Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Näppärästi ipaneman poika jättää myös kertomatta että esimerkiksi Ylen MOT -ohjelman haastattelema henkilö sai lisäkirjeitä tasan samoista leffoista, joiden tapaukset oli jo asianajajan välityksellä sopinut Hedmanin kanssa.

  "Juuri ennen ohjelman valmistumista saan Sakari Tapolalta viestin. Hän on saanut Hedman Partnersilta uuden muistutuskirjeen, jossa vaaditaan selvitystä samoista tekijänoikeusloukkauksista, jotka Tapolan lakimies on jo sopinut Hedman Partnersin kanssa."

  Kirjeissä vaaditun summan maksaminen ei siis pelasta edes samasta asiasta tulevilta jatkokirjeiltä. Mitään syytä maksaa ei ole, sillä kirjeiden lähettäjällä ei ole mitään tietoa että kuka tiedostoja on jakanut ja missä mittakaavassa. Ovat vain helpon rahan perässä kun umpimähkään liittymien omistajille noita lähettävät.
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2017
 2. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 550
  Onhan tämä hauskaa kun yksi puolustelija poistuu niin toinen "vanha" tulee puolustelemaan maksamista.
  Maksamalla tuet ainoastaan trollien toimintaa.
   
 3. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  518
  Taisi olla jotenkin niin että jos maksaa, niin niin sopimuspäivää edeltäviltä waretuksillta ei pitäisi tulla uusia laskuja minkään HP:n hallinnoiman elokuvan taholta

  Väärää tietoa warehattu päässä. Ei ole tiedossa että HP jatkaisi kirjeiden lähettämistä jos on maksanut.
  Yllä mainittua Sakari Tapaiolan keiisiä ei tule sekoittaa tähän. Sakarin keississä kyse on todennäköisesti ainoastaan laskutusvirheestä, tahallisesta tai tahattomasta, joka ratkaisemiseksi on todennäköisesti riittänyt puhelinsoitto. Ainakaan mitän muun suuntaista ei ole kuultu.

  .
   
 4. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  A. Kyse ei ole laskusta.

  B. Ah miten ihana "ihan vaan laskutusvirhe oli kun lähetettiin silti kirjeitä lisää" -selitys.

  C. Kivasti taas nimimerkki vaihtu ja samat hölinät jatkuu kendoilijalla.
   
 5. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 167
  Kummasti noita "laskutusvirheitä" tuntuu tapahtuvan HP:lla aika tiuhaan tahtiin. Ja aina niin päin, että ylilaskutetaan esim. olemattomista teoksista tai useista teoksista moneen kertaan.
   
 6. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  omasta kokemuksesta voin sanoa että voi jättää maksamatta. melkein vuosi sitten tuli kirje ja en maksanut tai tehnyt mitään asiak eteen. mitään ei ole kuulunut sen jälkeen.
   
 7. mattdemon

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Viestejä:
  36
  Nii mites se turren edustaja sanokaan, 1-1.5 vuoden sisällä (kirjeestä?) tulee haaste, jos on tullaksensa. En tosin löydä lähdettä tähän hätään.
   
 8. Erktus

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  258
  Tietääkseni kyse on enemmänkin kuudesta kuukaudesta.
   
 9. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 496
  Kaikki HP:n nostamat haasteet on enemmän tai vähemmän lyöty tulille 6-12 kk ensimmäisen kirjeen päiväyksestä. Loukkauksen tapahtumishetkestä taas on ehtinyt maksimissaan kulua hieman yli vuosi. Vaikka se nimellinen haasteen nostamisaika onkin kolme vuotta itse teosta, niin tuo Turren Jussi Karin heittämä arvio siitä, että puolitoista vuotta ensimmäisen kirjeen saapumisesta on jo aika kuivilla, koska sen jälkeen onnistuneen oikeusjutun nostaminen alkaa olla käytännön syistä jo todella vaikeaa. Vaikkei se missään nimessä ole helppoa sitä ennenkään - tätä ei voi liikaa korostaa. Taas kerran todettakoon, että noista kuudestatoista HP:n nostamasta oikeusjutusta vain pari-kolme on päättynyt siten, että niistä on ollut trolleille mitään iloa ns. propaganda-aseena.

  Ja lisäkaneettina vielä, että yläpuolinen koskee pääasiassa HP:lta kirjeen saaneita. Muiden ketkufirmojen kohdallahan se haasteen todennäköisyys on aika lailla olematon jo heti nollapäivästä lukien. Pena on tainnut jo lopettaa kokonaan, eikä Tommikaan (ja Tommin päämiehet) ole vielä kasvattanut munia itselleen, vaan tyytyy hankkimaan pelotevaikutuksensa pörräämällä herra Hatanmaan ja kumppaneiden perskärpäsenä.
   
  Viimeksi muokattu: 31.07.2017
 10. tuntematon kotilo

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2017
  Viestejä:
  117
  Jokohan sitä itsellä alkaisi näkyä valoa tunnelin päässä, pari kuukautta viimeisestä kirjeestä. Tietty voi olla että Porno tommi on pitänyt heinäkuun lomaa. Sitä ennen ehtikin tulla 7-8 kirjettä. Tosin nyt on alkanut tulla näitä puheluja ulkomaalaisista numeroista silloin tällöin. Foliohattu päähän?
   
  Viimeksi muokattu: 31.07.2017
 11. meneelujaa

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Viestejä:
  97
  En todellakaan. Kunhan nyt vaan olen edelleenkin sitä mieltä että työryhmän kokoonpanosta puuttui oleellinen osa tästä kusetusbisneksestä kärsimään joutuneista.

  Tarkoitukseni ei ole missään tapauksessa väheksyä (mahdollisesti) tekemääsi työtä tämän kusetusbisneksen lopettamiseksi..valitettavasti vaan en tunne sinua, et ole esittänyt mitään sellaista mikä olisi lehtien palstoilla, en siis tiedä ihan _oikeasti_ mistään tekemästäsi tämän asian eteen. Toki olet täällä kirjoitellut, välillä puoltaen, välillä toisin päin.
  Minä tiedän itsestäni..olen saanut kirjeitä vajaan kymmenen, luultavasti. Minä en niistä murehdi isommin, en usko löytäväni itseäni MAOn syytettyjen penkiltä ja vaikka löytäisin, niin en murehtisi sittenkään.

  No joo, oli miten oli. Jos/kun teet töitä meidän kirjeensaajien puolesta, niin nostan hattua. Joku näkemysero meillä kuitenkin tuntuu olevan, jonka vuoksi tässä "riidellään". Jospa se siitä..
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 346
  Voi olla, että kokoonpanosta puuttuu yksittäiset kirjeensaajat, koska on ehkä haluttu suojella heidän henkilöllisyyttään, kun siellä on kuitenkin nämä kirjeidenlähettelijät mukana. Anna Vuopalalle ovat ihmiset kirjoittaneet ja soittaneet, joten hän tietää hyvin näiden ihmisten hädän. Tuossa Kauppalehden artikkelissa tulee aika hyvin esille Vuopalan kanta. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/...1113.1783792239.1500701649-3363756.1500566786

  Jos joku kirjeensaaja haluaa ehdottomasti mukaan tuohon työryhmään tai muuten haluaa tuoda omaa kantaansa esille, niin kannattaa laittaa viestiä: Anna.Vuopala(at)minedu.fi
   
 13. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 496
  Taisin tätä kysyä jo joskus aiemminkin. Mitä iloa kirjeensaajien laajemmasta edustuksesta olisi kyseisessä työryhmässä? Jos vaikka sinä olisit siellä, niin mitä kuvittelisit pystyväsi tekemään? Se kun ei edes ole mikään lautakunta, missä tehtäisiin mitään päätöksiä äänestämällä.

  Et tunne minua, etkä tiedä mitä minä teen. Etkä oletettavasti tunne työryhmässä istuvia ihmisiäkään, ja sitä mitä he tekevät. Mutta silti katsot asiaksesi arvostella heidän tekemisiään?

  Mitäs jos menisit hetkiseksi toljottamaan peiliin, niin ehkä tajuaisit, missä se "näkemysero" saattaa piileksiä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2017
 14. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Edelleen kai Vuopala on tuon työryhmän sihteeri eikä mikään päättäjä joten hänelle voi kirjoitella ja soitella. Ei tule mitenkään vaikuttamaan työryhmän päätöksiin. Nykyinen kokoonpanokin on juuri sopiva.
  Kaikkien warettajien kotimaa Venäjä meni sitten kieltämään kaikki VPN yhteydet 1.11.2017 alkaen. Ja Kiina on seuraamassa perässä.

  http://www.bbc.com/news/technology-40798623
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2017
 15. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 775
  Tällä ei ole mitään tekemistä waretuksen kanssa vaan että valtio haluaa kontroilloida kansalaisiaan eli rajoittaa sanan vapautta.
   
 16. KingLizard

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2016
  Viestejä:
  59
  Täällä ei oikein kyllä porukka ole ymmärtänyt sitä että kyseinen henkilö sai uuden kirjeen todennäköisesti puhtaasta "vahingosta", koska hän oli jo asianajajansa välitykselle sopinut asian trollien kanssa... (mikä taas oli sinänsä oli hyvä asia) koska uusi kirje vain todistaa sen, että headmanit eivät edes vaivautuneet poistamaan hänen tietojaan omista järjestelmistään ja että kirjeet ovat puhtaasti copypaste toiminnolla käyviä automaatteja.... Toivon todella että KO henkilö on haastanut hedmanit tai heidän työnantajansa oikeuteen petoksen / kiristyksen yrityksestä.
   
 17. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Eihän tuosta Tapolan tapauksesta ole tullut lainvoimaista päätöstä kun Aavia ei saanut mitään siltä osin aikaan ja sama kaveri on kai jäänyt sitten uudestaankin kiinni warettamisesta.

  Loma voimassa toistaiseksi (3.3)! t:tth78
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 03.08.2017
 18. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Aika paljon mutua yhdessä rölliviestissä. Pistä toki faktoja ja lähteitä pöytään jos näin on. Muuten menee vaan kirjetrollien harmituksen piikkiin kun Aavia hoiti homman asiallisesti maaliin ja aiheutti kirjekiristäjille kymppitonnien tappiot. Kyllähän se muakin kiristäjän housuissa harmittais ja yrittäisin mustamaalata Aaviaa sitten palstoilla, jos siis olisin yhtä selkärangaton.
   
 19. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 775
  Missäs tämä tieto on vai onko tämä vain sinun trollailua taas ?
   
 20. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  Voin olla väärässäkin, mutta ilmeisesti Turre oli loppuvaiheessa MOT-ohjelmassa esiintyneen vastaajan asianajaja ja sopi (asiakkaalleeen voitollisesti) kanteen heti Aavian edustaman tapauksen ratkaisun jälkeen.

  IS:n artikkelista voisi päätellä: MOT-ohjelman vastaaja oli, (kuten kaikki muutkin vastaajat), antanut osittain "höpöhöpö" vastineen, jossa kaikki asiat eivät pitäneet paikkansa, tai olivat puutteellisesti ilmaistu/perusteltu, tuossa tapauksesa ilmoitettu muutto asunnosta ennen väitettyä jakamista, matkustelu, sekä avoin wlan. ... ilmeisesti Aavian voittama 7.2. tapaus; Scanbox: "ei asiavaltuutta", aiheutti paniikin kantajiin ja sopivat ensimmäiseksi tuon MOT-ohjelman vastaajan, vain Scanboxin elokuvaa koskevan kanteen, ja toista jäljelle jäänyttä oikeudenkäyntiä siirrettiin.

  Miksi sitten ohjelman lopussa ilmoitettiin että vastaaja oli saanut samoista teoksista selvityspyynnön?

  ehkä ...

  1. "Virhe järjestelmässä" (... kun oikeutta oli käyty vuosi ...)
  2. "vittuilu", kun huomattiin että vastaaja on MOT-ohjelmassa ja väittää ettei kirjeitä ole aiemmin tullut -> laitettiin vastaajalta saamatta jäänyt kirje kuitiksi ("hyvän asianajotavan mukaisesti")
  3. Turren sopimuksessa oli jotain aukkoja, "ei julkisia esiintymisiä", -> sopimus rauennut
  4. jne .. voihan "yriysten tuen" tarinakin olla mahdollinen, että olisi löytynyt uusia waretuksia, mutta epätodennäköinen ...

  Aika 100% varmuudella Turre on sopinut tapauksen pitävästi ja asiaan ei palata.
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2017
 21. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 496
  Tällaisen tahallisen misinformaation suoltamisesta voisi hyvin vaikka ihan kestoloman lätkäistä. Mitään positiivista annettavaa keskustelulle tällä veijarilla ei selvästikään ole. Tyypin edellinen nimimerkkihän taisi saada jo pysyvästi monoa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2017
 22. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  jaa-a mistäs kristallipallosta tämä taas vetäistiin vai soittiko aavia ihan sulle?
   
 23. antinpoika

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2015
  Viestejä:
  50
 24. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
 25. hello89

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2017
  Viestejä:
  5
  Joko porno tommi on laittanut lapun luukulle kun ei yhdeksännen kirjeen jälkeen ole mitään kuulunut? viimeisestä kirjeestä jo 4kk.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti