Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  No, asia voidaan käsitellä myös Espoon käräjäoikeudessa. Nyt on siis sekä poliisi että haastemies Adultian kirjeensaajien kannoilla. Juttuja on vireillä oikeudessa, haasteita tippuu ja ihmisiä kutsutaan kuulusteluihin. Tommin kosto.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 2. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 379
  Tai sitten ei. Ennen kuin koko ketju muuttuu ihan hulabalooksi, niin suosittelen ensinnäkin Farsusta odottamaan, että saa selville missä asioissa haastemies on perään soitellut. Sitä ennen oli jo lähtökohtaisesti vähän turha tulla ketjuun huutelemaan. Jos koko epäily osoittautuu ankaksi, niin ihan turhaan on antanut ketjussa lurkkaaville Haajan spämmin kohteille sydämentykytyksiä.

  Ja samat sanat tuolle vastarekisteröityneelle tulokkaalle siitä poliisijutusta, vaikka nenääni hieman eräs hämmentäjäröllöttäjä haiseekin.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 3. Farsus

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2010
  Viestejä:
  83
  Palaan asiaan kun olen tietoinen minkätakia tavoittelivat.
   
 4. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 484
  Ensimmäinen tipsi tietenkin, että soitat sille haastemiehelle mitä asiaa hänellä on. Ei kai me kukaan murossa sitä voida tietää. Tämmöinen epämääräisyys vaan lisää muidenkin kirjeensaajien huolta. Aiemminkin oli samanlainen juttu ja loppujen lopuksi se oli joku ilmoitus jostakin. Joten, kun olet soittanut haastemiehelle, niin kerro täälläkin mitä asia koski.
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 484
  Laitapa se kirje skannattuna tänne, niin saadaan muutkin äimistellä sitä.
   
 6. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  388
  Jos haaste napsahtaa niin lakimiehen hankinta pitää aloittaa aivan ensimmäisenä. Ainakin Avia nimistä toimistoa on suositeltu ja jopa kehuttu.

  Joku lakia paremmin tunteva osaa täälläkin varmaan neuvoa miten haasteen materiaalin saa käyttöönsä, ilman lakimiestäkin ja niin nopeasti kuin mahdollista.

  Kuten moneen kertaan on todettu, alussa pitää miettiä että onko mahdollisesti syyllistynyt rikkeeseen tai ei.
  Koska kyseessä on aikuisviihde, juttua ei pidä verrata aiemmin markkinaoikeudessa käsiteltyihin. Painokset ovat huomattavasti kovemmat sekä kantajan että vastaajan taholla.
   
 7. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  60
  Jostain syystä ensimmäinen ajatus itsellänikin oli että i call bullshit.
   
 8. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  301
  Jep. Nimimerkki taas väännetty muutama minuutti sen jälkeen kun näki, että jollekin oli soittanut haastemies.:P

  Itsekin khyl neuvoisin, että jos sieltä haastetta pukkaa, oli se nyt mistä tahansa ja ennen kaikkea jos se on näiltä tiimoilta, niin kääntyy ammattilaisen puoleen. Ne sentään puhuu noiden mulkkujen kanssa samaa kieltä. Huomatkaa, taas tällainen Adultia-aiheinen sanavalinta, tosin tämä pätee noin yleensäkin näihin trolleihin.:)
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 9. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Ja mielellään niin, että pitelet toisessa kädessä kuulustelukutsua, toisessa Adultian kirjettä ja kuvassa näkyy myös tälle päivälle päivätty sanomalehti.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 10. vaasa Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2017
  Viestejä:
  12
  Minulla ei ole mitään tulostimia. Enkä ala vaivaa näkemään moisilla salapoliisioperaatioilla, että joku foliopipo pyytäisi sitten varmaan passia tai henkkareita nähtäväksi. Ihan sama mitä uskotte, eihän se vielä ole varmaa, että asia Adultiaan liittyy, en vain keksi mikä muukaan se voisi olla.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 484
  Että oikein foliopipo? Itse kirjauduit tänne juuri äsken ja kerrot, että poliisi pyytänyt ottamaan yhteyttä kuulusteluajan sopimiseksi. Sinä, jos kuka olet foliopipo, kun et edes ole kysynyt poliisilta, miksi he sinua haluaisivat kuulustella ja tulet muron ketjuun tätä itkemään, niin kuin täällä oltaisiin selvännäkijöitä miksi poliisi juuri sinua haluaa kuulustella. Voihan olla, että se viime yönä varastamasi mopo jäi valvontakameraan? Onko oikeasti Adultialta rahahanat hyytyneet, kun näin typerää juttua tänne alkavat suoltamaan?

  Varoitus 1.1. t.Proc
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.10.2017
 12. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 084
  Mietitään nyt järjellä. @vaasa on saanut kaksi kirjettä, @Farsus kolme. Jos kyseessä olisi Tommi Haajan masinoimat kuulustelut niin luulisi, että hänellä olisi mietitty valmiiksi kuinka monen kirjeen jälkeen ryhtyy toimenpiteisiin. En pidä uskottavana että edes Tommi toimisi niin epäjohdonmukaisesti että lähettäisi haasteita milloin sattuu. Lisäksi vaasa sai "kuulustelukutsun", eli kyseessä on poliisi. Jos kyseessä olisi tekijänoikeuskiristys niin tokihan se vietäisiin markkinaoikeuteen eikä käräjäoikeuteen, koska rikosasioissa on syyttömyysolettama. Eli ei vaikuta todennäköiseltä että ainakaan vaasan tapauksessa kyseessä olisi Haajan metkut.

  Mikä selittää sitten yhteensattuman? Se, että näitä kiristyskirjeitä on lähetetty kymmeniin tuhansiin talouksiin Suomessa. Ei ole kaukaa haettu että joukkoon osuu muutama henkilö, johon haastemiehet sattumalta ottavat muissa asioissa yhteyttä. Jäitä hattuun, kunnes tiedetään enemmän.

  (EDIT: Mitä tulee foliohattuiluun, itse pidän ihmisiä oletusarvoisesti rehellisinä kunnes toisin todistetaan, ja kommentoin sen mukaan.)
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 13. vaasa Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2017
  Viestejä:
  12
  Todella asiatonta henkilöön menevää hyökkäystä ja tekstiä sinulta, mikäs siinä jos moderaattorit sallivat tuollaisen, tämän palstan anti on pohjalukemissa viiden vuoden takaiseen aikaan, jolloin täällä tuli enemmän aikaa vietettyä. Ei ihme jos tässä ketjussa ei näy enempää kirjeiden saajia kirjoittajina, tehokkaasti karkoitatte uudet keskustelijat täältä hiekkalaatikoltanne.

  Aion soittaa huomenna poliisille, ajattelin vain kertoa täällä asiasta. Anteeksi, kiitos ja näkemiin.
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 484
  Nyt puhutaan tekijänoikeustrollauksesta. Sitä en tiedä, mistä olet viisi vuotta sitten puhunut, kun uudella nimimerkillä olet täällä. Itse aloit foliopipoilun, ja jos siihen vastaaminen kirpaisee, ei voi mitään. Kerropa sitten huomenna mitä poliisisetä tai -täti sanoo, kun tulit siitä etukäteen tänne avautumaan.
   
 15. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Voi hyvät hyssykät, tämä toistuu taas - täysin samalla vanhalla kaavalla! Muutama haasteen/haasteen uhkan/poliisisoiton/minkä ikinä saanut ilmoittautuu saman päivän aikana lankaan. Pyydetään toimittamaan todistetta, todisteen hallussapitäjä suuttuu ja kimpaantuu kyselyistä. Sitten jankataan vähintään parin sivun verran asiasta, linkataan vanhat blogikirjoitukset ja haukutaan avohoitopotilaiksi.

  Koska te opitte? :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 16. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Miettikää millainen urakka sillä on joka joutuu tarkistamaan onko tiedoston sisältö sama kuin mitä nimi väittää. Ensin se joutuu katsomaan alkuperäiset teokset ja sitten uudestaan ne ladatut versiot eri laatuisina eri parvista. Nimikkeitähän löytyi yllättävän paljon tähän kirjebisnekseen liittyen.

  Varmaan asiamiestenkin on hyvä olla perillä päämiehen tuotannosta, eikä niin että teokset ovat pelkästään nimikkeitä paperilla.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 17. Acehaseo

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2010
  Viestejä:
  325
  Kuinkas monta kirjettä tuo hedman yleensä lähettää? Kolme olen saanut ja eilen kävin viemässä kirjeet kenelle ne "kuuluvat". Onko vielä odotettavissa lisää? Ja miten se menee riita-asioissa verrattuna rikosasioihin tämä syyttäjän auttaminen? Jos (iso jos) tässä oikeuteen joutuisi, tarviiko minun tehdä enempää kuin todistaa oma syyttömyyteni (joka on lakimiestuttavani mukaan minun tapauksessa naurettavan helppoa) vai pitääkö minun kertoa liittymän sijaintia tai sen mahdollisia käyttäjiä? Käräjillähän riittää että todistan olevani syytön ja muuta ei tarvi sanoa.
   
 18. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  900
  kolme kirjettä taitaa olla nykyinen standardi. älä nyt missään nimessä mene trolleja auttamaan. ketään ei enää haasteta koska käsittelyssä menisi yli vuosi ja osoitetiedot loppuvat ennen sitä eli sillä ei olisi PR arvoa.
   
 19. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 484
  Mikä tässä oli varoituksen arvoista @Proc? Jos uusi kirjoittaja tulee tänne pelottelemaan lukijoita poliisitutkinnalla ennen kuin on edes varmistanut, mistä on kysymys ja liittyykö kuulustelu tekijänoikeustrollaukseen, niin en ymmärrä saamastani huomiosta. Mielestäni ihminen, joka ei ensin ota selvää, mistä asiassa on kysymys, vaan perustaa luulonsa kuvittelulle, on foliopipo. Jos tämän sanominen on palstan sääntöjen vastaista, niin sitten tietenkin ymmärrän varoituksen.

  Toivon, että jos joku oikeasti saa kutsun kuulusteluihin, niin käy ensin siellä laitoksella ja sitten, jos asia liittyy tekijänoikeustrollaukseen, niin vasta sitten kertoo siitä faktaa täällä, jottei ulkopuoliset lukijat joudu paniikkiin ja äkkiä mene maksamaan aiheetonta maksua aiheetonta rikostutkintaa peläten.
   
 20. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Joko olette olleet yhteyksissä haastemiehiin ja poliiseihin asian tiimoilta? Kieli keskellä peukaloa odottelen tietoa, josko asia sittenkin koski jotain ihan muuta.
   
 21. tapanipa

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2017
  Viestejä:
  6
  Asianajotoimisto joka kerjää itselleen töitä "harmaalla alueella" toimimisesta voisi ihan hyvin poistaa Aasinajoliitosta.
  Pitäisi liitonkin hieman vahtia muutakin kuin jäsenmaksujen suoritusta.

  Kun poliisi soittaa ja pyytää kuulusteluun, poliisi selkeästi ilmoittaa mitä asia koskee ja tarvitsetko avustajan ja/tai kuulustelutodistajan. Jos olet vähänkin epävarma, niin ota avustaja kuulusteluun.

  Yleensä ollaan sitä mieltä, ettei kiristäjille pitäsi mitään maksaa..joskus se vaan tulee halvemmaksi ja säilyttää luottotiedot.
   
 22. yrttipuu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  76
  Kyseessä ei ole lasku. Tuosta ei mene luottotietoja. Ainakin aikaisemmin tullut tuo asia puheeksi. Joku muu saa vahvistaa.

  Niin ja ainoastaan silloin menee kalliimmaksi jos saa kutsun oikeuteen, joka on lottovoiton luokkaa, ellei henkilö "wareta" piuhat punaisena.

  Edelleen jos kukaan ei maksaisi, bisnes kuihtuisi jo kasaan siinä vaiheessa. Ehkä HP ainoastaan pystyisi ylläpitämään vielä tätä touhua ainakin jonkin aikaa. TOT, Adultia ja Filmia vetäisi lapun luukulle.

  Elikkäs sama ohje pätee edelleen: älkää maksako mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 23. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  900
  oikeassa olet ettei mitään luottotietoja mene vaikka jättäisi maksamatta. vuos sitten tuli kirje ja mitään ei tapahtunut vaikka en maksanut tai ottanut yhteyttä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017
 24. anonyymi666

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  Viestejä:
  33
  Trollausjuttuja on tullut vireille kesäkuun 2017 alusta tähän päivään mennessä neljä kappaletta. Kaikissa tapauksissa mukana ystävät Crystalis ja Hedman Partners. Tuttavani kysyi asiaa eilen Markkinaoikeudesta, josta tänään oli vastattu. Tässäkin ketjussa mainitut haastemiehet siis tuskin liittyvät tekijänoikeustrollaukseen?
   
 25. Farsus

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2010
  Viestejä:
  83
  Joo ei liittynyt minun tapauksessa asiaan. Pahoittelen jos oon säikäyttänyt turhaan. Mulla oli yks vahvistin myynnissä ja tänää soitti uudestaan, enpä ois uskonu että virkanumerosta soitellaan myytävän tavaran perään. :D
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti