Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Ei mene minulla ainakaan puurot ja vellit sekaisin. Kun tietoja on lakimiestasolla eteenpäin annettu, niin olisi viimeistään siinä vaiheessa pitänyt ymmärtää jättää tuo liittymätunnus pois. Se ei kuulu millään tasolla Hedman Partnersille. Siksi Telia saa itse kertoa ihan omin sanoin, miksi se näin on menetellyt.

  Lisäksi, mistä me tiedämme, kuinka paljon Telia on luovuttanut tietoja, joissa näkyy myös laitteen nimi, joka sekään ei kuulu millään tasolla Hedman Partnersille.

  MAO on määrännyt luovuttamaan vain yhteystiedot (joka sekin on toki liikaa yhden sekunnin perusteella vajavaisin todistein), niin on perusolettamus, että myös Telia tätä noudattaa. Siksi sen on aivan turha tulla puhumaan yksityisyyden kunnioittamisesta, kun se ei sitä tosiasiallisesti tee.

  On väärin sysätä vastuuta yksittäiselle työntekijälle, kun Telia yrityksenä on vastuussa siitä, mitä se tekee.
   
 2. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 397
  En. Ihan vaan argumentoin yksinkertaisimman selityksen puolesta. Kyllä Telian pitää tästä vastuu kantaa, vaikka se olisikin ollut yksittäisen työntekijän moka. Ketjun informaatioarvon kannalta ei vaan ole hyvästä, jos täällä jo heitellään epäilyjä jopa siitä, että Suomen suurin teleoperaattori on ottanut lahjuksia kiristyskirjefirmalta.

  Minua ei kiinnosta luovutetut liittymätunnukset läheskään niin paljoa kuin luovutetut MAC-osoitteet ja laitenimet. Ei noita ensimmäisiäkään olisi tarvis luovuttaa, mutta niiden luovuttamisen laajuus ei välttämättä kerro mitään jälkimmäisten luovuttamisen laajuudesta.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tästä nimenomaan olen laittanut Telialle johdolle viestiä. Siinä on nyt jokaisen johtoryhmän sähköpostiosoitteet näkyvillä, joten jokainen voi itse esittää minkälaisia kysymyksiä haluaa, koska nimenomaan johto on näistä vastuussa, ei yksittäinen työntekijä.
   
 4. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 397
  Vastuu tapahtuneesta on yhtiöllä huolimatta siitä mikä virheen on aiheuttanut, tästä ei tarvitse kiistellä. Mutta mistä yhtiö on vastuussa? Työntekijöidensä huonosta perehdyttämisestä vai suunnitelmallisesta kolluusiosta trollien kanssa? Itse pidän ensimmäistä todennäköisempänä kuin jälkimmäistä.
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Minähän en voi sitä sanoa, vaan se on Telian tehtävä, koska jokuhan siellä on laatinut nämä kirjepohjat, joilla vastaavat Hedman Partnersin ja kumppaneiden tietojenluovutuspyyntöihin.

  Joku, uskoisinpa että nimenomaan lakiosasto, on nämä laatinut tai vähintään tarkastanut. En nimittäin usko millään, että yksittäinen työntekijä olisi uskaltanut lähettää yhtään tämmöistä postia, kysymättä ensin esimiehiltään lupaa.
   
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Suositeltavaa luettavaa.
   
 7. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 397
  Ne Hedman Partnersille päätyneet MAC-osoitteet ja laitenimet voivat ihan hyvin johtua lokit koonneen yksittäisen työntekijän virheestä huolimatta siitä mitä lappusia lakiosastolla on kynäilty. Kun eivät ne välttämättä ala niitä listoja siellä erikseen tarkistamaan, vaan luottavat siihen että määräyksen toteutuksesta vastannut SysAdmin on vetänyt lokit järjestelmästä ohjeistetun mukaisesti. Ymmärrä nyt.
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Turhaan tästä kättä väännät. Minä olen kysynyt asiaa Telian johtoryhmältä, tee sinä samoin.

  Jos yksittäinen työntekijä on luovuttanut tietämättömyyttään liikaa tietoja, niin silloin tietenkin johdossa on vika, jos eivät ole asiaa tehneet selväksi, ettei kenellekään saa luovuttaa tietoja enempää, kuin markkinaoikeus on määrännyt. Virhettä ei siis ole tehnyt tämä työntekijä, vaan Telian johto. Jos se siis edes on ollut virhe, vaan tarkoitettu vuoto auttamaan trolleja rahankeruussa.
   
 9. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Toivottavasti MAO ymmärtää että utorrentin kommentointi ei vielä todista yhtään mitään kun muisteittais että ohjelma ei ole edes laiton. Mikään bittorrent ohjelma ei ole laiton ja niillä voidaan tehdä ihan laillisia asioita ja monelle kuuluu arkipäiväiseen tai jokapäiväiseen elämään torrent ohjelmat. Torrent ei ole laitonta vaan vasta siinä vaiheessa kun sillä jaetaan tekijänoikeudellista materiaalia, onko nyt niin että aivot on jätetty yksinkertaisesti narikkaan ja ollaan liian laiskoja niitä sieltä noutamaan kun tämä kirjeiden lähettelyä ei saada loppumaan.

  Kiristäminen ja uhkailu on siis suomessa ihan ok juttu varsinkin kun todisteita on tasan 0. Hedman ei kykene mitenkään, ei siis yhtään mitenkään todistamaan kuka teon on tehny. Se on ihan sama mitä liirumlaaruja latelee MAO:lle , näitä varmoja todisteita ei vaan edes hedman kykene näyttämään. Tasan 0 on ja pysyy ei muutu miksikään vaikka mitä valehtilisivat.

  Hienosti täälä vakionimet jaksaa painaa päivästä toiseen, nostan hattua sillä itse jo alkaan uupuumaan tämän lukemiseenki. Voimia teille vaan puskea jatkoonkin. Toivottavasti uusivuosi näyttäis valoisammalta ja saatais nämä syöpäläiset vastuuseen teoistaan (hermannin pellet ym yhteistyökumppanit).
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 397
  Tästä ollaan ihan samaa mieltä, sen olen sanonut jo parikin kertaa.

  Tästä taas kaipailisin vähän enemmän näyttöä. Ketjun informaatioarvo kas kärsii, jos siinä foliopipoillaan. Tuskin meistä kukaan haluaa, että joku tähän säikeeseen eksyvä kirjeensaaja kaikkoaa siitä saman tien kun huomaa heti ensimmäiseksi jonkun ihan absurdin väittämän (oli se totta tai ei) - kuten esimerkiksi sen, että Teliaa syytetään lahjusten ottamisesta - ja päätyy sitten esimerkiksi noudattamaan saitkokirjeen.fi -saitin ohjeita. Se kun on paljon asiallisemman oloisesti kirjoitettu eikä siellä esitetä kuun pinnalta kotoisin olevia väittämiä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017
 11. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Miten sä jaksat jauhaa samaa asiaa? Sehän on nyt Telian asia todistaa, onko vuoto ollut tahallinen tai tahaton. Siitä nyt kysymään itse kukin sitä asiaa Telialta, sähköpostiosoitteet on annettu.
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tuota juuri itsekin ajattelin, että eikö näitä torrentteja käytetä ihan laillisiinkin tarkoituksiin, joten miten jonkun tuotteen arvostelu, että toimii, voi todistaa syyllisyydestä. Kannattaa tosiaan tarkkana olla noiden Hedman Partnersin todisteiden kanssa.
   
 14. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Nuohan seuraavat varmaan kaikki julkisia parvia torrent palveluissa, oli se laillinen tai laiton materiaali kyseessä niin sieltä suomalaiset ip osoitteet talteen vaan ja postia matkaan. Vaikka ois ollu 2 henkilön järkyttävän kokonen parvi niin saadaanhaan se paperille muutettua järkyttävän kokoseksi "20kg haueksi, oli oli ainaki näin iso" ... Ja mao uppoutuu kalatarinoihin ihan täysillä.

  Miksei MAO vaadi näitä varjeltuja logeja tai niitä jotka voi "kadota", mitä ne nyt olikaan kun ei muista..
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Katsokaapa te asiantuntijat tuolta köyhän opiskelijan tapauksessa (joka siis oli myöntänyt, mutta luvannut maksaa kunhan pääsee töihin), niin siellä on kaksi havaintoa, mutta parvet tosiaan jättisuuria vuorokauden kokoisia, eikä mitä ne olisivat olleet juuri noilla määrätyillä sekunneilla. Vieritä alas.
   
 16. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 397
  Mikset sitten itse anna Telian edes yrittää todistaa, vaan tyrmäät tuon virheselityksen jo ennen kuin Telia on sanonut asiaan juuta saatika jaata? Siksi minä tässä vielä jauhan.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017
 17. Erktus

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  241
  Haastetta olen vain silmäillyt, mutta eikö HP tuolla vain yritä osoittaa sitä, että vastaaja on tietoinen ohjelmasta. Käytetäänkö tätä arvostelua avaintodisteena?
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Voi hyvät hyssykät sentään, minähän olen kysynyt asiaa Telian johdolta ja kommentissani perustelin tätä, miksi mielestäni työntekijä ei ole tehnyt tässä virhettä, vaan nimenomaan Telian johto.
  Telianhan pitää nyt selvittää, että onko tiedot vuodettu tahallisesti tai tahattomasti. Kummassakin tapauksessa moka on kuitenkin Telian johdon. Joko valvonta on pettänyt tai sitten ei ole ohjeistettu riittävän hyvin tai sitten on tietoisesti autettu trolleja.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Kyllä se yhtenä todisteena nimenomaan on. Katso haasteen sivua 15(15), niin siellä näkyy sen merkitys Hedman Partnersin mukaan.
   
 20. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  140
  Se nyt on kaikille selvää, että olkoonkin firma/työntekijä sössinyt mitä vaan (antanut mäkit,päkit,iseet,ipeet,möhköfantit yms.), niin kaiken ydinkysymykseen ne/Hedman Partners ei pysty vastaamaan: KUKA ON "WARETTATTANUT" ?
   
 21. Erktus

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  241
  Kappas, siellähän se olikin. Aika hassua, että kun on arvostellut torrent-ohjelman sovelluskaupassa, niin automaattisesti oletetaan, että "Vastaaja on itse tehnyt oikeudenloukkaukset."

  Mihin muuten Hatanmaa on hävinnyt näistä haasteista, kun kaikissa papereissa on Mikko Junnon allekirjoitukset?
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017
 22. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  268
 23. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  Eiköhän tuo lie jo todennut, että tää homma alkaa olla tässä, aika siirtyä jonnekin muuhun mistä lypsää tyhmiltä rahaa. Varmasti silti jatkaa propaganda-mestarina tämän asian tiimoilta niin pitkään kuin mahdollista.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017
 24. kankiKeijo

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2013
  Viestejä:
  133
  On kyllä pöyristyttää luettavaa nuo haasteet. Herää ihan epäilys että onko MAO:n tuomarit prosenteissa mukana, kun ei oikein voi uskoa että olisivat niin tyhmiäkään että tuolla tavalla olisivat vietävissä kuin litran mittaa.
   
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 397
  Eiväthän ne olekaan vietävissä. Kun eivät nuo ole vielä ainuttakaan HP:n vaatimuslistaa sellaisenaan hyväksyneet. Tuskin hyväksyvät näitäkään.

  Haastekirjelmä tai muu hakemus =/= ratkaisu.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti