimeksiannon jollekin konkurssikypsälle/muuten toimintaansa lopettavalle perintätoimistolle ja YOLO-meiningillä mennä kunnolla joko päin persettä lopullisesti tai sitten onnistutaan jollain ihme tavalla.

  Asiakastieto Oy:n mukaan tämä KTC Finland on ollut kuitenki voittoa tekevä yritys viime vuonna ja tästä täytyy syntyä iso paskamyrsky tälle firmalle ja sen sitten täytyy vaikuttaa liiketoiminnan tulokseen. Ei tuosta rationaalisesti ajatellen voi olla tälle firmallekaan mitään järkeä tällaista toimeksiantoa ottaa.
   
 22. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  Eriävä mielipide: Jos kiistää perinnän niin pitää olla perustelut. Tiukasti kaikki pääkohdat sinne muutamalla rivillä.
   
 23. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  5 728
  Toisaalta johan täällä on aikaisemminkin todettu, että KTC:n maine (perintäkirjeiden kohteiden keskuudessa) ei koskaan ole ollutkaan kovin kummoinen. Niin kauan kun niillä luvat säilyvät, niin varmaan potentiialisille asikkaille (siis velkojille) menee täysin läpi tää "Jaa nettikeskusteluissa haukutaan? No kyllähän te tiedätte miten velalliset yleisesti suhtautuu perintään - siksihän te sitä olette ulkoistamassa"
   
 24. 96300

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2018
  Viestejä:
  19
  Kuka osaisi alkaa listaamaan mitä siinä on pielessä? Mielestäni nämäkin perusteet voisi kerätä yhdessä, sen jälkeen jokaiselta erikseen kantelu viranomaisille sisältäen pääkohdat.
   
 25. Lapland7

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2018
  Viestejä:
  23
  "teidän on vakuuttavasti arvioitu levittäneen/pitäneen yleisesti saatavilla tekijänoikeudella suojattua materiaalia." bWUHAHAHAHA kylläpä sai makeat naurut :)

  Huomasitte varmasti miten taas luodaan uhkakuvaa ja kuitenkin sanotaan vain "päämiehemme päättää MAHDOLLISISTA jatkotoimenpiteistä", jotta ei suoranaisesti uhkailtaisi. Ovelaa, vaikkakin tuon bluffin eräpäivä oli joskus vuonna 2015.

  Tuon perusteella heihin ei kannata olla missään yhteydessä, vaan riitauttaa laskunkorvike vasta suoraan oikeuteen, koska siellä sitä ei voi lakaista penkin alle. Jos siis yhtä ainutta oikeustapausta tästä koskaan seuraa..
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti