Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Olen saanut nuo dokumentit aiemmin eräältä murolaiselta sekä itse ne varmuuden vuoksi tilannut markkinaoikeudelta, joten ei ne kuulopuheita ole, vaan virallisia asiakirjoja. Jos haluat varmistaa niiden aitouden, niin suosittelen itse tilaamaan ne markkinaoikeudelta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2017
 2. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Jos viittaat ainoastaan tässä ketjussa keskusteluihin, niin ei kukaan ole sanonut että nämä kolme menisivät markkinaoikeuden käsittelyyn, vaan niillä on vielä sovittelun mahdollisuus. Eli spekulointi sillä että joku menisi oikeuteen asti on ennenaikaista.
   
 3. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  672

  Court: Accused Pirate Doesn’t Have to ‘Spy’ on Family Members


  “Once again, it has been established that undisturbed marital and family life is protected from harm by the EU Charter of Fundamental Rights, which has a massive impact on the investigation obligations of the subscribers.”

  ...

  “Families, in particular, should not be intimidated by law firms. These often make demands for investigations, which the Federal Court of Justice has recently rejected,” law firm WBS concludes.
   
 4. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  672
  Vastine pitää antaa kuukauden sisällä ja haaste on lokakuun alkupuolelta, joten tapaus on mennyt käsittelyyn tai sitten on sovittu. Mutta kuulopuheilla mennään kunnes asia varmistetaan MAO:sta.
   
 5. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Kyllä näma caset ovat Markkinaoikeuden käsittelyssä kun kerran haaste on olemassa. Oikeusistunto on sitten eri asia.

  Löysin viimein tuon kyseisen casen Puolakan sivuilta. Vastaaja on siis esittänyt jonkinlaista sovintoa ja ilmoittanut halukkuutensa kohtuullisen korvauksen maksamiseen. Tämä ehdotus sitten ei ole kelvannut HP:lle, joka luultavimmin on pitäytynyt alkuperäisessä kirjeen vaatimuksessa. Sovinto tästä luultavimmin ja toivottavasti tulee, vaikka bisneksen torpedoinnin kannalta oikeuskäsittely olisi parempi, jotta nähtäisiin MAO:n linjaus tässä tapauksessa, jollaisia ennen ei ole nähty.

  Tässä tulee hyvin esiin bisneksen raadollisuus. Markkinaoikeuden linjaamat korvaukset ei kelpaa HP:lle, vaan halutaan kiristää lisää.

  Jos kyseessä on joku opiskelija, jolla on ehkä muutenkin vaikeuksia (opintojen keskeyttäminen) niin tämän tyyppinen vastoinkäyminen voi suistaa koko elämän enemmän tai vähemmän raiteiltaan. Joku 10k€ ulosotossa hankaloittaa huomattavasti opiskelua. Saattaa olla, että koko lasku tulee yhteiskunnan maksettavaksi tai vielä pahempaa. Itse en ole mikään kirkasotsainen moraalin vartija mutta ihmetyttää miten nuo HP:n koijjarit voivat elää itsensä kanssa tällaisien tapausten jäjkeen.

  Miten se nyt olikaan, onko tuo vastaajan vastine myöskin tilattavissa, jos sellainen on MO:lle annettu?
   
 6. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Sovittelumahdollisuus on vielä olemassa senkin jälkeen, kun haaste on tehty: https://oikeus.fi/fi/index/esitteet/riidansovittelutuomioistuimessa.html

  Mikäli tapaus sovitellaan tai käsitellään yksipuolisesti, niin uusia MAO:n linjauksia ei tietenkään tule.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2017
 7. Czescku

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2011
  Viestejä:
  32
  Miksi tulisi yhteiskunnan maksettaviksi? Ei ulosottoja kukaan muu maksa ikinä muutenkaan. Ne ovat sitten luottotappioita.
   
 8. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Mitä ei ole ennen nähty? Kanne on muotoiltu kuten muutkin kanteet aiemmin. Kantaja haluaa hyvitystä kyseisestä loukkauksesta ja vastaajan hoitavan kulut. Jos vastaajan tunnustus pitää, niin MAO määrää vastaajan maksamaan hyvitystä, ja jos sovintoa ei vastaajan lupauksista huolimatta ole aiemmin syntynyt, on kulut aiheutuneet vastaajan toiminnasta.

  Eihän se tunnustus voi olla keino päästä pälkähästä. Jos olisi, niin tästä lähin jokainen tunnustaisi teon ja sanoisi hoitavansa maksun sitten joskus. HP ei voisi vetää ketään oikeuteen, kun kulut käsittelystä lankeisi sille. Olihan vastaaja aiemmin tunnustanut teon ja ollut halukas sovintoon.

  Toki toi nyt esitetty on vasta kantajan näkemys asiasta. Jos juttu käsiteltäisiin ja vastaaja osoittaisi, että on ollut valmis sopimaan asian esim. MAO:n hinnastolla, voisi juttu olla toinen. Mitään sellaistahan ei siinä sähköpostissa mainittu, vaan luvattiin suorittaa kohtuullinen hyvitys, jota kanteesta päätellen ei kuitenkaan ole kuulunut.

  Tai sitten kyseessä on joku monimiljonääri, joka on koittanut olla nokkela laittaessaan vastinetta menemään. Oli miten oli, niin hyvitysvelvollisuus kyseisestä loukkauksesta seuraa, oli sitten köyhä tai rikas. Asian tunnustaminen, jos ei ole aikeita hoitaa maksua ei siis ole erityisen järkevää. HP:lle toki hyvä mahdollisuus osoittaa, että "rahattomiakin" haastetaan.
   
 9. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Tuolla on muuten ainakin kyseisessä haasteessa Telian luovuttama vastaajan liittymätunnus näkyvillä sensuroimattomana sivulla 6.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2017
 10. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  Voipi olla, että tossa opiskelijan tapauksessa yritetään pistää jonkinlainen ennakkotapaus siitä, että juu, kyllä me köyhiä opiskelijoitakin haastetaan oikeuteen. Kun täällä Murossa on ollut puhetta, ettei ne mitään köyhiä haasta ikinä. Ja noita haasteita lukemalla on ihan ilmiselvää, että trollit lukee täältä Murosta kaiken ja että täältä etsitään lisää vinkkejä tuleviin oikeustoimiin. Tässäkin tapauksessa voisi vaan sanoa, että mitäs meni idiootti myöntämään (anteeksi vaan, kuka ikinä olikaan). Älkää te muut myöntäkö yhtään mitään. Hiljaisuus tuntuu olevan edelleenkin kultaa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2017
 11. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  813
  Niin, mitä se kertoo jos pitää köyhä opiskelija haastaa? Oisko ne kultaiset caset vähissä (vähän kuin ei ollenkaan) ja tästä yritetään sitten leipoa taas oikein etusivun juttu uusiin paskakirjeisiin. Mutta kumminkin kaikki saavat ottaa tuosta opiksi, myönnät tai maksat niin silti sinulta puristetaan joka penni ulos ja tuskin siihen jää tulevaisuutta ajatellen.

  Mietin jos itse oisin köyhä niin sama kai se olis MAOlle itse vääntää omat vastineet ja todistukset. Toki sänssit hävitä juttu on suuret, mutta siinä vaiheessa tavallaan olisi ihan sama, Crysailis tulis ikinä näkee penniäkään niistä kuluista jota haaskaavat HP:lle.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 12. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  Luulisin, että juurikin tämä keissi on sellainen HP:n propaganda-varma-nakki-tapaus, mikä on vain ja ainoastaan valittu strategisesti, koska jälleen kerran parempi selitys voittaisi oikeudessa. Siellä on myönnetty latailu ja suostuttu maksamaankin, mutta muuta emme taida tietää. Mutta jos tästä tulee voitto, niin se on taas sitä samaa väsynyttä osastoa, että vähävaraisiakin haastetaan. Kukaan ei ole turvassa. Pääasia, että pelote-efekti näissä säilyy.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 13. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Jos olisit köyhä, niin saisit ainakin ilmaista oikeusapua.

  Tarinan opetus on, että köyhän ei kannata missään tapauksessa vastata tai ainakaan tunnustaa mitään. Tämäkin heppu olisi turvassa jos ei olisi vastannut. Enintään hypoteettisesti voisi esittää "ehkäpä joku on voinut liittymäni kautta jotain latailla, voisin maksaa viisikymppiä jos sillä saa uhkailun loppumaan".
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Kiitos, hyvä kun huomasit, piilotin nyt sen. Hedman Partners käyttää näemmä kautta linjan Telian antamia lisätietoja todisteena haasteissa. Kannattaa näiden henkilöiden kysyä Telialta, miksi se on mennyt luovuttamaan Hedman Partnersille lisätiedot, joita tämä sitten käyttää todisteina oikeudessa Telian asiakasta vastaan.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Toivotaan, että tämä köyhän opiskelijan tapaus saisi negatiivista huomiota mediassa, eli että se kääntyisi entistä enemmän Hedman Partnersin toimintaa vastaan. On aivan hullua lähteä varatonta haastamaan, koska tietää, ettei tältä ikinä tulla mitään saamaan. Halutaan vaan pelotella köyhää kansaa maksamaan korkeiden oikeudenkäyntikulujen pelossa. Köyhä onneksi saa ilmaista oikeusapua ja se tietenkin kannattaa käyttää hyväkseen.

  Lukeehan nuo trollit Muroa Flintin tapauksesta lähtien. "Avoin wlan"-ohjeeseen tilattiin Ace Ventura mittailemaan, asiavaltuuden puutteseen lisäselvitykset oikeudelle, turvaamistoimiin kuvakaappaukset Murolta, että täällä ohjeistetaan hävittämään todisteet ja nyt sitten, että eikö me muka varatonta opiskelijaa haastettaisi?

  Olisi vaan mukava nähdä, kun Hedman Partners uhosi, että se pystyy erittelemään tekijät, että miten? Tuntuu tosi oudolta, kun se ei edes pysty luovuttamaan henkilörekisteristään kaikkia tietoja ihmiselle tarkastettavaksi, koska se ei ole varma kenen tietoja sinne onkaan tullut talletettua.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 16. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Toisaalta mistä me varmaksi tiedämme, että kyseessä olisi oikeasti köyhä opiskelija. Eikös Hedman kuitenkin aika tarkkaan syynää verotietoja? Tyyppihän on voinut saada hiljattain vaikka perinnön tai muuten vaan olla oikeasti varakas tai hyväpalkkaisessa sivuduunissa.
   
 17. antinpoika

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2015
  Viestejä:
  48
 18. sivustaseuraaja66

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  270
  Tässä ois hyvät mahdollisuudet opiskelijalla kaataa HP:n laskun haastajan niskaan, koska maksua on yritetty sovitella. Mutta onhan tuo melko älyvapaata hommaa lähteä haastamaan ketään enää. Saavat MAO:n kautta kuitenkin vähemmän rahaa kuin siitä jos joku idiootti vielä menee maksamaan näitä kiristyskirjeitä. Kiristäjät ovat voittaneet ne tapaukset, jotka toimii pelotteena ihmisille. Toivottavasti MAO pysyy linjassaan ja ei luovuta enempää yhteystietoja excelissä olevalla ip listalla, sillä HP ei pysty ikinä todistamaan onko liittymästä jaettu bittiäkään ulospäin. Ihan sama vaikka esittelisivät että henkilöllä on ollut miljoona teosta jaossa. Itseasiassa se että on enemmän teoksia jaossa vähentää merkittävyyttä, sillä jos joku vaikka jakaa Game of Thronesia samaan aikaan ja sillä on Crystaliksen tai Scanboxin paskasarjat ja elokuvat jaossa niin tuskin se kaista menee niiden jakamiseen.
   
 19. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Ihan anekdoottina kerrottakoon, että olin viikonloppuna kaljoilla vanhan tutun kanssa jolla on ulosotossa summia, joita ei ole mahdollisuus eikä tarkoituskaan ikinä maksaa. Kertoi hyväksyneensä aikanaan Adultian tarjoaman hyvitysehdotuksen, jonka yksinkertaisesti jätti maksamatta. Tämän jälkeen summaa on pyrkinyt perimään perintätoimisto ja myöhemmin tuo mennee ulosottoon jonon jatkoksi. Eli kyllä noinkin periaatteessa voi toimia, ihan vaikka summa olisi tarkoitus maksaakin "sitten joskus". Perintätoimistot ovat yleensä aika halukkaita sopimaan höveleistäkin maksusuunnitelmista.

  Niin, ja tuon kyseisen henkilön kohdalla vastaus siihen miksi hyvitysehdotusta yleensäkään oli hyväksynyt oli "vitutti ne kirjeet, perintätoimistojen kirjeet heittää sentään vanhasta tottumuksesta avaamatta roskiin."
   
 20. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  213
  Telian kurssi lähtenyt laskuun mitä enteilinkin pari sivua taaksepäin. Ei mistään pikkurahoista tällaisissa töppäyksissä kysymys jos laskun on aiheuttanut tuo tietojenluovutushölmöily. 433 miljoona euroa tullut tappiota 7 päivän sisällä.
   
 21. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Eli tämä n. 1 % lasku osakekurssissa ei ole mielestäsi selitettävissä millään muulla? Koska osakekurssit ovat tunnetusti hyvin vakaita?
   
 22. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  213
  Kyllä juurikin näin koska asiat joita netissä jahkaillaan niiden toimesta jotka eivät ymmärrä mistään mitään pitävät aina paikkansa paremmin kuin mitkään asiantuntijoiden ennusteet. Tämä on taivahan tosi ja tunnustettu fakta. :comp:
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Eipä tietenkään voida varmaksi tietää muuta kuin vastaajan oma sähköposti, josta Hedman Partners oli haasteeseen kirjoittanut vain tämän tunnustusosan, eikä koko sähköpostia, jossa opiskelija kertoo varattomuudestaan ja halustaan maksaa kunhan pääsee töihin.

  Jotenkin vaan tuntuu tämä keissi siltä, että on haluttu saada mahdollisimman varma tapaus oikeuteen, jonka lisäksi antaa signaali, ettei köyhäkään ole turvassa, kun täällä on puhuttu, että ei ne köyhiä haasta. Hedman Partnershan kirjoittelee siitäkin, ettei kannata uskoa joidenkin keskustelupalstojen ohjeita olla vastaamatta mitenkään. Ainakin tämän kaverin tapauksessa olisi kannattanut anonyymin nettipalstan ohjetta noudattaa pilkulleen.

  Toivotaan nyt, että kaveri hoitaa hyvin puolustuksen. Ainakin voi vedota tuohon, että on ollut rehellinen ja halunnut sovitella. Lisäksi tuo hyvityssumman perustelu on aivan naurettava: "Kohtuullinen hyvitys yksityishenkilönä tapahtuneesta ammattimaista jakelua vahingoittavasta ja tämän kanssa kilpailevasta toiminnasta on 500 euroa televisiosarjan jaksoa kohden." Todisteena on siis Tecxipion kaksi sekunnin havaintoa, joten ei tämä mielestäni kovinkaan kova kilpailija taida olla, joten hyvitys tosiaan jostakin pilipalisarjan puolen tunnin jaksosta voisi olla korkeintaan Jankuttajan esilletuoma 25 euroa/jakso.
   
 24. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Jep. Itselleni tuli vain sellainen ajatus, että tämä kaveri olisi yrittänyt päästä pälkähästä vetoamalla maksukyvyttömyyteen ja opiskelijan köyhyyteen. Hedman sitten olisi viisaana tarkistanut asian, todennut valheeksi ja haastanut. Muuta järkevää selitystä en osaa keksiä sille, miksi varaton tyyppi haastettaisiin.

  Kukapa toisaalta näiden ketkujen touhuja sen enempää järjellä ymmärtäisikään.
   
 25. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  toi summa voi tarkoittaa paria sijoittajaa, ei miljoonia ihmisiä jotka sanovat irti sopimukset.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti