Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Liittymien irtisanominen näkyisi aika helvetin pitkällä viiveellä osakekurssissa. Ellei sitten Telia vaikka tiedota reaaliajassa, että nyt kuulkaas taas 30000 ihmistä katkaisi sopimuksensa. Tai sitten joku liiketoimintajohtaja omistaa sadoilla miljoonilla firman osakkeita ja menettää uskonsa yritykseen välittömästi muutaman kyselysähköpostin ja irtisanomisen jälkeen. Nämä ovat erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja. Etenkin kun firman osakekurssin trendi on laskeva jo usean vuoden ajalta.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tosiaan ei siinä oikeastaan muita vaihtoehtoja olekaan, kuin se, ettei tämä opiskelija oikeastaan olekaan varaton tai sitten se, että halutaan Murolle antaa viesti, että mepä haastetaan köyhiäkin. Itse uskon tuohon jälkimmäiseen, koska näyttää siltä, että ne aina pyrkii kumoamaan täällä annetut ohjeet tai arviot. En luota näiden kavereiden touhuihin ollenkaan, niin ajattelen vaan, että näyttämisen halusta on kysymys, eikä saada oikeita suurpiraatteja kiinni. Tuonkin energian mitä nyt käyttävät, oikea piraatinmetsästäjä olisi käyttänyt suuriin jakajiin, eikä pariin yhden sekunnin havaintoon. Niin taas teatterilta vaikuttaa tämä touhu.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Neljänteen kirjeeseenhän oli lisätty maininta, että ei kannata uskoa murojen neuvoja olla ottamatta yhteyttä. Kohta saadaan viidenteen kirjeeseen vielä lisäys, että älkääpä uskoko myöskään sitä, etteikö varattomia haastettaisi!

  Vaikka tämähän vain osoittaa että ei kannata olla yhteydessä, kaikkea mitä sanot käytetään kirjeenottajaa vastaan, ja neuvotteluvaraa ei ole euroakaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 5. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Jankuttajan sanoin:"Mikäli tapaus sovitellaan tai käsitellään yksipuolisesti, niin uusia MAO:n linjauksia ei tietenkään tule"
   
 6. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Paska juttu jos toi menee sovittuna.
  Itseäni kiinnostaa tämän tapauksen aikajana sen ympärillä kun vastaa lähetti sen sähköpostinsa.
  Onko HP vastannut postiin mitään?
  Onko esittänyt maksusuunitelmaa?
  Missä vaiheessa haaste on lähetetty, ennen vai jälkeen sähköpostin?
  Montako kirjetta ja missä kohtaa

  Jos juttu sovitaan niin nämä tiedot julistetaan salaisiksi.
  Tämä kaikki siis vain julkisuuden kautta ajateltuna. Sovittu case lisää HP:n propaganda-arvoa, Oikeidessa käsitelty juttu vähentää sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Laitoin nyt tuon Hedman Partnersin neljännen kirjeen sivuilleni luettavaksi. Puhutaan laiminlyönnistä, kun kirjeensaaja ei ole vastannut kirjeeseen. Viitataan anonyymien verkkokeskustelujen ohjeeseen olla reagoimatta kirjeeseen ja muistutetaan korkeista oikeudenkäyntikuluista. "Mikäli te tai toinen taloudessanne asuva henkilö on loukkauksen tekijä.." eli täyttä kalastelua, kun ei itse tiedetä kuka tekijä on.
   
 8. dulrenk

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Viestejä:
  5
  Tutunnäkönen liuska, kappas pirua, sehän on jäljelläolevilta osilta ihan identtinen tän mun viimesimmän kirjeen kanssa...
   
 9. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Hyvä nosto! Tästä on täälläkin foorumilla puhuttu. Paras puolustus todistettavasti avoimen verkon jälkeen.
  Jos saman liittymän takana on useampi potentiaalinen epäilty, syyllistä lienee käytännössä mahdotonta löytää. Vielä parempi esimerkki on soluasunto jolla on yhteinen reititin.
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Eli kuten täällä on sanottukin, massapostituksesta on kysymys. Jokainen neljännen kirjeen saanut, saa samanlaiset litaniat. Kenelläkään ei ole velvollisuus vastata kirjeeseen, mutta Hedman Partnersilla on velvollisuus vastata, jos ihminen tilaa omat henkilörekisteritietonsa tarkastettavakseen.
   
 11. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Ei ole. Haasteen sivulla 6 HP käytännössä sanoo etteivät ole reagoineet millään tavalla (kuin odottamalla maksusuoritusta tilille). Seuraava vaihe oli haaste.
  Turha oikeudenkäynti?
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 12. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Olisi todella mielenkiintoista nähdä miten kävisi, jos vastaaja vetoaisi tähän ja veisi oikeuteen.
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  En usko, että Hedman Partners ei olisi vastannut millään tavalla. Luulen, että ovat tarjonneet maksusuunnitelmaa tms., mutta jatkosta emme sitten näillä tiedoilla tiedä enempää.
   
 14. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Jos HP olisi reagoinut niin eikö se olisi pitänyt mainita haasteessa, koska se vaikuttaa tapauksen kokonaisarviointiin, vai voiko tällaisia uusia merkittäviä yksityiskohtia ihan tuosta vaan tipautella vasta oikeusistunnossa??
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Hedman Partners laatii tietenkin haasteet omalta kantiltaan edullisesti, kuten tuossakin jätti kertomatta, että vastaaja on ollut halukas sovittelemaan saatuaan rahaa. Luultavasti Hedman Partners on ilmoittanut tyyliin, että summan voi maksaa erissä. Sitä emme tiedä, jos vastaaja esimerkiksi on vastannut, että hän suostuu siihen, että maksaa hyvitystä vaikkapa 50 euroa, mutta tähän taasen Hedman Partners ei ole suostunut. Koska asia on jäänyt avoimeksi, niin Hedman Partners on voinut laittaa haasteeseen: "Vastaaja ei ole kuitenkaan suorittanut kantajalle minkäänlaista hyvitystä, minkä vuoksi kantajan on täytynyt saattaa asia tuomioistuimen käsiteltäväksi."

  Jos kävisi niin, että vastaaja on ehdottanut jonkun kohtuullisemman summan maksamista, mutta Hedman Partners ei ole tähän suostunut, niin silloin voisi olla mahdollista, että Hedman Partners ei ole riittävän aktiivisesti käynyt sovittelua (kuten ei kai tiettävästi kertaakaan, paitsi Turre Legalin kautta), niin silloin voisi olla että oikeus katsoisi, että Hedman Partners on omalla toiminnallaan aiheuttanut turhan oikeudenkäynnin, koska vastaaja on jo myöntänyt teon ja on ollut valmis maksamaan, kunhan summasta sovitaan ja taloudellinen tilanne on vastaajalla parempi.

  Mutta tämä on siis spekulaatiota, kun emme tiedä, mitä kirjeenvaihtoa nämä ovat tuon vastaajan sähköpostin jälkeen käyneet. Jos ovat keskustelleet hyvityksen alentamisesta, niin toivottavasti kaverilla on tallessa kirjeenvaihto.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 16. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Juuri tästä on kyse. Pitääkö edeltävä sovinnonhakuprosessi kuvata haasteessa.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Ei kai sitä käsittääkseni tarvitse kuvata. Se on sitten vastaajan asia kertoa vastineessaan, miten asia on hänen kantiltaan edennyt. Jos on sovittelua käyty, niin sitten voi miettiä, onko sitä käyty tarpeeksi aktiivisesti, että oikeudenkäynnin olisi voinut välttää.
   
 18. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Jos tarkoitus olisi keplotella summa perintään/ulosottoon(jossa en ihan erityisesti näe järkeä, kun ottaa huomioon vaihtoehdon:think:), niin sen voisi kai tehdä hyväksymällä esitetyn sovintoehdotuksen ilman teon tunnustamista erikseen? Tekemällä vaikka maksusuunnitelman siihen päälle. HP on tarjonnut suunnitelmaa tänne postatun sähköpostin perusteella, joten tuskin ihan heti siitä kieltäytyisivätkään.

  Teon tunnustaminen heti kärkeen lakitoimistolle, jolla on tapana viedä juttuja oikeuteen ihan vaan esimerkin vuoksi, ei tunnu parhaalta idealta. Tunnustaa ei tarvitse erikseen edes maksaessa.

  Kantaja käyttää kyseistä sähköpostia näyttönä siitä, että vastaaja on tehnyt itse teon josta hyvitysvastuu syntyy. Samalla se ilmoittaa, ettei ole saanut hyvitystä, joten kanteessa esitetty vaatimus on ajankohtainen edelleen. Se miten HP on vastannut seuraavaksi, ei ole oleellinen asiayhteydessä eli sen kannalta onko vastaaja syyllistynyt tekoon.

  Jos vastaajalla on jotain mussuttamista siitä että kantaja ei ole ollut halukas sovintoon aiemmin, tulee sen tuoda se asia itse esiin omassa vastineessaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 19. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  se olisikin jännä kun MAO sanoisi että HP teki väärin kun ei antanut sovitella 50 eurosta :D siihen menisi koko homma. kaikki jotka miettisi naksamista pistäisi tietysty ettei maksa kuin 50e/jakos ja 100e/elokuva ja siihen ei ole mitään sanomista jonilla.
   
 20. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Näin taitaa olla.
  Lisäkysymys: Missä oikeeusprosessin vaiheissa MAO voi lausua että kyseessä on ns. turha oikeudenkäynti. Vasta käydyn oikeudenkäynnin tuomiossa vai aiemmin?
   
 21. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  205
  Varsinkin, kun ottaa huomioon, että tässä(kin) tapauksessa oikeudessa on asianomistajana taho, joka ei ole koskaan harrastanut minkäänlaista laillista "kilpailevaa" levitystoimintaa, eikä tällä selkeästi ole koskaan tarkoituskaan näin tehdä.
   
 22. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  205
  ...teillä ei ole mitään velvollisuutta korvaukseen & asian selvittämiseen. Asia on kohdaltanne loppuunkäsitelty.
   
 23. HermanTheGerman

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  90
  http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/p...e-reippaat-miljoonan-tappiot-yhtiolle-6689652

  Tämähän on ihan hyvä suuntaus:
  Ja viimeisessä kappaleessa ihan mielenkiitnoinen knoppi:
   
 24. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Artikkelissa: "Rightscorp kerää ensin tietoja BitTorrent-käyttäjistä ja näiden laittomista puuhista. Tämän jälkeen järjestö pyrkii pakottamaan operaattorit ohjaamaan tekijänoikeuskirjeet liittymien omistajille, TorrentFreak kuvailee prosessia."

  Tätä Bisnessmallia ei ole vielä implementoitu Suomeen.
   
 25. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  jaa että tässä ei juosta MAOssa kerjäämässä tietoja vaan koitetaan saada operaattori kimppuun?
   
 26. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Tuotahan tuo tarkoittaa tai vähintääkin saada operaattori toimimaan välikätenä. Ei ainakaan uskoisi tuon olevan mahdollista suomessa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti