Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Kyse on ehkä enemmänkin siitä, että kannattaa (vai eikö kannata) ottaa yhteys mihin tahansa ammattitaitoiseen ja asiasta oikeasti tietävään puljuun. Aaviaa suositeltu varmasti ihan sen takia, kun hoitivat hienosti tuon voitetun keissin. Trollille varmaan tässäkin vastaan, mutta menkööt.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 226
  Sehän hieno homma. Laittaisitko päätöksen tulemaan minulle anonymisoituna sähköpostilla, niin laitan sen sivuilleni kaikkien nähtäväksi. Kiitos etukäteen!
   
 3. tapoca Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2017
  Viestejä:
  2
  En tapaa jaella henkilökohtaisia asioitani kenellekkään,enkä ainakaan internetissä. Ethän sinä ole millään tavalla tähän asiaan liittyvä.

  Lomille toistaiseksi (4.2)!:tth78
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 29.07.2017
 4. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Ja trollithan sieltä sitten paljastuivatkin, reporttia vaan menemään. Yrittäisitte nyt edes hieman paremmin.
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 226
  Eli sinulla ei ole markkinaoikeuden vastausta. Sitä epäilinkin, koska ei MAO anna vastauksiaan hetkessä ja sinänsä jollakin matkoillaolo ei todista yhtään mitään. Yrittäkää pojat jotakin parempaa.
   
 6. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Noh noh. Ne syytökset alkavat lentää vasta siinä vaiheessa, kun ei ole valmis kokemuksiaan sen tarkemmin todistamaan.
   
 7. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Kyseisistä dokumenteista voi peittää mustilla palkeilla kaikki henkilökohtaiset tiedot - monet ovat täällä tuolla tavalla sensuroituja dokumentteja jo julkaisseet.

  Todisteiden perään kyselyä täällä harrastetaan siksi, että palstalla pyörii myös paljon kaikenlaisia höpöjutun levittäjiä. Kenenkään ei ole tietenkään pakko mitään julkaista, mutta silloin suosittelen kaivamaan jostain sen ymmärrystä, ettei tarvitse ihmetellä miksi ne syytökset alkavat niin helposti lennellä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2017
 8. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Edellisellä sivulla on kaikkea hyödyllistä tietoa liittyen näihin turvaamisjuttuihin, joten ei tule yllätyksenä, että niitä yritetään nyt polkea paskan alle piiloon.

  Siellä on esim. erittäin tärkeä huomio Rouvixilta, joka on syytä nostaa esille.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2017
 9. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Tämä on avoin keskustelupalsta, jolle kuka tahansa voi rekisteröityä ja anonyymin nimimerkin takaa väittää mitä tahansa. Varsinkin jos tänne tulee täysin uutena käyttäjänä, niin se on ihan luonnollista että vähän tentataan. Siinä ei ole mitään sisäsiittoista.

  Yksinkertainen fakta: Tällä hetkellä kertomasi kokemus on pelkkä vahvistamaton anekdootti, joka voi olla totta tai tarua. Ainoastaan sinä itse voit olla täysin varma siitä, kumpaa se on. Kaikille muille se on fifty-fifty. Ja jos tilanne säilyy sellaisena, niin silloin sille ei voi antaa paljoakaan painoarvoa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2017
 10. vanha kiuas

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Viestejä:
  12
  Omituista, tämän ketjun lähes kokonaisuudessaan läpilukeneena en tällaista toisten syyttelyä kyllä havainnut kun vasta viime aikoina. Tämähän on juuri sitä mitä kiristäjät haluavat! Kaikki syyttää toisiaan ja kehenkään ei voi luottaa. Sinänsä validi argumentti tosin, koska anonyyminähän täällä esiinnytään. Itsekin taisin rekisteröityä vasta viime lauantaina, mutta olen pyrkinyt olemaan kaikinpuolin kohtelias muita keskustelijoita kohtaan.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 226
  Tämä on täysin selvä asia, jonka olen todennut tässä langassa. Aina kun tulee tekijänoikeustrollien kannalta huonoa informaatiota, niin trollipartio kehiin ja tässäkin tapauksessa, että ihmiset eivät missään tapauksessa käyttäisi asiantuntijaa, vaan sopertelisivat kaikkea soopaa matkoilla olemisesta jne.

  Ainoa johtopäätös tietenkin on se, että käyttäkää nyt ihmeessä asiantuntijaa, kun se koetaan näin vaaralliseksi.
   
 12. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Ketjua moderoidaan aika tarkasti, tai ainakin niin hyvin kuin modesetien rahkeet antavat myöten, joten höpöjuttuja ja niiden aiheuttamia jänkkäyksiä on saatettu myös poistaa paikkoja sotkemasta.
   
 13. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 505
  Tämä. Täällä pitkään olleet tunnistavat suht herkästi useamman altterin käyttäjän, trollaajan yms.
   
 14. vanha kiuas

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Viestejä:
  12
  Nähtävästi tehokas on moderaattori koska puolet minulta quotaamastasi viestistä puuttuu :).
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 226
  Nyt taitaa poliittiset mannerlaatat liikkua melko hyvin, kun markkinaoikeus on jo muuttanut käytäntöjään, ministeriöissä ollaan aika tiukkoina, media on kääntynyt teitä vastaan jne., joten katsokaa tarkkaan seuraavalla kerralla kenen postilaatikkoon niitä kirjeitänne lähetätte.

  Sitten kun tiedätte, kuka on se todellinen jakaja, niin silloin olette vasta oikealla asialla, muuten olette vain vähäpätöisiä kiristäjiä, joilla ei ole mitään arvostusta tässä maassa, eikä sinänsä maailmanlaajuisestikaan.
   
 16. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Kyllä sitä lainausta voi myös ihan itse saksia lyhyemmäksi...

  Syy siihen, miksi sinua ei ole kukaan epäillyt, vaikka uusi käyttäjä oletkin, johtuu siitä, ettei kokemuksesi sisältänyt mitään ennenkuulumatonta. Vastaavia ikäviä ihmiskohtaloita on tullut vastaan jo pilvin pimein. Ainuttakaan niistä ei tietenkään tule väheksyä, yhtä valitettavia kaikki ja töitä tehdään, että saataisiin hommalle stoppi, mutta ei tuollainen "sain kirjeen, on tää nyt yhtä helvettiä" -vuodatus sinänsä kuitenkaan tarkoita, ettäkö sille pitäisi sen tarkemmin alkaa vahvistuksia vaatimaan.

  Nimimerkki tapocan tilanne on kuitenkin toinen, koska hän tuli nimenomaan kertomaan väitetystä kokemuksesta, joka on täysin uusi. Ja kuten todettua, siinä on joitakin epäilyttäviä elementtejä, kuten asian näennäinen helppous ja markkinaoikeuden yllättävän ripeä toiminta. Voi olla, että juttu on sataprosenttista totta, mutta niin kauan kun edelläolevia seikkoja ei pysty vahvistamaan, se herättää luonnostaan halun saada hieman lisätietoja.

  Jos tapoca ei puhu puutaheinää, niin toivoisin että hän ymmärtäisi seuraavan asian: Tämän viestiketjun yksi keskeisimpiä tarkoituksia on jakaa tietoa kirjetrollien uhreille, siis auttaa heitä. Mutta se että tulee vain kertomaan tuollaisen yksittäisen anekdootin ei auta niin sitten ketään. Se sen sijaan voisi auttaa, jos hän hieman julkistaisi MAO:n kanssa käymäänsä kirjeenvaihtoa, jolloin muut samassa pulassa olevat tai siihen mahdollisesti joutuvat saisivat osviittaa siitä, miten tilanteeseen kannattaa suhtautua ja miten mahdollinen vastine olisi hyvä muotoilla - jos sen siis päättää itse laatia.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2017
 17. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 505
  Mutta sellaista ei ole oikeasti olemassa mitä tapoca satuilee. Siitä hänellä oli helppo siirtyä/jatkamaan provoilua. Yllättäen samaan aikaan rekistöitynyt tänne nimimerkki legal:in kanssa ja viestejäkin lähes yhtä monta. Sattumaa kerrakseen.
   
 18. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  Skeptisesti, vaihtamalla tapoca-nimimerkistä c l:ksi, saadaan MOT-ohjelman vastaajan nimi, sekä myös ko. ohjelmassa esiintynyt vastaaja vetosi matkusteluun ...

  http://www.is.fi/digitoday/art-2000005101662.html

  Lainaus linkin is-artikkelista:

  "Miehen mukaan hän oli muuttanut toiselle paikkakunnalle jo kaksi kuukautta ennen syytteessä mainittua aikaa, ja olleensa osan ajasta ulkomailla. Elokuvayhtiö ei perääntynyt, sillä väestötietojärjestelmän osoitetietojen perusteella mies oli muuttanut vasta vuoden 2015 marraskuussa.

  Miehen matkailu ei myöskään kantajien mukaan poistanut epäilyjä, sillä lataukseen käytetty BitTorrent-ohjelma saattoi olla tietokoneella käynnissä, vaikka mies itse olikin muualla.

  Lisäksi miehen mukaan hänen asunnossaan oli avoin wlan-verkko, jota pystyivät käyttämään hänen lisäkseen myös naapurit. Syytteen nostajat olivat kuitenkin käyneet tarkistamassa kodin ympäristön, eikä tutkimuksissa paikalla havaittu avointa langatonta verkkoa."
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2017
 19. vanha kiuas

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Viestejä:
  12
  totta, totta. ehkäpä menin liian syvällisyyksiin oman vuodatukseni kanssa..
   
 20. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Ihan yhtälailla silläkin voi torrenteja imeä (ja jakaa).
   
 21. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Olet tietysti oikeassa, ja kun sisäistät oman kommenttisi, huomaat että kaikki tietokoneiden takavarikointiin johtavat pakkokeinot voidaan kiertää siten, että väitetään, ettei mitään tietokoneita ole.

  Eihän Excipio pysty pelkkien "lokien" perusteella mitenkään tietämään, onko mitään merkittävää loukkausta edes tapahtunut, kuka on jakanut milläkin softalla, puhumattakaan siitä, millä laitteella jakamista olisi muka tapahtunut. Kirjeensaajan pitää ensin kertoa heille, mitä laitteita hänellä on käytössään. Aavian tapauksessa, jossa vastaaja ilmoitti omistavansa NSA220 laitteen, HP joutui satuilemaan aika paksua tarinaa, jotta valvonta saataisiin näyttämään edes vähän uskottavalta. Siitäkin huolimatta tiedostonimet erosivat nimipyynnössä ja varsinaisessa kanteessa, mitä sitten epätoivoisesti seliteltiin.

  HP:n Jonia korpeaa, ettei heidän kiristyskirjeisiinsä vastata, ja tarjota lisätietoja haastetta varten. Tuo turvaamistoimi on testipallo, jolla koetetaan yllyttää Cebun toimiston valitsema liittymänhaltija valehtelemaan, tai vähintäänkin tarjoamaan raskauttavia tietoja itsestään. Nimittäin, pelkkien teknisten lokien perusteella juttu ei MAOssa etene. Vastine vaatimukseen on syytä muotoilla kieli keskellä suuta, ja olisi hyvä vaatia kuluja korvattavaksi. Erityisen typeränä pidän vastinetta, joka voitaisiin tulkita valehteluna tai osittaisen totuuden kertomisena.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2017
 22. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Onhan niitä tietysti maksettu. Maksamalla sopii asian ja seurauksena on sopimus kirjeen lähettäjän kanssa. Tiettävästi asia on sitten jäänyt siihen, ts. maksajat eivät ole saaneet haasteita.

  Kirjeitä voi tietysti tulla lisää, jos on jakanut muitakin tiedostoja. Jotkut ovat käyttäneet lakimiespalveluita (esim. Turre), joiden kautta saa valmiit sopimuspaperit jne.
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2017
 23. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 760
  Unohdit tietenkin mainita että maksamatta on todeella pieni mahdollisuus että joutuu myöhemmin maksamaan miitään myöskään, onko se promillen luokkaa mitä HP karhuaa oikeuden kautta muut eivät sitäkään.
  Se että menee maksamaan ei takaa että kirjeitä ei tule lisää joten pääsee helposti rahasta eroon jos alkaa kaikille maksamaan mitä posti tuo.
  Se että kannattaako turren palveluita käyttää niin... ehkä jokin toinen... Se että on valmiit sopimuspaperit niin kertoo että yhteystyö sujuu heillä.
   
 24. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Vastasin vain siihen mitä kysyttiin ja mihin kukaan ei vielä ollut vastannut. En ota kantaa mitä tapahtuu jos ei maksa. Se lienee tapauskohtaista ja siitä asiasta täällä on muilla enemmän arvioita.

  Maksamalla takaa tehdyn sopimuksen myötä, että kirjeitä ei kyseiseen tiedostoon liittyen tule lisää.

  Jos on lataillut muita tiedostoja, maksaminen arvatenkin lisää todennäköisyyttä saada niistä tiedostoista lisää kirjeitä. Ainakin mikäli kyseessä on sama kirjeiden lähettäjä. Ei ole näyttöä siitä, että tämä lisäisi muiden kirjetrollien lähettelyä.
   
 25. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 760
  Eli iso mahdollisuus että saa monen monta laskua maksettavaksi kun lähtee maksamaan sitä ensimmäistä, ei ne kirjeet ole loppuneen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti