Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  jos MAO ei enää anna yhteystietoja niin kohta voi jo alkaa laskeskella viimeisiä kirjeitä :D
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Jos ihmettelette miksi jaksan kaiken, niin laitan tänään saamani viestin. Aina kun olen ajatellut laittaa hanskat tiskiin, niin nämä viestit auttavat minua jaksamaan. Jos olen pelastanut yhdenkin hengen, elämälläni on merkitystä.


  "Hei Dame Edna.


  Sinä siellä olet pääsyyllinen, että olen yhä työkykyinen ja elossa.


  2016 elokuussa , oisko ollut 19pvä tuli mystinen kirjekuori. Mun nimi ja osoite ja komea logo josta on mieleenpainut x….

  Avasin kuoren ja luin moneen kertaan… en ymmärtänyt ja luin vielä kerran ja vielä kerran jne….


  Minua vaadittiin maksamaan n 5-6 tuhattaeuroa…

  Putosin täysin, oikeasti polvilleni täristen ja itken. Kirjeessä uhkailua ja tuo summa…


  Hetken kun sain happea koneelle ja hakemaan tietoa… Turre leagal tuli esiin, voivat puolittaa summan… Puolittaa summan, vaikka en ole tehnyt mitään.. Sitten löysin muro ketjun. Ja sinut pelastava enkelini.


  Kuluin muutama vko ja uusi kirje, summa nousee. Uhkailut kovenee. Homma jatkuu, kirjeitä tulee n 2-3vkon välein. Kirjekuoresta häviää logo..

  Mutta osoitefontti säilyy samana. Elämäni kulki kirjesykliä, osasin jo odottaa kirjettä kun tuli kotiin… “Onkohan se paskakirje tullut ajattelin” niiiiiin monta kertaa.


  Sitten aukesi korkki, pullosta lohtua.

  Sen jälkeen alkoi raaka vainoharhaisuus.

  Parkkipaikoilla outoja autoja, mies läppäri sylissä, nainen läppäri sylissä, “miksi hän tuijottaa…” muistan ajatelleeni. Työpaikan parkkipaikalla , outoja autoja mun parkkipaikan lähellä….

  Olin aivan sekaisin asiasta, nukuin lääkkeiden avulla, pelkäsin puheluja, kirjattuja kirjeitä (olivat wish tuotteita)…


  Mielessä jossain vaiheessa kävi, “mitä jos en jaksa tätä ajojahtia, oisko parempi päästä pois?” Raaka ajatus mutta kun tiesin olevani syytön, kuin kettu jota ajetaan takaan henkensä edestä, mutta tiesin olevani turvassa, muro langan avulla. Ja sillä, että minulla on lapsia jota en voi jättää omankäden kautta.


  Salasin kotiosoitteen, hommasin VPN …. tein mitä tehtävissä oli.

  MIstä kaikki johtuu???

  Omat johtopäätös on mulla se että syytettynä aikana kevät 2016 mulla oli avoin wifi verkko, ai miksi???

  Ostin toisen pelikonee toiselle pojista, emme saaneet online pelejä toimii (raskaat netti pelit) jos kaikki kolme olimme netissä salasanan takana. Homma toimi kun oltiin avoimessa verkossa. Lisäksi tässä talossa asuin 2016 pariskunta joka teki kaikkea laitonta, ?paritusta?/huumeiden myyntiä&käyttöä/varastettua tavaraa (loppui kesällä kun siellä alkoi puukkohippa ja piipaa autot hakivat putkaan&sairaan väkeä) Epäillen heidän tai jokun muun käyttäneen yhteyttäni


  Kirjeitä tuli elokuusta .16-> huhtikuu tai toukokuun alkuun saakka noin 2/3vkon välein, yhden tuhosin kun ahdistuin niin poljon. Tuo minkä tuhosin oli viimeinen minkä avasin, kaikki muut säilytin.


  Olen sinulle R.P paljosta kiitollinen, vois jopa sanoa, että elämästäni…


  Olen halunnut sinulle kirjoittaa jo monta kertaa mutta olen ollut niin harhainen asiasta etten uskaltanut…


  Ja nytkin tästä tuli kovin sekava, mutta jospa ajatus tuli selväksi.


  Teet tärkeää työtä R.P


  t:minä


  ps: sori typosta/kieliopista."
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Viestini meni myös Pekka Savolalle, joka tuntuu olevan markkinaoikeuden viisain mies, joten pidän mahdottomana, että enää läpihuutojuttuna yhteystietoja luovutettaisiin.
   
 4. hubahaba

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Viestejä:
  135
  En epäile pätkääkään etteikö tämä ketju ja aktiivit ole pelastaneet useita elämiä. 200.000 on sellainen lukeama että raatoja on tehtailtu varmasti kymmeniä tämän kiristyksen aikana.
   
 5. Tulppa1

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2018
  Viestejä:
  1
  Täytyipä sitten itsekin vihdoin ja viimein rekisteröityä jotta pystyy aktiiveille esittämään kiitokset!
  Olen yksi niistä joiden hengen pelastumiseen ehkä toimintanne on saattanut vaikuttaa.

  Teinin yksinhuoltaja joka kuuluu siihen epäonniseen joukkoon kirjeensaajia jokunen vuosi sitten.
  Pahaksi onneksi hieman ennen postimiehen vierailua elämääni oli kuulunut vakava sairauskohtaus.
  Kirjeen saamisen jälkeen ,en voi kieltää että etteikö stressitaso liikkunut aivan omissa lukemissa koska kirjeiden sananmuoto todellakin loi erittäin painostavan ilmapiirin,
  vaikka tunnistin että mahdollisia kirjeen lähettämisen aiheuttajia saattaisi jo yksistään lähipiirissäni olla useita eri henkilöitä.
  Silti, neljä päivää kirjeen vastaanoton jälkeen uusi sairauskohtaus odotti vaatien terveyshuollon hoitohenkilökunnan paikalle kutsumisen.

  Hengissä vielä ollaan ,eikä vähiten palstan myöhemmin antaman vertais- ja ammattilaisavun vuoksi.

  Tästä taistelusta tätä moraalitonta toimintamallia vastaan , haluan esittää sydämmelliset julkiset kiitokset teille kaikille niin lakiopilliselle konsulteille , aktiivisille toimijoille kuin myös myötä eläjille.
  Kiitokset jopa provoileville trolleille koska kirjoituksenne luovat myötähäpeää ja huumoria tähän muuten niin vakavaan aiheeseen.

  Kiitos!
   
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Kiitokset kiitoksista tosi paljon omasta puolestani! Kun asiasta puhutaan julkisesti, niin se jo auttaa ihmisiä, kun tietää ettei ole yksin tämän ongelman kanssa. Tilanne on varmasti jo rauhoittunut, kun ihmiset ovat tajunneet mikä tämä trollibisnes on. Siksi onkin ollut tärkeää, että tätä tuodaan mahdollisimman paljon esille. Valoa ja iloa tähänkin päivään sinulle ja teinillesi!:)
   
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Kylllä tuo lukema on aivan liian iso. Ihmetyttää tosiaan, ettei markkinaoikeudessa mitkään hälytyskellot soineet, että meneekö tämä oikein. Jos ei tästä niin isoa meteliä oltaisi nostettu, niin toiminta jatkuisi varmasti samalla mallilla eteenpäin. Se on hieno juttu, että kesäkuisen päätöksen jälkeen ei uusia yhteystietoja oltu määrätty luovutettavaksi, mutta vahinko on jo ehtinyt tapahtua ja se on harmillista, koska trolleilla on iso IP-osoitetiedosto käytettävissään. Pidetään nyt peukkuja, että markkinaoikeus viimeinkin vaatisi ne alkuperäiset lokitiedostot nähtäväkseen, eikä enää tyytyisi itse laadittuihin excel-taulukoihin. Päästäisiin näkemään, että hukkuuko ne matkalla, niin kuin muuallakin maailmassa.
   
 8. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  IP-osoitteisto hallussa pidosta ei ole mitään haittaa koska osoitteet muuttuu, merkittävästi enemmän haittaa kansalaisille on nimi- ja osoitetietojen hallussa pidosta. Emme tiedä missä kaikessa tätä tietoa käytetään hyväksi ja kenen kaikkien ulottuvilla tiedot ovat markkinaoikeuden rajauksista huolimatta. Nämä tiedot kun eivät tunne selvästikkään yritys- tai maarajoja.
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Tarkoitin tuossa siis näitä 200 000 IP-osoitetietoa, joista trolleilla on oikeuden päätös saada yhteystiedot eli henkilöiden nimi- ja osoitetiedot. Pitää nyt odotella jonkin aikaa, että lähettääkö Hedman Partners minulle pyytämiäni Arvato Financen, Tecxipio GmbH:n ja Midas Technologiesin yhteystietoja, jotta voisin tarkastaa mitä tietoja minusta on näiden rekistereissä. Jos ei vastausta ala kuulumaan, niin pitää sitten taas lähestyä tietosuojavaltuutettua. Voisi sitten samalla pyytää, että tietosuojavaltuutettu tarkistaisi Hedman Partnersin ja kumppaneiden henkilörekisterit, että onko ihmisten tiedoissa enemmän IP-osoitteita, kuin mihin ovat saaneet oikeudelta luvan.
   
 10. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Sain MAO:lta päätöksen 819/17 liitteet, joissa muutamia mielenkiintoisia asioita. Liitetiedostot löytyvät täältä:

  http://www.filedropper.com/mao819-17

  Tässä hakemuksessa siis alunperin olivat vanhat perustelut parven kokoineen ja kokonaisyleisöineen, mutta päätöjen 333/17 jälkeen Hedman Partners täydensi hakemusta. Täydennyksessä on samanlainen lista DHT havainnoista ja koepalojen latauksista kuin vireillä olevassa hakemuksessakin. Lisäksi vedotaan kaikkeen mikä mieleen juolahtaa jotta MAO pyörtäisi päätöksensä.

  Ilmeisesti DNA oli vastustanut ihan tosissaan tätä, koska Joni Hatanmaa jopa joutuu sopertamaan että teleoperaattorilla ei ole asiavaltuutta antaa lausuntoa merkittävyyskynnyksestä koska operaattori on vain "asiaan osallinen". Valitettavasti mukana ei ole DNA:n lausuntoa mutta Jonin vastineesta DNA:n lausuntoon voi päätellä kaikenlaista.
   
 11. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  Onpa raskasta lakimesjargonia, vastineesen otettu mukaan mm. Ruotsin oikeusjärjestelmän linjauksia ihan kuin ne vaikuttaisivat Suomen oikeusjärjestelmän linjauksiin. Taitaa laki vain olla eri. Seuraavaksi tietojen luovuttamista perustellaan dynaamisilla ip-osoitteilla ja osoitteiden nopealla muuttumisella (kun tiedostamme NARS-järjestelmän puutteet, esim. tapauksessa jossa käyttäjän ip-vaihtuu ja hänelle aiemmin annentusta ip-osoitteesta jaetaan samaa teosta toisen käyttäjän toimesta asia niputetaan yhteen NARS:ssa).
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Olipas siinä tekstiä. Hatanmaata selvästi ärsyttää, että enää nämä hakemukset eivät menekään läpihuutojuttuina, vaan teleyrityskin on alkanut puuttumaan asioiden kulkuun. Jos Hatanmaa ja kumpaanit oikeasti haluaisivat kitkeä piratismia, niin oikea kohde olisi se, joka näitä ihmisten saataville laittaa. Vaikka tuolta saikin viitteitä mihin kaikkiin DNA oli puuttunut, niin olisi hyvä saada DNA:n lausunto luettavaksi. Voisitko kysyä markkinaoikeudelta, että lähettävät sen myös, vai oliko se salattu?
   
 13. KirjettäPukkaa

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2017
  Viestejä:
  23
  Naapurin Jaska tuossa huomasi ettei muutenkaan kannata käyttää Freedomessa Espoon serveriä. Sen lisäksi että se on hidas, niin siinä on riski että Ficolo vuotaa IP-numeroita. Euroopasta löytyy paljon parempiakin.
  Kuinkahan monta tyhjää arpaa nuo trollit saa kun IP-numero onkin ollut VPN:n takana. Sielähän on ihan hyvin voinut nyt olla Turkkilainen karvaniskawarettaja, joka on asettanut serverinsä Espoon saitille.
   
 14. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  Juuri näin jos piratismiin haluttaisiin puuttua 1. toimenpide olisi lähettää varoituskirje että liittymästänne on havaittu... Nyt MAO:n osaamattomuuden takia 200 000 ihmisen yhteystiedot on saatu oikeuden päätöksellä ja veikkaan että lähetettyjä kiristykirjeitä on määrällisesti vieläkin enemmän.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Ajattelin vieläkin pidemmälle, eli sinne alkulähteille, missä näitä laitetaan yleisön saataville internetissä. PopcornTime ainakin on yksi ja mitä kaikkia muita palveluntarjoajia niitä onkaan. Ihmettelen oikeasti, etteivät tuottajat käy näiden kimpuun, vai ovatko sitten jotenkin itse juonessa mukana. Aiemmin Warner Bros. lähetti jenkeissä varoituskirjeen ja huomautuksesta selvisi 20 taalan maksulla ilman lisäseuraamuksia. Luultavasti se olisi hinta minkä Warner Bros. tulisi Hedman Partnersiltakin saamaan, jos yhteystiedot päätettäisiin määrätä luovutettavaksi. https://torrentfreak.com/warner-bros-demands-cash-from-friends-pirates-150608/

  Katselin vähän tarkemmin tuota hakemusta, niin siinä haetaan Supernaturalin kausista 9-12 hyvityksiä ja IP-osoitteet on kerätty 1.2.-2.4.2017. Tuo yhdeksäs tuotantokausi on esitetty Yhdysvalloissa televisiossa jo 8.10.2013-20.5.2014 ja Suomessa Sub alkoi esittää yhdeksättä tuotantokautta 20. syyskuuta 2015. https://fi.wikipedia.org/wiki/Supernatural#Yhdeksäs_tuotantokausi

  Suosio ei taida olla enää kummoinen, kun CDON.COM:ista saa jo kokonaisia kausia alle kympin ja kaksi alle 15 euron hintaan. http://cdon.fi/elokuvat/supernatural_-_kausi_9_(6_disc)-23929552 Siksi luultavasti Warnerkin on yrittänyt lähteä vielä puristamaan viimeisetkin mehut, mutta onneksi nyt ei enää noita IP-osoitetietoja ollut saatavilla.

  Katsoin vielä nuo kaikki kaudet 9-12, niin niissä jokaisessa on 23 jaksoa. CDON.COM:ista tilaamalla kaikki nuo alennuksineen, kotiinkuljetuksineen hinta olisi 50,31 €, jolloin yhden jakson hinnaksi tulisi 0,55 euroa, eli siinä hieman vertailukohtaa hyvityksen määrästä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2018
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Mikä ihmeen tunnustus? En kai minä puolessa tunnissa ehdi katsella 92 jaksoa Supernaturalia, vaan katsoin tiedon netistä. Tuolta niitä voi itse kukin katsoa. http://sarjaseuraaja.net/index.php?sarja=supernatural&kausi=9

  Tarkistin muuten nuo kaudet uudestaan, eli kausi 10:llä oli erikoisjakso 10.0, eli niitä jaksoja onkin yhteensä 93 kpl, jolloin CDON.COM:ista ostettuna yhden jakson hinnaksi tuleekin vain 0,54 euroa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2018
 17. Crypton123

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2017
  Viestejä:
  152
  Sun tulkinnat on aika yhteneviä MAO:n jätettyjen ja hylättyjen argumenttien kanssa ja niiden tasolla. Edna tosiaankin sanoi "Katselin vähän tarkemmin tuota hakemusta, niin siinä haetaan Supernaturalin kausista 9-12 hyvityksiä ja IP-osoitteet on kerätty 1.2.-2.4.2017." Vain kiero ja ahne sekä työtön lakimies irrottaisi lauseen tarkoituksestaan tavalla jolla sinä sen teit.
   
 18. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  174
  Mitä sinä täällä höpöttelet? Tiedätkö mikä tunnustus on ja osaatko lukea/ymmärrätkö mitä ihmiset tänne kirjoittelee?

  Alkaa MAO:n selvät tapaukset olla Hedmanilla takanapäin. Viimeisenkin joutuivat perumaan kun Elisan asianajajat ottivat vähän yhteyttä. Yksi työtön opiskelija siellä syytettynä joka myöntänyt teon sähköpostilla.
   
 19. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  775
  Pikaisesti vilkaisin, mutta jo tällä silmäilyllä hakemus menee näin:

  MAO kysymys/vaatimus, "onko teosta jaettua merkittävissä määrin" => Joni, joo tähän on mahdotonta antaa vastaus tai me voidaan päätellä(heittää hatusta) tää vastaus MUTTA tiiättekö että meidän exceliden mukaan Suomessa waretaan paljon ja Ruotsissa ollaan tätä mieltä.

  Pitää perehtyä tuohon vielä tarkemmin kun jaksan.
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Sanoohan se jo tavallisen ihmisen järkikin, ettei 93 jaksoa 38-45 min/jakso ehdi puolessa tunnissa katsella, kun etsin tiedon ja laskin hinnan/jakso. Harmittaa trolleja tietenkin niin vietävästi, että rahastusbisnes ei vedäkään enää leiville. Miettikää, yhden jakson hinta on vain 0,54 euroa ja jos nämä olisivat saaneet yhteystiedot, niin 1000-kertainen olisi ollut hyvitysvaatimus yhdestä jakson katsomisesta.
   
 21. WOP

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Viestejä:
  41
  Älkää nyt taas antako oikean tiedon hukkua tuohon hiton tyhjänpäiväiseen trollaamiseen vastaamalla noihin tämän päivän aikana luotujen nimimerkkien horinoihin.
   
 22. Crypton123

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2017
  Viestejä:
  152
  Eli hän katsoi ne jaksot sieltä hakemuksesta ja sitten hän kirjoittaa sen jälkeen kun oli katsonut ne jaksot sieltä MAO:n hakemuksesta että CDONissa niitä on ja ne sisältää noin ja noin monta jaksoa, joka siis näkyy MAO:n hakemuksesta kun sen hakemuksen on katsonut niihin jaksoihin liittyen. Oletko suomenruotsalainen vai miten tämä suomen kieli on niin vaikea sinulle ymmärtää?
   
 23. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Viljakainenko se siellä höpisee?

  Enivei, tuossa HP:n hakemuksessa on montakin kohtaa jotka ovat täytty tuubaa. Esimerkiksi se, että kirjeiden vastaanottajien kannalta on mukamas parempi että tietojen luovutuksen määrää markkinaoikeus kuin poliisi, koska silloin on olemassa sovinnon mahdollisuus. Unohtaen täysin, että tekijänoikeusrikkomukset ja rikokset ovat asianomistajarikoksia, joissa on myös mahdollista sopia, ja että rikosasioissa pätee syyttömyysolettama, riita-asioissa ei. On koomista, että Joni Hatanmaa pokkana yrittää selittää mikä on heidän mielestään parasta vastapuolelle, kun vastapuolella itsellään ei ole mahdollisuutta antaa omaa lausuntoaan.
   
 24. Crypton123

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2017
  Viestejä:
  152
  Yhdelle ymmärtämättömälle täytyy selittää, vaikka en usko että hän haluaa esittää edes ymmärtävänsä asiaa. "Katsoin vielä nuo kaikki kaudet 9-12, niin niissä jokaisessa on 23 jaksoa." Tarkoittaa, että kirjoittaja on katsonut MAOn hakemuksesta ja/tai CDON tiedoista, että nämä tuotantokaudet pitää sisällään 23 jaksoa, jokainen niistä. Tämä kirjoitus liittyy siihen, että kirjoittaja Edna on laskemassa tuotantokauden a hintaa ja vertaa sitä MAOn määräämään korvaushintaan. Noin typerään kommenttiin vastaan vain siksi, ettei Ednan tarvitsisi itse kuluttaa aikaa moiseen turhuuteen ja kiitollisena Ednan laajasta ja pitkästä työstä tämän asian hyväksi.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2018
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Olet ihan oikeassa, mutta huvittaa vaan aina, kun osuu oikeaan, niin jo trollit rientää paikalle. Seuraavat siis erittäin tarkkaan tätä palstaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti