Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  467
  Mitenkähän tässä uudessa tilanteessa tapahtuu aito tekijänoikeuksien valvominen, jossa ladataan suuria määriä pitkäkestoisesti? Varmaankin pitä tehdä rikosilmoitus koska jollain tavalla oikeuksia pitää pystyä valvomaan. Jos poliisi tähän ryhtyy niin miten suurilla resursseilla. Mielenkiintoista nähdä mihin suutaan Tanskassa mennään.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2018
 2. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 111
  Onko trollit siis torjuttu jo Norjassa, Suomessa ja Tanskassa? Enää Ruotsi on kysymysmerkki, mutta eiköhän sielläkin järki loppujen lopuksi voita.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 220
  Kyllä se siltä näyttää että perustrollaaminen on loppunut. Njord toki yrittää vetää viimeiset kuivat pohjoismaissa vaikka ei toimi kuitenkaan niin agressiivisesti kuin HP täällä.
   
 5. Pasi68

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2016
  Viestejä:
  5
  Hiljaista on foorumilla. Taitaa tää kuivua kokoon hissukseen kuten tekee iilimatojen kiristys business.

  Viestittelen toki taas, jos ja kun seuraava kirje kolahtaa luukusta.
   
 6. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  224
  Hissuu ollut kirjerintamalla, otaksun ??
   
 7. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 220
  Voinemme julistaa trollibisneksen kuolluksi. Suomessa.
   
 8. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 368
  mikäänhän ei ole niin varmaa kuin epävarma, veikkaan että HB:llä on vaan uusien kuvioiden juoniminen ja sen takia hiljaista. Toki toivokaamme parasta että se olisi nyt loppu ainakin tällä muotoa.
   
 9. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 471
  Kuolleeksi ei vielä tosiaan uskalla julistaa, mutta jonkun sortin koomassa tuo on makoillut sen jälkeen kun oikeudesta viimeksi kuului jotain.

  Herra Hatanmaa hyyryläisineen toki varmasti ilomielin rustailisi vieläkin ties mitä hakemuksia, mutta toimeksiantajilta taisi loppua mielenkiinto kun osoitteiden massamääräinen saaminen muuttui merkittävästi vaikeammaksi.

  Joskin on todettava, ettei sitä oikeastaan tiedä, onko se saaminen nyt oikeasti vaikeaa vai vieläkö MAOn ratkaisuista löytyy joku porsaanreikä, joka avaa uudestaan tulvaportit. Toki senkin löytyminen on epätodennäköistä jos kukaan ei halua maksaa koepallojen heittelystä. Mutta jos sellainen jonkun ratkaisun yhteydessä vielä paljastuu, niin sitten ei olisi mikään ihme - päinvastoin - jos tututkin yrittäjät tekevät encoren estradille.

  Vaan enpä lähtisi tuota murehtimaan ennen kuin se oikeasti tapahtuu. Tällä hetkellä trollit ottavat lukua kanveesissa, ja siitä kannattaa täysin rinnoin nauttia.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2018
 10. ajvaara

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2017
  Viestejä:
  13
  Tänään tapahtui jotain odottamatonta tuossa pihamaalla. Asun omakotialueella, umpikujan päässä. Täällä ei liiku outoja autoja, muuten kuin eksyneitä tai näitä myyntihuikkasia. Huomioni herätti lisäantenni auton kyljessä ja tuo auto seisoskeli ainakin 10min tässä tien päässä moottori käyden ja naputteli jotain sylissään ja lopulta lähti poistumatta autosta. Valitettavasti ei tullut rekkaria otettua ylös, mutta omituinen tapaus. Jotenkin sen yhdistin tähän threadiin. Saas nähdä...
   
 11. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  [​IMG]
  näyttikö pakettiauto tältä?
   
 12. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  92
  Olen ihmetellyt jo pitkään, että miksi Joni mittailisi autolla Wifejä. Helpompaa olisi vain lennättää wifiscanner Droneja. Säästäis Joni aikaa huomattavasti.
   
 13. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  eipä hirveästi Jonin keissejä auttele jos käy tienpäästä skannailemassa verkkoja, ellei satu justiin teon sattumishetkellä paikalle ja saa jotenkin todistettua sitä

  saatto olla joku operaattorin auto joka mittaa kuuluvuusalueita
   
 14. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  467
  Onhan niillä IP-osoitetietoja sadoin tuhansin. Veikkaan että nyt kaavitaan näitä. Joku AceControll tekee tuota halvalla, ehkä 100€ tunti.
   
 15. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 111
  Vielä halvemmalla pääsee kun ei tee muuta kuin lähettelee pelkkiä kirjeitä ja jos joku pitää haastaa niin vain varmat tapaukset joissa on saatu tunnustus asianomaiselta tai torrent-liikennettä on paljon.
   
 16. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Miksi Joni haluaisi säästää aikaa? Sillähän se nimenomaan yrittää rahaa tehdä, että maksattaa itselleen 200€/h tuntipalkkaa siitä että ajaa autolla johonkin talon pihaan, ja oikeuteen viedyissä keisseissä on vaan sitä parempi että mitä enemmön aikaa käyttää.
   
 17. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  314
  Luuleeko täällä oikeasti joku että Joni ja kumppanit käy tai maksaa vielä jollekin verkkojen skannailuista? Siitä ei ole mitään hyötyä, ellei saa ip tietoja ja siinäkin tapauksessa vain jos pystyy näyttämään että jako on juuri sillä hetkellä päällä kun verkkoja skannataan. Tämähän on tullut jo MAO:ssa selväksi.
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 857
  Luulenpa, että Hedman Partnersilla on tekemistä kun GDPR astuu voimaan parin päivän päästä. Heillä on ihmisten osoitetietoja erittäin paljon ja kaikille pitäisi tiedottaa oikeuksistamme. Asiallisilta toimijoilta tulee nyt joka päivä sähköpostiin ilmoituksia. Katsotaan nyt, miten Hedman Partners hoitaa tämän laillisen velvoitteensa, laittaako kirjeen jokaiselle, jolle on lähettänyt kiristyskirjeen, että tietosi on talletettuna meillä ja sinulla on oikeus tietojesi oikaisemiseen?
   
 19. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  224
  Tästä tulee hauskaa... Tarviikohan muistuttaa niitä tuosta ???
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 857
  Saas nähdä!;) Vielä kun ottaa huomioon, että kuinka paljon siellä on semmoisia osoitetietoja, joille ei ole aiemmin kirjettä lähetetty, niin nyt heidän pitäisi kaikkia näitä informoida.
   
 21. mattdemon

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Viestejä:
  36
  Ei ole loppu vielä, sillä Hedman muisti kirjeellä. En muista monesko tämä kirje on, ehkä neljäs, mutta kovasti pitäisi kuulemma palkata oikeusavustaja, koska uusia oikeudenkäyntejä on tulossa. Varsin aktiivista asian selvittämistä kyllä, kun väitetystä rikkomuksesta alkaa olla jo 2 vuotta aikaa! Oikeastaan mikään ei oo muttunut aiemmista kirjeistä, paitsi, että mukaan on lisätty viivakoodi (nostaa heti virallisuustasoa) ja opetus- ja kulttuuriministeriön sivujen osoite. Kuitenkaan esimerkiksi kulujen rakenne ei ole vieläkään selitettynä kirjeessä, vaikka se ministeriön suositusten mukaan pitäisi olla. Nyt tuli ensimmäistä kertaa mukana tuo asiaan kuuluva diaarinumero ja aloin katteleen noita päätöksiä, jotka koskee omaa väitettyä tapausta, niin eipä löydy enää markkinaoikeuden sivuilta. Kirjeilijä siis myös vaihtunut Eetu Ahoseen.
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 857
  Sain myös yksärillä viestiä tästä uudesta kirjeestä. Jos saan sen anonymisoituna valokuvana tai skannattuna, niin laitan sivuilleni nähtäväksi.
   
 23. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 111
  Markkinaoikeuden sivuilla ei ole kaikkia päätöksiä, vaan ainoastaan muutama esimerkki. Jos haluat kopion omasta päätöksestäsi, niin sen saa ilmaiseksi kun pistät markkinaoikeudelle vapaamuotoisen sähköpostin jossa mainittu diaari- tai päätöksen numero ja IP-osoite.
   
 24. mattdemon

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Viestejä:
  36
  Okei. Mulla ei oo mahdollisuutta skannata, mutta toivottavasti saat sen sieltä, Edna.

  Kirjeen pointti oli varmaan osoittaa, että esimerkiksi ne oikeudenkäyntikuluilla pelottelut ja jotkut muut sanavalinnat on jätetty pois, että toiminta jatkuu tulevaisuudessa hieman uudella linjalla. Mutta voisko tuo GDPR tarkoittaa, että Hedman joutuu perustelemaan miksi heillä on tiettyjä tietoja henkilöistä, ja tuon asetuksen myötä joko unohtamaan asian ja poistamaan henkilötiedot tai toimimaan haasteen muodossa? Tää on ehkä käsitelty asia, mutta tuli vaan mieleen.
   
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 857
  Joo, laitan näkyville kunhan saan sen jostakin. Tämmöinen viesti siinä oli ollut: "Mikäli olette antanut oikeudelliselle avustajalle toimeksiannon xx.xx.xxxx päivätyssä kirjeessä kehottamallamme tavalla, pyydämme toimittamaan avustajanne yhteystiedot prosessiosoitteeksi jatkotoimenpiteille. Mikäli ette vielä ole keskustellut oikeudellisen avustajan kanssa, kehotamme kääntymään asianajajan tai muun oikeudellisen avustajan puoleen omien etujenne varmistamiseksi."

  Kun en tarkkaan muuta sisältöä tiedä, niin itselläni tulee ensimmäisenä mieleen, että yritetään lakimiesjargonilla saada ihmiset hämilleen, että tässä olisi joku oikeusprosessi menossa. Tässä tapauksessa oli myös kahden vuoden takaisesta havainnosta kysymys, eli vanhoilla osoitetiedoilla pelaavat.
   
 26. innosepi

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2017
  Viestejä:
  22
  Tänne tuli myös uusi kirje. Taitaa olla jo ns. viides kirje mutta kahta tässä välissä ei ole tullut edes perille. Aikalailla samat jargonit (paitsi haluavat avustajan yhteystiedot) kuin ennen ja taas annettu lisäaikaa, jonka jälkeen ei ole enää mahdollista sopia, taaskaan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti