Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Villekalleviisviis

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  67
  Tarkoitatko siis, että Suomen trolli on ilmoittanut Saksan trollille, että IP-osoitteelle X on saatu operaattorilta henkilötiedot?
   
 2. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  669
  Saksaan menee henkilötiedot HP:n rekisteriselosteen mukaan:

  "Tietoja kerätään, säilytetään ja siirretään ainoastaan Euroopan unionin alueella. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietojen käsittelystä osa on ulkoistettu Arvato Financelle, Tecxipio GmbH:lle ja Color Technologiesille. Tietoja voidaan luovuttaa tarpeen vaatiessa asian selvittämisen niin edellyttäessä myös muille asiantuntijatahoille. Tietoja ei luovuteta muille sivullisille. Kaikkia tietoja voidaan luovuttaa poliisiviranomaisille tutkintapyynnön yhteydessä. IP-osoitteita ajankohtineen luovutetaan toimivaltaiselle tuomioistuimelle tekijänoikeuslain 60 a §:n mukaisten hakemusten tekemiseksi ja tuomioistuinten ratkaisuihin sisällytetyt tiedot voidaan luovuttaa sitä pyytäville henkilöille poistamatta päätökseen kirjattuja tietoja."

  Toukokuussa voi sitten kysellä omien tietojen perään itse Saksan trolleilta.
   
 3. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  121
  Ja Saksan trollifirma myy henkilötiedot varmasti muutaman pöytälaatikon kautta kaikille mahdollisille tahoille, koska rahaa pitää tehdä ja moraalia ei ole ollenkaan.
   
 4. werthers

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2007
  Viestejä:
  242
  onko tämä nyt 5 vai 6 kirje, mainitaan että ilmoituksella vanhentumis aika ei enää päde Ja rupeavat jatkotoiminpiteisiin vielä 7pv aikaa olisi maksaa pyydetty summa. Jos tätä ei tee 7pv mennessä, niin ei ole enää mahdollisuutta sopia asiaa vaan menee jatkotoimin piteisiin.

  Sinällään jännää ettei näissä edes kerrota mistä tekijänoikeus jutusta edes pitäs maksaa ja millon mitäkin tapahtunut. onvain summa mitä pyytävät.

  Samalla siellä sitten selitettiin jotain että jos on sattunut lukemaan anonyymi foorumeiltä kehotteita ettei pidä maksaa missään nimessä, hieman vihjattiin ettei heitä kannata uskoa.
   
 5. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  215
  Taitaa olla sinunkin kohdallasi jo neljäs määräaika mikä mennyt umpeen ja jokaisessa uhattu jatkotoimenpiteillä. Ei HP:lla ole mitään mahdollisuuksia lähteä haastamaan ketään vuosien eka uhkailujen jälkeen. Osoitteet loppuneet ja yrittävät myllyttää kaikkia jotka eivät ole vaivautuneet maksamaan. Eli suurinta osaa kirjeensaajista.
   
 6. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  669
  Torrent Tracking Evidence is Flawed and Unreliable, Alleged Pirate Argues


  Perhaps Maverickmonitor worked 50% of the time. The problem is that we have no idea for this case which side of the coin was up for Huszar, nor does DBC, or MaverickMonitor.

  “It is, technically speaking, simply the equivalent of a random number generator, and as such any data generated from the MaverickMonitor system should be excluded,” the motion adds.

  ...

  “[H]ere Huszar demonstrated with an inspection of the code that MaverickMonitor’s claim of ‘100% accuracy’ is a complete fraud. Huszar respectfully requests this Court grant his motion for summary judgment and deem him the prevailing party,” the motion concludes.


  Lisäksi Saksan trollien valvontasofta pohjautuu MonoTorrent ohjelmaan:

   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2018
 7. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  191
  Pukkasi kans 5 vai 6 kirjeen parin vuoden takaa olevista olemattomista latauksista...
  Saanu olla rauhassa yli vuoden verran... Luulin ettei enään kirjelmiä tule, mutta olin väärässä....

  Mappi ööhön suoraan....
   
 8. Injou

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2013
  Viestejä:
  152
  Nämä tukee näkemystäni että kirjeitä tulee suurimmalle osalle kiristetyistä vielä vuosia.
  Mielenkiintoista että näkevät tarpeelliseksi 'katkaista' vanhenemisen näin pian edellisen kirjeen lähettämisestä. Luulisi aiempienkin kirjeiden riittävän ihan samalla varmuudella, vaikkei asiaa erikseen mainitakaan. Olematonta hyvitysvelvollisuutta joka tapauksessa velkovat tietämättä meneekö vaatimus edes oikealle henkilölle. Vanhenemisaika mainittaneen vain jotta syntyisi tunne päättymättömästä riesasta. Täytyy vain toivoa ettei kovin moni retkahtaisi tähän sumutukseen. Kirjeitä tulee tasan niin kauan kuin touhu on tuottoisaa. Tuskin kuitenkaan omasta pussistaan postimaksuja alkavat maksaa.
  Oletan uuden kirjeen lähtevän aina ennen kuin kolme vuotta on kulunut edellisestä 'velan katkaisusta' aina siihen asti kunnes suojelurahavirrat tyrehtyy lopullisesti.
   
 9. Injou

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2013
  Viestejä:
  152
  HP:n kirjeissä lyödään kovasti rumpua vastaamattomuuden haitallisuudesta. En kuitenkaan ole kuullut millaisia kirjeitä ensimmäisen jälkeen yhteyttä ottaneet saavat. En suostu uskomaan että yhteydenpidolla kukaan säästyisi kerjuukirjeiltä. Tuntuisi oudolta jos samat liukuhihnakirjeet lähtisivät muillekin kuin radiohiljaisuutta pitäville. Sitäkään en usko että kaikki yhteyttä ottaneet lopulta taipuisivat maksamaan. Voisi tietysti ajatella näiden olevan seuraavana massapostitettavien listalla uusien kiristettävien loputtua. Ei vaan kuulosta kovin todennäköiseltä että mikään ryhmä olisi tähän asti välttynyt roskapostilta. Vai olisiko yhteydenpito (lue: pelottelu rahan toivossa) hoidettu sähköpostitse?
  Tietääkö kukaan mikä on tilanne?
   
 10. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 285
  Edelleenkin tilanne on se että muutama hassu on haastettu, näistä taisi valtaosa olla vielä sellaisia että ottivat yhteyttä trolliin. Eli edelleen pätee sen erään proffan ohje "Älä maksa, älä vastaa kirjeeseen". Tuohon voisi vielä lisätä älä meuhkaa asiasta somessa - tunnistettavasti. Kirjeitä lähetetään niin kauan kuin se on taloudellisesti kannattavaa, ellei lakiin tehdä muutoksia. Oikeudenkäynti on myös päätrollille riski, jos uusia osoitteita ei saada.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 475
  Nyt näyttää olevan tuon vanhentumisajan katkaisun kirjebuumi menossa, koska tullut useita yhteydenottoja, ettei kahteen vuoteen ole kuulunut mitään ja nyt sitten tämä kirje kolahtanut postiluukusta. Lähettävät ilmeisesti kaikille, joiden yhteystiedot ovat aikoinaan onnistuneet saamaan.
   
 12. Default User

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  33
  Eikös nuo kaikki ole hermannilta?

  Havaintoja Pornotommin toiminnasta viimeaikoina?
  Ilmeisesti aika hiljaista, ei havaintoja kirjeistä ainakaan vähään aikaan?
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2018
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 475
  Nuo kirjeet ovat Hedman Partnersilta. Ei ole minulle tullut ainakaan yhtään viestiä, että Haaja olisi lähestynyt kirjeellä. Onko joku saanut täällä?
   
 14. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  900
  eiköhän kohta HP tajua että ei ole yhtä kannattavaa lähetellä uusintakirjeitä kuin ensimmäisiä kirjeitä, tässä vaan trollien rahat hupenee.
   
 15. Default User

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  33
  Tommi on tosiaan tainnut luikkia koloonsa odottelemaan pölyn laskeutumista...

  Ei kai joku ole laittanut bandidosperintää hakemaan rahat takaisin? :D
   
 16. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  199
  Sen verran ovat kirjeitä lähetelleet että hyvin suurella todennäköisyydellä on joillekkin pärinäkerhoillekkin lähtenyt kirjeitä... Veikkaisin että kovin hyvä vastaanotto ei ole ollut :D
   
 17. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  121
 18. Injou

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2013
  Viestejä:
  152
  Kieltämättä tuli mieleen että olisiko kirje saapunut väärälle henkilölle, kun mister-oletettu Hatanmaa astui sivuun allekirjoittajan roolista. Joku muu maalitaulua kantamaan.
   
 19. Injou

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2013
  Viestejä:
  152
  Proffan? Tämä on mennyt ohi kun en ole ihan koko ketjua lukenut. Haluaako joku valaista mistä/kenestä tässä on kyse?
  Erinomainen ohje kyllä.
   
 20. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  900
 21. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  669
  In devastating detail, defense attorney documents years of copyright trolls’ fraud on the federal judiciary

  "The document filed yesterday in two bittorent copyright cases – Strike 3 Holdings LCC v John Doe (WAWD 17-cv-01731) and Venice PI LLC v David Meinert et al (WAWD 17-cv-01403) – eliminates any remaining doubt that the current massive bittorent litigation campaign (steered by the German “anti-piracy” company Guardaley) differs from the infamous Prenda Law scam. This document shows that in tens of thousands of lawsuits (and more are being filed as we speak) federal courts allowed ex-parte discovery of alleged copyright infringers’ identities relying on declarations full of misinterpretations and outright fraud."

  https://fightcopyrighttrolls.com/20...yright-trolls-fraud-on-the-federal-judiciary/


  Cristopher Lynch, tunnettu anti-trolli lakimies, on pistänyt kovan vastineen trollin haasteeseen. Lynch käy 34 sivun vastineessa läpi Saksan trollien kusetus historiaa v. 2010 lähtien, josta käy selväksi miten Excipio/Guardaley/Tecxipio jne. on kusettanut jenkkien oikeuslaitoksia: postilaatikkofirmoja ja niiden expertti-todistajia, jotka ovat todellisuudessa yksi ja sama porukka Karlsruhessa. Tässä vaiheessa käy myös selväksi, että expertti Darren M. Griffiniä ei ole olemassa, jos siitä oli aikaisemmin jotain epäilystä.

  Miksi tämä on kova juttu myös täällä Suomessa? Koska vastineessa esiintyvät postilaatikkofirmat ja expertit ovat myös tuttuja MAO:n papereista, esim Michael Patzer. Toivottavasti siellä MAO:ssa joku tuomari lukee tämän vastineen ajatuksella läpi ja sen liitteet. Ja kun tuota vastinetta lukee, niin miettikää, että tälle Saksan trolli-mafialle on luovutettu lähes 200000 Suomalaisen yhteistiedot!

  Prendan trollifirman kaverit lähtee kohta linnaan ja ei varmaan kestä pitkään kun FBI ja muut viranomaiset kiinnittää huomion tähän kansainväliseen rahanpesuun:

  "If this declaration does get attention from the FBI or whoever, these trolls will be scrambling to hide the money. The need to look at whatever bank accounts are connected to both Guardaley and New Alchemy. I suspect there’s wire fraud / money laundering on a massive scale going on. Patrick Achache aka “man in background” needs his curtained pulled down, be thrown in jail and have his money seized so this global trolling racket can come to an end."

  GDPR tulee ja tämä sotku päälle, niin luulisi, että Hedmanin päämajassakin hieman tutina käy.
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 475
  Suomessa ei olla vielä tajuttu tämän toiminnan laajuutta ja vakavuutta. Vuosi sitten itsekin tästä kansainvälisestä rahanpesusta verottajalle ja KRP:lle kirjelmöin. Ehkäpä heräävät sitten kunnolla, jos FBI alkaa näitä kansainvälisesti tutkimaan.
   
 23. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 285
 24. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  191
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 378
  Nuo neuvot on kylläkin annettu Ruotsin lain näkökulmasta, mutta eipä niiden noudattaminen meilläkään niin kauhean heikkoa tee.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti