Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Laittakaa näitä virallisesti tietosuojavaltuutetun toimistoon IT-erityisasiantuntija Lauri Karppiselle, koska siellä tuntuu olevan kunnon Eliot Ness. Laittakaa viestit [email protected], niin silloin ne tulee kirjattua vastaanotetuksi virallisesti. Jos ette halua käyttää omaa nimeänne, voitte myös ne laittaa anonyyminä.
   
 2. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Patzerilla taitaa olla kiirettä lokoilla palmupuiden katveessa bikinimisukoiden kanssa.

  Griffinistä en tiedä, mutta Macek kaiketi kävi todistelemassa Australiassa. Susacin, Fieserin ja Patzerin profiileita löytyy netistä.

  MAO:n käsittelyissähän lähtökohtaisesti valvonta menee läpi sellaisenaan, ellei vastaaja itse sitä kyseenalaista(kuten jenkeissä tehdään). Yhteystietoja luovutettaessa voisi kuitenkin olettaa, että itse valvonta syynättäisiin vähän tarkemminkin läpi, ettei sellaisten yhteystietoja joudu luovutettavaksi, joilla ei asian kanssa ole tekemistä(siis edes liittymän osalta). Eli vähintään ne PCAP:it syyniin jokaisen yksittäisen loukkauksen osalta.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018
 3. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  149
  "hyvätuloinen" Joni saa kohta laittaa auton ja omakotitalon myyntiin et saa makseettua ottamansa velat ja jää vielä jotain rahaa leipäänkin, kusettajalla on paskanen loppu
   
 4. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  644
  Pitää laitaa, ja toivottavasti useampi pistää, niin viesti menee perille.

  Täytyy painottaa, että tuossa artikkelissa mainituilla trolleilla on hallussa lähes 200 000 Suomalaisen henkilötiedot.

  Guardaley/MaverickEye = Tecxipio.
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Kiitos!
   
 6. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Se että yhteystietoja päätyy yhden tahon haltuun ei vielä tee asiasta laitonta tai väärää(ainakaan jos ne saadaan haltuunsa hakemuksilla eikä muuten siirtelemällä). Se on seurausta siitä, että valvonta on ulkoistettu oikeudenhaltijoille itselleen. Silloin joku taho pystyy niitä keräämään haltuunsa enemmänkin useamman firman voimin.

  Ilmeisesti tässä asiassa ei ole mitään ongelmaa, koska asia on ollut kaikkein tiedossa. Varmasti myös esim. Anna Vuopalan, joka kirjetyöryhmää veti.

  Jos valvonnasta itsestään haluaa löytyy jotain mussuttamista, niin tulisi sekin varmasti pystyä osoittamaan jotenkin. Vaikka toiminta olisi miten puuhastelua tahansa, voi niitä osoitteita kuitenkin varmasti poimia suht hyvällä prosentilla haltuunsa. Se ei ihan niin erityistä osaamista vaadi. Eli vaikka tekijät olisi miten kusettajia noin yleisesti muuten ja toimisivat kymmenen varta vasten toimintaa varten perustetun firman takaa, niin silti heillä on tarpeeksi merkittävässä tapauksessa oikeus saada niitä yhteystietoja haltuunsa. Jos se ite oikeus teokseen löytyy.

  Tosta voi olla samaa mieltä :D
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Tämä perkele, joka on kusettanut tavallista suomalaista perhettä, tulee kokemaan niin paskaisen lopun kuin olla ja voi. Näkihän kuinka epätoivoisia ovat, kun laskin, että paljonko yksi jakso maksaisi CDON.COM:ista ostettuna (0,54 euroa/jakso), niin nämä vitun pällit sanoivat, että olen tunnustanut vittu jotakin, mitä en ole ikinä ole tehnyt. Niin sairasta juttua kuin olla jo voi. Joku hemmo sanoo jossakin uTorrentin arvostelussa, että toimii, niin se on heidän mukaansa osoitus, että joku on näitä heidän paskasarjoja ladannut tai jakanut.

  Siis aivan mielisairasta hommaa tämä Hedman Partnersin ja näiden muiden kaheleiden hommat! Älkää siis ikinä menkö mukaan tähän kusetukseeen ja maksako yhtään mitään, varsinkaan jos ette itse edes ole tehneet tätä ns. tekijänoikeudenloukkausta. Korkeintaan jos olette yhden jakson katsoneet tästä Supernaturalista esimerkiksi, niin 54 senttiä on kohtuullinen korvaus/jakso.

  Pitää korjata, että jos olette laittomasti katsoneet. Toki telkkarista saatte katsoa niin paljon tuotakin sarjaa, kuin yle-verollannne maksatte.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Kiihtyyhän jo tässä vanha erkkikin.:D
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Hedman Partners ja kumppanit ovat siis kuin pahainen ns. moottoripyöräkerho, joka rahoittaa toimintaansa kusettamalla tavallisia kansalaisia. Toimintatapa on aivan sama. Keksitään muka joku velka ja sitä sitten aletaan perimään.

  Nämä ääliömoottoripyöräkerhot keksivät velan vaikkapa siitä, että joku on sanonut, että nämä toimivat väärin ja kertovat tästä vääryydestä poliisille. Silloin tulee vaade, että jos kerrot niin olet vasikka, ja jos aiot tästä asiasta kertoa, niin sinut hakataan ja pahoinpidellään. Näin saadaan perusteeton velka syntymään. Sormesi leikataan poikki, viedään soramontun laidalle, pahoinpidellään henkihieveriin ja semmoista. Ihmiseltä vaaditaan aivan kohtuuttomia summia, jottei tätä pahoinpitelyä tapahtuisi. Siis keksimällä on tehty velka ja pysyäksesi hengissä, sinun on maksettava.

  Hedman Partners ja kumppanit ovat täysin samassa tasossa näiden ääliöiden kanssa. Tavalliselta kansalta oikeudella uhkaamalla ollaan viemässä ihmiset soramontulle (markkinaoikeuteen), jossa heiltä otetaan viimeiset luulot pois pahoinpitelemällä ihmiset henkisesti ja taloudellisesti ikuiseen velkavankeuteen, josta ei ole paluuta.
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Hedman Partners teki suurimman mahdollisimman virheen lähettämällä kirjeen minulle. Se tuli kerrankin väärään postilaatikkoon. Minua on uhkailtu, henkeäni on uhattu, mieleni ja sieluni on yritetty tuhota, ja kaikestä näistä olen selvinnyt ja sitten jotkut pellet tulee uhkailemaan minua oikeudella ja rikostutkinnalla joistakin pilipali elokuvien latailemisista.

  Se on nyt kundit niin, että kun saitte minusta arkkivihollisen, niin se on aivan varma, että toiseksi jäätte. Kun luin, että jonkun masentuneen yksinhuoltajaäidin tyttären kesätienestit veitte, niin silloin nousi pyhä vihani teitä kohtaan. Ikinä, älkää yksinhuoltajien kimppuun käykö. Nämä naiset tekevät arvokasta työtä Suomen hyväksi kasvattamalla lapsensa yksin ja te riistätte heitä. Kuinka te edes kehtaatte?
   
 11. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  644
  Normi kansalaiset jotka eivät tutki näitä trolli-kuvioita niin tarkasti kuin me, heillä ei taida olla kunnollista kuvaa siitä minne heidän henkilötiedot on luovutettu. Yleinen kuva taitaa olla että Hedmaneilla on henkilötiedot täällä Suomessa ja siihen se jää, mutta samat tiedot ja laajemmat löytyvät Tanskasta ja Saksasta (+ Cebu/Filippiinit mahdollisesti).

  Toukokuusta eteenpäin voi sitten kysellä omia tietoja Tanskasta (Color Technologies) ja Saksasta (Tecxipio GmbH), kun GDPR astuu voimaan.
   
 12. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  775
  Vähän OT, mutta pakko tarttua tuohon sanaan kun noita HP vastineita lukee. HP vs ..öö käytetään sanaan kunnon kansalaiset niin:

  - Moni asia kyseenalaistetaan, ehkä esitetään vaihtoehtoinen teoria, ehkä löytyy jonkinlaista näyttöä edelliseen teoriaan.

  - Jos väität tai menet kyseenalaistamaan jotain, mutta et esitä sen kummemmin teoriaa tai näyttöä sen tueksi niin HP heittää heti vastineessa että k.o asiat puuttuu ja asialla ei ole merkitystä. Jos esitetään myös teoria/näyttö niin sitten kiistellään voivatko ne olla totta. Tosin samaa tapaan HP itsekkin tekevät samoja väittämiä, mutta joskus heidän todisteet siitä on heikkoa (naurettavia) tai uupuvat kokonaan.

  Kun ylläolevia asioita pohditaan, kyseenalaistetaan, esitetään teorioita, näyttöä niin kyllä siinä lakimiehen kukkaroa kasvetaan oikein urakalla.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 13. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  Täällähän ongelmana on juuri se ettei kukaan ole kyseenalaistanut todisteita ennen DNA-casea. Vastaaja ei edes tiedä että häntä vastaan on juttu MAO:ssa ennenkuin kirje luukusta kalahtaa. Valitus mahdollisuutta päätöksestä ei ole. MAO on ollut pelkkä julkinen leimasin trollien vaatimuksille.
   
 14. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  Mä olen ymmärtänyt että yhteystiedot on vain ja ainoastaan luovutettu HP:n käyttöön ei kenenkään muun, nythän meillä on todisteita siitä että niitä käsitellään ympäri maailmaa, myös EU-rajojen ulkopuolella joka EU-direktiivin perusteella ehdottoman kiellettyä.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Tästäpä tulikin mieleen, ettei Hedman Partners ole toimittanut minulle uutta rekisteriselostetta eikä sitä, kenelle osa henkilötietojen käsittelystä on ulkoistettu, eikä näiden yhteystietoja. Vuosi sitten saamassani rekisteriselosteessa puhutaan näistä kolmesta Arvato Finance, Tecxipio GmbH ja Midas Technologies. Laitoin nyt uuden pyynnön heidän infosähköpostiinsa, joten eivät ainakaan voi sanoa, etteivät pyyntöäni olisi saaneet.
   
 16. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  92
  Pakko myöntää että valtamedia tuntuu olevan ihan pihalla tästä trollibisneksestä. "Yhä useammalle tulee tuhansien eurojen lasku elokuvien luvattomasta jakamisesta. Moni syytönkin maksaa." Montakohan kertaa tästäkin on mainittu että kyseinen hupikirje ei ole muuta kuin hupikirje eikä mikään lasku. Mielestäni pahimmat syylliset trollibisneksen olemassaoloon löytyy niiden tukijoista eli niistä jotka kirjeen maksaa. Täälläkin on moni sanonut että "Sainpahan omantunnon puhtaaksi kun maksoin". Toivottavasti nämä ovat vain Jonin trolleja eikä oikeita ihmisiä. Jos kaikki vain päättäisi olla maksamatta Joni-Pena kirjeitä, koko bisnes olisi loppunut kuin seinään. Ihmettelen näitä munattomia ihmisiä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 17. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Seloste pitää toimittaa aina pyydettäessä, tai pitää muuten yleisön saatavilla. @magrilli1991 laittoi uuden selosteen aiemmin tänne: https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718483681/

  ... mutta ei siinä tietenkään mitään yhteystietoja ollut, eikä tule ikinä olemaan, joten hyvä että tivaat niitä erikseen.
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Luin tuon @magrilli1991 laittaman rekisteriselosteen ja siksi pyysinkin uutta, koska näyttää, että rekisteriseloste olisi muuttunut vuoden takaisesta. Yhteystiedot muista rekisterinpitäjistä tulee saada, koska aion laittaa kaikille näille rekisterinpitäjille kyselyn, mitä tietoja heillä on minusta rekisterissään. Hedman Partners kuvittelee, että se on lain yläpuolella, kun ei luovuta kaikkia rekisterissään olevia tietoja. Lisäksi se ilmoittaa, että osa tiedoista on ulkoistettu, joten ihmisellä on oikeus saada tietää mitä kenenkin rekisteriin on talletettu. Alkuperäisen pyynnön laitoin 1.1.2018 ja tänään uudistin sen, joten jos vastauksia ei ala kohtapuolin kuulumaan, niin laitan asiasta tietosuojavaltuutetulle.
   
 19. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  mainstream mediahan sanoo laskuksi jopa paperia jossa lukee "maksa 5e"
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Poliisikin aikoinaan puhui laskusta, joten ei ihme, että asiaan tarkemmin perehtymättömät toimittajat puhuvat myös laskusta. Samoin itsekin kirjeen saatuani, kun reklamoin asiasta Hedman Partnersia, laitoin heille, että mikä tämä lasku on. Sieltä sitten tuli selostus, että se on sovintoehdotus, jonka maksamalla pääsee pälkähästä.

  Nuo omatunnon puhdistelijat voi jättää täysin omaan arvoonsa. Vaikka joku olisikin syyllistynyt laittomaan lataukseen/jakamiseen, ei hyvitys ole missään nimessä 100-1000-kertainen tehtyyn vahinkoon nähden. Odottaisin sitä omantunnon puhdistusta Hedman Partnersilta ja kumppaneilta, että kuinka he edes kehtaavat pokkana laittaa lähes 200 000 suomalaiselle moisen "sovintoehdotuksen". Tietenkin eihän se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka maksaa.

  Puolustan kuitenkin ihmisiä siinä, etteivät he välttämättä ole munattomia, vaan heidät on peloteltu korkeilla oikeudenkäyntikuluilla hiljaisiksi. Tänään esimerkiksi oli Iltalehdessä artikkeli seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutuneesta tytöstä, jonka perhe ei uskalla valittaa hoviin pienistä kärsimyskorvauksista, koska ovat köyhiä ja hävitessään tyttö voi joutua maksamaan oikeudenkäyntikulut. Vika on siis meidän korkeissa oikeudenkäyntikuluissamme ja Flintin tapaus oli oiva peloke toiminnan jatkumiselle ja ihmisten suostumiseen maksaamaan vaikka erissä.
   
 21. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  168
  Eikös tiedot ole luovutettu nimenomaan asianomistajan (eli Scanbox TAI Chrystalis) käyttöön, ja HP toimii vain "välikätenä"?

  Joka tapauksessa, eihän se näin saisi mennä, miten on jo todistettavasti mennyt.
   
 22. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  HP on kantajan asiamies ja täten tiedot pitäisi olla vain heillä. Scanbox tai Chrystalis ei lähetä ainuttakaan kirjettä tai huolehdi maksuliikenteestä...
   
 23. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  379
  Tämä ei paljoa oikeudessa hävinneitä lämmitä.
  Vastaamatta jättämisessä on itse asiassa kyse joidenkin kalojenkin omaksumassa taktiikassa: Uidaan isossa tiiviissä parvessa nopeasti suuntaa vaihtaen, jotta yksittäisen kalan syödyksi tulemisen riski pienenee.
   
 24. Ärsyyntyyt

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2017
  Viestejä:
  7
  Tuttuni sai Hedareilta kirjeen ja haluaisi tarkistaa hänestä tallennetut tiedot. Miten hänen kannattaa toimia? Voiko hän laitttaa sinne vain mailia vai pitääkö toimia virallisemmin?
   
 25. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718480600/
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti