Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 024
  Kuten aikaisemmin olen maininnut, niin ei välttämättä tarvitse asianajajaa markkinaoikeuteen vaan OIKEAN IT -asiantuntijan joka pystyy selkokielellä kertomaan oikeudelle tekniset asiat ja kumoamaan Jonin väitteet 100-0. Case closed.
   
 2. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Onkohan Joni ajatellut asian loppuun asti? Mies esiintyy omalla nimellään ja naamallaan useissa lehtijutuissa, joissa kehuu kiristysbisneksellään. Kuinka kauan menee, että jollain "uhrilla" napsahtaa päässä ja Jonin tullessa töihin siellä onkin joku odottelemassa pesismailan/haulikon kanssa? Facebookistakin näkee täysin hyvin minkä näköinen kaveri on kyseessä, jos jotakuta rupeaa ahdistamaan vähän liikaa Jonin kieroilut ja virnuileva naama.

  Toki asianajajana on huono lähteä tekemään moista bisnestä valenimillä, mutta ei itellä ainakaan riittäisi uskallus pitää facebook -profiilia noinkin julkisena ja esiintyä omalla naamalla jutuissa ja työkseen kiristää rahaa ihmisiltä. Suomalaisia voi potkia aika kauan maahan, mutta kun päässä napsahtaa lopputulos on yleensä aika vakava sen uhrin osalta. Noh, toivottavasti saatu palkkio on kaiken sen paskan arvoista mitä niskaan epäilemättä näitten toimien myötä joskus putoaa. Valvontalautakunta ja muut tahot ovat varmasti kiinnostuneita Jonin touhuista, sinne vaan pitäisi saada tarpeeksi useita valituksia Hedmanin&Jonin toimista.

  En muista onko täällä mainittu aiemmin esim. Australian oikeuden päätöstä näissä trollitapauksissa. Australian oikeuden päätökset olisivat yksi hyvä puolustuskeino täysin poskettomia vaatimuksia vastaan. Australian oikeushan määräsi tässä taannoin korvaussummat kohtuullisiksi vastaavissa tapauksissa. Olikohan summat jotain 5 eurosta johonkin pariin kymppiin. Markkinaoikeudenkin vatipäillä on yhä enemmän pohdittavaa, kun heille tyrkätään eteen enemmän ja enemmän näitä vastaavia tapauksia ulkomailta.
  Oli päätös markkinaoikeudessa lopulta mikä tahansa, uskon, että jompi kumpi taho vie jutun aina korkeimpaan oikeuteen asti. Hedman&Joni&Turre tuskin haluavat, että hyvin tuottava lehmä tapetaan Markkinaoikeuden toimesta ja taas uhreille löytynee kyllä rahoitusta&lakiapua, jos markkinaoikeudessa tulee takkiin valtavasti. Korkeimman oikeuden -juttu on kuitenkin jollekin lakimiehelle pirun hyvä ja ilmainen mainos (pois lukien työtunnit).
   
 3. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No milloin meinasit mennä? :rolleyes:
   
 4. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 410
  Kyllä se asianajaja on hyvä olla olemassa, jos ei muuhun niin pitämään puolustuksen kokonaisuuden kasassa.

  Tosin juuri siinä nimenomaisessa tapauksessa, että uskoisi itsekin kykenevänsä kansankielellä selittämään tuomarille, mistä hommassa ja sen takana piilevässä tekniikassa on kyse, ei välttämättä tarvitse kallista digitaaliajan oikeuskysymyksiin erikoistunutta lakimiestä. Voi nimittäin hankkia halvemmallakin työskentelemään suostuvan oikeusavustajan, jolle voi sitten vähemmän muodollisessa ympäristössä selittää mistä hommassa on kyse ja millaisia asiaa sivuavia aiempia tapauksia tunnetaan meillä ja ulkomailla. Ja kyseinen oikeusoppinut voi sitten selittää oikeudessa saman homman eteenpäin tuomarille - ilman, että vastaajan tarvitsee olla huolissaan siitä, syyllistyikö nyt johonkin uskottavuutta syövään tyylirikkeeseen vaiko eikö.

  Lisäksi vaikka kuinka uskoisi pystyvänsä itsekin järjellä selittämään nämä jutut, niin sekin kannattaa ottaa huomioon, kuinka hyvin pystyisi pitämään tunnepuolensa kurissa tuollaisessa tilanteessa. Jos joutuu kuuntelemaan Jonia käytävän toisella puolella, joka omiin korviin kuultuna suurentelee tuomarille puhuessaan kantajan näkökantoja puoltavia seikkoja tai suorastaan suoltaa sellaista kikkaretta, että sillä lannoittaisi useammankin kukkamaan, niin silloin on varmasti kiitollinen, että vieressä on joku joka jaksaa maltillisesti selittää asiat oikein puolestasi samalla kun itse voi vaan keskittyä puristelemaan nyrkkejä pöytälevyn alla.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2015
 5. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Taidan jättää moiset mukiloinnit Jonin asiakaskunnalle. Ei ole kirjeitä näkynyt, eikä varmaan pitäisikään näkyä, kun Black Sailssin olen katsonut HBO:n kautta ja Hustelerin pornoa en lataile ;)

  Itseäni kiinnostaa estääkö esim. ohjelmat kuten PeerBlock tuon vakoiluohjelman? PeerBlockin idea on käsittääkseni, että se blokkaa valtavan määrä ip:eitä mitkä eivät voi ottaa yhteyttä käyttäjään ja tuon avulla blokataan tunnettuja tekijänoikeuksien valvojia. Eli ne, jotka ovat täällä tunnustaneet jotain ladanneensa, onko teillä ollut mitään PeerBlockin kaltaista ohjelmaa käytössä?
   
 6. Uuno-Einari alias Kuuno

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2015
  Viestejä:
  252
  .
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2015
 7. Hedmannin uhkailema

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2015
  Viestejä:
  77
  Mulla on vähän semmonen tunne,että nämä caset stoppaa jo kirjalliseen käsittelyyn. Eli kun vastaaja laittaa Jonin bs:ään tarpeeksi jämäkän ja asiallisen vastineen. Niin oikeus katsoo Jonin touhun niin epämääräiseksi,että ei ota koko asiaa käsittelyyn.

  Yksi toive olisi topicciin kirjoittelijoille. Jätetään nuo haulikko sun muut uhkaavalta vaikuttavat jutut tämän aiheen ulkopuolelle. Siellä ruutujen takana kuitenkin Joni ja toverit kyttää mahdollisuutta saada oikeudelta määräys muron luovuttamaan kirjoittelijoiden ip:t. Tämä lanka näköjään haittaa heidän kiristysbisnestään jo sen verran ihan asialinjallakin. Pidettäs hyvänä inffo pläjäyksenä ja apuna ihmetyksen keskellä kaikille kirjeen saaneille.
   
 8. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 555
  Näinhän siinä voisi käydä jos vastaajat tekisivät näin. Kyllä nämä kolme keissiä on valkattu hyvin tarkan suurennuslasin kanssa, siellä on vastaajina nyt semmosia dorkia minkä kanssa Joni tietää pärjäävänsä 100% varmaksi.
   
 9. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Ei tuota ollut missään nimessä tarkoitettu uhkaukseksi, enemmänkin ohjeistus käyttää pientä tervettä järkeä Jonin ja kumppaneitten suuntaan. Jo jossain puhelinfirman asiakaspalvelussakin kehoitetaan laittamaan facebook -profiilit sen verta salaisiksi, että random murot/asiakkaat ei löydä kuvaa netistä siitä runkkarista, jonka kanssa sai riidellä laskusta puhelimessa.
   
 10. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Mitä muuta kuin uhkailua tuo on? Ei tuota asiaa voi anonyyminä hoitaa joten käytännössä kirjotuksesti viesi on: "Lopettakaa ettei käy huonosti".
   
 11. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  No voi sen facebook -profiiilin ainakin jemmata niin, että random tyypit ei näe kuvia tyypistä kaikella 5 sekunnin vaivan näöllä. Facebookissa on kuitenkin mahdollista laittaa se profiili aika hyvin jemmaan tai, vaikka sitten esiintyä siellä valenimellä, jos ei halua kuviaan piilotella. Oman työni puolesta ei tulisi ikinä mieleen pitää profiilia noin avoimena mitä Jonilla tuo näyttää tällä hetkellä olevan.
   
 12. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No jos tällaisista tapahtumista olisi Suomessa oikeastaan yhtään mitään historiaa niin voisin huolen ymmärtää. Kun täällä pahin mitä vihattu pääministeri saa ikkunaansa on jotain munia tai pikkukiviä niin en jaksa ymmärtää ihan joka asiassa niin tyypillistä pelottelua.

  Ja sitten vielä se, että samoin kuin itse asiaan liittyen, en ihan hirveästi uskaltaisi pelata näppäryyksien varaan puolustustani tyyliin "Enhän minä uhannut ketään, kerroin vaan mitä voi sattua jos tuota ei lopeta" :think:
   
 13. Hedmannin uhkailema

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2015
  Viestejä:
  77
  Joo kyllä ymmärsin ja osaan sinun edellisiin viesteihin peilata,että siellä ei uhkailemassa ollakkaan. Vaan kun nämä kiristäjät katsovat ja tarttuvat tilanteeseen varmasti niin kierosti kuin mahdollista. Asenne sanastakin poimitaan vain ase kohta.
   
 14. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Niin, Markus Pönkähän vain suunnitteli kaappavansa erään rikkaan ihmisen ja suunnitelmat olivat jo aika pitkällä, kun poliisi vihelti pelin poikki. Tosin tuossa lienee motiivina ollut ihan vain rahanteko.

  Mutta olet oikeassa, suomalaiset harvemmin mitään kostoja harrastavat julkisia henkilöitä kohtaan, tai sitten näistä ei ainakaan ole mitään mediaan kerrottu. Eri asia sitten lienee vähäpätöisimmät rötöstelijät/henkilökohtaiset kostot eikä varsinaiset isot herrat. Toki suomalaisilla yleensä väkivaltatekoja taustalla on hirmu usein huumeita/alkoholia.

  Omassa työssä, kun sattuu tuon tuosta törmäämään yhä enemmän ja enemmän pihalla oleviin tapauksiin niin usko siihen, että kaikelta pahalta/väkivallalta voi olla turvassa alkaa hiipumaan, vaikka mitään väkivaltaisuuksia en ole kohdannutkaan. Ja, vaikka kukaan ei väkivaltaiseksi ryhdy niin jo tuo Hedmanin sivujen dossaus osoittaa sen, että jolla kulla on jo sipulit menneet perseeseen ja kiusanteko Hedmania ja sen edustajia kohtaan on alkanut.
   
 15. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No jos joku on syrjäytynyt eikä fyrkkaa niin ei tästä kannata sitäkään vähää stressata. Tonnin vaateet on vielä elämäntuhoaja-kategoriassa aika kevyttä eikä perheet, talot ja firmat menettäneetkään ole alkaneet riehua.
   
 16. Tuttipullonimijä

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2015
  Viestejä:
  245
  Joku noheva muro vois alkaa linkittää niitä australian ja muitakin ulkomaisia päätöksiä tänne sen sijaan että alkaisi viljelemään ja kuvailemaan tälläisiä turhia joku ampuu haulikolla skenaarioita, jotka eivät hyödytä ketään päin vastoin...

  Vituttaahan tälläinen varsinkin syytöntä mutta ketään tuskin kannattaa lähteä ampumaan 600-3000€ laskun vuoksi. Nyt pitäisi keskittyä itse asiaan ja sen ratkaisemiseen...
   
 17. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Väittäisin, että nuo Australian päätökset on tänne jo aiemmin linkitetty.

  Edit: Mutta tässä on nopean "Australia copyright trolls" -googlauksen tulos: https://torrentfreak.com/dallas-buyers-club-ruling-devastates-copyright-trolling-down-under-150814/
   
 18. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  142
  Jotenkin musta tuntuu, että setämies g-mies on aika usein pönkäleiden puolella. Mutta asiaan: miten todistat, että et ole warettanut mitään ? Miten tavallinen pulliainen voi todistaa olevansa syytön ? Otetaan esimerkki: jos sua syytetään, että olet varastanut kaupasta karkin, jota et ole tehnyt, niin miten sen todistaa? Mun mielestä pointti koko mo-jutussa pitäisi edelleen olla se, että kuka se oli ! Niin kuin Taxim on täällä usein todennut.
   
 19. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Kyllä minäkin oon vähän sillä kannalla, että "ettei nyt vaan sattus jotain". "jotain" ei nyt välttämättä tarkoita sitä, että ampumaan ruvetaan mutta kyllä sitä kaikenlaista jäynää on vähemmästäkin keksitty. No onneksi asustaa sen verran kaukana ettei maksa vaivaa vaikka saisikin ideoita.
   
 20. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 555
  Samanlain se todistetaan tässä kuin karkinkin tapauksessa.

  Siis kuvitteellisessa tilanteessa että olisit oikeudessa tuon karkin takia = Sinua vastaan on jonkinlaisia todisteita.

  Osoitetaan vastapuolen (Hedmanin) todisteet sen höyryävän paskakasan arvoisiksi mitä ne onkin. Hankitaan tietoa ja kumotaan vastapuolen väitteet.
   
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 024
  Tässä se pointti juurikin on. Täällä muutama rakki räksyttää rikoksista(rikollisista) ja haistattaa suurinpiirtein pitkät oikeuskäytännölle. Olettamus käsittääksen on kuitenkin se että todistustaakka on myöskin markkinaoikeudessa haastajalla eli näissä keisseissä Joni -janttereilla. Ei voida tuomita mutu -tuntumalla ketään.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2015
 22. Tuttipullonimijä

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2015
  Viestejä:
  245
  Ai saatana hienosti muuten tuosta Jonin vaatimuksista jotka nojautuu noihin finreactor juttuihin jätetty noi elokuvista vaaditut korvaukset pois... Äijähän on ihan täysi kokovartalokyrpä ja kiero paskiainen. Toivottavasri meidän markkinaoikeus on kuitenkin tälläisen toiminnan yläpuolella ja vaatii Hedmanit korvaamaan kaiken...
   
 23. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Onko kenelläkään tietoa onko Markkinanoikeuden istunnot avoimia vai millä tapaa tuossa laitoksessa hoidetaan istunnot?
   
 24. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 555
  Tässä olisi hyvä paikka puolustuksella näpäyttää Jonia, viitataan samoihin Finreactor tapauksiin elokuvien osalta ja muistetaan vielä kysyä retorisesti perään että miksihän Hedman on jättänyt nämä pois?
   
 25. Tuttipullonimijä

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2015
  Viestejä:
  245
  Hommatkaa mulle ne aikataulut lupaan saapua paikalle ja tarjota vaikka bissen sille joka ne hommaa. Meinaan sen verran tapaus mua kiinnostaa ja olisi kiva tulla seuraamaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti