Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  Älkää nyt helvetissä menkö itse kirjailemaan mitään vastineita, jos siis tollainen turvaamistoimenpide tippuu kohdalle. Ainoa poikkeus on vain ja ainoastaan se, että on itse näistä lakihommista helvetin hyvin perillä. Rivikansalainen EI puhu lainoppineiden kieltä. Muistakaa nyt, että nämä ketkut tietää kaiken, mistä me ei tiedetä yhtään mitään. Ja siellä on varmaan koneistoa takana, kun kerran tällä voi vielä täällä rahaa tehdä. Ottakaa yhteyttä lakimieheen, joka tekee sen vastineen, jos sattuu nalli napsahtamaan kohdalle.
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2017
 2. Filindel

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2010
  Viestejä:
  69
  Haluaa pitää koneensa itsellään sen sijaan että antaisi sen ennalta määräämättömäksi ajaksi pois?
   
 3. alanent Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  46
  Ja siitä hyvästä olet valmis maksamaan esim. tonnin lakimiehen kuluja? Sinä voit vaatia maksettavaksi korvauksen jonka koneet ovat tutkittavana, ne sinulle maksetaan Hedmannin pussista jos koneelta ei löydy mitään. Vastineen laatimiseen käytetyt asianajokulut sinulle korvataan vasta mahdollisen voitetun oikeudenkäynnin jälkeen.
   
 4. alanent Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  46
  Miksi pitäisi ottaa? Mikä on tälläinen seikka, jonka ainoastaan lakimies voi antaa? Oletko sinä valmis osallistumaan noihin kustannuksiin? Mikä on sellainen selitys millä taikuri lakimies estää mahdollisen turvaamistoimen?
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2017
 5. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  No ensinnäkin, ei oikeussalissa vallitse mikään kansankieli. Siellä pitää osata puhua sinne kuuluvaa kieltä, tavan kansalainen ei osaa. Senkin takia on jo heti liemessä jos lähtee itse itseään puolustamaan. Ei sitä vaan yksinkertaisesti voi tehdä niin kuin amerikkalaisissa oikeussalidraamoissa, että harjoittelee 2 viikkoa lakikirjaa ja sitten vaatii vitummoisen vastineen ja pahimmassa tapauksessa vielä puolustaakin itseään, koska on syytön. Ottakaa nyt vittu järki käteen. Ne on ammattilaisia, te ette ole.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 6. alanent Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  46
  Tässä ei ole missään oikeussalissa, vaan pyydetään vastinetta turvaamisasiassa. Kerro toki mitä lisäarvoa asianajaja tuo turvaamistoimiasiassa vastineen laatimisessa? Mikä on se kani jonka lakimies vetää hatusta?
   
 7. peternorth

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2015
  Viestejä:
  313
  Minusta minä olen jo olennaisen sanonut. Jos noita tollaisia lappuja tippuu, niin kun niitä taitaa vielä muutama tippua, niin kysykää apua ammattilaisilta. Omaa vastinetta ei kannata tehdä, jos ei oikeasti tiedä mitä on tekemässä.

  E: Niin ja sen verran vielä lisättäköön, että noi mun edelliset viestit ja vastaukset koski vain ja ainoastaan niitä, kelle on tullut oikeasti jotain haasteen poikasta. Muut voi edelleenkin jättää ne kirjeet huomioimatta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 8. alanent Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  46
  Et ole kertonut mitä hyötyä siitä lakimiehen palkkaamisesta vastineen laatimisessa on. Mikä on se kani jonka lakimies jostain mystisestä hatustaan taikoo?
   
 9. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 086
  Miksi vaadit muita neuvojia sitten maksamaan? Hyvää hyvyyttään muutkin täällä neuvojaan ilmaiseksi jakavat.

  Pointti on että jos vastine on yksinkertainen, niin asiansa tunteva lakimies sanoo sitten samaa kuin sinäkin. Asia selviää puhelinsoitolla eikä siinä silloin häviä juuri mitään. Jos taas lakimies laskuttaa kohtuuttomia jo pelkästä alkukonsultoinnista, niin ampuu itseään jalkaan koska tässä tapauksessa olisi tiedossa mahdollisesti kymppitonnien sopimus jos asiaa oikeasti aletaan vääntämään oikeudessa. Tässäkin tapauksessa asiaa kysymällä ei häviä mitään. Ja voi soitella useampaankin toimistoon jos ei saa muuta vastausta kuin tuntiveloitustaksan.

  Sinun neuvosi on, että turvaamistoimenpiteeseen pitää suostua ja itse raapustella vastine. Se on oma mielipiteesi ja saattaisi toimia omalla kohdallasi koska omaat keskimääräistä parempaa juridiikan tuntemusta, mutta sinulla ei ole omia rahojasi pelissä sen enempää kuin meillä muillakaan keskustelijoilla.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 10. alanent Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  46
  Siksi, että sinun ja muutaman muun "neuvot" maksavat ihmisille satoja, ellei yli tonnin. Ihan vapaasti kokeilemaan asianajotoimiston halukkuutta ilmaiseen työhön. Ilmeisesti on vain hyväksyttävä, että jotkut eivät ota vastaan apua, tulkoo hekin onnelliseksi. Tämän yksinkertaisen asian vatkaaminen loppui minulta tähän. Vinkkinä kuitenkin että älä odota muiden ihmisten tekevän samaa mitä itse et ole valmis tekemään.
   
 11. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 130
  Mahtaa Hedmannin asianajajilla olla tylsää, kun keskustelun perusteella joka toisen keskustelijan väitetään olevan kyseisen asianajotoimiston palkkalistoilla :kahvi:
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 604
  Tässä tietenkin ainoa oikea neuvo, paitsi jos itse on lakimies tai muuten osaa tehdä sen vastineen hyvin. Siitä riippuu paljoltikin miten jatkossa asia menee. Vastineen tai vastaamatta jättämisen perusteella sitten Hedman Partners tekee päätelmät, haastetaanko näitä kolmea varsinaisesti oikeuteen. Jos vastine jo itsessään on hyvä ja lakimiehen tekemä, Hedman Partners tietää, että mahdollisuudet jutun voittamiselle pienenivät välittömästi. Jos sinne on tietämättömyyttään soperrellut jotakin epäoleellista tai itseään vastaan, niin kerroin haastettavaksi joutumisesta nousi heti.

  Näitä voi itse kukin miettiä kohdallaan ja nyt on kaksi viikkoa siitä, kun Luovahulluus toi asian esille täällä, joten viimeistään tänään kai pitäisi se vastine antaa tai olla antamatta.
   
 13. nnynas__

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2016
  Viestejä:
  79
  Esiinnyn täällä nimenomaan siksi omalla nimellä, ettei tulisi mitään epäselvyyksiä. Todettakoon nyt vielä ettei ainakaan meidän suunnalta ole mitään alttereita ketjussa. Muiden kirjoittelusta ja agendasta en tiedä mitään.

  Mitä tulee sitten siihen, milloin missäkin asiassa tarvitaan asiantuntijaa (kuten lakimiestä), senhän jokainen päättää kohdallaan. Jos henkilöllä ei itsellään ole asiasta juuri ymmärrystä, on aika vaikea suositella hoitamaan asiaa itse.

  Jokainen ymmärtänee sen, ettei kaikkiin tilanteisiin edes ole olemassa taikakania hatussa. Olennainen juttu on tehdä asiassa paras ratkaisu kaikki tiedossa olevat seikat huomioiden ja puuttuvat ennakoiden. Vaikka ulospäin näkyvä varsinainen suoritus olisi sitten "vain tekstiä paperilla", tekstiähän jokainen osaa kirjoittaa; eri asia sitten on, _mitä_ siihen kannattaa laittaa ja mitä ei.
   
 14. zack1

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  140
  Jep jep, mutta miten todistaa sellaista, mitä et ole tehnyt (vrt.: todista että et ole käynyt paskalla 17.4.2016)?
   
 15. tadaa! Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2017
  Viestejä:
  144
  Markkinaoikeuden sivuille oli ilmestynyt taas uusi turvaamistoimipäätös - Soda-Stream ja Soda Club v. Brand Handlers Helsinki - vastaaja, Brand Handlers Helsinki voitti.

  Vastaajan lakimiehen vaatimus:

  "Brand Handlers Helsinki Oy on vaatinut, että markkinaoikeus hylkää vaatimuksen turvaamistoimen myöntämisestä."

  Mitään kuluja ei päätöksessä käsitelty, kun niitä ei vaadittu - joko Brand Handlersin asianajaja tiesi paremmin, kuin Multihelan, että kuluja ei voi tuossa vaiheessa vaatia korvattavaksi, tai sitten lapsus? Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, olisiko ratkaisu kulujen osalta ollut nyt erilainen, kun turvaamistoimea ei myönnetty ja hakemus oli siis aiheeton, vaikka siis edellisessä päätöksessä (Abloy v. Multihela) selkeästi todettiin kuluista, että niitä ei turvaamistoimen yhteydessä käsitellä.

  Ratkaisu annettu 4.7. --- valitusaika 4.9. saakka --- jos valittaa, KKO miettii jopa 6 kk, ottaako valituksen vastaan, käsittely n. vuoden, -> aika hidasta Hedmanin päämiesten kannalta mahdollisen turvaamistoimen täytäntöönpano, kun itse turvaamistoimen hakemuksen käsitteyynkin menee markkinaoikeudelta kuukausia?

  http://www.markkinaoikeus.fi/fi/ind...atekijanoikeudellisetasiat/1501133852936.html

  -
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 16. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  416
  Nyt täällä aletaan olla mielestäni oikealla polulla.

  Takavarikon vaste kirjoitetaan sen toivossa, että haastetta ei tulisi, koska silloin kustannukset saattavat nousta noin 50k euroon. Tämä on vasteen kirjoittamisen ainoa tavoite.

  Kuten joku jo totesikin, tällaisen pätevän vasteen kirjoittamiseen syyllisen tapauksessa ei ainoastaan riitä lakimies vaan tarvitaan myös teknisiä asiantuntijoita. Vertasin jo aiemmin takavarikkohaatteen kirjoittamista oikeudenkäynnin alkuvaiheessa annettaviin vasteisiin. Flintin ja Avian keisseistä saa helposti suuruusluokan, mitä homma maksanee. Kustannus lasketaan todennäköisesti enemmänkin tuhansissa kuin sadoissa Euroissa.

  Joku taas kohta leimaa minutkin trollien kätyriksi koska totean tosiasiat enkä pistä päätä puskaan uskottelemalla itselleen, että kirjoittaisin vasteen itse tai asianajaja tekee homman tunnissa. No, toki tuon noin voi faktallisesti menetellä, mutta se ei todennäköisesti auta asiaa, saattaa jopa pahentaa tilannetta.

  Ihan ensimmäisenä tietenkin kannattaa miettiä omaa tilannetta. Esimerkiksi jos minua syytettäisiin waretuksesta ja takavarikko uhkaisi, voisin ehkä kirjoittaa vasteen itse, koska olen muutama kuukausi sitten vaihtanut koneen ja routterin siten, että sitä ei voitaisi pitää oikeudessa todisteiden hävittämisenä. Tekoaikana käytettyä laitteistoa ei siis olisi enää olemassa, joten vasteenkaan ei välttämättä tarvitsisi olla kummoinen. Toki asiaa auttaisi, jos siinä samalla kumoisi oman osallisuutensa warettamiseen.
   
 17. Atrium

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2012
  Viestejä:
  31
  Alkaako noita turvaamispyyntöjä tulla vasta 3. kirjeen jälkeen vai ennenkin jo? Tuttava sai toisen kirjeen ja alkaa olla huolissaan jo tilanteesta vaikka sanoin, ettei tarvitse välittää.
   
 18. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 397
  Ei niitä tule 99,99 prosentille kirjeensaajista koskaan, niin kuin ei tule haasteitakaan. Eli siinä mielessä on täysin samantekevää, saako se sopivasti valikoitu uhri pumaskan käteensä ensimmäisen, toisen vai vasta kolmannen kirjeen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 19. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  60
  Onkos nyt jotain dramaattista tapahtunut asian suhteen kun vasta kirjautuneet röllin perkeleet ovat tukkimassa ketjua turhalla paskalla? Muistakaa myös että kovinkin rölli kuolee nälkään kunhan sitä ei ruoki.
   
 20. alanent Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  46
  Hohhoijaa, turvaamistoimeen vastineen perusteella ei Hedman varmasti tee mitään päätöksiä sen suhteen kuka haastetaan oikeuteteen (paitsi jos henkilö siinä vastineessa myöntää waretuksen), koska sitä vastinetta lukee MAO;n tuomarit, ei Hedman. Miksi tuotata disininformaatiota jatkuvasti, mikä on motiivisi?
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 979
  Hohhoijaa. Tottakai Hedmani päätää sen, haastaako vai ei. MAO ottaa kantaa ainoastaan siihen turvaamistoimeen. Kuka muukaan sen päätöksen tekisi?
  Miksi tuotat disinformaatiota jatkuvasti, mikä on motiivisi?
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 22. alanent Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  46
  Hohoijaa, vai tekee Hedman päätöksen turvaamistoimivastineen perusteella:D Tai voihan se tehdä jos vastaanottaja myöntää siinä syyllistyneensä jakamiseen. Yksi mielenkiintoinen seikka, johon ei ole tullut vastausta; Mikä järki ihmisellä on maksaa 1000e pelkästä turvaamistoimivastineen laatimisesta jos vaade on esim. 600e?

  Toinen kysymys vielä; Mikä on sellainen mystinen kani, jonka ainoastaan asianajaja osaa kaivaa hatustaan vastineen laatimisessa joka estää Hedmannia haastamasta oikeuteen. Rohkeasti vain ehdotuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 23. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 979
  Linkkaapa tänne se hinnasto missä turvaamistoimen vastineen laatiminen maksaa 1000€. Jos sellaista ei ole niin huutelet omiasi.
   
 24. alanent Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  46
  Linkkaa sinä ensin, missä niistä päästäisiin halvemmalla.Mitä muita vaihtoehtoja vastineessa voi olla kuin:
  -En ole syyllistynyt
  - Olen syyllistynyt
  - En ole syyllistynyt, mutta joku muu on voinut jakaa (perheenjäsenet/avoin wlan)

  Kertokaa mikä on se kani on jonka asianajaja vetää hatusta?

  Taitaa koko ketju olla lakifirmojen trollien temmellyskenttä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017
 25. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 979
  Näin arvelinkin, heität summia hatusta. Huutelet omiasi, täyttä disinformaatiota siis.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti