Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  298
  On tuossa paljon asiaakin, mutta juu. Sehän nyt on tiedetty jo pidemmän aikaa, että Turrella on ketunhäntää kainalossa. Eikä ne sitä ole sinänsä kieltänytkään. Paras tapa kiusata trolleja on kysellä niitä omia tietoja, mitä ne siellä rekistereissään tuntuu pitävän. Mitä enemmän kyselyjä, sitä enemmän trolleja vituttaa. Tehkää siis hyvät ihmiset niitä kyselyitä, varsinkin ketkä olette Hedmannien ahdistelemia. Tai ihan sama kuka näistä mulkuista ahdistelee. Ne tiiot on oikeus yrittää saada itselleen nähtäväksi. Joku voisi taas kerrata, että miten niitä tietoja voi sitten niiltä trolleilta kysellä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2017
 2. vaikkapa

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2017
  Viestejä:
  8
  Tietääkö nyt joku kuinka pitkää elisa tai saunalahti säilyttää niitä ip osotteita kun olen yrittänyt etsiä enkä löydä mistään ? KIITOS hänelle joka vastaa minun kysymykseen!!
   
 3. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Enpä ole kuullut. Kysy itse Elisalta ja kerro sitten muillekin kun saat sen selville?

  EDIT: Elisan omat sivut vastaavat kysymykseen aika ympäripyöreästi.

   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2017
 4. mattdemon

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Viestejä:
  34
  Telian ohjeistus, jossa neuvotaan ottamaan yhteyttä kiristäjiin huolimatta siitä kuinka tehotonta se on: http://bit.ly/2peLrOP
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2017
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Aina kun asialla rahastava lakimies jättää jotakin mainitsematta, niin se on tietenkin erittäin tärkeää vastapuolelle, eli tässä tapauksessa kirjeensaajalle. Kun saat Hedman Partnersin myöntämään, ettei se voi lähettää kaikkia henkilörekisterissään olevia tietoja sinulle tarkastettavaksi, koska se ei voi olla varma kenen tietoja se on vuosien saatossa tallettanut tämän ihmisen tietoihin henkilörekisteriinsä, niin olet jo voiton puolella. Sinulla on paperi, jossa Hedman Partners itse myöntää, ettei se ole varma, että juuri sinä olisit tämän tekijänoikeudenloukkauksen tehnyt.

  Varsinkin semmoisen, joka on jo ollut Hedman Partnersiin yhteyksissä, kannattaa tehdä henkilörekisterin tarkastuspyyntö joko vapaamuotoisesti tai tietosuojavaltuutetun kaavakkeella. Oheiselta sivulta löytyy tietosuojavaltuutetun päätös, jonka mukaan Hedman Partnersin tulee luovuttaa kaikki tiedot ja kun rullaa alaspäin, siellä on myös malliksi täytetty kaavake ja linkki, jossa voi itse täyttää tämän. Lähettää sitten tarkastuspyyntö Hedman Partnersille joko kirjeitse tai skannattuna sähköpostilla. Jos Hedman Partners kieltäytyy luovuttamasta sinulle kaikkia tietojasi, niin voit valittaa asiasta tietosuojavaltuutetulle.
   
 6. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  no nyt on paksua settiä kun operaattori suoraan auttaa trolleja. kaikki vaan telijalta DNAlle.
   
 7. vaikkapa

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2017
  Viestejä:
  8
  Viimeksi muokattu: 24.12.2017
 8. tuntematon kotilo

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2017
  Viestejä:
  113

  No huh! Onko samasta "loukkauksesta" kaikki vai onko tässä kyse useammasta väitetystä "loukkauksesta"? Itse elättelin toiveita että lakkaisi kirjeiden tulo kun on jo yli 2 vuotta tästä väitetystä tapahtumasta mutta ilmeisesti saan tätä paska paperia vielä ensi vuonnakin....
   
 9. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Viimeksi muokattu: 24.12.2017
 10. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  775
  Tehotonta? Paljon pahempaa koska kuten tiedämme olit syytön tai syyllinen (joka trolleilla ei kiinnosta pätkääkään) niin kaikkea sanomaasi voidaan tulla käyttämään sinua vastaan oikeudessa.

  Joten ellet ole valmis taloudellisesti tappelee oikeudessa ja tajua lakimiesten slangia niin yhteydenotto on yhtä fiksua mitä...hmm trumpin valinta pressaksi.
   
 11. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Tarkastusoikeudesta lisätietoja tietosuojavaltuutetun sivuilla:

  http://www.tietosuoja.fi/fi/index/rekisteroidylle/rekisteroidynoikeudet/tarkistusoikeus.html

  Tietojen tarkastuspyynnön voi tehdä vapaamuotoisesti tai valmiilla lomakkeella: http://www.tietosuoja.fi/material/a...IVUILTA_Rekisteritietojen_tarkastuspyynto.pdf

  Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

  Asianajotoimisto Hedman Partners Oy (Y-tunnus: 0999000-4)
  Pitkänsillanranta 3 A 00530 Helsinki

  Rekisterin nimi on HP:n tapauksessa: "Oikeudenloukkausten selvittämiseen ja korvausten perimiseen perustuva rekisteri". Nimen voi tarkistaa rekisterinpitäjältä saatavasta rekisteriselosteesta.

  Rasti kohtaan "Haluan tarkastaa kaikki tietoni". Muihin kohtiin ei tarvitse rasteja.

  Pyynnön esittäjän tietoihin pitää laittaa kirjeensaajan oma nimi. Muuhun tarvittavaan yksilöintitietoon kirjoita kirjeestä viitenumero ja siinä mainittu IP-osoite. Älä kirjoita henkilötunnustasi, sillä sitä ei rekisterinpitäjä välttämättä tiedä ellet sitä vapaaehtoisesti ole kertonut.

  Lomake on allekirjoitettava, muuten siihen ei vastata. Allekirjoitetun lomakkeen voi joko toimittaa rekisterinpitäjälle tavallisessa postissa, tai skannata takaisin PDF:ksi ja lähettää sähköpostilla. Allekirjoitukseksi riittää myös kuvatiedostosta PDF:ään liitetty nimmari, jos printteri/skanneri -yhdistelmää ei satu olemaan käytettävissä.

  Rekisterinpitäjän on vastattava tarkastuspyyntöön 3kk sisällä, ja mikäli kaikkia tietoja ei anneta tarkastaa (kuten ei varmasti anneta) on rekisterinpitäjän siihen ilmoitettava lain mukainen syy. Kun vastauksen saa, tai 3kk jälkeen jos mitään vastausta ei tule, voi kieltäytymisestä kannella tietosuojavaltuutetulle. Omien tietojen tarkastaminen on ilmaista kerran vuodessa.
   
 12. Tohtori Tuho

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2016
  Viestejä:
  14
  Enempi ku yks "kyl mää nyt nii mieleni pahotin tästä" tapauksista kyse, mut ekan jälkeen muut vielä enempi sekasi ku seinäkello, että on tainnu Tommilla olla "vähä" peukalo keskellä kämmentä, ku on sitä excel logiaan päivittäny.

  Jätkähän ratsastaa vielä ihan täysin Heedmän Pärtnersin oikeusjutuilla pelotteena omissa kirjelmissään.
   
 13. NeverPay

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2017
  Viestejä:
  2
  Mitenkäs onnistuu määräaikaisen sopimuksen purku Teliasta? Ja onko kokemuksia kenelläkään tässä tapauksessa? Minulla voimassa vielä lähes 2 vuotta soppari mokoman puljun kanssa :(
  Vaihdan DNA: han heti jos mahdollista!
   
 14. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  775
  Olisiko yhteiskunta tehnyt asialle mitään ilman nettikeskusteluista heränneitä valituksia (esim isot prosit tässä Dame Ednalle), ymmärystä mistä asiassa on kyse? Veikkaan että kyllä, mutta vasta 10v päästä.
   
 15. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  kyllä se onnistuu kun vaan puhelimessa huutaa tarpeeksi ja vaikka uhkaa lakimiehellä... netistä luultavasti löytyy hyvät ohjeet kuinka päästä eroon.
   
 16. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  298
  Voisin heittää villin veikkauksen, että ilman Muron panosta tämä bisnesmalli toimisi täällä edelleenkin, eikä tällä asialle olisi tehty juuri mitään. Ilman internettiä, tämä olisi mennyt täällä ihan täysin läpi pelkällä HP:een iltapaska-lehti-propagandalla. En ole paljon muualla nähnyt mitään muuta kun silkkaa hämmennystä mitä tälle asialle pitäisi tehdä, mutta täällä on ollut asiantuntevaa porukkaa. Edelleenkin harmi, että MAO heräsi pikkasen liian myöhään. Varmaan sekin Muron aktiivien ansiota. Melkein voisi sanoa, että Muro kaatoi tämän bisneksen siinä muodossa kun se oli parhaimmillaan.

  Ja jos haluatte vieläkin enemmän vaikeuttaa trollien tekemisiä, niin tilatkaa ne omat tietonne.
  https://murobbs.muropaketti.com/thr...ristyskirje.1213329/page-1404#post-1718480600
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2017
 17. Villekalleviisviis

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  66
  Noita lokeja on käsitelty täällä aiemminkin, pitäisi alkaa lukemaan läpi kaikki uutisoinnit, jotka käsittelee trollien häviämiä oikeudenkäyntejä kautta maailman. Ja keskittyä nimenomaan näiden lokien ja niitä laativien tahojen luotettavuuteen. En kuollakseni muista mitä haasteissa ja vastineissa niistä on lausuttu.. Oliks se GrimReaper vai kuka, joka näistä laati aika kattavan tietopaketin..?

  Uskon että yhteystietoja tullaan vielä luovuttamaan. HP löytää oikeuden tyydyttävän "merkittävyys tason" ja toiminta alkaa uudelleen. Nyt seesteisenä aikana energia pitää keskittää näiden lokien todistusarvon murentamiseen.

  Edit: auto-correct ja punaviini typoja siivottu.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2017
 18. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Ilmoitat muuttavasi uuteen osoitteeseen. Kysyvät tuota uutta osoitetta, joten mieti sellainen valmiiksi ja varmista, ettei sinne saa samanlaista nettiliittymää. Tämä siis lähinnä kiinteiden laajakaistojen kanssa. Muuttunut työtilanne (esim. työttömyys sopimuksen teon jälkeen) ei tule toimimaan.
   
 19. Kaze01

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  36
  Miten tuo 6 kohta jossa on tuotantokusien kannet - selitys. Niin miten se liittyy todisteluun ?? En ymmärrä pyydän vain valaistusta asiaan jotta ymmärtäisin :)
   
 20. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 340
  Tästä voisi halutessaan olla hieman eri mieltä. Meinaan ilman Internetiä tuskin olisi koko kiristyskirjebisnestä...
   
 21. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  298
  No kerrankin teikäläiseltä melko turha viesti. Hyvää joulua.
   
 22. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Kai niillä osoitetaan että hakijan omistaa oikeudet koska kannessa lukee hakijan nimi. Aika monessa hakemuksessa on sama juttu, mutta toisaalta ihmettelen että miksi tarvittiin sekä DVD-kannet että ote Yhdysvaltojen tekijänoikeusrekisteristä. Esimerkiksi syyskuisessa hakemuksessa jossa oli monta leffaa ole joka teoksesta jompi kumpi, mutta ei molempia.
   
 23. meneelujaa

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Viestejä:
  96
  Ennen tota haastetta HP on voinut laittaa rip kirbyn asialle ja vakoilla ikkunasi alla viikonpari mitä teet. Toki samalla dataliikennettäsi seuraillen. Jos/kun joku heidän "laki"toimistossaan naputtelee haastetta muutaman sadan euron tuntipalkalla, niin uskotko että menee läpi, kun sanon että suostun maksamaan 50€, ladattuani "myteenagesistersbigassboobs"osan yksi. Mikset myöntäisi tekoa ja lupaisi maksaa sen 50€. Uskoisin että summa löytyy tältä foorumilta, joten et sitä itse joudu korvaamaan..(voin vaikka itse laittaa sen).

  Eips..ihan silleen oikeestioikeesti. Tässä ei ole kyse siitä että saataisiin hyvitys jostain sarjasta/leffasta. Kysymys ei ole myöskään siitä että saataisiin joku ym. "pläjäyksen" ladannut haastetuksi ja hänelle satasen/parin korvaukset(+30K€ asianajokuluja).
  Kyse on tästä "pelotteesta", millä saadaan tuhannet ihmiset maksamaan se 600€-3000€whatever. Tähän pitäisi saada loppu. Ja se loppu ei tule kuin lakia säätämällä. Nämä kusipäiset "oikeudenomistajat" ja heidän asiaansa ajavat eivät tätä lopeta, jos ei siihen joku aseta stopin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2017
 24. _Akseli

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2009
  Viestejä:
  73
  --
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2018
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 340
  Sanovat joulua ilon juhlaksi. Mutta silloinkin löytyy näköjään tosikoita. Juhlatunnelmia vaan sinnekin.

  Poliisi ottaa niitä yhä vastaan, jos jotakuta huvittaa käydä tekemässä. Mitä niille sitten tapahtuu, sitä en osaa sanoa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti