Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Onkohan tuomareihin vaikuttaminen tietynlaisen tuomion aikaansaamiseksi edes laillista? Ja vaikka olisikin, niin tuomarien spämmäily suoraan saattaisi aiheuttaa päinvastaisen vastareaktion.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Eihän siinä tuomareihin olla vaikuttamassa tietynlaisen tuomion aikaansaamiseksi, vaan kertomassa oma mielipiteensä. Jos se mielipide on järkevä, niin voihan olla, että sillä on vaikutusta ratkaisuunkin. Eikä tietenkään kannata porukalla spämmätä, vaan asiallista asiaa sanoa, jos on sanottavaa. Itse olen laittanut esimerkiksi ylituomari Kimmo Mikkolalle viestiä aiemmin. Ei hän ole vastannut, mutta uskoisin, että lukenut kuitenkin.

  Ei sinun tietenkään ole mikään velvollisuus näille kirjoittaa, mutta kun olet tuonut asian esille, niin ajattelin että jos haluat, niin eteenpäin sitä voi viedä. No, ehkäpä asianosaiset heräävät ja miettivät itse mitä tekevät. Harmi vaan, jos tuolla Hedman Partnersin perusteluilla saadaan uusi kirjeaalto Suomeen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 3. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Syvimmät pahoitteluni, luin kyseisen viestisi huolimattomasti.
   
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Sanotaan nyt kauniisti näin, että jos näitä maksamisia tulee ehdottamaan henkilöt, jotka eivät omien sanojensa mukaan itse ole saaneet kirjeitä, niin on aika turvallista pitää hopeanväristä päähinettä.

  Se on nimittäin selvä, että jos ehdotus hyvityksen alentamisesta ei tule Hedman Partnersin puolelta, niin tämmöisen asian spekulointi on täysin turhaa, koska siinä voi käydä juuri noin kuten sanoit.

  Jos Hedman Partners lähettää uudet kirjeet, joissa kertoo, että he nyt tyytyvät tämänhetkisiin markkinaoikeuden päätöksiin 50/100 euroa, niin sitten asia on toinen. Jokainen voi sitten miettiä, että hyväksyykö tarjouksen tai sitten ei.
   
 5. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Mitäh? Ollaan samassa tilanteessa? Mietipä uudelleen.


  Jos yrityksen bisneshaaran liikevaihto pienenee ~80%, kuten tässä tapahtuisi, niin bisneshaaran toimintaa ei voida enää jatkaa kannattavasti, ei edes trollibisneksen taholla.

  Nykytilanteessa oikeusistuntoja voidaan käydä ainoastaan koska korkean hyvitysmaksun (600 e per teos) maksajia on paljon. Toiminta tuottaa voittoa.

  Jos tämä tulonlähde poistetaan, niin koko bisnes kuolee.

  Jotta trollibisnes pääsisi nollatulokseen, niin voidaan tehdä oletus, että yhtä hävittyä oikeudenkäyntiä vastaan vaaditaan ~300 MAO:n hinnaston mukaan maksanutta henkilöä. Kuitenkaan suurin osa ei enää maksa enää mitään koska bisnes on saanut julkisuutta. On myös olemassa paljon hyviä mielipiteitä, milloin kannattaa huolestua. Sekä kertasuoritusten €määrä ja lukumäärä vähenevät.

  Olen edelleen sitä mieltä että jos kyseinen oikeusistunto tapahtuisi, se olisi iso naula trollibisneksen arkkuun, ehkä suurin yksittäinen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Älä viitsi. Hyökkäsit kommentillasi suoraan minua vastaan, vaikka tiedät varsin hyvin, että olen kannustanut ihmisiä tilaamaan omat henkilörekisteritietonsa, enkä pitämään täydellistä radiohiljaisuutta. Siksi tulee tässä taannoisen illan erään murolaisen kommentointi mieleen, että millä asialla oikein olet?
   
 7. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Totta! Tässä tilanteessa tekijä olisi riidaton ja HP:n tarvitsisi ainoastaan hakea oikeudelta maksuvelvoite korvaamatta jääneille kuluille :)

  Ainiin ja olisit kyseistä maksettua rahasummaa köyhempi. Kyllähän tästä tulee uusia puolia esiin, kun miettii tarkemmin.

  Aika surkea tilanne itse asiassa verrattuna siihen, ettei alunperinkään lähde harrastamaan minkäänlaista kikkailua kyseisen lakifirman kanssa ja unohtaa koko jutun.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 8. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  813
  Noh itse näen edelleen skenaarion missä HP suostuu MAO:n hinnastoon, mutta sitten asia käännetään niin että Pekka Perheenllinen on ladannut "XXX: This ain't Headman Partners" leffan, niin lisäävät sitten siihen päälle 11x muuta leffaa niin
  jälleen päästää sinne 600€ per hakemus.

  Ja koska MAO:lla ei kiinnosta pätkääkään Excepion logien oikeellisuus / niiden selvitys maksaa mukamas miljoonia (vaikka loppupelissä Excepion häviää kuten nähty 100x kun aletaan tonkimaan kunnolla).

  Mutta kaikki ihan MAO:sta kiinni, että pitävät yhteystietohanat kiinni...viimeinenkin hakemus oli kyllä täynnä uskomatonta tuubaa ja ei voi kun nauraa ja itkeä jos menee läpi.
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tarkoitin siis, että se alkuperäinen kirje, jossa vaaditaan vaikka yhdestä leffasta ja yhdestä sarjan jaksosta hyvityksiä muutettaisiin Hedman Partnersin toimesta summaksi 150 euroa, jonka jälkeen asia olisi selvä, niin silloin jokainen voisi harkita hyväksyykö sovintoehdotuksen oliko sitten itse ollut koneella tai sitten ei.
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Korostan nyt vielä, kun täällä määrättyjen nimimerkkien taholta annetaan ohjeita maksaa markkinaoikeuden aiemmin määrittelemän hinnaston mukaan, niin se ei ole vielä mikään vakio, vaan tapauskohtainen. Kenenkään ei siis kannata mennä itse ehdottelemaan maksamisia Hedman Partnersille, koska se voidaan tulkita tunnustukseksi ja silloin mahdollisesti löydät itsesi markkinaoikeudesta.

  Ainoastaan siinä tapauksessa, jos Hedman Partners itse lähettää sen viidennen kirjeen, jossa kertoo että nyt on erikoistarjous, pääset kaikista synneistäsi, etkä ole yhteiskunnan rikollinen numero yksi, kun maksat leffasta 100 euroa ja sarjan jaksosta 50 euroa, niin korkeintaan silloin tartut tarjoukseen. Silloinkin voit miettiä, jos et itse ole tätä tekijänoikeusloukkausta tehnyt (vaikka tietäisit kuka se mahdollisesti olisi), niin voit harkita kannattaako maksaa asiasta, johon et itse ole syyllistynyt.
   
 11. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Näin on, tämä juuri tappaisi bisneksen. Rekisteritietonsa saatuaan jokainen voisi pohtia että maksaako vai ei. Tässä skenaariossa sekä maksettu summa että maksajien määrä pienenee dramaattisesti.
   
 12. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Eihän tämä ole mikään ikuisuusbisnes. Ennemmin projektiluontoinen juttu. Touhu loppuu viimeistään silloin, kun IP-osoitteita ei ole saatavilla enää parvista. Jokainen kynnelle kykenevä on siirtynyt VPN:n taakse tai striimailee elokuvansa/sarjansa suoraan.

  Nyt on epäilemättä kerätty se suurin potti osoitteiden osalta tässä kohtaa. Jos tuotto niiden osalta haluttaisiin maksimoida, olisi jokainen saatu euro voittoa verrattuna kirjeeseen, johon ei ole reagoitu mitenkään.

  Mutta ansiokkaasti kyllä olet tuonut tätä maksamista täällä esille, ensin koko summan osalta, koska pelko oikeudenkäynnistä ja nyt sen MAO:n hinnaston perusteella :p
   
 13. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Määrätty nimimerkki ei anna ohjeita vaan pohtii miten tämä bisnes voitaisiin lopettaa.
   
 14. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Bisnes kuolee ihan itsekseen, kun kirjeet jättää noteeraamatta.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Et sinä ainoa määrätty nimimerkki ole, vaan näitä on useampiakin.

  Oli muuten aika noloa, että omalla nimelläni vielä hyökkäsit minua vastaan. Luuletko oikeasti, että tuommoinen hiljentäisi minut? Päinvastoin, saan siitä lisää intoa, että tämmöisestä kusetuksesta on tultava loppu.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 16. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  Meinaatko, että kaikki sillä hetkellä saman IP:een alla olleet liittymät ovat saaneet lappuja, koska operaattorit on vain yksinkertaisesti luovuttaneet kaikki tiedot? Selittäisi hyvinkin sen minkä vuoksi näitä syytöksiä on jaeltu paljon syyttömillekin. Tähän kun vielä lisätään virheellisesti reititetyt talonyhtiöiden jaetut yhteydet, warettajalta vaihtunut IP, joka on tullut jonkun muun käyttöön (eikös jopa tämäkin skenaario ollut mahdollinen?) ja jaetut nettiyhteydet, niin onhan tuota virhemarginaalia melkoisesti.

  Patrikki vaan naureskelee siellä jossain thaikuissa samalla kun vetää käärmeviinaa.:P Ja siinä vaiheessahan se vasta naureskeleekin jos täällä menee toi sonta läpi mitä HP on nyt ehdottanut, että käytännössä Saksan trollit/valvojat olisivat täällä virallinen torrent-liikennettä valvova taho. Koska sitähän ne jo käytännössä tekeekin, ja on tehneet jo vuosia, mutta tällä hetkellä ei vaan taida ihan kelvata todisteeksi.
   
 17. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Näin on. Kyse on siitä että jos saadaan se MAO:n kanta ensimmäisestä jutusta niin silloin kenenkään ei kannata enää maksaa koska hävitty case maksaisi kulujen jälkeen ainoastaan joitain kymppejä. Myös haasteen napsahdettua yksinkertaisesti myöntää teon. Mitä kuluja HP voi edes siinä tapauksessa vaatia jos myöntää teon? Kai siihen haasteen väsäämiseen joku tunti meni mutta mitä muuta?
  Periaatteesa tässä on kyse ainoastaan siitä, että mitä tapahtuu jos myöntää teon. Tästä ei ole vielä oikeuden päätöstä. Sitä odotellessa.
   
 18. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Ikävää jos pahoitit tästä mielesi mutta kyllähän nimesi lämähtää silmille aika monien linkkiesi takaa. lupaan kutsua sinua vastaisuudessa Dame Ednaksi.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tässä on taas sitä oikeaa asiaa. Itsehän Hedman Partners kertoi, ettei se voi tietää esimerkiksi, että onko minun henkilörekisteritiedoissani jonkun toisenkin tietoja, koska vaihtuva dynaaminen IP-osoite.

  Te, ketkä ymmärrätte paremmin näistä IT-asioista, niin olisi kyllä hyvä informoida markkinaoikeutta. Hyvin perustellusta tiedosta ei varmasti mitään haittaakaan ole.
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Voi hyvät itsenäisyyspäivät sentään! Minä en ole tästä pahoittanut mieltäni, vaan kommentointisi on kyllä erikoista, jos ajat kirjeensaajien asiaa.
   
 21. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  No esimerkkihän tästä on mitä tapahtuu, kun myöntää teon, vaikka se oikeuden päätös puuttuu.

  HP hakee maksuvelvoitteen markkinoikeudelta ja laskuttaa seikoista, jotka ovat kyseiseen tunnustamiseen johtaneet. Eli kanne on muotoiltu kuten ennenkin, lähtien siitä miten loukkaus kyseisestä liittymästä on todettu ja lisää loppuun vastaajan oman tunnustuksen. Mitäs niitä nyt oli päälle 4000e kuluja jo tässä kohtaa. Lisää kuluja tulee, kun riidellään summasta.

  Eli kannehan siitä vähintään seuraa mikäli myönnät teon, mutta sopuun ei päästä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Just näin. On aivan edesvastuutonta edes neuvoa ihmisiä alkamaan puljaamaan Hedman Partnersin kanssa. Siellä on koulutetut koijarit ja kaikkea sanomaasi käytetään sinua vastaan. Muutaman sentin teosta on tullut jo tuhansia lisää maksettavaa.
   
 23. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Ei edelleenkään ole koska ei tiedetä mitä on tapahtunut ensimmäisen sähköpostin jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 24. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Jos on soturiluonnetta bisneksen kaatamiseen niin menee hankkimaan MAO:n ("ennakko") päätöksen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Kyllä minä joudan odottamaan, että Hedman Partners haastaa minut, muuten ei tipu äyrin äyriä, jos tippuu sittenkään.

  Kun sinua noin asia näyttää kiinnostavan, niin niin anna palaa itse vaan. Älä kuitenkaan enää neuvo ketään ottamaan yhteyttä Hedman Partnersiin ja maksamaan markkinaoikeuden aiempia linjauksia, koska siinä voi olla kalliit seuraukset ihmiselle, joka noudattaisi neuvoasi (en kyllä usko, että kukaan niin hullu olisi).
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti