Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Kirjebisneksen ydin on vapaaehtoiset maksajat. Eli ne, jotka pelästyvät kirjeen saadessaan, ja maksavat mukisematta pyydetyn summan. Toisaalta taas jos firma ei ikinä toteuttaisi uhkauksiaan, olisi se aika nopeasti kaikkien tiedossa - ja maksuhanat tyrehtyisivät. Kukapa noita hyvää hyvyyttään makselisi, kun kyseessä kuitenkin on täysin vapaaehtoisuuteen perustuva sovintoehdotus. Tästä syystä Hedman Partners / päämiehensä on vienyt joitakin tapauksia markkinaoikeuteen.

  Oletetaanpa sitten tilanne, että se äärimmäisen epätodennäköinen nakki napsahtaisi kohdalle ja haaste vaikkapa sinulle tulisi. Somessa on tullut huudeltua latauksista omalla nimellä, wlan ei ole ollut avoin, taloudessa ei asu muita ihmisiä ja vähän kaikkea on tullut 24/7 wareteltua jo vuosia. Häviät siis keissin ja MAO määrää maksamaan ne sadan euron hyvitykset ja omat sekä vastapuolen oikeudenkäyntikulut. Mitä tapahtuu?

  No, ne kulut menevät ulosottoon. Ja se siitä. Hedman Partners toki saa omansa: Heidän päämiehensä on jo maksanut heille ja karhuaa vain nyt omiaan pois. Oletetaan, ettei töitä nyt ihan äkkiä irtoakaan ja ne oikeudenkäyntikulut jäävät sinne ulosottoon hamaan loppuun asti. Tällöin lopputulos on se, että Hedman Partnersin päämies - jolle HP siis töitään tekee ja jonka käskystä ihmisiä haastaa - on saanut sadan euron hyvitykset ja hävinnyt 33 000 euroa oikeudenkäyntikuluina, vaikka voitti keissin.

  Eli lyhyt vastaus kysymykseen: Kyllä, background checkejä ilman muuta tehdään.

  Samasta syystä noita oikeudenkäyntiprosesseja aloitetaan ainoastaan sen verran, mitä pelotevaikutuksen ylläpitämiseksi on pakollista - ja ainoastaan sellaisia henkilöitä vastaan, jotka he uskovat varmuudella voittavansa. Parhaimmillaan kun HP:n päämies saa (sen pelotevaikutuksen lisäksi) vain sen satasen tai pari ja nuo kuitenkin päättyvät aika 50/50-todennäköisyydellä myös sen haastajan tappioon. Tällöin takkiin tulee montakymmentä tonnia oikeudenkäyntikuluja ja lisäksi imagotappio siitä, että keissi on hävitty.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Se oli kuitenkin hyvä, että kerroit, mistä kohdallasi oli kysymys. Aihe on niin yliherkkä, että ihmiset peloissaan reagoivat näihin ja maksavat. Jos viestejä haastamispelosta tulee tähän ketjuun, niin trollit kyllä tarttuvat niihin hanakasti ja lisäävät vettä myllyyn. Kun muistaa mikä näiden taktiikka on, eli pelotella, bluffata ja kalastella, niin ei anneta näille yhtään enempää siimaa, vaan katkaistaan se heti alkuunsa.

  @vaasa voisi myös ilmoittaa, mistä asiasta hänen kohdallaan oli kysymys. Muuten jää elämään ajatus, että viestittely oli vain trollien aikaansaannos aiheuttaa ihmisissä pelkoa ja tämän avulla edesauttaa maksuhalukkuutta, vaikkei itse mahdollista tekijänoikeudenloukkausta olisikaan tehnyt.
   
 3. MrDevon

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  11
  Saako MAO:lta kuka tahansa kysyä mahdollisista HP:n tekemistä haasteista/oikeudenkäyntien aloittamisista?
   
 4. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 175
  Kyllä saa. Mutta muista että HP on vain asiamies, eli kannattaa kysyä Scanboxin ja Crystaliksen nimissä aloitettuja juttuja.
   
 5. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Turha toivo, Torno-Pommi tapansa mukaan vaan pelotteli kansalaisia toisen tyypin siivellä. Farsus kertoi oman, oletettavasti todellisen huolensa ja Tommi otti tilanteesta vaarin, loi tunnuksen, säikäytti ehkä pari viatonta ja tienasi muutaman satasen. Well played!
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2017
 6. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Tältähän se vähän alkaa vaikuttamaan, jos ei @vaasa tule esille kertomaan, mistä hänen tapauksessaan oli kysymys. Jos oli kuin Farsuksella, että väärä hälyytys, niin silloin on ylireagoinut haastemiehen/poliisin yhteydenottoon tai sitten on trolli. Eipä tuossa paljon muita vaihtoehtoja ole. Panee vaan miettimään, jos on Adultian/Filmian trolli, kuinka vähillä eväillä pitää olla liikenteessä, että lakimies pelottelemalla ansaitsee elantonsa.
   
 7. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  Käsittääkseni jatkotoimenpide tarkoittaa "Kysymme päämieheltämme (Chrystalis / Scanbox), että mitäs tän tyypin kans tehrään?" - ja ainoastaan HP:n kohdalla on pieni mahdollisuus, että vastauksena olisi "Ok, mennään oikeuteen."

  Eivätköhän muutkin trollifirmat ole ainakin "muodollisesti" asiaa päämieheltään tiedustelleet. Tällöin kirjeissä ei (periaatteessa) valehdella.

  Veikkaan, että sopimuksia trollifirman ja lakimiesten välillä tehdessä on jo tarkemmin määritelty, että ollaanko jossain vaiheessa mahdollisesti menemässä oikeuteen asti vai ei.
   
 8. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  877

  Hyvä Suomi kun verotiedot on julkisia ja silleen \o/
   
 9. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Näin kertoi nnyas__ aiemmin. anonyymi666 ei eritellyt mitä on laitettu vireille. Toukokuussa laitettiin turvaamisasioita vireille ja kesäkuun jälkeen on nyt ilmeisesti laitettu lisää vireille jotain.

  Crystalis kuitenkin kaikissa se taho joka laittanut jotain vireille, joten jos pitäisi veikata, niin kaikki olisivat niitä turvaamisasioita. Crystalis otti viimeksi turpaan oikeudessa ja neljä uutta kannetta olisi aika kova veto.

  --

  Tosin tietysti jos herra Bandelille on kertynyt jo sen verran pätäkkää, että hävityn jutun kulut ei oikein tunnu missään, niin voihan sitä haastella vaikka huvikseen ihmisiä oikeuteen. Tai mistä se raha nyt hänelle tai käytyyn oikeusjuttuun lopulta virtaakaan. HP hoitaa jokaisen kanteen varmasti ilomielin
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2017
 10. Klassinen

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Viestejä:
  8

  Saa haukkua tyhmäksi :D

  En huomannut että vieläkään kukaan olisi vastannut (jos kukaan tietää) mitä se vireillepaneminen tarkalleen tarkoittaa? Oikeusprosessit ovat hyvin huonosti ainakin minulla hallussa mutta googlettelemalla sain kuvan että asia on "pantu vireille" kun kantaja toimittaa haastehakemuksen markkinaoikeuteen, ja siitä muutaman mutkan kautta sitten oikea haaste lähtee vastaajalle. Korjatkaa jos olen väärässä.

  Jos sattumalta olen oikeassa, tietääkö kukaan mikä on suurinpiirtein aikaväli "vireillepanemisen" mitä tarkalleen nyt tarkoittaakaan, ja sen välillä että haaste tulee vastaajalle?
   
 11. vaasa Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2017
  Viestejä:
  12
  Enpä taida kertoa mitä asia koski, eihän sitä paitsi minun henkilökohtaiset asiat kuulu kenellekkään netin hourupäille. Ihan vain ilkeyttäni en kerro, sen verran sairaan ryöpytyksen ja nimittelyt sain tuolta palsta vakiotrollilta, jonka elämään ei taida muuta kuuluakkaan kuin nämä kirjeet ja Hedmannin salaliitot.

  On todella sääli, että ennen niin ansiokas palsta on saatu pilattua kourallisen hourupäitä toimesta. Kuten jo aiemmin totesin, kiitos, anteeksi ja näkemiin.
   
 12. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Kiitos vastauksestasi, eli olet yhteistyökyvytön. Tulet hämmentämään pakkaa epämääräisillä jorinoillasi, joilla ei sitten olekaan mitään pohjaa. Jokainen palstan lukija voi tästäkin tehdä johtopäätöksen, että Adultia/Filmia ei ole edelleenkään haastamassa ketään oikeuteen.
   
 14. vaasa Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2017
  Viestejä:
  12

  Voi olla, että on, voi olla että ei. Asia ei kuitenkaan kuulu sinulle millään tavoin. Sinä et omista tätä ketjua ja päätä mitä täällä saa kirjoittaa ja mitä ei saa, vaikka niin kuvitteletkin.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Hmmm, miten kuulostaakaan niin tutulta. Kirjoitustyyli paljastaa aina ihmisen, mutta jokainen taaplaa tyylillään.

  Ei sinun minulle tarvitse kertoa mitään, vaan niille tuhansille jotka tätä ketjua lukevat. Jos ei ole naista kertoa miten asia on, niin sille en voi mitään. Jostakin kumpuaa katkeruutesi minua kohtaan, en tiedä mistä, mutta yritä päästä yli. Muuta neuvoa en voi antaa.
   
 16. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Tommi-Boylla taisi mennä oikeat arvaukset niin sanotusti tunteisiin :D
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 470
  Kiitos neuvosta, ei tuo OT:tä missään nimessä ole, vaan asiallista asiaa. Kävin itselleni muuttamassa asetuksiin noin.
   
 18. PatrikSelin Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2011
  Viestejä:
  2 836
  Poistin turhia viestejä ja @turistina sai bannit.
   
 19. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  66
  Onko ILOVEPORNO Tommi rekrynny oman jälkikasvunsa paskantamaan tähän lankaan vai mitähän helvettiä me kaikki juuri nyt saadaan todistaa


  Varoitus. t.Proc
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.10.2017
 20. Juha Jyväskylästä

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  294
  Eikös tuo ole jo päivänselvää...... Kaverilla meni ns..pupu pöksyyn....
   
 21. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  :o oli vain kommentointia erään viestistä/provosta alkaneeseen keskusteluun: "pystyn keräämään ohjelmistolla x kaikkien nimimerkkien IP-osoiteet (ja lisäksi on tuttuja operaattoreiden työntekijöitä!)" ...

  kirjetyöryhmän viimeisimmässä kokouksessakin oli esillä että kirjeissä ei ehkä pitäisi puhua ollenkaan "IP-osoitteesta", kun se aihauttaa jatkuvasti sekaannusta, vaan operaattorin vahvistamasta liitymän osallisuudesta luvattomaan jakamiseen?

  Tuli mieleen, jdeen "paljastuksesta", että ketjussa kävi eräs nimimerkki heittämässä "humoristisen" you tube videon, jossa Victor Hedman runttaa vastapuolen pelaajan laittomasti ...

  ko. linkannut bannattiin ja poistettiin murosta viesteineen ja nimimerkki IP-osoitteineen, mistä oli bannattu, ilmestyi joillekin IP-osotteiden bannilistoille -> jos murossa tonttuilee, ainakin jos saa ikibannit -> nimimerkki, murobanni, IP-osoite, päätyvät ehkä kenen vain katsottavaksi ...? (vai oliko poikkeus?) ... sattumalta huomasin, kun banni nousi googlen haussa hetkeksi ykköseksi ...

  ... kannattaa keskustella niin että oikean nimen ja osoitteen mahdollinen paljastuminen (vakka vain akateeminen/teoreettinen) ei aiheuta muuta kuin korkeintaan (lievää) häpeän punaa poskille ...:o
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017
 22. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Tuo menee metsään siinä mielessä, että operaattori ei vahvista liittymän osallisuutta luvattomaan jakamiseen. Operaattori ei tiedä onko liittymä jakanut jotain vai ei eikä operaattori tiedä onko jakajalla lupa jakaa materiaalia vai ei.

  Operaattori vahvistaa ainoastaan sen, että kenen omistaman internet -liittymän hallussa kyseinen ip-osoite on kysytyllä hetkellä ollut.

  Operaattori ei siten myöskään vahvista oikeaa tekijää vaan ainoastaan liittymän omistajan nimen ja yhteystiedot. Ja kertauksena: liittymän omistaja ei ole vastuussa muiden ihmisten tekosista vaikka tekoon olisikin käytetty hänen nettiliittymäänsä.
   
 23. erghasor

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2017
  Viestejä:
  247
  ...eikä ole myöskään millään tavalla vastuussa oikean tekijän selvittämisestä.
   
 24. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Tää on varmaan linkattu tänne jo aiemmin, mutta Anne Vuopalan kommentteja viimeisimmän MAO:n päätöksen jälkeen:

  "Kirjeiden määrää tai valvojien käyttämän todistelun tapoja ei käsitellä työryhmässä. Kyse on lainmukaisen prosessin selkiyttämisestä, Vuopala muistuttaa ja toteaa, että tekijänoikeuksien haltijoilla on oikeus valvoa oikeuksiaan."

  "Moni on ihmetellyt suuria kuluja, jotka markkinaoikeus on määrännyt hävinneiden vastaajien maksettavaksi. Vuopala huomauttaa, että kyse on oikeuden linjauksista, jotka eivät kuulu ministeriölle. Tekijänoikeusasioita käsitellään kuitenkin jatkossakin markkinaoikeudessa. Voimassa olevan lainsäädännön mukaan käräjäoikeuteen menevät rikosasiat."

  https://www.is.fi/digitoday/art-2000005377441.html
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017
 25. reynolds

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  336
  Ja taas on Hedman Partnersin internetsivuilta löytyvästä tiimistä kadonnut yksi nimi. Muutamassa kuukaudessa lähtenyt jo kolme nimeä. Ihan ymmärrettävää kun uusien kiristettävien yhteystietoja ei enään saa ja julkikuvastaan tarkat yhteistyökumppanit lopettavat yhteistyön tämän lakiläävän kanssa. Tämä tahti jos jatkuu, ja miksi ei jatkuisi, niin ensi vuonna viimeinen lähtijä voikin sammuttaa valot Pitkänsillanrannan toimistosta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti