Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. sherpa

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2017
  Viestejä:
  1
  Hei murolaiset!

  Uutena täällä ystäväni puolesta kyselen, kun häntä on alkanut ihmetyttämään, että "mikäs huijarifirma tämä Hedman Partners oikein on"?

  Ystäväni luona majailee usein hänen tuttuja ja tuttujen tuttuja, jotka saavat yöpyä siellä niin tahtoesaan. Hänen modeemisaan oli aikanaan salasana teipattuna sen päälle, ettei hän olisi tullut herätetyksi sen vuoksi, että joku saisi yhteyden nettiin. Joten saattaa teoriassa olla mahdollista, että joku hänen tutun tuttu on ladannut ensimmäisessä kirjeessä mainitun sisällön luvatta. Itse hänellä ei moiseen ole edes tietoteknistä taitoa saatika kiinnostusta.

  Reilu vuosi sitten oli kuulemma tullut kirje edellämainitulta firmalta ystäväni kotiin ja hän pikaisen googletuksen jälkeen viskasi kirjekuoren saunan sytyke materiaalien joukkoon, siinä uskossa, että kyseessä oli jonkinsortin "nigerialaiskirje". :) (hänen omia sanojaan mukaillen)

  Toista tai kolmatta kirjettä hän ei muista omien sanojensa mukaan edes nähneensä, mutta jokunen aika sitten hänelle tuli (väitetysti neljäs) todella uhkaavan sävyinen kirje, jossa puhuttiin kymmenien tuhansien korvauksista ja tarjottiin mahdollisuutta sopia asia tietyn ajan sisällä kirjeen päiväyksestä.

  Kirje saapui hänelle kuitenkin muutaman päivän myöhässä tämän tietyn kirjeessä mainitun deadline ajan jälkeen..eli hän ei edes olisi voinut mitenkään maksaa vaadittua korvausta ajoissa, mikäli niin olisi parhaaksi katsonutkin. (olisikohan postissa jotain mokattu jne)?

  Nyt häntä mietityttää, että pitäisikö ottaa yhteyttä puhelimitse Hedman Partnersiin vaiko ei, koska kirjeessä mainittu yhteyden oton aika oli tosiaan kerennyt jo mennä umpeen sen saapuessa.

  Voisiko joku ystävällisesti informoida, että mikä on tilanne tällä hetkellä näissä "huijarikirjeissä", että osaan neuvoa ja briiffata ystävääni, siitä miten kannattaisi toimia?

  Hän tuntuu käyvän asiasta hiukan kuumana eikä jaksa vaikeahkon elämäntilanteensa vuoksi itse asiaan sen kummemmin perehtyä. Joulukin on jo melkein ovella, niin mietin josko sitä joku ystävällinen sielu hiukan avittaisi ystävää mäessä tiedon jyvästen muodossa?

  Mahdollisista vastauksista jo etukäteen kiittäen :kippis:,

  Aika ulalla näistä asioista itsekin oleva henkilö.
   
 2. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  "60 a §.Pykälän 1 momentin mukaan tuomioistuimella olisi oikeus määrätä lähettimen, palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjä taikka muu välittäjänä toimiva palvelun harjoittaja luovuttamaan liittymän yhteystiedot tekijälle tai hänen edustajalleen .... Viime kädessä tuomioistuimen tehtävänä olisi valvoa, että aineiston yleisön saataville saattaminen laajuudeltaan ylittää tämän merkittävyyskynnyksen. Jos tämä kriteeri ei täyty, tekijällä tai hänen edustajallaan on aina mahdollisuus kääntyä asiassa poliisin puoleen. Poliisilla taas on poliisilain 36 §:n 2 momentin nojalla oikeus saada teleyritykseltä ja yhteisötilaajalta yhteystiedot sellaisesta teleliittymästä, jota ei mainita julkisessa luettelossa, tai telepäätelaitteen tai liittymän muut yksilöivät tiedot, jos tietoja yksittäistapauksessa tarvitaan poliisille kuuluvan tehtävän suorittamiseksi"

  http://docplayer.fi/30460746-Sivistysvaliokunnalle.html

  Tämä siis liittyen Telian vuotamiin liittymätunnuksiin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 3. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 190
  Muutama henkilö, kuten ketjun aloittaja, on tuomittu oikeudessa korvauksiin ja vastapuolen kulujen maksajaksi. Summat ovat ylittäneet 50000€. Useat eivät kuitenkaan ole joutuneet oikeuteen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 4. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 979
  Tuhansille ihmisille on HP lähettänyt sen "neljännen kirjeen". Ensimmäinen, toinen ja kolmas ei ole aiheuttanut uusia toimenpiteitä HP:lta kirjeen vastaanottajia kohtaan. Miksi se neljäs kirje aiheuttaisi.? Kuolevan trollibisneksen viimeiset kalasteluyritykset . Eli ei liene syyä huoleen.
  Kirjeitä on todennäköisesti lähetetty yli 100 000kpl ja alle 5 ovat joutuneet korvauksiin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 5. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  Jos on jo neljäs kirje menossa, niin enpä usko, että koskaan ikinä tulee enää haastemiestä taikka poliisia ovelle tämän asian tiimoilta. Vaikka tulisikin, niin aika mahdotonta tossa tilanteessa olisi trolleilla todistaa enää yhtään mitään, kun luultavasti taas on jostain yli vuoden takaisesta teosta kysymys. Voi siis käyttää veronpalautuksensa kaikkeen järkevämpään, koska se tässä on taas ideana, että kerätään kaikilta kiristykseen taipuvilta veronpalautusrahat liivintaskuun.

  Muistakaa kaikki, varsinkin syyttömät, että ei kannata ottaa trolleihin yhtään mitään yhteyksiä, ellei sitten itse satu olemaan lakimies tai joltain lakia hyvin tuntevalta avustusta. Täytyisi osata puhua samaa kieltä lakimiesten kanssa. Tämän varmaan moni unohtaa, että varsinkin oikeussalissa puhutaan tiettyä kieltä, mitä tavan ihminen ei ymmärrä. Ja että puhelimessakin voi puhua ittensä helposti epäedulliseen tilanteeseen kun ne puhelut nauhoitetaan. Pointtina, että älkää helvetti yrittäkö haastaa noita lainoppineita millään tavalla, jos ette tiiä mitä olette tekemässä.
  Hyvää itsenäisyyspäivää vaan kaikille. Olette mahtavia.:kippis:
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 6. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  Ei tarvitse maksaa taikka vastata. itse sain 1v sitten yhden kirjeen ja mitään en maksanut tai ottanut yhteyttä.
   
 7. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Ei missään tapauksessa kannata ainakaan puhelimitse olla yhteydessä. Hedman Partners nauhoittaa kaikki puhelut, ja mitä sattuu puhelimessa sanomaan käytetään ystävääsi vastaan.

  Oma ohjeeni olisi, että jos asialla on joku vieras, verkkoon pääsee kuka vain, ja tarvittaessa ystäväsi pystyy sen todistamaan, niin ei ole mitään syytä maksaa. Kirjeet ovat uhkailuja, jotka lähetetään samanlaisena kaikille jotka eivät ole maksaneet eikä ystäväsi ole millään tavalla silmätikkuna. Haasteet puolestaan lähtevät vain niille joita vastaan on varmaa näyttöä, eli käytännössä joko tunnustus tai sitten paljon muuta torrent-liikennettä jonka voi yhdistää henkilöön. Mikäli kyseessä on vieras joka on kerran käynyt visiitillä, niin jälkimmäinen ei pidä paikkaansa, ja toisaalta ensiksimainittuun voi parhaiten vaikuttaa siten että ei ota mitään yhteyttä.

  Jos jollain tavalla kuitenkin on yhteydessä kiristäjiin, niin se kannattaa tehdä kirjallisesti ja lyhyesti. Mitään ei pidä tunnustaa, eikä selitellä liikaa oman talouden asioita tai ketkä liittymää ovat voineet käyttää. Liittymän omistajalla ei ole minkäänlaista selvitysvelvollisuutta. Hyvä pohja on vaikka tässä Oikeus ja Kohtuus -blogissa oleva malli:

  http://oikeusjakohtuus.blogspot.fi/2016/01/hedman-partners-kiristyskirjeet-osa-3-3.html


  Vakiovastauksen etu on se, että sen on lähettänyt moni muukin ja sillä tavalla ei tule hölistyä vahingossa ohi suun. Paras neuvo jonka oni muukin on sanonut on kuitenkin se, että ei näistä kirjeistä kannata ainakaan syyttömän vetää itesään jojoon tai stressata turhaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 8. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Jos tähän löytyy henkilötodistajat niin ei mitään huolta, ei ole varsinaista tarvetta reagoida mitenkään. Jos kiinnostaa panna vähän hanttiin HP:lle niin kannattaa kysellä omat rekisteritiedot sieltä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017
 9. yunturihaukka Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2017
  Viestejä:
  68
  Tämä on lohdullista tietoa jo tuomituille.
   
 10. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Muutama pikainen havainto tosta(muutenkin kuin sen osalta, että hakemusta perustellaan muilla kuin hakijan omilla teoksilla):


  "Käyttäjän yhteystiedoilla tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, joka Teleyrityksellä on liittymän tilaajasta ja liittymän käyttäjästä .... Hakija ei vaadi luovutettavaksi niitä tietoja, joita säilytetään yksinomaan tietoyhteiskuntakaaren 157 §:ssä säädetyn säilytysvelvollisuuden perusteella."

  Hakija yrittää saada yhteystietoina kaiken sen tiedon, jota operaattori säilyttää omiin tarpeisiinsa.

  "Yksityisyyden suojalle tulee silloin antaa vähemmän painoa, sillä se, jota yksityisyyden suoja koskee, on tietoisesti ryhtynyt lainvastaiseen toimeen."

  Tämä ei pidä paikkaansa, koska tietoja ei välttämättä luovuteta sen osalta, joka ryhtyy lainvastaiseen toimeen, vaan liittymän osalta. Yksityisen tahon haltuun päätyy sellaisen henkilön tietoja, jolla ei ole osaa eikä arpaa asiassa.

  Yleisesti kiistetään sitä mihin lopputulokseen MAO päätyi siinä vahvennetussa istunnossaan.

  "Hakija esittää oikeudenloukkauksien merkittävyyden osoitetuksi NARS-valvontaohjelman lokitiedoston osoittamaan, onko IP-osoitteesta tapahtunut loukkauksia toistuvasti, tai pidemmän aikaa tai onko IP-osoitteesta tapahtunut saataviin saattaminen koskenut useita teoksia"

  Puhutaan IP-osoitteesta ei liittymästä, kun osoitetaan merkittävyyttä. IP-osoite voi kuulua usealle eri liittymälle. Laki puhuu teleliittymästä, ei IP-osoitteesta. Tämä on oleellista.

  "Erittäin suuri koepalojen määrä puolestaan viittaa siihen, että teleliittymästä käytetty vertaisverkko-ohjelma on aktiivisesti itse pyrkinyt tarjoamaan tiedostoa valvontaohjelmalle."

  Tämä on kaiketi seurausta siitä kuinka suuri parvi on. Koepaloja tulee huomattavat määrät, jos parvessa on vähän osallistujia.

  Teoksen koepalojen osalta mainitaan teleliittymä, mutta kaikki muut havainnot koskettaa IP-osoitetta. Tämä on edelleen oleellista. edit: Tämä olisi oleellista, jos kyse olisi hakijan omista teoksista

  "Kun kyse on dynaamisia IP-osoitteita käyttävistä teleliittymistä, voi IP-osoitteiden vaihtuminen samalla tehdä mahdottomaksi luvattoman toiminnan seuraamisen tietyistä liittymätyypeistä pidemmällä aikavälillä."

  Seuraavaksi hakemuksessa myönnetään tämä itsekin, mutta tiedot pitäisi saada silti.

  "Ilman riittävän suuren käyttäjämäärän osallistumista parveen kyseinen parvi ei voisi jatkaa toimintaansa, vaan se kuihtuisi vähenevään kapasiteettiin"

  Lopuksi otetaan taas esiin käytäntö, jossa painotetaan yleisön määrää. Mitään yleisön määriä ei kuitenkaan toimiteta, vaan todetaan, että BitTorrentin käyttöä yleisesti tulisi pitää teon merkittävyyttä korostavana seikkana.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017
 11. yunturihaukka Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2017
  Viestejä:
  68
  Totta kai, mutta samalla laki ja oikeusjärjestystä noudattaen ja kunnioittaen, vaikka se itsestä tuntuisi mälsältä lailta ja tuomiolta. Emme elä anarkiassa jossa jokainen voi noudattaa vain sellaisia lakeja joista itse pitää.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017
 12. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  198
  Jokos Porno-Tommi laittanut pillit pussiin ???
   
 13. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  270
  Mitä itse luin tuosta Hedmanin viimeisimmästä hakemuksesta. He eivät vastaa yhteenkään kysymykseen mitä MAO esitti silloin kun hylkäsi edellisen hakemuksen. Yrittävät vaan kiertää ja kiistää merkittävyyden ja ollaan taas sekunnin logi tiedostoilla hakemassa liittymän omistajan yhteystietoja. Eivät he voi todistaa onko henkilö jakanut jotain teosta monta kuukautta tai että kuinka paljon ylipäätänsä sieltä on jaettu bittiä ulos. Koko NARS ohjelma perustuu juurikin siihen että poimitaan vaan sekunnin näytteitä sieltä täältä että saadaan mahdollisimman monta eri IP osumaa.
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tottakai se on totuus, ettei kenenkään pidä maksaa omasta pussistaan tekoa, jota ei itse ole tehnyt. Se on ihan Suomen tälläkin hetkellä voimassa olevien lakien mukaista.

  Otetaan esimerkki elävästä elämästä, jos se sitten menisi paremmin perille. Jos näet vaikka kauempaa korukaupan ryöstön, niin et sinä ole ryöstöön syyllinen, vaan todistaja. Ei tältä todistajalta olla vaatimassa ryöstössä varastettuja koruja takaisin tai tuomiota oikeudessa, vaan olla todistajana, että on nähnyt ryöstön. Voi lisäksi olla, että ryöstäjällä on ollut naamari, jolloin et voi edes tunnistaa tekijää.

  Samoin on näissä tekijänoikeusloukkaustapauksissa, tekijä voi olla ulkopuolinen, jota ei voi edes tietää. Toisaalta, vaikka tietäisit kuka tekijänoikeudenloukkauksen olisi tehnyt, ei sinun tarvitse toisten teoista maksaa yhtään mitään, koska se on Hedman Partnersin asia selvittää tekijä ja vaatia sitä hyvitystä oikealta tekijältä.

  Asianajotoimistona Hedman Partners toimii siis erittäin moraalittomasti lähettelemällä summanmutikassa kohtuuttomia hyvitysvaatimuskirjeitä ihmisille, joista se ei edes ole varma, että onko tämä IP-osoitteen haltija itse syyllinen tähän tekoon.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Eli Telia on vuotanut Hedman Partnersille tietoja, joita saisi antaa vaan poliisille kuuluvan tehtävän suorittamiseksi.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Aivan oikein ja erittäin hyvää itsenäisyyspäivää kaikille, olette tosiaan mahtavia!:kippis:
   
 17. GreenTiger

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Viestejä:
  5
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017
 18. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  198
  Hyvää työtä tekeepi ....... Jatka samaan malliin !!!!
   
 19. zizler

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Viestejä:
  26
  Mielenkiintoinen ennakko näkökulma joltakin pöytälaatikko firman asiamieheltä työryhmän kokouksessa:


  Kirjeiden lähettäjiä ja oikeudenhaltijoita edustavat tahot katsoivat että mietintöluonnos ei ollut hyväksyttävä, erityisesti siihen liittyvien EU- ja oikeustapauskuvausten vuoksi. Myös lainmuutostarpeen kirjaaminen koettiin joidenkin jäsenten kannalta vaikeaksi. Osa kirjeiden lähettäjiä edustavista jäsenistä totesi, että olivat aloittaneet työryhmätyöskentelyn siinä uskossa, että tarkoituksena oli saavuttaa suositus hyviksi käytännöiksi. Yksi oikeudenhaltijoiden edustaja oli jo aiemmin todennut, ettei olisi puutteellisen laintuntemuksensa vuoksi edes suostunut jäseneksi, jos tiedossa olisi ollut, että työryhmässä pohjustetaan mahdollista lainmuutosta. Puheenjohtaja selvensi, että työryhmälle ei ole missään vaiheessa todettu, että työryhmän tehtävänä olisi lainmuuttaminen - päinvastoin. Työryhmän asettamispäätöksen mukaisten tehtävien toteuttamiseksi oli ensisijaisesti tarvetta selventää kirjevalvonnan menettelyä nykyisen lain nojalla ja saavuttaa nykyiseen lakiin perustuvat hyvät käytännöt mukaan lukien arviot tarpeesta muuttaa lakia, josta oli käydä keskustelua myöhemmin kokouksessa.
   
 20. 1m4s0

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2014
  Viestejä:
  15
  Siinähän on vakuuttava työryhmä..
   
 21. Metsästäjä

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Viestejä:
  11
  Jos tarkoitat adultiaa, en tiedä.
  Jos tarkoitat filmiaa, tuskinpa. Filmian nimellä sain 2 kirjettä 2 viikkoa sitten. Järjestyksessään ~11-13.
  Kyllä se jaksaa aina hämmästyttää kun Tommilta kirjeen saa. Eikö hän jo usko ettei täältä ole rahaa tulossa, kai hän itse pitää kirjaa montako yritystä jo on takana.
  Yrittämisen puutteesta ei voi syyttää ainakaan. Tuli mieleen että jos on noin omistautunut asialleen, niin hän voisi saada aikaiseksi paljon jos samalla sinnikkyydellä ajaisi jotakin hyvää asiaa.
   
 22. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  176
  Noin pitäisi siis olla, ja kuitenkin hakemuksessaan HPn lupalakimies Eetu Ahonen sanelee oikeudelle mitä sen pitää luovuttaa kohdassa 3

  "Hakija..pyytää..markkinaoikeutta..määräämään..antamaan..yhteystiedot..teleliittymistä.
  Käyttäjän yhteystiedoilla tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, jota Teleyrityksellä on liittymän tilaajasta ja liittymän käyttäjästä."
  Sitten seuraavissa lauseissa koittaa heittää sumua oikeuden silmiin, ja rajaa pyynnön laajuutta, kun tietää ettei MOA luovuta tietoyhteiskuntakaaren 157§ perusteella säilytettyjä tietoja.

  Kohta 4.3 on paljastava. Asiasvaltuus ei riipu teoksen kielestä sanoo Eetu, ja tarkoittaa ettei HP ole saanut samanlaista lisäselvitystä muiden hakemuksen elokuvien osalta kuin se sai "A Walk Among the Tombstones" Aavian ekan tapauksen jälkeen, vaan se yrittää niputtaa kaikki saman lisäyksen piiriin.

  NARS-lokitiedoston antama tieto alkaa sitten jo lähenteleen Viljakaisen tasoa sekavuudessaan ja epäjohdonmukaisuudessaan. Tarkastetut teokset, kaikki koepalat, DHT-havainnot ja aika(vrk) sisältää ladatun elokuvan lisäksi myös muut loukkaukset joita liittymällä väitetään tehdyn. Vaikka teknisen profiilin mukaan Eetu väittää näiden näyttävän loukkaajan olevan sama, ei se kerro kenen oikeuksia niissä loukataan. Ei luulisi muihin kohdistuvien loukkauksien nostavan merkittävyyttä hakijaa kohtaan. Niistä ei ole edes näyttöä ovatko ne tekijänoikeuden alaista materiaalia.

  Ainoastaan teoksen koepalat on uusi tieto entiseen parviteoriaan nähden, ja nythän parven kokoa ei edes tuoda esiin vaikka perusteluissa Eetu sanoo "..markkinaoikeus onkin aivan oikein luonut käytännön, jossa painoa annetaan sille yleisön määrälle, joka on konkreettisesti vastaanottamassa kutakin havaittua yleisön saataviin saattamista. Muunlainen käytäntö johtaisi tosiasiassa sen sallimiseen, että suojattuja teoksia voi seuraamuksitta ladata ja välittää.." Tarkoittaako Eetu nyt että MAO ei saisi ottaa huomioon laajennettua NARS-lokia, vaan pitää päättää parvien koon mukaan, mutta on unohtanut kertoa ne?

  Esim. liitteen rivillä 41 on vain yksi teos, yksi koepala siitä, ei muita teoksia ja 32 päivää ollut jaossa.
  Sitten rivillä 36 yksi teos, 2816 koepalaa siitä, 31 päivää jaettu. Toisesta otettu 1 koepala kuukaudessa ja toisesta n.100 koepalaa päivässä.
  Tai rivillä 34. on vuorokaudessa otettu 1096 koepalaa yhteensä viidestä teoksesta, mutta niistä vain 19 kpl koskee hakijan teosta. Siis muiden kuin hakijan teoksista otettu koepaloja yli 250/teos/vrk.

  Harmi ettei tuo liite ole exelissä, niin saisi paremmin tehtyä vertailua.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017
 23. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  270
  Miten HP näyttää toteen että "mikä on tosiasiallinen merkitys toisiin vertaisverkon käyttäjiin"? Sitähän MAO mm. vaati silloin kun otti tiukemman linjan. Ei noilla sekunnin koe paloilla voi todistaa yhtään mitään. Nyt vaan kun MAO pysyy linjassaan ja ei anna huuhaa excelien avulla ihmisten tietoja niin tämä homma alkaa olla paketoitu.

  Lähinnä naurattaa toi HP:n neljäs kirje. Kolmas oli jo että "Maksa tai viemme sinut oikeuteen emme lähesty sinua enää. Sinulla ei ole mahdollisuutta sopia asiaa." Sitten tulee neljäs kirje kuukausien päästä juuri veronpalautusten aikaan, jossa on että "hei nyt oiskin vielä spesiaali tarjous koska et oo vaivautunut vastaamaan niin oikeesti nyt ois mahollisuus vielä pulittaa rahat meille." NAURETTAVAA! Jos on kolmannen kirjeen saannista kuukausi menny niin 100% ei tuu yhtään mitään noilta toopeilta, ellet oo ite mennyt myöntämään heille tekoasi. Ensi vuonna tämä kiristyskirje bisnes on Suomen osalta paketissa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017
 24. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Jos oikein ymmärsin, niin "aika" ei listauksessa liity tarkastettuihin teoksiin, vaan DHT-havaintoihin. Eli siis on mahdollista että rivillä 41 jossa on vain yksi koepala on kyseinen teos ollut saatavilla vain sen päivän. DHT havainnot ja aika perustuvat ainoastaan tiedostonnimiin, mutta todennäköisesti siellä on mukana täysin laillistakin materiaalia.

  Mielenkiintoista tosiaan satojen koepalojen latailut per päivä. Eikö se tarkoita sitä, että kukaan muu kuin valvontaohjelma ei ole tiedostosta kiinnostunut?
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Hyvä kun olette tarkkana!

  Tuossa kohdassa 3 Vaatimukset sivulla 3(20) tosiaan sanotaan: "Käyttäjän yhteystiedoilla tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, jota Teleyrityksellä on liittymän tilaajasta ja liittymän käyttäjästä."

  Tähän siis Telialla ei ollut mitään lausuttavaa, eli tässä ihan pokkana ollaan vaatimassa enemmän tietoa, kuin nykyinen laki sallii. Jos tämä ei olisi nyt tullut julki, niin on hyvin mahdollista, että tuo asia olisi mennyt vaivihkaa läpi markkinaoikeudessa ja silloin Telia olisi luovuttanut markkinaoikeuden määräyksestä kaikki tiedot, mitä sillä on asiakkaistaan.

  Sitten ihmettelen tuota 4.2. Hakijan oikeudet ja valtuudet, että siellä todisteina käytetään elokuvajulisteita tai DVD-kansia. Eikö näitä nyt voi tehtailla kuka vaan, joten onko ne relevantteja todisteita?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti