Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Tai sitten pyyhkii kirjeellä perseensä ja käyttää rahansa johonkin järkevämpään tarkoitukseen. Case closed.
   
 2. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Parempi tapa olisi ehdottaa maksua MAO:n hinnaston mukaan, mutta maksaa vain jos vastapuoli siihen suostuu. Juridisesti tämän pitäisi olla yhtä hyvä suoja kuin maksaminen, mutta maksamalla vastikkeetta tukee trollaustoimintaa ja tekee hallaa muille kirjeensaajille.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2017
 3. taikahiippa Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2017
  Viestejä:
  160
  Se on yksi vaihtoehto, jokainen saa tehdä asian suhteen miten parhaaksi näkee. Sitä en taas ymmärrä, että miksi sellainen ihminen tauhkaa täällä asian ympärillä kuin kärpänen paskan ympärillä päivästä toiseen? Case closed.
   
 4. taikahiippa Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2017
  Viestejä:
  160
  Ihan miten vain. Kyllähän nyt kuitenkin vissi on, että warettaja on syyllistynyt lain rikkomiseen ja rikkonut päämiehen oikeuksia, joten kyllä siitä korvaus kuuluu, ainakin MAO:n mukaan.
   
 5. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Jokaista kärpästä kohti joka haluaa tästä paskasta eroon on satoja ihmisiä joilla ei ole aikaa eikä resursseja alkaa taistelemaan trolleja vastaan ja jotka siksi joko alistuvat kiristykseen ja maksavat kymmenkertaiset korvaukset mahdollisesti teoista joihin eivät ole edes syyllistyneet, tai sitten eivät maksa ja kärvistelevät oikeudenkäynnin pelossa. Näilläkin ihmisillä pitäisi olla oikeus elää elämäänsä.
   
 6. taikahiippa Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2017
  Viestejä:
  160
  Niin mitä kirjeiden tuloon tulee, niin minullekkin tulee samoilta lähtettiltä vaikka mitä mainospostia mikä ei kiinnosta minua, tai en ole heiltä mitään tilannut, kunhan ovat jonkun myymästä osoiterekisteristä saaneet yhteystietoni. Jos ei halua Hedmannilta postia, ilmoittaa siitä heille: älkää lähettäkö minulle enää kirjeitänne,haastakaa oikeuteen jos katsotte että olen teille velkaa, mutta toistan ÄLKÄÄ LÄHETELKÖ MINULLE ENÄÄ KIRJEITÄNNE.
   
 7. taikahiippa Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2017
  Viestejä:
  160
  Jdeehän sanoi miten toimia, jos ei tunne syyllistyneensä mihinkään. Pyyhkii perseensä ja uhohtaa koko asian. Keep on rocking in the free world...
   
 8. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Itse asiassa sanoin, että käyttää rahansa johonkin järkevämpään. Toki asian voi unohtaa, mutta asiasta voi myös keskustella täällä. Vai onko tässä vaihtoehdossa joku ongelma?

  MAO:n hinnaston perusteella maksamisesta ja siitä miten kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä kyseisiin lakitoimistoihin on vauhkattu täällä aiemminkin. Tässä nimimerkki Pekka105 päälle vuoden takaa :p

  https://murobbs.muropaketti.com/posts/1717968389/
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2017
 9. taikahiippa Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2017
  Viestejä:
  160
  Nimenomaan asiasta kannattaakin keskustella täällä ja jättää henkilökohtaisista asioista keskustelminen esim.yksityisviesteihin. En vain keksi miten asian unohtamiseen auttaa se että ensin pyyhkii paperilla persettään, mutta silti on täällä joka päivä pyörimässä keon ympärillä? Silloinhan asialla ei ole nimenomaan pyyhitty persettä, vaan asia selvästi vaivaa ja stressaa mieltä, eikä se että asiaa pyörittelee joka päivä keskustelupalstalla kyllä auta sitä asiaa.

  Jos on vauhkattu, niin asiaahan tuo on.En nyt ymmärrä mitä tätä asiaa pyöritellään päivästä toiseen? Ensin ähistään että pitäisi maksaa vain MAO;n määrämä korvaus ja sitten kun sitä ehdotetaan, niin sitten ei pitäisikään maksaa mitään vaikka olisi syyllinen.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2017
 10. Echi

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 685
  • 3 pv: 1.2 nollapostaus & 3.5 saarnaaminen.
  Olen jo aiemmin kirjoittanut siitä, kuinka tärkeää on sopia tämän perintäkirjeen lähettäjän kanssa asia. Kirjoitin aiemmin maallisesta näkökannasta käsin. Nyt keskityn hengelliseen. Nämä ovat tietenkin monesti rinnakkaiset. Nimittäin jos jokin asia on Suomen lain mukaan väärin, se on myös usein Raamatun mukaan näin.

  Room 13:
  1
  ¶ Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.
  2 Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.
  3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen;
  4 sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.
  5 Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.
  6 Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten.
  7 ¶ Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.
  8 Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt.

  Hedman partners toimii täysin laillisesti. Loppu kädessä vika on lainrikkojan, eli meidän. Me rikoimme lakia ja nyt joudumme kantamaan seuraamukset tästä. Itse päädyin sovittelemaan asian Hedman partnersin kanssa ja olen enemmän kuin tyytyväinen tähän päätökseen. En ole vieläkään maksanut alta pois osamaksuilla kokonaan sovittua summaa, mutta pian olen. Ja voin jättää tämän unohtaa koko asian.


  “Pahat ihmiset eivät ymmärrä, mikä oikein on, mutta Herraa etsiväiset ymmärtävät kaiken.
  Parempi on köyhä, joka nuhteettomasti vaeltaa, kuin kahdella tiellä mutkitteleva rikas.” Sananl. 28:5

  “Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. “ 1 Kor 6:9


  Jos jätätte tämän asian hoitamatta, asia jää harteillenne ikuisuuden ajan. Taivaaseen eivät pääse ihmiset, jotka eivät ole tehnyt parannusta synneistään. Pääasia on se, että yritätte parhaanne mukaan sovitella asian. Älkää huolehtiko siitä, millainen varallisuutenne taso on. Jos käännytte Jumalan puoleen, hän pitää teistä kyllä huolen. Tärkeintä on olla rehellinen kaikessa ja toimia lain mukaan.

  Tietenkään pelastukseen ei riitä, että sovittelette pelkästään tämän asian, mutta jos olette tähän syyllistyneet, niin tämä on yksi muiden joukossa. Tehkää parannus tästä ja muistakin synneistä, tunnustakaa ne Jeesukselle ja pyytäkää Häntä sydämeenne. Näin te saatte iänkaikkisen elämän ja ikuiset taivaan rikkaudet.

  “Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon. “ Sananl. 28:13

  "Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen." Apt 3:19
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2017
 11. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Sinulta taisi jäädä viimeksi vastaamatta: millä tavalla olet itse yrittänyt sovitella niitä warettelujasi joista et jäänyt kiinni?
   
 12. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  181
  Tuntuu olevan maksu halukkaita täällä... Taitaa hedarit trollata.... vetäen raamatunkin tähän soppaan mukaa...
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2017
 13. pampula

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  20
  Onpahan säie ollut taas aikamoista juttua viimeset pari päivää.

  Huh huh.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2017
 14. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  644
  Kyllä, yksi trolli onnistui sotkemaan ketjun niin, että satunnainen vierailija ei löydä pikavilkaisulla kuin pari sivua turhaa vääntöä.
   
 15. taikahiippa Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2017
  Viestejä:
  160
  Taidat tarkoittaa esimerkiksi sivulta 1389 löytyvää materiaalia? Vaikea kuvitella miten joku satunnainen vierailija tulisi hullua hurskaammaksi sitä lukiessa, sen sijaan viime sivuilta löytyy ajateltavan aihetta, mikä voisi olla järkevä tapa edetä jos on kirjeen saanut ja on syyllinen. Syyttömän kannattaa edelleenkin odotella sitä minimaalisen pientä mahdollisuutta tulla oikeuteen haastetuksi ja selvittää asia siellä.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Uudet lukijat voi ohjata korvaoon kommenttiin sivulle yksi. Siellä on nyt ainakin koottuna ja päivitettynä viimeaikaisetkin tapahtumat. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1715207039/

  Toisaalta nämä vänkääjät ovat hyviä, koska ne kommenteissaan tulevat paljastaneiksi enemmän kuin ymmärtävätkään. Se on selvä, että esimerkiksi markkinaoikeuden luovutuspäätösten tarkka lukumäärä on vaikea aihe, koska markkinaoikeus saa tästä lisäharmia itselleen, kun joutuvat kertomaan montako yhteystietoa ovat luovuttaneet. Markkinaoikeuden puljailusta voi lukea, ettei se haluaisi antaa tarkkaa lukua, koska uskoakseni heitä hävettää itseäkin mitä ovatkaan menneet tekemään. Tämä taas aiheuttaa sen, että varmasti suhtautuvat erittäin nuivasti jatkossa tuleviin tietojenluovutushakemuksiin.

  Koska vapaaehtoisten maksajien määrä on aivan ilmiselvästi vähentynyt, yritetään saada ihmiset maksamaan vapaaehtoisesti markkinaoikeuden määrittelemällä hyvityksellä tai jos se ei auta, niin sitten vedotaan vaikkapa pyhään kirjaan.
   
 17. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Edelleenkään markkinaoikeudella ei ole tietoa luovutettujen yhteystietojen määrästä. Ainoastaan ip-osoitteiden määrästä.
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Markkinaoikeus tietää, montako tietojenluovutuspäätöstä se on tehnyt ja montako IP-osoitetta jokaisessa hakemuksessa on. Sen tiedon haluan saada, koska eihän me kukaan muuten voida tietää minkälainen arsenaali trolleilla on vielä varastossaan. Laitoin muuten Kimmo Mikkolalle viestiä, että olisivat jatkossa tarkempia ja vaatisivat ne alkuperäiset lokitiedostot nähtäväkseen.


  Tietojenluovutuspyynnöt tekijänoikeudellisissa asioissa

  |
  Tänään, 12:29
  [email protected]

  2017-587-hakemus-60-a--scanbox-entertainment---telia-04092017 (2).pdf
  1 Mt

  liite-1-nars-valvontaohjelman-lokitiedosto (1).pdf
  612 Kt


  Hei,

  Koska on ilmennyt, että markkinaoikeudella on vaikeuksia hoitaa virkatehtäviään julkisuusperiaatteen edellyttämällä tavalla resurssipulaan vedoten, niin ehdotan, että ennen kuin annatte enää yhtään tietojenluovutuspäätöstä, käytte nämä hakemukset erittäin tiheällä kammalla läpi.

  Mielestäni nyt olisi viimeistään aika pyytää ne alkuperäiset lokitiedostot nähtäväkseen. Siis ne tiedot, joista nämä taulukot on tehty, ei mitään lisää teknisiä todisteluja, vaan aivan ne alkuperäiset lokitiedostot.

  Olen verrannut tätä asiaa tilinpäätöksen tarkastamiseen. Koskaan ei uskota pelkkää tuloslaskelmaa ja tasetta, vaan käydään kirjanpito tositteineen läpi. Vain siten voi vakuuttua siitä, että tilinpäätös on oikein tehty ja vasta sitten voi laittaa hyväksyntänsä allekirjoituksellaan. Toivon, että markkinaoikeuskin tekisi näin jatkossa tietojenluovutuspäätöksiä tehdessään.

  Teillä on siellä erittäin paljon asiantuntemusta ja osaamista, joten toiveeni on, että paneutuisitte näihin hakemuksiin erittäin huolella, koska tästä riippuu taas monen suomalaisen elämänlaatu moniksi vuosiksi eteenpäin. Jos tutkimuksenne osoittavat, että siellä on oikeasti sellaisia, jotka ovat merkittävässä määrin jakaneet luvattomasti tekijänoikeudellista materiaalia, niin silloin markkinaoikeus voisi hyvällä omallatunnolla antaa myöntävän päätöksen niiden osalta, muttei hyväksyä semmoisia, joista ei olisi riittävästi näyttöä.


  Ystävällisin terveisin,

  Vantaalla, 15.12.2017

  Ritva Puolakka
   
 19. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  181
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 225
  Ok, siinä sähköpostissa ne näkyy, mutta voi olla että täällä ei linkit jotenkin toimi, elikkä ne on nuo. 2017-587 ja liite NARS.
   
 21. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 077
  Ei liene tarkoituskaan, nuo kun ovat sähköpostin liitetiedostoja. Samat tiedostot täällä:

  http://www.ritvapuolakka.fi/437680522
   
 22. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 261
  Tähän liittyy olennaisesti, ovatko saaneet enää läpi uusia IP pyyntöjä, MAO:n muutettua linjaa. Jos ei niin ei paljon auta torrenttela jakaa. Jos ovat saaneet läpi uusia IP pyyntöjä, niin lataa ja jaa Black Sails sarjaa 24/7, niin eiköhän kirjettä rupea pukkaamaan.
   
 23. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  259
 24. Villekalleviisviis

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  66
  HP:lla ei ole mitään velvollisuutta esittää erittelyä sopimusehdotuksen mukaisesta hyvityksestä. Summa on HP:n ja päämiehen ensimmäinen tarjous, jolla he ovat valmiita unohtamaan oikeudenloukkauksen. Se kattaa, ainakin laskennallisesti, juuri kyseisestä "sovittelusta" syntyneet kulut sekä oikeudenloukkauksen. Tuomioistuimessa prosessin kuluja ei sisällytetä hyvitykseen, ne laskutetaan erikseen kuluina, joista oikeudessa esitetään laskelma, joka hyväksytään tai hylätään, joko perusteiltaan tai määrältään.

  Tämä on ihan kohtuullinen pyyntö ja kuten aiemmin todettu, mielenkiintoinen fakta. Ongelma MAO:n päässä on se, että sinä olet vaatinut saada tietoosi luovutettujen YHTEYSTIETOJEN, ei IP-OSOITTEIDEN, lukumäärää. He neuvoivat, virkavelvollisuutensa täyttäen, miksi he eivät pyytämääsi tietoa sinulle ilmoittaa (IP-osoitteiden dynaamisuus etc.) sekä kertoivat mistä tieto on saatavilla.

  Loppujen lopuksi ko. tiedolla emme tee oikeastaan yhtään mitään. Touhu on mielestäni laajalti hyväksytty ongelmalliseksi ja laajamittaiseksi (operaattorien, median, kirjeiden vastaanottajien ja varmasti myös tuomioistuimen taholla)..

  Jos se tieto on kuitenkin saatava, muotoile pyyntösi oikein. Jos vastaus on edelleen sama, pyydä heitä neuvomaan miten saat ko. asiasta valituskelpoisen päätöksen. Sitten käyt läpi oikaisut ja aikanaan KHO kertoo meille, onko MAO:lla velvollisuus tuottaa pyytämiäsi listoja. Vaatimukset ties minkä työryhmien perustamisesta ko. tiedon saamiseksi ovat turhia. Siihen heillä ei missään nimessä ole pienintäkään velvollisuutta.

  Arvostan kaikkea mitä Edna on projektin eteen tehnyt eikä viestin tarkoitus ole missään nimessä vittuilla kenellekään vaan antaa rakentavaa kritiikkiä ja esittää oma mielipiteeni.
   
 25. Keigylord

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2017
  Viestejä:
  5
  Olen lukenut nuita markkinaoikeuden ratkaisuja ja viimeisimpänä tämä syyskuulta hävitty juttu. Niin pitääkö edelleen paikkansa, että näyttöä pitää olla muutakin maolle kuin pelkkä ip osoite. Jokaisessa geississä on käytetty raskauttavana todisteena twiter tai muuta some-kanavaa. Anteeksi jos toistan vanhaa...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti