Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kankiKeijo

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2013
  Viestejä:
  133
  Asiakkaan yksityisyyden hinta on halpa suomalaisille paskahousu operaattoreille kun 30k euron uhkasakot jätetään maksamatta. Mieluummin luovutetaan kymmenien tuhansien asiakkaiden tiedot tuosta vaan kun joku vähän "virallisempi" taho niitä pyytää. Tuollaiset 30k pikkusakot pitäisi olla liiketoiminnan kannalta välttämättömiä menoja mitä nyt vain tulee kun pyöritetään tuollaista yritysta. Mutta ei, asiakkaat voi aina pettää. Tämä on se seikka joka vituttaa suomalaisissa. Ollaan niin viimeisen päälle auktoriteetin vietävissä.

  En esimerkiksi koskaan voisi suositella jotain F-securen Freedome VPN:ää kellekään, koska on aivan varma että ne säilyttää ip-logit ja luovuttaa ne välittömästi kun viranomaiset vähän painostaa.
   
 2. itsfanniyeah

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2017
  Viestejä:
  6
  Jaahas, 4. kirje tupsahti miesystävälle postiluukusta ja kaikki järjen ja huolettomuuden rippeet katosi taas savuna ilmaan. :( Onkohan näitä lähetelty paljonkin? Neljänsiä kirjeitä siis. Muutama olikin täällä tainnut niistä kysellä jo.. Ahdistaa.
   
 3. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Eli kolme kirjettä pystyy rauhassa ottamaan vastaan, mutta neljännen kohdalla järjen ja huolettomuuden rippeet katoaa savuna ilmaan. Saanko tiedustella, että mikä ihme siinä neljännessä oikein pelottaa?
   
 4. itsfanniyeah

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2017
  Viestejä:
  6
  Niiden jäljiltä on jo ehtinyt rauhoittumaan. Kyllä niitäkin on yhdessä panikoitu ja koitettu ottaa asioista selvää mahdollisimman paljon. Kolmas kirje tuli melkein 6kk sitten, niin oltiin jo siinä uskossa että jäis viimeiseksi. Loppuis toi hiton ahdistelu. :(
   
 5. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Ottakaa ihan rennosti vaan. Itse pitäisin useampaa kirjettä nimenomaan merkkinä siitä, että haastetta ei ole tulossa. Jos Joni kumppaneineen olisi niin varma syyllisyydestänne, miksi hän (se) käyttäisi aikaa kirjeiden lähettelemiseen, eikä suoraan haastaisi miesystävääsi?
   
 6. itsfanniyeah

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2017
  Viestejä:
  6
  Hmm, kuulostaa kyllä ihan järkevältä. Kiitos! Pieni järjen murunen on palautettu päähäni.
   
 7. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 397
  Tuolta löytyy se Hedman Partnersin ympäriinsä lähettämä neljäs kirje. Jos saamasi on enemmän tai vähemmän identtinen sen kanssa, niin kyse on pelkästä massapostitetusta kopiosta, joita on lähetelty tuhansia ympäri Suomenniemeä. Sellaisen vastaanottaminen ei siis tee haasteen vastaanottamisesta yhtään todennäköisempää. Todennäköisesti kyse on kalastelusta kuten tähänkin asti.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017
 8. itsfanniyeah

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2017
  Viestejä:
  6
  Kiitos! :) Eli tuonkin voi varmaan laittaa sitten kaapin perälle pyörimään ja koittaa olla stressaamatta siitä.
   
 9. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Neljännen jälkeen voi tulla joulukortti.

  Tässähän olisi hyvä jouluisan kampanjan aihe esim Scanboxille pelastaa liiketoimintansa ja lähettää kaikille 150 000 ihmiselle jouluisat terveiset ja pyytää anteeksi aiheuttamaansa mielipahaa. Ja laittaa leffaliput mukaan sovinnoksi.
   
 10. Kalevi86

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Viestejä:
  5
  Tuohon stressaamiseenhan kirjeiden lähettämisellä juuri pyritään..

  Onko siitä ollut mitään puhetta, että missä vaiheessa "rikos" vanhenee? Eli kuinka monta vuotta väitetyn latauksen jälkeen HP voi vielä lähettää kirjeitä?
   
 11. Xentt1

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2009
  Viestejä:
  2
  Eipä näissä asioissa ole täällä tullut pyörittyä hetkeen. Nyt oli vaan pakko tulla ihmettelemään kun sain 4. joulukortin meidän rakkaalta ystävältämme, hyvin tuli lämpöä ja valoa synkkään "talvi-iltaan" kun tuohen sijaan käytin saunan sytytyksessä :). Hienoa nähdä että tämä yhteisö on pysynyt täällä lujana ja vahvana.
   
 12. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  198

  OIKEESTI eikai kukaan täyspäinen näitä rahalla sovittele.... Roskiin vaan ,,,,
   
 13. HerraMintunen

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2017
  Viestejä:
  6
  Yllättyneet, kun Hedman Partnersin huijarifirma aktivoituu lähettämään "sattumalta" kerjuukirjeitä veronpalautuksien aikaan (tänäkin vuonna):

  No hätä ihmiset. Jos haluatte palkita tämän koijarifirman, niin Googleen ja muualle internetiin vaan lisää totuudenmukaista palautetta. Näemmä jo 16 rehellistä kansalaista laittanut esimerkiksi Googleen näille yhden tähden yritysarvostelun. Tietysti varoituksen sanaa kannattaa levittää edelleen muuallakin (kaikenmaailman palstat internetissä sekä myös kavereille ja sukulaisille ym.)

  Hedman Partners on aiemmin tunnettu toimija mm. Funlime/Vertivas huijauksessa virallisena juridisena neuvonantajana - huijarien puolella, kuinkas muutenkaan.

  https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/...allistut-nettikilpailuihin/2814048#gs.6bwW9BM

  Vertivaksen (JOKA ON 100% PUHDAS HUIJARIFIRMA) juridinen neuvonantaja Joni Hatanmaa Hedman Partners - asianajotoimistosta vahvistaa...

  ...Kohta Suomi täyttää 100 vuotta ja onneksi vielä tästä maasta löytyy edes joitakin kunniansa omaavia rehellisiä ihmisiä näiden Hedman Partnersien luuserien sijaan. Kallen torstai-illoissa näitä klovneja aina välillä tulee nähtyä patsastelemassa.

  Hakusanat: Hedman Partners Hedman-partners attorney Asianajotoimisto Hedman Partners Oy hedman-attorneys.com Suomi-Viro Kauppakamari Suomalais-eestiläinen kauppakamari Suomalais-eestiläinen kauppayhdistys ry huijaus huijauslaskutus kiristys copyright troll trolling huijauslasku kiristyslasku huijari huijaus petos markkinaoikeus valelaskutus tekijänoikeuksien varjolla
   
 14. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  205
  Tuossa kannattaa huomioida sekin, että kun tuon suhteuttaa nimenomaan talouksien määrään (eikä asukaslukuun), niin luku on suhteessa vieläkin isompi. Aika monilla liittymillä on useampia käyttäjiä, joten sikäli tämä sairas bisnes koskettaa useampia kansalaisia kuin tuo tietojen luovutusten lukumäärä.
   
 15. Hermes82

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2017
  Viestejä:
  1
  Oli pakko ihan rekisteröityä sen takia, notta. Miksei kaikki laitettaisi Jonille jouluterkkuja, joita ripustaa Hermannien ikkunoilla? Tuhansilla kortilla kun ystävät muistaisivat, oli myös Hermanneilla kivemmat oltavat.
   
 16. kankiKeijo

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2013
  Viestejä:
  133
  https://murobbs.muropaketti.com/thr...iristyskirje.1213329/page-840#post-1718172645
  Kuten Grim_reaper tuossa kirjoittaa:
  "Ruotsissa kansalaiset nousivat puolustamaan yksityisyyden suojaa ja teleoperaattoreilta löytyi sen verran selkärankaa, että eivät suostuneet yhteystietoja luovuttamaan."

  Siis ajatelkaa nyt, jopa ruotsissa teleoperaattoreilta löytyi selkärankaa olla antamatta koijareille yhteystietoja. Siis jukolauta, ruotsissa!!!

  Nykyinen Suomi on totaalisen paska maa. En usko hetkeäkään että Telia olisi asiassa rehellinen ja olisivat vain yhden väärän tiedon luovuttaneet. En vain ole niin naiivi, että luottaisin Teliaan. Samoin tietysti kaikki muutkin suomalaiset teleoperaattorit. Asiakkaan tiedot lähtee valon nopeudella jakoon kun vähän nöyrästi haistapaska-viranomainen(MAO) vihjaa. Standardi tekosyynä vedotaan siihen että että on "lakeja joita pitää noudattaa". On aivan käsittämätöntä että suomea pidetään jonain yksityisyyden ja tietoturvan kehtona kun todellisuus ilmiselvästi näyttää olevan lähellä Pohjois-Korean tasoa. Lähes kaikki asiat nykyään suomessa paljastuu valheeksi.

  Miten halpa asiakkaan yksityisyys ja tietoturva on suomalaiselle teleoperaattorille:

  Suomalaiset teleoperaattorit pettivät asiakkaansa 30.000 euron uhkasakon vuoksi. Jos ajatellaan että luovutettuja yhteystietoja on yhteensä n. 150.000 ja kolmen operaattorin uhkasakkojen yhteissumma on 90.000 euroa. Tästä voi laskea että yhden asiakkaan hinta suomalaiselle teleoperaattorille on 60 senttiä.

  Siis ajatelkaa, teleoperaattorit ovat pettäneet sinut 60 sentin vuoksi. Sinä maksat heille kymmeniä euroja kuussa, satoja, ehkä jopa tuhansia vuodessa. Siitä huolimatta he eivät välitä paskaakaan sinun oikeuksistasi yksityisyyteen. Kolmen kartellissa on kiva luovutella tietoja kun ei ole pelkoa ulkomaisista kilpailijoista.

  Nyt olisi tilausta ulkomaiselle internet palvelun tarjoajalle joka kunnioittaa asiakkaan yksityisyyttä. Minusta saivat asiakkaan heti.

  Haistakaa pitkä vittu kaikii suomen teleoperaattorit!
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2017
 17. kankiKeijo

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2013
  Viestejä:
  133
  Mahtava idea. Aivan varmasti laitan muutaman joulukortin menemään paskaisten jouluntoivotusten kera.
   
 18. taikahiippa Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2017
  Viestejä:
  160
  Ei taida tuhansia joulukortteja löytyä tästä ketjusta. Muutama höyrypää päivittän kohkaa tyhjällä asemella, juna meni jo. Yksi haastettu, josta eivät saa perittyä kustannuksiaan aikoihin, jos koskaan,ei ole enää kannattavaa bisnestä.
   
 19. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  198
 20. Dreama

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  45
 21. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
 22. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  Siis eihän tämmönen kiristysbisnes voi toimia vuosikausia muualla kun Suomessa ja ehkä Saksassa.

  Ennustan tämän topicin olevan hengissä vielä 2030 kun kansalaiset ja virkamiehet vääntää vielä kättä keskenään. :facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2017
 23. Kaze01

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  38
  Jotain luki että jos olette seuranneet anonyymiä keskusteluja palstoilla niin kehotamme olemaan yhteydessä lakimieheenne something something.....
   
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Nyt on kulttuuria tullut nautittua baletin tarjoamin keinoin. Tuli mieleen kun katsoi Pähkinänsärkijää ja hiirikuningasta, että se mitä näemme, on loistokasta ja taidokasta, mutta sinne kulissien taakse kätkeytyy valtataistelua rooleista ym., mutta katsojille näytetään se viimeisen päälle oleva lopputulos.

  Samoin on tässä Telian tapauksessa. Me näemme vain sen, mikä meille halutaan näyttää. Nyt kerrottiin kesätyöntekijän inhimillisestä virheestä ja yksittäistapauksesta. Vain täysin toope uskoo tuon Telian meriselityksen. Todisteet on määrätty tuhottavaksi, joten Hedman Partners ei voi niitä käyttää tai näyttää. Ilmeisesti hyväveli-järjestelmä suojelee täysin toisiaan.

  Mutta, mutta, meillä on vielä näistä turvaamistoimihakemuksista Telian todistukset, joissa se myös antaa liikaa informaatiota sekä "Legal Counselin" että "FI Tech Securityn" toimesta. Nyt ei siis enää pädekään yksittäistapaus, inhimillinen virhe tai kesätyöntekijä. Pitää vielä miettiä, että kysynkö tästä Telialta enää mitään, vai laitanko suoraan viestintävirastolle ja tietosuojavaltuutetulle.

  Kiitos muuten, taidat olla juuri se toinen henkilö, joka on laittanut Telialle kyselyä asiasta.:) Ainakaan kukaan muu ei ole ilmoittautunut.
   
 25. antinpoika

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2015
  Viestejä:
  48

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti